k_w_t Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, SB_1957 είπε Στην Νορβηγία στους βρεφονηπιακούς σταθμούς τα παιδιά κοιμούνται έξω το μεσημέρι εκτός αν είναι κάτω από μείον 10 βαθμούς! Πιό μαμόθρεφτα από τα ελληνάκια πουθενά στον κόσμο! Και στην Λαρισα κανουνε μαθημα κατω απο ελενιτ με 42 βαθμους τι παει να πει αυτο ? Βαλε ενα παιδι απο την Νορβηγια να κανει μαθημα 10 Ιουνιου στην Λαρισα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, Ducatista said: Για να μην απαντάω σε καθένα ξεχωριστά να αναφέρω ξανά ότι δεν ζήτησα κανενός την άποψη ήμουν ξεκάθαρος και ρώτησα ΜΟΝΟ αν υπάρχει κάποιος κανονισμός! Δεν ζήτησα να μου πει κανείς τι θα κάνω η πως θα το κάνω.... Δεν με νοιάζει τι κάνει ο καθένας στο δικό του παιδί μαγκιά του ότι και να κάνει τα αναφέρω μπας και ξεκολλήσουν μερικοι κολλημένοι που γράφουν ότι θέλουν.... στα υπόλοιπα παιδιά που απάντησαν κομπλέ θέλω να πω ότι προφανώς έχω συζητήσει με το παιδί μου και δεν το κάνει συνέχεια γνωρίζει τι και πότε πρέπει να κάνει αλλά την συγκεκριμένη φορά τον πονούσε η κοιλιά του και ήθελε να πάει και του το απαγόρευσε δεν με νοιάζει αν είχε σωστή κρίση η δασκάλα κατά την δική σας άποψη ούτε θα τα κάνω ώπα όπως αναφέρθηκε χωρίς λόγο.. εσείς στα παιδιά σας δείξτε τους πως να κρατηθούν 5 ώρες Υπάρχουν και προβλήματα υγείας που συμβαίνουν και που δεν είναι αντιληπτά γιαυτο θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία δάσκαλοι και γονείς Σωστά το λες, όποτε για να μην απαντάει ο κάθε ένας ξεχωριστά απλά να πούμε πως αν ο γονέας θέλει να κακομάθει το παιδί (ή ο παππούς/γιαγιά) δύσκολα τα πράγματα) Πότε έγινε το μάθημα 5ωρο συνεχόμενο; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, k_w_t είπε Και στην Λαρισα κανουνε μαθημα κατω απο ελενιτ με 42 βαθμους τι παει να πει αυτο ? Βαλε ενα παιδι απο την Νορβηγια να κανει μαθημα 10 Ιουνιου στην Λαρισα. Η βασική διαφορά σε αυτό που παρέθεσε ο συνφορουμίτης και σε αυτό που λες εσύ είναι ότι το νορβηγικό μοντέλο έχει να κάνει με την εκπαίδευση του παιδιού και το να μην είναι "παλικάρι της φακής" ενώ αυτό που συμβαίνει στην Λάρισα (και προφανώς αλλού) έχει να κάνει με την απουσία/αχρηστία του κράτους. Εκεί δεν τα βγάζουν έξω γιατί δεν έχουν αίθουσες ή θέρμανση. Ενώ εδώ τα παιδιά είναι στα προκατ και τις λαμαρίνες γιατί δεν έχουμε εναλλακτική 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 6 minutes ago, sdikr said: Πότε έγινε το μάθημα 5ωρο συνεχόμενο; Στα ιδιωτικά είναι 5ωρονσυνεχομενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SB_1957 είπε Στην Νορβηγία στους βρεφονηπιακούς σταθμούς τα παιδιά κοιμούνται έξω το μεσημέρι εκτός αν είναι κάτω από μείον 10 βαθμούς! Πιό μαμόθρεφτα από τα ελληνάκια πουθενά στον κόσμο! Σιγά μην τους βάζουν να κοιμούνται και πάνω σε καρφια για να δούνε αν είναι φακιρηδες. Δεν ισχύουν αυτά που λες η μάλλον κάτι λάθος έχεις καταλάβει. Τώρα αν θεωρείς εσύ μαμοθρεψια στα ελληνόπουλα, άμα έχεις παιδιά η εγγόνια ανεβείτε πάνω σε κανένα βουνό τον Χειμώνα και ξαπλώστε να κοιμηθείτε στον πάγο αρκεί να μην είναι κάτω από - 10. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από mariosnik_ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Σιγά μην τους βάζουν να κοιμούνται και πάνω σε καρφια για να δούνε αν είναι φακιρηδες. Δεν ισχύουν αυτά που λες η μάλλον κάτι λάθος έχεις καταλάβει. Τώρα αν θεωρείς εσύ μαμοθρεψια στα ελληνόπουλα, άμα έχεις παιδιά η εγγόνια ανεβείτε πάνω σε κανένα βουνό τον Χειμώνα και ξαπλώστε να κοιμηθείτε στον πάγο αρκεί να μην είναι κάτω από - 10. Για ύπνο έξω δε γνωρίζω. Εκείνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι λίγο κρύο ή βροχή δεν κάνει τα παιδιά να μένουν μέσα στο διάλειμμα όπως εδώ, αλλά είναι έξω και πλατσουρίζουν. Με επίβλεψη φυσικά. Και εννοείται ότι έχουν και έξτρα ρουχαλάκια από το σπίτι, just on case. Όπως βέβαια εννοείται ότι κανείς γονιός δεν θα πάει να ζητήσει μετά τα ρέστα "γιατί βγάλατε το παιδί μου έξω για γυμναστική/παιχνίδι και δεν περιμένατε την...άνοιξη" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SB_1957 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 10 minutes ago, mariosnik_ said: Σιγά μην τους βάζουν να κοιμούνται και πάνω σε καρφια για να δούνε αν είναι φακιρηδες. Δεν ισχύουν αυτά που λες η μάλλον κάτι λάθος έχεις καταλάβει. Τώρα αν θεωρείς εσύ μαμοθρεψια στα ελληνόπουλα, άμα έχεις παιδιά η εγγόνια ανεβείτε πάνω σε κανένα βουνό τον Χειμώνα και ξαπλώστε να κοιμηθείτε στον πάγο αρκεί να μην είναι κάτω από - 10. Δεν λέω ποτέ κάτι που δεν είναι αλήθεια! Η σκληραγώγηση στο κρύο είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στις βόρειες χώρες. Ο λόγος που ανέφερα την Νορβηγία είναι γιατί ζουν εκεί τα παιδιά μου. Και για πλήρη ενημέρωση, ναι, ανεβαίνουν στο βουνό και κάνουν κάμπινγκ μέσα στα χιόνια μόνο με υπνόσακο και μια τέντα για να μην πέφτει πάνω τους το χιόνι! Το πόσο μαμόθρεφτα είναι τα περισσότερα ελληνόπουλα το βλέπουμε γύρω μας τις τελευταίες δεκαετίες! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ελα να κλειδώνει το θεμα σιγα-σιγα. Πέρσι παιδικός σταθμος, φετος σχολειο.... τα λεμε ξανα του χρόνου στην επομενη τάξη του παιδιού του TS....... Το ποιο σοβαρό πρόβλημα θα ήταν να εδιναν στο παιδί σπανακόριζο και μετα να μην το αφηναν να παει τουαλετα Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από vorlon68 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 38 minutes ago, tzotzo said: Στα ιδιωτικά είναι 5ωρονσυνεχομενο Για δημόσιο δημοτικό δεν μιλάμε εδώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, sdikr said: Για δημόσιο δημοτικό δεν μιλάμε εδώ; Δεν μας έχει πει ο ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Ελα να κλειδώνει το θεμα σιγα-σιγα. Πέρσι παιδικός σταθμος, φετος σχολειο.... τα λεμε ξανα του χρόνου στην επομενη τάξη του παιδιού του TS....... Ξέχασες το κοτέτσι που παρεμβλήθηκε σαν spin-off. Άρα πάντα μπορεί να προκύψει κάτι όπως πχ εθνικές γιορτές και παρελάσεις (μια ιδέα ρίχνω). 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, haris_216 είπε Ξέχασες το κοτέτσι που παρεμβλήθηκε σαν spin-off. Άρα πάντα μπορεί να προκύψει κάτι όπως πχ εθνικές γιορτές και παρελάσεις (μια ιδέα ρίχνω). Ααα ναι, δικιο εχεις. Σπανακόριζο-Παιδικός σταθμός, Κοτετσι-Νηπιαγωγείο, Κατουρημα-1η Δημοτικου..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 37 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Η σκληραγώγηση στο κρύο είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στις βόρειες χώρες. Ο λόγος που ανέφερα την Νορβηγία είναι γιατί ζουν εκεί τα παιδιά μου. Και για πλήρη ενημέρωση, ναι, ανεβαίνουν στο βουνό και κάνουν κάμπινγκ μέσα στα χιόνια μόνο με υπνόσακο και μια τέντα για να μην πέφτει πάνω τους το χιόνι! Το πόσο μαμόθρεφτα είναι τα περισσότερα ελληνόπουλα το βλέπουμε γύρω μας τις τελευταίες δεκαετίες! Οταν τα φερεις στην Ελλαδα με το καλο βαζετα κανα 5 ωρο κατω απο τον καυτο ηλιο του αυγουστου για να συνηθίσουνε.Εκει να δεις τι μαμοθρευτα θα ειναι διπλα στα δικα μου παιδια....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 42 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Δεν λέω ποτέ κάτι που δεν είναι αλήθεια! Η σκληραγώγηση στο κρύο είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στις βόρειες χώρες. Ο λόγος που ανέφερα την Νορβηγία είναι γιατί ζουν εκεί τα παιδιά μου. Και για πλήρη ενημέρωση, ναι, ανεβαίνουν στο βουνό και κάνουν κάμπινγκ μέσα στα χιόνια μόνο με υπνόσακο και μια τέντα για να μην πέφτει πάνω τους το χιόνι! Το πόσο μαμόθρεφτα είναι τα περισσότερα ελληνόπουλα το βλέπουμε γύρω μας τις τελευταίες δεκαετίες! Οι Βόρειοι γίνονται μαμμόθρεφτοι στην πορεία, οπότε ποιο το νόημα της «σκληραγώγησης»; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SB_1957 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, filipprin said: Οταν τα φερεις στην Ελλαδα με το καλο βαζετα κανα 5 ωρο κατω απο τον καυτο ηλιο του αυγουστου για να συνηθίσουνε.Εκει να δεις τι μαμοθρευτα θα ειναι διπλα στα δικα μου παιδια....... Μια χαρά αντέχουν και στον καυτό ήλιο όλη μέρα το καλοκαίρι! Τα δικά σου πόσο θα αντέξουν στην παγωνιά, όταν με λίγο χιόνι κλείνουν σχολεία και παιδικοί σταθμοί, θαρρείς και είμαστε στον Β. Πόλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις