Προς το περιεχόμενο

Pixel 9 Pro Fold

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο forum 

Είμαι με s24ultra κ ενδιαφερομουν για foldable. Καταλήγω στο pixel 9 Pro Fold έναντι του zfold 6 λόγω γενικά καλύτερου αποτελέσματος.  

Γνωρίζει κάποιος αν θα το φέρουν ελλαδα και αν ναι χοντρικα ποτε; 

γιατί δεν πωλούνται στην Ελλάδα της pixel ενώ πωλούνται σε όλη την Ευρώπη όπως είδα στο store τους;

Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση σε foldable μου λέτε απλά θα ήθελα να συνδυάζεται κ με ρολόι... όπως τώρα έχω το galaxy watch 7 κ μου είναι αρκετά χρήσιμο.. γι αυτό κ σκέφτηκα το pixel λόγω κ του ρολογιού της google.

Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.

Είναι η δεύτερη γενιά pixel …ωστόσο αν θέλεις μπορείς να κοιτάξεις αμαζον θα σου έλεγα εγώ θα κερδίσεις το σίγουρο σέρβις αν πέσεις σε ελαττωματικό αλλά θα χάνεις σε χρόνο μεταφοράς προς τα εκεί και εδώ 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι την κάθε εταιρία τι συμφέρει ,όχι τι θα ήθελαν υποψήφιοι πελάτες του Pixel.

Η παραπάνω σελίδα αντιγράφει την είδηση από εδώ https://www.infocom.gr/2024/10/09/stratigiki-synergasia-vodafone-google-deal-ano-tou-1-disekatommyriou-dolarion/86075/    που αναφέρει :

"Σημειώνεται ότι η συμφωνία αφορά και στην ελληνική αγορά, η οποία περιλαμβάνεται στη λίστα χωρών. Εντούτοις, όπως αναφέρει η Vodafone, η επέκταση της στην ελληνική αγορά θα πραγματοποιηθεί σταδιακά. Την ίδια στιγμή, τονίζεται πως η επέκταση στην Ελλάδα αφορά σε κάθε άξονα της συμφωνίας."

Ομως δεν υπάρχει άλλη σχετική αναφορά  για Ελλάδα αν ψάξει κανείς  ,ούτε η παραπάνω σελίδα αναφέρει πηγή της πληροφορίας  .

Παρακάτω από την επίσημη ανακοίνωση της vodafone (μετάφραση )   , που δεν αναφέρεται λίστα χωρών .....

...Η Vodafone θα επεκτείνει την πρόσβαση στις συσκευές Pixel της Google που τροφοδοτούνται με AI με το γρήγορο δίκτυό της 5G στην Ευρώπη και θα συνεχίσει να προωθεί το οικοσύστημα Android. .....

...Η συμφωνία θα προσφέρει αποθήκευση, ασφάλεια και βοήθεια με τεχνητή νοημοσύνη στους πελάτες της Vodafone σε 15 χώρες, καθώς και στους συνεργάτες της σε επιπλέον 45 αγορές παγκοσμίως, ενώ η Google θα χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες σταθερής και κινητής σύνδεσης της Vodafone για τη βελτίωση της παραγωγικότητας του εργατικού δυναμικού. ...

https://www.vodafone.com/news/technology/vodafone-and-google-deepen-strategic-partnership-with-10-yr-deal

Η Vodafone είναι πολυεθνική ,όχι μόνο με το σήμα της, έχει άλλα μεγέθη ,άλλα σχέδια , αλλά και παλαιότερα είχε κλειδωμένα τηλέφωνα μόνο για το δίκτυο της .

Οταν όμως συμφέρει ή όχι κάτι ,πάντα γίνεται  αντίστοιχα και από άλλους παρόχους στα πλαίσια του ανταγωνισμού , σε κάθε αγορά γίνεται ..

Επεξ/σία από Fotia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...