Προς το περιεχόμενο

κλειδί με τηλεχειρισμό

spiros_kaz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα...

πριν κάνα δίμηνο πήρα ένα μεταχειρισμένο grande punto...

ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μου έδωσε μόνο ένα κλειδί...χωρίς τηλεχειρισμό για κεντρικό κλείδωμα... είπε ότι θα ψάξει να το βρει, δεν το βρίσκει είπε...

πήγα στην αντιπροσωπεία της Fiat να ρωτήσω, 520€ μου είπαν για ένα κλειδί με τηλεχειρισμό είπαν... δεν ασχολήθηκα καν... το θέμα είναι ότι δεν γίνεται να είμαι μόνο με ένα απλό κλειδί, υπό την ανησυχία μήπως το χάσω...

γενικά τι τιμές παίζουν σε τέτοιες περιπτώσεις; χωρια ότι στο νησί δεν ξέρω που άλλου να απευθυνθώ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, spiros_kaz είπε

καλησπέρα...

πριν κάνα δίμηνο πήρα ένα μεταχειρισμένο grande punto...

ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μου έδωσε μόνο ένα κλειδί...χωρίς τηλεχειρισμό για κεντρικό κλείδωμα... είπε ότι θα ψάξει να το βρει, δεν το βρίσκει είπε...

πήγα στην αντιπροσωπεία της Fiat να ρωτήσω, 520€ μου είπαν για ένα κλειδί με τηλεχειρισμό είπαν... δεν ασχολήθηκα καν... το θέμα είναι ότι δεν γίνεται να είμαι μόνο με ένα απλό κλειδί, υπό την ανησυχία μήπως το χάσω...

γενικά τι τιμές παίζουν σε τέτοιες περιπτώσεις; χωρια ότι στο νησί δεν ξέρω που άλλου να απευθυνθώ...

120€ μου ζήτησαν για Opel Corsa με κόψιμο + προγραμματισμό . Εφόσον είσαι σε νησί δύσκολα . Σε κλειδαρά θα πας που ασχολείται και με κλειδιά οχημάτων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...