Trif111 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Καλημέρα. Εχω ενα ford focus του 2007 και ανα καποιον καιρο στα καλα καθουμενα το αυτοκίνητο μου ανάβει στο ταμπλό λαμπάκι αερόσακου, φρένων, θερμοκρασίας(περιβάλλοντος) ενώ παράλληλα δεν ανάβει η οθόνη του ράδιο και αν για παράδειγμα ανοίξω μεγάλη σκάλα,φλας δεν φαίνονται στο ταμπλό (ούτε ακούγεται) ενώ το αυτοκίνητο σαν αυτοκίνητο το ανάβει κανονικά. Δηλαδη με κάποιον τρόπο σαν να κλειδώνει το ταμπλο. Να σημειωθεί οτι κάποια στιγμή επανέρχεται και ξαναγίνεται πάλι μόνο του. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στο ζεστές ή κρύες μέρες; Αν το έκανε μόνο το κοντέρ τοτε θα σου έλεγα ότι λογικά τα εχει παίξει κάποια ψυχρή κόλληση στο κοντέρ και σου κάνει αυτά τα κόλπα ανάλογα με την συστολή - διαστολή. Όμως επειδή αναφέρεις κ την οθόνη του ράδιο μπορεί να είναι θέμα εγκεφάλου ειδικά αν η οθόνη συνδέεται με can bus. Το ίδιο και εκεί κάτι με ψυχρή κόλληση θα είναι. Πάντως το πιο πιθανό είναι να είναι το κοντέρ από μόνο του και απλά να βραχυκυκλωνει κ απλά το ράδιο να είναι αποτέλεσμα ρεύματος Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από bill999r 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου δεν μπορω να ξερω την κατασταση και την χρηση του οχηματος. επίσης το εαν ειναι παρκαρισμενο εξω οποτε μπορει καποια τρωκτικα να εχουν κανει κανει προβλημα στα καλωδια. σε γενικες γραμμες μου κανει προβλημα επαφων. ξεκινα με το βγαλσιμο του πινακα οργανων και απλο καθαρισμο της πλακετας με λιγο οινονευμα και με ενα ελαφρυ πινελο. καθαρισε τις επαφες. εαν το προβλημα επιμενει θελει παραπανω διερευνηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trif111 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, bill999r είπε Στο ζεστές ή κρύες μέρες; Αν το έκανε μόνο το κοντέρ τοτε θα σου έλεγα ότι λογικά τα εχει παίξει κάποια ψυχρή κόλληση στο κοντέρ και σου κάνει αυτά τα κόλπα ανάλογα με την συστολή - διαστολή. Όμως επειδή αναφέρεις κ την οθόνη του ράδιο μπορεί να είναι θέμα εγκεφάλου ειδικά αν η οθόνη συνδέεται με can bus. Το ίδιο και εκεί κάτι με ψυχρή κόλληση θα είναι. Πάντως το πιο πιθανό είναι να είναι το κοντέρ από μόνο του και απλά να βραχυκυκλωνει κ απλά το ράδιο να είναι αποτέλεσμα ρεύματος Κυρίως το κάνει οταν εχει υγρασια. Για το ραδιο και το can bus δεν γνωριζω να σου πω! Ευχαριστώ! 1 ώρα πριν, xsterg είπε δεν μπορω να ξερω την κατασταση και την χρηση του οχηματος. επίσης το εαν ειναι παρκαρισμενο εξω οποτε μπορει καποια τρωκτικα να εχουν κανει κανει προβλημα στα καλωδια. σε γενικες γραμμες μου κανει προβλημα επαφων. ξεκινα με το βγαλσιμο του πινακα οργανων και απλο καθαρισμο της πλακετας με λιγο οινονευμα και με ενα ελαφρυ πινελο. καθαρισε τις επαφες. εαν το προβλημα επιμενει θελει παραπανω διερευνηση. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Υπάρχει περίπτωση να έχει θέμα με τις ασφάλειες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Για κοίτα και ασφάλειες και καλώδια στην ασφαλειοθήκη μήπως κάτι είναι πειραγμένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου η ασφαλεια η ειναι καλη η ειναι καμμενη. ενδιαμεση κατασταση δεν υπαρχει. τωρα προβλημα επαφης στην ασφαλειοθηκη δεν μπορω να ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, xsterg είπε η ασφαλεια η ειναι καλη η ειναι καμμενη. ενδιαμεση κατασταση δεν υπαρχει. τωρα προβλημα επαφης στην ασφαλειοθηκη δεν μπορω να ξερω. Αν έχει σκουριές στις επαφές μπορεί να μην κάνει επαφή συνέχεια.Η μπορεί κάποιο καλώδιο να είναι χαλαρό και να μην κάνει συνέχεια επαφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Στις 12/9/2024 στις 7:28 ΠΜ, Trif111 είπε Καλημέρα. Εχω ενα ford focus του 2007 και ανα καποιον καιρο στα καλα καθουμενα το αυτοκίνητο μου ανάβει στο ταμπλό λαμπάκι αερόσακου, φρένων, θερμοκρασίας(περιβάλλοντος) ενώ παράλληλα δεν ανάβει η οθόνη του ράδιο και αν για παράδειγμα ανοίξω μεγάλη σκάλα,φλας δεν φαίνονται στο ταμπλό (ούτε ακούγεται) ενώ το αυτοκίνητο σαν αυτοκίνητο το ανάβει κανονικά. Δηλαδη με κάποιον τρόπο σαν να κλειδώνει το ταμπλο. Να σημειωθεί οτι κάποια στιγμή επανέρχεται και ξαναγίνεται πάλι μόνο του. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να ξέρεις ότι και το ταμπλώ από μόνο του βγάζει αρκετές βλάβες οι οποίες είναι δύσκολες και κοστοβόρες. Εμένα ξαφνικά σταμάτησσαν να δουλεύουν βοηθητικά ηχητικά π.χ. αν έχω ξεχάσει αναμμένα φωτα , πόρτα η πορτ μπαγκάζ ανοιχτή κυρίως. Ρώτησα σε αρκετούς ηλεκτρολόγους , καθώς και σε αντιπροσωπεία κατέληξαν στο ταμπλώ με πρόχειρο κόστος 500 ευρώ όπως μου είπαν. Το άφησα απλά μου κόστισε μία μπαταρία (65 ευρώ) γιατί εμειναν φώτα θέσης ανοιχτά όλη νύχτα 2-3 φορές και ξελίγωσαν τη μπαταρία χωρίς τελικά να κρατάει φόρτιση.Με τα 500 αλλάζω 7-8 🤣 Δεν είναι κάτι που επηρεάζει τη βασική λειτουργία οπότε το άφησα αλλά για τα φώτα είναι βασικό. Κάνε και μια ερώτηση σε ειδικό συνεργείο που ασχολείται με επισκευή ταμπλό μήπως σου πει κάτι επειδή λες ότι τα προβλήματα επικεντρώνονται στο ταμπλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 22 λεπτά πριν, papoys1 είπε Να ξέρεις ότι και το ταμπλώ από μόνο του βγάζει αρκετές βλάβες οι οποίες είναι δύσκολες και κοστοβόρες. Εμένα ξαφνικά σταμάτησσαν να δουλεύουν βοηθητικά ηχητικά π.χ. αν έχω ξεχάσει αναμμένα φωτα , πόρτα η πορτ μπαγκάζ ανοιχτή κυρίως. Ρώτησα σε αρκετούς ηλεκτρολόγους , καθώς και σε αντιπροσωπεία κατέληξαν στο ταμπλώ με πρόχειρο κόστος 500 ευρώ όπως μου είπαν. Το άφησα απλά μου κόστισε μία μπαταρία (65 ευρώ) γιατί εμειναν φώτα θέσης ανοιχτά όλη νύχτα 2-3 φορές και ξελίγωσαν τη μπαταρία χωρίς τελικά να κρατάει φόρτιση.Με τα 500 αλλάζω 7-8 🤣 Δεν είναι κάτι που επηρεάζει τη βασική λειτουργία οπότε το άφησα αλλά για τα φώτα είναι βασικό. Κάνε και μια ερώτηση σε ειδικό συνεργείο που ασχολείται με επισκευή ταμπλό μήπως σου πει κάτι επειδή λες ότι τα προβλήματα επικεντρώνονται στο ταμπλό. Στα βεκτρα c είναι γνωστό πρόβλημα το κοντέρ. Οι πιο πολλοί παίρνουν μεταχειρισμένα αλλά κ πάλι υπάρχει ο κίνδυνος να βγεί το ίδιο πρόβλημα. Νομίζω ότι ένας κοντερας θα το έφτιαχνε με λογικό κόστος αλλά αν το πρόβλημα σου είναι μόνο τα ηχητικά μην το πειράζεις καθόλου. Δεν υπάρχει λόγος για έξοδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα