Προς το περιεχόμενο

Google Photos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σας,

Εχω το κλασσικό πρόβλημα μνήμης στο κινητό, οπότε ενεργοποίησα τα αντίγραφα ασφαλείας και τις μετέφερα στο google photos. 

Από τις ρυθμίσεις του google photos προχώρησα στην "απελευθέρωση χώρου" στο κινητό και με τον τρόπο αυτό διέγραψα 1.500 φωτογραφίες από τη συσκευή. 

Ερώτημα:

Η συσκευή συνολικά είχε/έχει 3.000 φωτογραφίες. Γιατί στην απελευθέρωση χώρου δεν μου εμφανίζει και τις υπόλοιπες? Είναι κανονικά ενεργοποιημένα τα αντίγραφα ασφαλείας. 

Δημοσ.
3 hours ago, CHRISpros said:

Kαλησπέρα σας,

Εχω το κλασσικό πρόβλημα μνήμης στο κινητό, οπότε ενεργοποίησα τα αντίγραφα ασφαλείας και τις μετέφερα στο google photos. 

Από τις ρυθμίσεις του google photos προχώρησα στην "απελευθέρωση χώρου" στο κινητό και με τον τρόπο αυτό διέγραψα 1.500 φωτογραφίες από τη συσκευή. 

Ερώτημα:

Η συσκευή συνολικά είχε/έχει 3.000 φωτογραφίες. Γιατί στην απελευθέρωση χώρου δεν μου εμφανίζει και τις υπόλοιπες? Είναι κανονικά ενεργοποιημένα τα αντίγραφα ασφαλείας. 

Μπήκες να δεις αν ανέβηκαν ολες στο google photos? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, koutsis είπε

Μπήκες να δεις αν ανέβηκαν ολες στο google photos? 

Eυχαριστώ για τον χρόνο σου. 

Η συσκευη και το google photos είναι sync εδώ και καιρό. Οι φωτογραφίες βρίσκονται και στο google photos και στη συσκευή δηλαδή. 

Αν σβήσω φωτογραφίες από τη συσκευή, σβήνουν και από το google photos. Δεν βρήκα αν μπορεί να μην συμβαίνει αυτό. 

Εκανα "απελευθέρωση χωρου συσκευής" και έγινε μόνο για τις 1.500 από τις συνολικά 3.000 φωτογραφίες. 

Δημοσ.
19 minutes ago, CHRISpros said:

Eυχαριστώ για τον χρόνο σου. 

Η συσκευη και το google photos είναι sync εδώ και καιρό. Οι φωτογραφίες βρίσκονται και στο google photos και στη συσκευή δηλαδή. 

Αν σβήσω φωτογραφίες από τη συσκευή, σβήνουν και από το google photos. Δεν βρήκα αν μπορεί να μην συμβαίνει αυτό. 

Εκανα "απελευθέρωση χωρου συσκευής" και έγινε μόνο για τις 1.500 από τις συνολικά 3.000 φωτογραφίες. 

Αν σβήσεις τις φωτογραφίες απο τη συσκευή ΔΕΝ σβηνoνται απο το google photos. Μόνο το αντίθετο

Δημοσ.
20 ώρες πριν, koutsis είπε

Αν σβήσεις τις φωτογραφίες απο τη συσκευή ΔΕΝ σβηνoνται απο το google photos. Μόνο το αντίθετο

Kι όμως συμβαίνει! Σβήνοντας απο τη συσκευή, σβήνονται και από το google photos! 

Δημοσ.
40 minutes ago, CHRISpros said:

Kι όμως συμβαίνει! Σβήνοντας απο τη συσκευή, σβήνονται και από το google photos! 

Τι να σου πω;  εμένα με iphone δεν συμβαίνει. Αν σβήσω φωτογραφίες από τη συσκευή μένουν στο Google. Αν τις σβήσω από το Google τις σβήνει και από τη συσκευή...

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Κανονικά δεν σβήνονται, από που μπαίνεις στην συσκευή και τις σβήνεις;

Δημοσ.
21 ώρες πριν, chios είπε

Κανονικά δεν σβήνονται, από που μπαίνεις στην συσκευή και τις σβήνεις;

Aπό το "app" συλλογή της Xiaomi. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...