spiros_kaz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου καλησπέρα... πριν κάνα δίμηνο πήρα ένα μεταχειρισμένο grande punto... ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μου έδωσε μόνο ένα κλειδί...χωρίς τηλεχειρισμό για κεντρικό κλείδωμα... είπε ότι θα ψάξει να το βρει, δεν το βρίσκει είπε... πήγα στην αντιπροσωπεία της Fiat να ρωτήσω, 520€ μου είπαν για ένα κλειδί με τηλεχειρισμό είπαν... δεν ασχολήθηκα καν... το θέμα είναι ότι δεν γίνεται να είμαι μόνο με ένα απλό κλειδί, υπό την ανησυχία μήπως το χάσω... γενικά τι τιμές παίζουν σε τέτοιες περιπτώσεις; χωρια ότι στο νησί δεν ξέρω που άλλου να απευθυνθώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
futureshock Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου στην επαρχια που ειμαι , 50€ για απλο κλειδι και 100€ με τηλεχειρισμο με τα κουμπια κλειδωμα-ξεκλειδωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου https://www.o-pythagoras.gr/ 150 ευρω ακριβες αντιγραφο απο το πρωτο εκανα προσφατα με τηλεχειρισμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, spiros_kaz είπε καλησπέρα... πριν κάνα δίμηνο πήρα ένα μεταχειρισμένο grande punto... ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μου έδωσε μόνο ένα κλειδί...χωρίς τηλεχειρισμό για κεντρικό κλείδωμα... είπε ότι θα ψάξει να το βρει, δεν το βρίσκει είπε... πήγα στην αντιπροσωπεία της Fiat να ρωτήσω, 520€ μου είπαν για ένα κλειδί με τηλεχειρισμό είπαν... δεν ασχολήθηκα καν... το θέμα είναι ότι δεν γίνεται να είμαι μόνο με ένα απλό κλειδί, υπό την ανησυχία μήπως το χάσω... γενικά τι τιμές παίζουν σε τέτοιες περιπτώσεις; χωρια ότι στο νησί δεν ξέρω που άλλου να απευθυνθώ... 120€ μου ζήτησαν για Opel Corsa με κόψιμο + προγραμματισμό . Εφόσον είσαι σε νησί δύσκολα . Σε κλειδαρά θα πας που ασχολείται και με κλειδιά οχημάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα