Προς το περιεχόμενο

απαγόρευση τουαλέτας

Ducatista

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με βάλατε σε σκέψεις. Όταν υπηρετούσα λόγω υποψίας για κλοπή μας είχαν όλη νύχτα να τρέχουμε με τα όπλα στην ανάταση μέχρι να ομολογήσει ο κλέφτης. Έπρεπε κάθε 15 λεπτά να ζήταγα τουαλέτα κι αν το απαγόρευε ο υπολοχαγός να απαιτούσα να μου δείξει το σχετικό κανονισμό αλλά δε μούκοψε.

• Haha 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

3 minutes ago, Ducatista said:

Ρώτησα αν υπάρχει κάποιος κανονισμός τώρα αν είναι λογικό η όχι είναι άλλη συζήτηση εδώ οι άλλοι το βρίσκουν λογικό να μην αφήνει ο δάσκαλος τα παιδιά

Το ερωτημα σου δεν εχει καμμια λογικη. Και ουτε τιθεται σε ενα φορουμ που απαντανε ανωνυμοι ανθρωποι.

Ποτε ηταν η τελευταια φορα που σου απαγορευτηκε να χρησιμοποιησεις τουαλετα; Σε ξαναρωτω

37 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Συνέβει μια φορά  αλλά και σχετικά συχνα να γίνεται δηλαδή 2 3 φορές την εβδομάδα δεν το βρίσκω κακό.. είναι ανάγκη και θεωρώ ότι έτσι πρέπει να γίνει η προσέγγιση του θέματος

παιδια δεν έχω αλλα σου φαίνεται λογικό να γίνεται 2-3 φορές την εβδομαδα και να το κάνουν ΟΛΑ τα παιδιά της τάξης;

ας μεταφέρουν το μαθημα στη χεστρα

• Thanks 2
  • Haha 5

Μόλις τώρα, tzotzo είπε

Το ερωτημα σου δεν εχει καμμια λογικη. Και ουτε τιθεται σε ενα φορουμ που απαντανε ανωνυμοι ανθρωποι.

Ποτε ηταν η τελευταια φορα που σου απαγορευτηκε να χρησιμοποιησεις τουαλετα; Σε ξαναρωτω

Και εγώ ξανά λέω ότι επειδή δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι απλά ρώτησα δεν ζήτησα να μου πει κανένας την άποψη του απλά ρώτησα αν υπάρχει κάποιος κανονισμός.. ειπες 2 φορές ότι δεν εχει καμία λογική διάβασε ξανά τις απαντήσεις στο ποστ να δεις ποσοι βρίσκουν λογικό να μην αφήνει το παιδί ο δάσκαλος να πάει τουαλέτα ο καθένας βέβαια για τους δικούς του λόγους οπότε τα χωρίς λογική που λες δεν έχει νόημα

4 λεπτά πριν, somt είπε

παιδια δεν έχω αλλα σου φαίνεται λογικό να γίνεται 2-3 φορές την εβδομαδα και να το κάνουν ΟΛΑ τα παιδιά της τάξης;

ας μεταφέρουν το μαθημα στη χεστρα

Μου φαίνεται λογικό οποίο παιδί χρειάζεται να πάει τουαλέτα να πηγαίνει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμενα πιο λογικό μου φαίνεται να μάθει το παιδί να αδειάζει μια στο τόσο για να ελαχιστοποιηθούν οι έκτακτες αναγκες

δε μιλαμε για περιπτωσεις μιλκο με τυρόπιτα, εκεί εχεις φυγει τρεχοντας λεγοντας ναι ναι θα σας εξηγήσω μετα

Επεξ/σία από somt
  • Like 3

8 minutes ago, Ducatista said:

Και εγώ ξανά λέω ότι επειδή δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι απλά ρώτησα δεν ζήτησα να μου πει κανένας την άποψη του απλά ρώτησα αν υπάρχει κάποιος κανονισμός.. ειπες 2 φορές ότι δεν εχει καμία λογική διάβασε ξανά τις απαντήσεις στο ποστ να δεις ποσοι βρίσκουν λογικό να μην αφήνει το παιδί ο δάσκαλος να πάει τουαλέτα ο καθένας βέβαια για τους δικούς του λόγους οπότε τα χωρίς λογική που λες δεν έχει νόημα

Μου φαίνεται λογικό οποίο παιδί χρειάζεται να πάει τουαλέτα να πηγαίνει

Δεν με ενδιαφερει τι θεωρουν λογικο και τι παραλογο οι αλλοι που εχουν γραψει.

Εσυ ξεκινησες το θεμα, και εσυ εβαλες την ερωτηση.
Θεωρεις λογικο να υπαρχει σχολικος κανονισμος για το ποτε θα κατουρησει το παιδι;

Και ας πουμε οτι υπαρχει κανονισμος, που απαγορευει την ωρα της διδασκαλιας να βγει ο οποιοσδηποτε μαθητης για οποιονδηποτε λογο εξω απο την ταξη; Τι θα πεις στο παιδι σου; Κατουρησου πανω σου επειδη υπαρχει κανονισμος;
Παμε καλα;

• Like 3

Εγω παντως οταν πηγαινα σχολειο ειχα την αισθηση οτι ειναι αγενες να παω για κατουρημα την ωρα του μαθηματος, χωρια που θα εχανα και καποιο περιεχομενο και μετα θα ψαχνομουνα να δω τι εχασα και πως θα κανω catch up, οποτε θα περιμενα το διαλειμμα.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Δεν με ενδιαφερει τι θεωρουν λογικο και τι παραλογο οι αλλοι που εχουν γραψει.

Εσυ ξεκινησες το θεμα, και εσυ εβαλες την ερωτηση.
Θεωρεις λογικο να υπαρχει σχολικος κανονισμος για το ποτε θα κατουρησει το παιδι;

Και ας πουμε οτι υπαρχει κανονισμος, που απαγορευει την ωρα της διδασκαλιας να βγει ο οποιοσδηποτε μαθητης για οποιονδηποτε λογο εξω απο την ταξη; Τι θα πεις στο παιδι σου; Κατουρησου πανω σου επειδη υπαρχει κανονισμος;
Παμε καλα;

Εγώ μαζί σου είμαι άλλωστε όπως είπα και πριν αυτό ακριβώς του είπα ότι και όχι να του πει αν θέλει να πάει στην τουαλέτα να πάει και να αφήσει τα άλλα πάνω μου... Δεν έβαλα κανένα ερώτημα λοιπόν στο αν βρίσκει ο καθένας λογικό ή όχι να υπάρχει απαγόρευση.. ρώτησα όμως αν υπάρχει κάποιος κανονισμός που δεν ξέρω (και να υπάρχει όμως λίγο με απασχολεί δεν θα αλλάξει κάτι από αυτά που είπα) απλά θα ήθελα να το ξέρω

2 λεπτά πριν, lector είπε

Εγω παντως οταν πηγαινα σχολειο ειχα την αισθηση οτι ειναι αγενες να παω για κατουρημα την ωρα του μαθηματος, χωρια που θα εχανα και καποιο περιεχομενο και μετα θα ψαχνομουνα να δω τι εχασα και πως θα κανω catch up, οποτε θα περιμενα το διαλειμμα.

Αν μπορούσες να κρατηθείς και δεν ήταν τόσο επείγον μια χαρά σε βρίσκω

Επεξ/σία από Ducatista

5 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Αν μπορούσες να κρατηθείς και δεν ήταν τόσο επείγον μια χαρά σε βρίσκω

Καλα αν ειναι επειγον ειπαμε δε θα σκασουμε κιολας, θα παμε. Αλλα ποσο πιθανο ειναι να συμβει;

Επισης καλο ειναι να μαθαινουμε να πηγαινουμε και προληπτικα, αν εχουμε την υποψια οτι μπορει να μας ερθει συντομα. Εγω κανω μεταξυ αλλων καποια εργασια η οποια απαιτει να ειμαι στη θεση μου αδιαλειπτα για 1-1,5 ωρα τουλαχιστον, φροντιζω να παω για κατουρημα πριν πιασω.

• Thanks 1

5 minutes ago, Ducatista said:

Εγώ μαζί σου είμαι άλλωστε όπως είπα και πριν αυτό ακριβώς του είπα ότι και όχι να του πει αν θέλει να πάει στην τουαλέτα να πάει και να αφήσει τα άλλα πάνω μου... Δεν έβαλα κανένα ερώτημα λοιπόν στο αν βρίσκει ο καθένας λογικό ή όχι να υπάρχει απαγόρευση.. ρώτησα όμως αν υπάρχει κάποιος κανονισμός που δεν ξέρω (και να υπάρχει όμως λίγο με απασχολεί δεν θα αλλάξει κάτι από αυτά που είπα) απλά θα ήθελα να το ξέρω

εβαλες το ερωτημα αν υπαρχει κανονισμος. Ειναι ξεκαθαρο. 

Τι αλλαζει αν υπαρχει; θα κατουρηθουν πανω τους τα παιδια; 
Τι αλλαζει αν δεν υπαρχει; Θα πιασεις την δασκαλα να κανεις μανουρα γιατι δεν αφησε το παιδι σου να κατουρησει;

Χωρις να επιβραβευω καποια κατασταση, αν μια δασκαλα εχει 25-30 παιδια στο τμημα, και δεκα απο αυτα έχουν περιεργους γονεις που δινουν σημασια σε ασημαντα πραγματα, κακως εχοντων των πραγματων θα προτιμησουν να ασχοληθουν με τα αλλα παιδια. Και οχι μονο αυτο, αν καποιος γονιος ασχολειται στις τρεις μερες που ανοιξαν τα σχολεια με το αν υπαρχει κανονισμος για το κατουρημα, οταν συμβει κατι πιο σοβαρο, κανενας δασκαλος και καμια δασκαλα δεν θα παρει αυτον τον γονιο στα σοβαρα και δικιο να εχει.

• Like 2
  • Thanks 1

Βάση νόμου σε κάθε σχολείο πρέπει να υπάρχει Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας ο οποίος κοινοποιείται στους γονείς και αναρτάται στον ιστότοπο του σχολείου.

Ο νόμος δίνει κάποιες γενικές κατευθυντήριες γραμμές και το κάθε σχολείο προσθέτει τις δικές του. Το οποίο σημαίνει ότι δεν ισχύουν τα ίδια σε όλα τα σχολεία.

"Ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας συντάσσεται ύστερα από εισήγηση του Διευθυντή/της Διευθύντριας της σχολικής μονάδας και με τη συμμετοχή όλων των μελών του συλλόγου διδασκόντων, των μελών του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, καθώς και εκπροσώπου του οικείου Δήμου.

Στις σχολικές μονάδες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη διαδικασία του προηγούμενου εδαφίου συμμετέχει και το Προεδρείο του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου.

Η απόφαση εγκρίνεται από τον Συντονιστή/τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου που έχει την παιδαγωγική ευθύνη του Σχολείου και από τον Διευθυντή/τη Διευθύντρια Εκπαίδευσης.

Ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας κοινοποιείται σε όλους τους γονείς/κηδεμόνες και αναρτάται στον ιστότοπο του Σχολείου, την πρώτη φορά εφαρμογής του αμέσως μετά την έγκριση αυτού, ενώ τα επόμενα έτη με την έναρξη του σχολικού έτους. Η ακριβής τήρησή του αποτελεί ευθύνη και υποχρέωση της Διεύθυνσης του Σχολείου, των εκπαιδευτικών, των μαθητών/μαθητριών και των γονέων/κηδεμόνων."

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tzotzo είπε

εβαλες το ερωτημα αν υπαρχει κανονισμος. Ειναι ξεκαθαρο. 

Τι αλλαζει αν υπαρχει; θα κατουρηθουν πανω τους τα παιδια; 
Τι αλλαζει αν δεν υπαρχει; Θα πιασεις την δασκαλα να κανεις μανουρα γιατι δεν αφησε το παιδι σου να κατουρησει;

Χωρις να επιβραβευω καποια κατασταση, αν μια δασκαλα εχει 25-30 παιδια στο τμημα, και δεκα απο αυτα έχουν περιεργους γονεις που δινουν σημασια σε ασημαντα πραγματα, κακως εχοντων των πραγματων θα προτιμησουν να ασχοληθουν με τα αλλα παιδια. Και οχι μονο αυτο, αν καποιος γονιος ασχολειται στις τρεις μερες που ανοιξαν τα σχολεια με το αν υπαρχει κανονισμος για το κατουρημα, οταν συμβει κατι πιο σοβαρο, κανενας δασκαλος και καμια δασκαλα δεν θα παρει αυτον τον γονιο στα σοβαρα και δικιο να εχει.

Απλά ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος κανονισμός δεν θα αλλάξει κάτι από αυτά που είπα... Εγώ αν συνεχίσει η δασκάλα να μην αφήνει τα παιδιά θα κάνω Μανουρά εννοείται.. επίσης αν νομίζεις ότι είναι ασήμαντο για εσένα για μένα δεν είναι ο καθένας έχει τα δικά του σημαντικά...  Και δεν με απασχολεί αν με παρει κάποιος δάσκαλος στα σοβαρά η όχι αν νιώθω ότι το παιδί μου είναι σε δύσκολη θέση για κάποιο λογο

Επεξ/σία από Ducatista
  • Haha 1

4 minutes ago, lector said:

Καλα αν ειναι επειγον ειπαμε δε θα σκασουμε κιολας, θα παμε. Αλλα ποσο πιθανο ειναι να συμβει;

Επισης καλο ειναι να μαθαινουμε να πηγαινουμε και προληπτικα, αν εχουμε την υποψια οτι μπορει να μας ερθει συντομα. Εγω κανω μεταξυ αλλων καποια εργασια η οποια απαιτει να ειμαι στη θεση μου αδιαλειπτα για 1-1,5 ωρα τουλαχιστον, φροντιζω να παω για κατουρημα πριν πιασω.

ενα παιδι ειναι παιδι. Δεν μπορει να εχει την ιδια αντιληψη με εναν ενηλικα. Ουτε μπορει να προτεραιοποιησει τις αναγκες του. Δεν μπορουμε να ζηταμε συγκρατηση για τετοια πραγματα. Εδω δεν μπορουν να συγκρατηθουν σε αλλα πραγματα.
Επισης το κατουρημα ειναι σαν το χασμουρητο, αν δεις καποιον να πηγαινει σου ερχεται και εσενα. Εχουν και τα παιδια μιμιτισμο και γινεται εκρηκτικη η κατασταση.
Ποτε δεν θυμαμαι στο σχολειο να μου εχει απαγορεψει δασκαλος ή καθηγητης να παω στην τουαλετα και ημουν και κωλοπαιδο γενικα. Και αν εχει γινει, και δεν το θυμαμαι, αυτο που θυμαμαι σιγουρα ειναι οτι δεν μου εχουν φυγει.

@Ducatista γνωμη μου ειναι να ασχοληθεις με πιο σοβαρα προβληματα, οπως να μην πεσει κανας σοβας στο κεφαλι του παιδιου σου, να μην καταπλακωθει απο καμια πορτα, να μην γινει καμια εκρηξη σε κανα λεβητοστασιο, μην πλημυρισει το σχολειο και για να βγει κανει ακροβατικα στα θρανια.

• Thanks 1
  • Haha 1

Μόλις τώρα, tzotzo είπε

ενα παιδι ειναι παιδι. Δεν μπορει να εχει την ιδια αντιληψη με εναν ενηλικα. Ουτε μπορει να προτεραιοποιησει τις αναγκες του. Δεν μπορουμε να ζηταμε συγκρατηση για τετοια πραγματα. Εδω δεν μπορουν να συγκρατηθουν σε αλλα πραγματα.
Επισης το κατουρημα ειναι σαν το χασμουρητο, αν δεις καποιον να πηγαινει σου ερχεται και εσενα. Εχουν και τα παιδια μιμιτισμο και γινεται εκρηκτικη η κατασταση.
Ποτε δεν θυμαμαι στο σχολειο να μου εχει απαγορεψει δασκαλος ή καθηγητης να παω στην τουαλετα και ημουν και κωλοπαιδο γενικα. Και αν εχει γινει, και δεν το θυμαμαι, αυτο που θυμαμαι σιγουρα ειναι οτι δεν μου εχουν φυγει.

@Ducatista γνωμη μου ειναι να ασχοληθεις με πιο σοβαρα προβληματα, οπως να μην πεσει κανας σοβας στο κεφαλι του παιδιου σου, να μην καταπλακωθει απο καμια πορτα, να μην γινει καμια εκρηξη σε κανα λεβητοστασιο, μην πλημυρισει το σχολειο και για να βγει κανει ακροβατικα στα θρανια.

Αν υπήρχαν τέτοια θέματα να είσαι σίγουρος ότι θα είχα ασχοληθεί

8 minutes ago, Ducatista said:

Απλά ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος κανονισμός δεν θα αλλάξει κάτι από αυτά που είπα... Εγώ αν συνεχίσει η δασκάλα να μην αφήνει τα παιδιά θα κάνω Μανουρά εννοείται.. επίσης αν νομίζεις ότι είναι ασήμαντο για εσένα για μένα δεν είναι ο καθένας έχει τα δικά του σημαντικά...  Και δεν με απασχολεί αν με παρει κάποιος δάσκαλος στα σοβαρά η όχι αν νιώθω ότι το παιδί μου είναι σε δύσκολη θέση για κάποιο λογο

κανε μανουρα γιατι στην πρωτη εβδομαδα που ανοιξαν τα σχολεια δεν αφησε το παιδι σου να παει τουαλετα.
Οταν ομως του κανουν bullying τα αλλα παιδια μην εχεις την απαιτηση απο την δασκαλα να ασχοληθει. 
Γιατι τα αλλα παιδια, θα λενε αααα νατος ο κατουρλης που κατουριεται και εβαλε τον πατερα του να κανει παραπονα.
Γιατι ετσι κανουν τα παιδια. Οποτε κρινε τι ειναι σημαντικο και πραξε αναλογα.

• Like 2
  • Confused 3
  • Haha 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...