bill987 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Και εγώ αγορά 11:50 περίπου, πριν από λίγο μου ήρθε μαιλ με tracking number! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου έλαβα και mail οτι τα προιόντα ειναι στο δρόμο. Παραλαβή τη Παρασκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeopleAreStrange Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Εγώ έπρεπε να τους στείλω email για να μου στείλουν το tracking code. [email protected] 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekpro Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, PeopleAreStrange είπε Εγώ έπρεπε να τους στείλω email για να μου στείλουν το tracking code. [email protected] Σου εμφάνιζε την παραγγελία processing στην σελίδα και τελικά υπήρχε tracking ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeopleAreStrange Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μου το εβγαλε μετα απο ωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μου ήρθε και εμένα το tracking αλλά δεν είχα καταφέρει να βάλω και τα q20i γιατί μου αφαιρούσε κάτι άλλο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimis_pj Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μόλις ήρθε και σε εμένα tracking σε παραγγελία με τα 3 ακουστικά με αποστολή από Βρέμη. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω ότι προχώρησε.. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από dimis_pj 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Και εγώ τους έστειλα email και μου δώσαν το tracking ID και 1 ώρα μετά μου ήρθε update μέσω email ότι προχώρησε. Τι να πω; Μπράβο που το προχώρησαν σε όλους μας! Και ευχαριστώ και πάλι TS! Τώρα αυτό ήταν όντως κάποιο λάθος ή ξεστοκάρισμα ή απλά τρελή προσφορά για κάνα promo; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy2486 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Σε εμένα δεν ήρθε tracking μεσω email αλλά ανοιξα το link της παραγκελιας και είδα ότι υπάρχει εκεί tracking number. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntabas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Πριν μια ώρα περίπου μου ήρθε εμαιλ με τρακινγκ....επιτελουςςςςςς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
quintus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Παραγγελία 12.9 12:33, μου ήρθε μέιλ στις τέσσερις και μισή... τα χαράματα! Αποστολή με ups, δεν βλέπω από πού, παραλαβή 26.9 Άλλο πάλι και τούτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xatzosd Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εγώ δεν είχα βάλει το q20i και μάλλον θα έρθουν κανονικά. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου από xatzosd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Ήρθε και σε μένα, για Q35 και liberty. Τίμια η Anker! P. S. Είμαι πλεονέκτης που αισθάνομαι λίγο αδικημένος που δεν έβαλα και τα Q20; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου μονο σε μενα δεν εχει ερθει ουτε μεηλ ουτε απαντηση σε μεηλ ουτε ενημερωση για tracking μεσα στο σαιτ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Ήρθε και σε μένα mail για την αποστολή μαζί με το δώρο Q20i. Τετάρτη γράφει θα παραλάβω. Τίμια η soundcore παρά το λάθος εκτελεί τις παραγγελίες. Βέβαια οκ. Η κατασκευή των ακουστικών μπορεί να τους κοστίζει 5 ευρώ το τεμάχιο οπότε χασουρα δεν θα έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις