BadIndian Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, mechpanos είπε Ρε φίλε τί να σου πω... Θα το δω...αλλά αν έγινε κάτι τέτοιο σίγουρα δεν έγινε από εμένα και σίγουρα δε έγινε από πρόθεση, κάτι κόλλημα μπορεί να έπαιξε... αν είναι έτσι όπως τα λέτε, σόρι. Ετσι έγινε φίλε μου. Μπορείς να το δεις και μόνος σου. Από εμένα πάντως και μόνο για την τελευταία σου λέξη εννοείται πως το θέμα είναι λήξαν. Καλό σου βράδυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 17 minutes ago, BadIndian said: Ετσι έγινε φίλε μου. Μπορείς να το δεις και μόνος σου. Από εμένα πάντως και μόνο για την τελευταία σου λέξη εννοείται πως το θέμα είναι λήξαν. Καλό σου βράδυ. Εδώ ο κόσμος κατουριεται και εσείς ασχολείστε με λάθος quote 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogba Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, tzotzo είπε Εδώ ο κόσμος κατουριεται και εσείς ασχολείστε με λάθος quote Εγώ πρόλαβα και πήγα στο διάλειμμα. Δεν ήξερα πάντως ότι μπορεί να γίνεται μάθημα 5 (!!!!!) ώρες συνεχόμενα!!! Σε ιδιωτικό Δημοτικό. Γίνεται όντως κάτι τέτοιο, ισχύει ; Γιατί ειπώθηκε σε άλλα σχόλια, προηγουμένως. Αν πάντως ισχύει, πώς να κρατηθεί ο καθένας τόσες ώρες, έλεος δηλαδή. Αν ξέρει κανείς σίγουρα, ας απαντήσει. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από kogba Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 35 λεπτά πριν, kogba είπε Εγώ πρόλαβα και πήγα στο διάλειμμα. Δεν ήξερα πάντως ότι μπορεί να γίνεται μάθημα 5 (!!!!!) ώρες συνεχόμενα!!! Σε ιδιωτικό Δημοτικό. Γίνεται όντως κάτι τέτοιο, ισχύει ; Γιατί ειπώθηκε σε άλλα σχόλια, προηγουμένως. Αν πάντως ισχύει, πώς να κρατηθεί ο καθένας τόσες ώρες, έλεος δηλαδή. Αν ξέρει κανείς σίγουρα, ας απαντήσει. τι λέτε ρε παιδιά. σιγά μη γίνεται και 24ωρο. Λέει κάποιος μια βλακεία και ασχολείστε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 42 minutes ago, kogba said: Εγώ πρόλαβα και πήγα στο διάλειμμα. Δεν ήξερα πάντως ότι μπορεί να γίνεται μάθημα 5 (!!!!!) ώρες συνεχόμενα!!! Σε ιδιωτικό Δημοτικό. Γίνεται όντως κάτι τέτοιο, ισχύει ; Γιατί ειπώθηκε σε άλλα σχόλια, προηγουμένως. Αν πάντως ισχύει, πώς να κρατηθεί ο καθένας τόσες ώρες, έλεος δηλαδή. Αν ξέρει κανείς σίγουρα, ας απαντήσει. Εγώ τρολαρισα λίγο τον ντουκατιστα, γιατί πολύ πιθανά το σχολείο του παιδιού του να είναι ιδιωτικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου καλα μη παιρνεις και ορκο..... 3 ώρες πριν, SB_1957 είπε Μια χαρά αντέχουν και στον καυτό ήλιο όλη μέρα το καλοκαίρι! Τα δικά σου πόσο θα αντέξουν στην παγωνιά, όταν με λίγο χιόνι κλείνουν σχολεία και παιδικοί σταθμοί, θαρρείς και είμαστε στον Β. Πόλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 12 ώρες πριν, SB_1957 είπε Μια χαρά αντέχουν και στον καυτό ήλιο όλη μέρα το καλοκαίρι! Τα δικά σου πόσο θα αντέξουν στην παγωνιά, όταν με λίγο χιόνι κλείνουν σχολεία και παιδικοί σταθμοί, θαρρείς και είμαστε στον Β. Πόλο! Επειδή έχουμε φιλικούς και οικογενειακούς δεσμούς με άτομα στο εξωτερικό να σου πω ότι ακόμα και άνθρωποι ΟΧΙ τόσο βόρεια (πχ σε χώρες των βαλκανίων) πραγματικά γελάνε ακούγοντας τα μέτρα αλλά και βλέποντας τα αποτελέσματα με λίγη παγωνιά κι ελάχιστο χιόνι. Ειδικά σε περιπτώσεις που είχε συμβεί να είναι φιλοξενούμενοι στο σπίτι σε περίοδο που ψιλοέπεσε (ή περιμέναμε) χιόνι και έβλεπαν στην τηλεόραση όλο το χαμό που γινόταν (εννοείται ότι έχουμε οδηγική ασχετοσύνη) αλλά και την περιγραφή του "δράματος" από τις ειδήσεις, πραγματικά δεν με πίστευαν όταν τους μετέφραζα (δεν ξέρουν ελληνικά) τι λεγόταν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, michael92 είπε Ναι σωστά έχουν το κράτος να τους νταντεύει εκεί. Εμεις βασιζομαστε στην ιδιωτικη πρωτοβουλια.. Αντι να δινουμε δωρεαν παιδεία, δωρεαν υγεια ,τηλεθερμανση 30ωρο εργασιας με υψηλους μισθους Ζουμε (κατα τυχη οσοι ζουμε ) με δανεικα απο τα παπουδια μας.... Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου από k_w_t Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, haris_216 είπε Ειδικά σε περιπτώσεις που είχε συμβεί να είναι φιλοξενούμενοι στο σπίτι σε περίοδο που ψιλοέπεσε (ή περιμέναμε) χιόνι και έβλεπαν στην τηλεόραση όλο το χαμό που γινόταν (εννοείται ότι έχουμε οδηγική ασχετοσύνη) αλλά και την περιγραφή του "δράματος" από τις ειδήσεις, πραγματικά δεν με πίστευαν όταν τους μετέφραζα (δεν ξέρουν ελληνικά) τι λεγόταν Eγω να δεις τι γελια ριχνω οταν πεθαινουν με 30 και 35 βαθμούς σαν τα κουνουπια.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 12 ώρες πριν, tzotzo είπε Εγώ τρολαρισα λίγο τον ντουκατιστα, γιατί πολύ πιθανά το σχολείο του παιδιού του να είναι ιδιωτικό. Σωστά το σχολείο είναι ιδιωτικό και διάβασα τον εσωτερικό κανονισμό του σχολείου και δεν αναφέρεται κάπου... Για μένα το θέμα έχει λήξει αφού κατάλαβα ότι είναι όπως το αξιολογήσει στιγμή ο δάσκαλος.... Όσο για το σπανακόρυζο και το κοτέτσι που για κάποιους τους φαίνεται αστείο που καλά κάνουν μπορούν να βάλουν τα δικά τους παιδιά μέσα στο κοτέτσι να γίνουν ένα με την φύση και να μην είναι μαμοθρευτα καθώς θα πληρώνουν για να απολαμβάνουν αυτές τις παροχές.... Εν τω μεταξύ ρε μπαγασες θα ήθελα να δω εσάς και τα παιδιά σας να τσεκαρω πόσο σκληραγωγημένοι είστε εσείς με τα χαμογελακια.... 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 47 λεπτά πριν, Ducatista είπε διάβασα τον εσωτερικό κανονισμό του σχολείου και δεν αναφέρεται κάπου... Αυτό θα ειχε το γλυτώσει το φόρουμ απο 12 σελίδες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου καιμεις ειχαμε μικρα παιδια καποτε αλλα πραγματα μας απασχολουσαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, Ducatista said: Σωστά το σχολείο είναι ιδιωτικό και διάβασα τον εσωτερικό κανονισμό του σχολείου και δεν αναφέρεται κάπου... Για μένα το θέμα έχει λήξει αφού κατάλαβα ότι είναι όπως το αξιολογήσει στιγμή ο δάσκαλος.... Όσο για το σπανακόρυζο και το κοτέτσι που για κάποιους τους φαίνεται αστείο που καλά κάνουν μπορούν να βάλουν τα δικά τους παιδιά μέσα στο κοτέτσι να γίνουν ένα με την φύση και να μην είναι μαμοθρευτα καθώς θα πληρώνουν για να απολαμβάνουν αυτές τις παροχές.... Εν τω μεταξύ ρε μπαγασες θα ήθελα να δω εσάς και τα παιδιά σας να τσεκαρω πόσο σκληραγωγημένοι είστε εσείς με τα χαμογελακια.... κατσε καλα γιατι θα σου δωσω σπανακορυζο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, haris_216 είπε Επειδή έχουμε φιλικούς και οικογενειακούς δεσμούς με άτομα στο εξωτερικό να σου πω ότι ακόμα και άνθρωποι ΟΧΙ τόσο βόρεια (πχ σε χώρες των βαλκανίων) πραγματικά γελάνε ακούγοντας τα μέτρα αλλά και βλέποντας τα αποτελέσματα με λίγη παγωνιά κι ελάχιστο χιόνι. Ειδικά σε περιπτώσεις που είχε συμβεί να είναι φιλοξενούμενοι στο σπίτι σε περίοδο που ψιλοέπεσε (ή περιμέναμε) χιόνι και έβλεπαν στην τηλεόραση όλο το χαμό που γινόταν (εννοείται ότι έχουμε οδηγική ασχετοσύνη) αλλά και την περιγραφή του "δράματος" από τις ειδήσεις, πραγματικά δεν με πίστευαν όταν τους μετέφραζα (δεν ξέρουν ελληνικά) τι λεγόταν Γιατί πολύ απλά δεν είμαστε συνηθισμένοι στο χιόνι και δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές ή ακόμα και ρουχισμός. Πόσα παιδιά νομίζεις ότι έχουν μπότες στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη; Πόσοι οδηγοί έχουν τα κατάλληλα λάστιχα και αλυσίδες; Στη Φλώρινα π.χ δεν κλείνουν τα σχολεία για λίγους πόντους χιόνι γιατί οι άνθρωποι εκεί είναι συνηθισμένοι και φυσικά προετοιμάζονται για το χειμώνα. Δεν είναι κάτι που έρχονται αντιμέτωποι μια φορά στα 5 χρόνια. 5 ώρες πριν, filipprin είπε Eγω να δεις τι γελια ριχνω οταν πεθαινουν με 30 και 35 βαθμούς σαν τα κουνουπια.... Πριν λίγες μέρες είχαμε 32 βαθμούς με 70% υγρασία εδώ στη Θεσσαλονίκη και η κατάσταση ήταν απελπιστική, χειρότερη από τα 38αρια του Ιουλίου που τουλάχιστον ήταν ξερά. Θέλω να δω πόσο θα άντεχαν οι σκληραγωγημένοι Σκανδιναβοί... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις