ntabas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, teacher212 είπε Μου ήρθε μαιλ στα γερμανικά ότι τα στέλνουν με ups Dein Paket wird ankommen Εγώ με ρεβολουτ, 12/9 -11:27 επιβεβαίωση παραγγελίας Δεν έχει έρθει ακόμη κάτι 🥲 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 16 λεπτά πριν, li@m είπε pp? PayPal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katchris Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Έλαβα και εγώ το ίδιο mail στα γερμανικά ότι ετοιμάζεται η αποστολή. Έχει μέσα τα προϊόντα και tracking number ups. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shijune Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Πληρωμή με paypal από εμένα και μου ήρθε mail πριν λίγο ότι θα τα στείλουν και τα 3 ακουστικα με ups. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από Shijune Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου mein Packet wird ankommen 😁 . Ας ελπίσουμε ότι δε θα σταματήσουν την αποστολή γιατί δεν έχει φύγει ακόμα. Είναι προς παραλαβή από τη UPS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenos3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Περίργο πάντως κάποιοι να παραλάβουν, κάποιοι όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
quintus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Λογικά για όσους ήταν να ακυρώσουν, το έχουν ήδη κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Επειδή παίζει να εξελιχθεί στην πιο ανέλπιστα επιτυχημένη αγορά της χρονιάς που θα συζητάμε για καιρό γύρω από το τζάκι στα βαθιά γεράματα, πάμε για λίστα να περάσει η ώρα; Πχ... https://docs.google.com/spreadsheets/d/1r0H2scfZ-wrS7Gpu009RYStOMzyWC8cS4d1pTle_f5E/edit?usp=sharing 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 22 λεπτά πριν, Innersense είπε Επειδή παίζει να εξελιχθεί στην πιο ανέλπιστα επιτυχημένη αγορά της χρονιάς που θα συζητάμε για καιρό γύρω από το τζάκι στα βαθιά γεράματα, πάμε για λίστα να περάσει η ώρα; Πχ... https://docs.google.com/spreadsheets/d/1r0H2scfZ-wrS7Gpu009RYStOMzyWC8cS4d1pTle_f5E/edit?usp=sharing Master ... Και φαντάσου, εγώ δεν παρήγγειλα Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α .ο πιο επικός κουβάς σε ts 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
li@m Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Κι εγω δεν εκανα το κολπο με το 3ο δωρακι, σκεπτομενος μην το ξεφτυλισουμε κιολας.... (ακομα δεν εχω λαβει μειλ) Παραγγελια 11πμ 12/9 paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, Rattlehead said: Και φαντάσου, εγώ δεν παρήγγειλα Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α .ο πιο επικός κουβάς σε ts Ρε συ ποιος το πίστευε... όλοι λέγαμε για μαζικό άκυρο... Και στα ξαφνικά έγραψε κάποιος ότι του στείλανε Tracking Number... Κάτσε να φτάσει το πακέτο, να έχει καμία cart postal μέσα με emoji που γελάει 😂 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeeJay Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Με Revolut ούτε μειλ ακόμα αλλά ούτε επιστροφή χρημάτων 🤔 Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από GeeJay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m4is Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Σε μένα παρόλο που στο paypal η χρέωση είναι μία, στα 62€, από την τράπεζα ήρθαν 3 ειδοποιήσεις: Χρέωση 55€ (όσο ήταν η παραγγελία χωρίς τα μεταφορικά) Χρέωση 62€ (όσο ήταν η παραγγελία μαζί με τα μεταφορικά) Πίστωση 55€ Μέχρι και τώρα πάντως, στην τράπεζα εμφανίζει ως δεσμευμένα και τα 55€ και τα 62€. --- Edit για update: #1: Τα 62€ από δεσμευμένα, χρεώθηκαν κανονικά πλέον. Τα 55€ παραμένουν δεσμευμένα. Δεν έχω λάβει tracking number. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από m4is Update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeeJay Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Ώπα καλώς τα τα παιδιά. Έσκασε μειλ τώρα το γνωστό το γερμανικό. Με παραλαβή 25/9. Λες…; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norone92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Κι εμένα μου ήρθε το ίδιο γερμανικό email με tracking number... Πληρωμή με google pay Update: Ήρθε mail ότι έγινε shipped. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από Norone92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις