Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Το μόνο σκίσιμο ειναι αυτό που το άνοιξε ο παραλήπτης;

και εσύ λες ότι τα πήρε ο κούριερ;Πιο πιθανό να εξατμίστηκαν τα στικάκια.Μετά με λιγότερες πιθανότητες να σε κορόιδεψε ο παραλήπτης και με ακόμα πιο λίγες να μην τα έβαλες εσύ.

Ναι το μονο σκισιμο ειναι αυτο επανω που ανοιξε τον φακελο δεν βλεπω αλλο

• Haha 1
  • Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panos0100 είπε

Ναι το μονο σκισιμο ειναι αυτο επανω που ανοιξε τον φακελο δεν βλεπω αλλο

Άρα αποκλείεται ο παραλήπτης να πήρε τα στικακια, να σου είπε ότι δεν τα παρέλαβε για να του επιστρέψεις τα λεφτά και εσύ να το εχαψες;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε

Άρα αποκλείεται ο παραλήπτης να πήρε τα στικακια, να σου είπε ότι δεν τα παρέλαβε για να του επιστρέψεις τα λεφτά και εσύ να το εχαψες;

allow me....:lol:

topic Κλοπή περιεχομένου δέματος από την Boxnow

Δημοσ.
10 ώρες πριν, panos0100 είπε

Ναι, άλλα δεν απαντάνε στην boxnow  όσες φορές και να κάλεσα

Πολύ απλά θα τότε θα πας στο κατάστημα που έχει το Box now έξω και θα τους πεις πως θέλεις ένα τηλεφωνό του. Αυτός θα έχει σίγουρα κάποια άλλα νούμερα που απαντάνε.

• Like 1
Δημοσ.

Τον Μαιο μυ ηρθε πακετο με Boxnow απο Temu και ηταν σκισμενο στην μια γωνια..

Το εβγαλα φωτογραφια και το εστειλα στην TEMU.

Μου πιστωσε ολο το περιεχομενο του πακετου, τελικα ελειπε μονο ενα ηλεκτρικο κατσαβιδι..

Απο εκεινη την μερα και για ενα περιεργο λογο οτι πακετο εχω Boxnow με ταλαιπωρουν.

image.jpeg.f7c22bdda2dbd089258274a2ca0831a7.jpeg

Στο Κουκακι εχουμε 2 σημεια παραλαβης (Ζαν -Μωρεας και Ρ.Γκαλλι) μενω κοντα Ακροπολη

Εμενα τα πακετα μου θα τα στειλουν στην καλυτερη Ν.Κοσμο και συνηθως τα στελνουν Πετραλωνα...

• Like 1
  • κλειδώθηκε και ξεκλειδώθηκε αυτό το θέμα
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giorgosk12 είπε

Πολύ απλά θα τότε θα πας στο κατάστημα που έχει το Box now έξω και θα τους πεις πως θέλεις ένα τηλεφωνό του. Αυτός θα έχει σίγουρα κάποια άλλα νούμερα που απαντάνε.

Δεν είναι στάνταρ οι ώρες που έρχεται συνήθως με είπε η ψιλικατζού μεσημέρι έρχεται άλλα αλλη φορα ηρθε και 6 το απόγευμα εκτός αν στηθω απ έξω και τον περιμένω να εμφανιστεί   

1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Μου πιστωσε ολο το περιεχομενο του πακετου, τελικα ελειπε μονο ενα ηλεκτρικο κατσαβιδι..

Απο εκεινη την μερα και για ενα περιεργο λογο οτι πακετο εχω Boxnow με ταλαιπωρουν.

Στο Κουκακι εχουμε 2 σημεια παραλαβης (Ζαν -Μωρεας και Ρ.Γκαλλι) μενω κοντα Ακροπολη

Εμενα τα πακετα μου θα τα στειλουν στην καλυτερη Ν.Κοσμο και συνηθως τα στελνουν Πετραλωνα...

Εγώ ότι δέματα έστειλα με την boxnow  τα ποιο πολλά ήτανε από τον τόπο μου σε άλλο σημείο της πόλης γιατί έτσι λειτουργεί μια άλλη σελίδα με αγγελίες  δεν ήτανε για Αθήνα αλλα εχω παρει και αρκετά δέματα από το eshop για παράδειγμα με την boxnow και από εδώ και πέρα πάντα βίντεο οταν τα ανοίγω 

Επεξ/σία από panos0100
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgosk12 είπε

Στην περιοχη τα lockers ειναι εξω απο βενζιναδικα και δεν ξερουν τιποτα οι υπαλληλοι εκει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, panos0100 είπε

Δεν είναι στάνταρ οι ώρες που έρχεται συνήθως με είπε η ψιλικατζού μεσημέρι έρχεται άλλα αλλη φορα ηρθε και 6 το απόγευμα εκτός αν στηθω απ έξω και τον περιμένω να εμφανιστεί  

H ψιλικατζού έχει συνάψει συμβόλαιο ή ο διαχειριστής του κτιρίου με την Boxnow και πληρώνονται απο αυτούς ενοίκιο κάθε μήνα ή χρόνο για τον χώρο που παραχωρούν και το ρεύμα που καταναλώνουν. Εχουν όλα τα στοιχεία τους, μέχρι και τηλέφωνο, διεύθυνση κλπ. Ψάξτο.

Επεξ/σία από giorgosk12
  • Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, k_w_t said:

Αυτό ισχύει και για μένα με τις θυρίδες. Κάποιες έχουν εξαφανιστεί από τα μαγαζιά που αγόραζα ενώ π.χ. από metabook λαμβάνω από τις συγκεκριμένες θυρίδες.

Κάτι έχει παίξει με τις θυρίδες γιατί τα μαγαζιά που τους το είπα μου λένε μίλα με box now ενώ η box now με τα μαγαζιά.

Ποιος ξέρει τι συμβαίνει; Είναι τελείως τρελό να μπορείς να παραλάβεις από μια θυρίδα από ένα μαγαζί και από άλλο όχι...

Όπως συνήθως μια υπηρεσία πυο πήρε τα πάνω της ξαφνικά αρχίζει και έχει σοβαρά θέματα υποστελέχωσης και γενικά φαίνεται ότι θέλουν να μην ξοδευτούν.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, godfather0991 είπε

Αυτό ισχύει και για μένα με τις θυρίδες. Κάποιες έχουν εξαφανιστεί από τα μαγαζιά που αγόραζα ενώ π.χ. από metabook λαμβάνω από τις συγκεκριμένες θυρίδες.

Κάτι έχει παίξει με τις θυρίδες γιατί τα μαγαζιά που τους το είπα μου λένε μίλα με box now ενώ η box now με τα μαγαζιά.

Ποιος ξέρει τι συμβαίνει; Είναι τελείως τρελό να μπορείς να παραλάβεις από μια θυρίδα από ένα μαγαζί και από άλλο όχι...

Όπως συνήθως μια υπηρεσία πυο πήρε τα πάνω της ξαφνικά αρχίζει και έχει σοβαρά θέματα υποστελέχωσης και γενικά φαίνεται ότι θέλουν να μην ξοδευτούν.

βαλτε ενα τελος παιδια στο θεμα  η ανοιξτε αλλο με θεμα το boxnow

προσωπικα εχω να πω οτι το boxnow ταραξε τα λιμναζοντα νερα των αλλων εταιριων

και το χρησιμοποιω παντα οταν μου δινεται η δυνατοτητα χωρις κανενα προβλημα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, giorgosk12 είπε

H ψιλικατζού έχει συνάψει συμβόλαιο ή ο διαχειριστής του κτιρίου με την Boxnow και πληρώνονται απο αυτούς ενοίκιο κάθε μήνα ή χρόνο για τον χώρο που παραχωρούν και το ρεύμα που καταναλώνουν. Εχουν όλα τα στοιχεία τους, μέχρι και τηλέφωνο, διεύθυνση κλπ. Ψάξτο.

Δεν ξέρω αυτή με είπε ότι δεν έχει  τηλέφωνα τώρα αν έχει και δε θέλει να τα δώσει άλλο αυτό 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, panos0100 είπε

Δεν ξέρω αυτή με είπε ότι δεν έχει  τηλέφωνα τώρα αν έχει και δε θέλει να τα δώσει άλλο αυτό 

και καλά κάνει.Δεν έχει καμιά δουλειά να μπλεχτεί με την διαφωνία που έχει ο κάθε πελάτης της boxnow .

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, ioannischr said:

βαλτε ενα τελος παιδια στο θεμα  η ανοιξτε αλλο με θεμα το boxnow

προσωπικα εχω να πω οτι το boxnow ταραξε τα λιμναζοντα νερα των αλλων εταιριων

και το χρησιμοποιω παντα οταν μου δινεται η δυνατοτητα χωρις κανενα προβλημα

Μπορείς να κάνεις αν θες αίτημα να κλείσει το θέμα σε moderator και αυτοί θα πράξουν όπως πιστεύουν 🙂

Επεξ/σία από godfather0991
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, godfather0991 είπε

Μπορείς να κάνεις αν θες αίτημα να κλείσει το θέμα σε moderator και αυτοί θα πράξουν όπως πιστεύουν 🙂

μπα     οχι και ετσι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...