Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, panos0100 said:

Είχανε κάτι ταινίες μέσα δε θυμάμαι άλλα είχανε και κωδικούς τραπέζης αμα τους βρουν ειναι σαν με κλεβουν μεσα απο το σπιτι  

Αν και απιθανο αλλαξε κωδικους.

• Like 1
  • Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Τον ένοχο τον έδειξε ο TS στον τίτλο του οπότε άσε το κήρυγμα με το συμπάθειο.

Έδειξε την Box now. Εγώ τον αγοραστή υπερασπίστηκα τρόπον τινά, που έδειξε η συντριπτική πλειοψηφία. Το πόστ μου μάλιστα το "καρδούλωσε" ο ts. Να με συμπαθάς λοιπόν αλλά δεν καταλαβαίνω ποιο κήρυγμα λες ούτε αναφερόμουνα σε σένα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Το πόστ μου μάλιστα το "καρδούλωσε" ο ts.

Λιγη σημασια εχει, οταν τεινουμε να συμφωνουμε με αλλους που εχουν βγαλει το ιδιο, βιαστικο, συμπερασμα. 

5 λεπτά πριν, BadIndian είπε

που έδειξε η συντριπτική πλειοψηφία.

Εχουμε τους λογους μας. Ακομα να υποθει ενας σοβαρος λογος που ενας της boxnow να ρισκαρει για στικακια. 

Δημοσ.

Μαλλον καπου δεν συμβαδιζουν αυτα που γραφονται με την πραγματικοτητα

ΛΕΤΕ ΠΑΚΕΤΟ αλλα ειναι απλός φακελος εγγράφων χωρις καμια ασφαλεια και με το πιασιμο υποψιαζεται τι μπορει να εχει μεσα ( χαρτια σιγουρα οχι)

ΛΑΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ !!!!

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, manolis-K είπε

Μαλλον καπου δεν συμβαδιζουν αυτα που γραφονται με την πραγματικοτητα

ΛΕΤΕ ΠΑΚΕΤΟ αλλα ειναι απλός φακελος εγγράφων χωρις καμια ασφαλεια και με το πιασιμο υποψιαζεται τι μπορει να εχει μεσα ( χαρτια σιγουρα οχι)

ΛΑΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ !!!!

Το λάθος πιθανόν είναι δικό μου που τα έβαλα σε επιστολικό φάκελο και όχι σε κάποιο κουτί έστω και μεγάλο αφού δεν είχα μικρο 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Charismo είπε

Τι τρελό rollercoaster είναι αυτό το topic, από τα χαμένα στικάκια μεγάλης αξίας που το άφησα το πρωί πώς φτάσαμε στις γυμνές φωτογραφίες και το sex tape του ts?

Παρασκευή που είναι, να μη χαρούμε λίγο κι εμείς οι απλοί αναγνώστες;

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα έχει τύχει, νομίζω στα ΕΛΤΑ κούριερ ήταν, ένας νέος υπάλληλος μου παρέδωσε δέμα και μετά από πόσες ώρες με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό και μου λέει οτι τώρα είδα ότι το δέμα που παρέλαβες ήταν με αντικαταβολή και έρχομαι να πάρω τα χρήματα! Τον ανέφερα και στα ΕΛΤΑ και στον αποστολέα-καταστηματάρχη. Άλλο να γίνει λάθος και άλλο έρχομαι να πάρω τα χρήματα. Πόσα χρήματα δηλαδή;!

Αν ένας υπάλληλος το έχει πάρει αποφάση ότι και να απολυθεί δεν τρέχει και τίποτα μπορεί και να κλέψει και να κάνει καφρίλες.

Επίσης δεν είναι κακό να ενημερώσει την Box now ότι έγινε το παραπάνω περιστατικό, αλλά χωρίς να τους πει ότι 100% φταίνε αυτοί. Αν ξανασυμβεί με τον ίδιο υπάλληλο παρόμοιο γεγονός τότε κάποτε δεν θα την γλιτώσει αν έφταιξε.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, BadIndian είπε

Για την Box Now δε, θα συμφωνήσω με όλους τους υπόλοιπους, ότι πολύ δύσκολο να ανοίχτηκε το δέμα για στικάκια (?!), 

Καληνύχτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Krusty είπε

Εμένα έχει τύχει, νομίζω στα ΕΛΤΑ κούριερ ήταν, ένας νέος υπάλληλος μου παρέδωσε δέμα και μετά από πόσες ώρες με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό και μου λέει οτι τώρα είδα ότι το δέμα που παρέλαβες ήταν με αντικαταβολή και έρχομαι να πάρω τα χρήματα! Τον ανέφερα και στα ΕΛΤΑ και στον αποστολέα-καταστηματάρχη. Άλλο να γίνει λάθος και άλλο έρχομαι να πάρω τα χρήματα. Πόσα χρήματα δηλαδή;!

Αν ένας υπάλληλος το έχει πάρει αποφάση ότι και να απολυθεί δεν τρέχει και τίποτα μπορεί και να κλέψει και να κάνει καφρίλες.

Επίσης δεν είναι κακό να ενημερώσει την Box now ότι έγινε το παραπάνω περιστατικό, αλλά χωρίς να τους πει ότι 100% φταίνε αυτοί. Αν ξανασυμβεί με τον ίδιο υπάλληλο παρόμοιο γεγονός τότε κάποτε δεν θα την γλιτώσει αν έφταιξε.

Ναι, άλλα δεν απαντάνε στην boxnow  όσες φορές και να κάλεσα αυτό είναι το κακό δε θα τους πάρω και από τα μούτρα πολιτισμένα θα μιλήσουμε   

Οριστε και ο φακελος που τον ζητήσατε  

thumbnail_20240911_115743_resized (1).jpg

Επεξ/σία από panos0100
Δημοσ.

Το σκίσιμο όντως φαίνεται να είναι από άνθρωπο, μιας και αν είχε πιάσει κάπου, θα ήταν πιο "ανώμαλο". Προφανώς σκίστηκε σε εκείνο το ύψος λόγω της ταινίας που έχει πάνω ο φάκελος. 

Τωρα, αν καταφέρεις να μιλήσεις με Box θα πρέπει να ρωτήσεις αν υπάρχει πιθανότητα να παραδοθεί ανοιγμένο δέμα σε θυρίδα. Αν όχι, ο οδηγός δεν θα ρισκάρει την θέση του για στικακια (κάποιοι λέτε ότι λόγω φακέλου μπορεί ο άλλος να καταλάβει τι είναι. Υπάρχουν αρκετά αντικείμενα στο ίδιο μέγεθος τα οποία θα μπορούσαν να σταλούν). 

Το παραπάνω το λέω γτ η FedEx δήλωσε μόνη της πριν καν μου παραδοθεί ότι το δέμα είναι πιθανώς ανοιγμένο, και το επιβεβαίωσε ο οδηγός όταν μου είπε να το ελέγξω αν το περιεχόμενο είναι μέσα. (πάλι για φάκελο). 

Anyway, εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι ο αγοραστής έκανε την δουλειά. 

Ωστόσο, φταις και εσύ. Αν όχι κουτί, έστω τύλιξε το τον φάκελο. Ή βάλε φυσαλίδες μέσα (ένα ρολό έχει 5 ευρώ και σου κρατάει για αρκετά δέματα μιας και πουλάς από ότι βλέπω) 

• Like 2
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το σκίσιμο όντως φαίνεται να είναι από άνθρωπο, μιας και αν είχε πιάσει κάπου, θα ήταν πιο "ανώμαλο". Προφανώς σκίστηκε σε εκείνο το ύψος λόγω της ταινίας που έχει πάνω ο φάκελος. 

Τωρα, αν καταφέρεις να μιλήσεις με Box θα πρέπει να ρωτήσεις αν υπάρχει πιθανότητα να παραδοθεί ανοιγμένο δέμα σε θυρίδα. Αν όχι, ο οδηγός δεν θα ρισκάρει την θέση του για στικακια (κάποιοι λέτε ότι λόγω φακέλου μπορεί ο άλλος να καταλάβει τι είναι. Υπάρχουν αρκετά αντικείμενα στο ίδιο μέγεθος τα οποία θα μπορούσαν να σταλούν). 

Το παραπάνω το λέω γτ η FedEx δήλωσε μόνη της πριν καν μου παραδοθεί ότι το δέμα είναι πιθανώς ανοιγμένο, και το επιβεβαίωσε ο οδηγός όταν μου είπε να το ελέγξω αν το περιεχόμενο είναι μέσα. (πάλι για φάκελο). 

Anyway, εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι ο αγοραστής έκανε την δουλειά. 

Ωστόσο, φταις και εσύ. Αν όχι κουτί, έστω τύλιξε το τον φάκελο. Ή βάλε φυσαλίδες μέσα (ένα ρολό έχει 5 ευρώ και σου κρατάει για αρκετά δέματα μιας και πουλάς από ότι βλέπω) 

Ο αγοραστής το άνοιξε και λέει δεν είχε τίποτα μέσα  δεν ήτανε σκισμένος ο φάκελος επάνω και δε βλέπω κάπου αλλού να είχε ανοίξει ο φακελος, επισης ο φακελος ειχε μεσα φυσαλιδες αφου ειναι επιστολικός για δεματα και μικρα αντικειμενα  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, panos0100 είπε

Ο αγοραστής το άνοιξε και λέει δεν είχε τίποτα μέσα  δεν ήτανε σκισμένος ο φάκελος επάνω και δε βλέπω κάπου αλλού να είχε ανοίξει ο φακελος, επισης ο φακελος ειχε μεσα φυσαλιδες αφου ειναι επιστολικός για δεματα και μικρα αντικειμενα  

Οποτε, αφου παρελαβε κλειστο φακελο χωρις αλλη σχισμη ή δεν εβαλες ποτε τα στικακια μεσα, ή παιζει και μαγεια μεσα στην ιστορια γιατι εγω βλεπω 2 φωτογραφιες φακελου που εχουν ακριβως τις ιδιες ταινιες. 

Spoiler

1725863446876.jpg.fadf5e4000733fdcd1e9136d5dd6f1b81.jpg.0e002476a1fd75652ebd66f8931309d8.jpg

thumbnail_20240911_115743_resized(1).jpg.09d8d69f973a5530c3670ccc68a7fb2f.jpg

Το θεμα εφτασε 8 σελιδες επειδη στα βγαζουμε ενα ενα με το τσιγκελι. Αν ανεβαζες εξαρχης τις φωτο, αν ελεγες εξαρχης οτι παρελαβε κλειστο δεμα (μιας και ειπα την περιπτωση του ατυχηματος νωρις), αν αν αν. Και το παραπανω με τις φωτο για αυτον που ελεγε και τι και αν ανεβασει τις φωτο των φακελων πριν-μετα

Αρκει να καταλαβεις γρηγορα οτι σε επιασε κοτσο, για να μην την ξαναπατησεις. 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
On 11/09/2024 at 21:43, panos0100 said:

Καλησπέρα παιδιά, είχα μια αγγελία με στικακια και   έστειλα μια αποστολή δέματος από εδώ από το ινσομνια ο άνθρωπος μου λέει ότι ο φάκελος ήτανε άδειος που παρέλαβε εχω Κάνει και άλλες αποστολές μέσω του boxnow άλλα στην κοντά στην πόλη μου τοπικά  δυστυχώς στα τηλέφωνα δεν απαντάνε αυτοί οι υπάλληλοι της boxnow τα στικακια ητανε ακριβα στικακια και νεας τεχνολογιας  

Αν καταφέρεις να βρεις σε email υποστήριξη από την boxnow, πες μας και εμάς τους 5 αριθμούς για το τζόκερ.
Για τηλέφωνο δε, πήγαινε απευθείας στον οπαπ και ζήτα το τζακποτ.

Άσχετο με το ερώτημά σου, αλλά σχετικό με τις αγοραπωλησίες μεταξύ ιδιωτών : κανείς δεν σε διασφαλίζει. Μόνο αν εμπλακεί 3ο μέρος (το οποίο, προφανώς, πρέπει να αποζημιωθεί), όπως έχουν κάνει τα παιδιά στις αγγελίες του Insomnia.

Pleruà, diasfalizesuà (που λένε και οι μάγκες στα ανατολικά προάστια :P).

Δημοσ.
3 ώρες πριν, panos0100 είπε

Ναι, άλλα δεν απαντάνε στην boxnow  όσες φορές και να κάλεσα αυτό είναι το κακό δε θα τους πάρω και από τα μούτρα πολιτισμένα θα μιλήσουμε   

Οριστε και ο φακελος που τον ζητήσατε  

thumbnail_20240911_115743_resized (1).jpg

Το μόνο σκίσιμο ειναι αυτό που το άνοιξε ο παραλήπτης;

2 ώρες πριν, panos0100 είπε

και εσύ λες ότι τα πήρε ο κούριερ;Πιο πιθανό να εξατμίστηκαν τα στικάκια.Μετά με λιγότερες πιθανότητες να σε κορόιδεψε ο παραλήπτης και με ακόμα πιο λίγες να μην τα έβαλες εσύ.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Charismo είπε

Τι τρελό rollercoaster είναι αυτό το topic, από τα χαμένα στικάκια μεγάλης αξίας που το άφησα το πρωί πώς φτάσαμε στις γυμνές φωτογραφίες και το sex tape του ts?

Στην disneyland μένεις; :) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...