Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ASFE είπε

Μηπως να αλλαζες και τον τιτλο του θεματος. Ειναι παραπλανητικος νομιζω

Έβγαλε πόρισμα από την αρχή. Μην ζητάς πολλά και εσύ.:rolleyes:

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, BadIndian είπε

Να κάνω λίγο τον συνήγορο του Διαβόλου, κυρίως όσον αφορά τον αγοραστή, τον οποίο βλέπω με μεγάλη ευκολία πολύς κόσμος "έδειξε" ως το λαμόγιο της υπόθεσης, παραβλέποντας μια σημαντική στα μάτια μου παράμετρο. Αν κατάλαβα καλά και διορθώστε με αν σφάλω, ο αγοραστής έκανε κατάθεση του αντιτίμου (50€) πριν γίνει η οποιαδήποτε αποστολή. Να με συγχωρείτε παιδιά αλλά πρώτη φορά ακούω για απατεώνα "ρίσκου". Διότι το να κάνεις κατάθεση προκειμένου να σου στείλουν, κατά την ταπεινή μου άποψη, εμπεριέχει το μεγαλύτερο ρίσκο απ' όλα. Πως διασφαλίζεσαι ότι θα σου στείλουν; Πως διασφαλίζεσαι ότι αφενός θα παραλάβεις και αφετέρου πως αυτό θα είναι εντός του φακέλου και στην κατάσταση που συμφωνήσατε; Στην τελική ρε παιδιά ακόμα κι αν ο στόχος σου είναι να εξαπατήσεις τον άλλο, όπως υποστηρίζεται, πως είσαι σίγουρος πως ο πωλητής θα σε αποζημιώσει και θα σου βάλει τα χρήματα πίσω; Η εντιμότητα και το φιλότιμο δεν είναι ο κανόνας. Μη γελιόμαστε. Πως ψυχολόγησε το νηματοθέτη πως είναι ντόμπρος (ή αφελής αν προτιμάτε) και ότι θα επέστρεφε χρήματα (ουσιαστικά θα δεχόταν αυτός να ζημιωθεί χρήματα και στικάκια) και δεν θα τον παρέπεμπε στην Box Now κτλ. για να βρει το δίκιο του ή απλά θα τον έγραφε στα παλαιότερα των υποδυμάτων του; Η απάτη για να λέγεται τέτοια απαιτεί και απατηλά μέσα, ψευδείς παραστάσεις δηλαδή. Δεν πας να βάλεις εύκολα 50€ με το ρίσκο να τα χάσεις, προκειμένου να παραλάβεις τα στικάκια, να τα παρακρατήσεις και να αποζημιωθείς έπειτα. Μια φωτοσοπιά ότι τα έβαλες είναι αρκετή και αν τσιμπήσει το θύμα έχει καλώς. Αλλιώς τι είχαμε τι χάσαμε ψωλέω σε ξεχάσαμε... Για να μην μακρηγορώ αυτό που λέω είναι πως ο αγοραστής, που θα κάνει κατάθεση πριν την αποστολή, είναι ο λιγότερο προστατευμένος. Καλά, το επιχείρημα ότι δεν συμμετέχει στο νήμα ο αγοραστής που ήδη αποζημιώθηκε είναι αστείο (no offense).

Δεν μέμφομαι τον πωλητή εν προκειμένω, καθώς κατά δήλωση του επέστρεψε τα χρήματα και είναι ο μόνος ζημιωμένος ουσιαστικά, αλλά αν η κατάθεση του αγοραστή ήταν πραγματική, προσωπικά το ακούω πρώτη φορά στα εγκληματολογικά χρονικά και το βρίσκω λίγο απίθανο. Για την Box Now δε, θα συμφωνήσω με όλους τους υπόλοιπους, ότι πολύ δύσκολο να ανοίχτηκε το δέμα για στικάκια (?!), εκτός κι αν ξέρεις πως περιέχουν τη λίστα Λαγκάρντ, οπότε υπάρχει τρόπος να βγει μπόλικο χρήμα. Το να παράπεσε κάπου ή να σκίστηκε το ακούω, αλλά άντε να το αποδείξεις. Κατά τα λοιπά η ιστορία κάπου χάνει. Κάτι δεν μου κολλάει εμένα.

Υ.Γ. Χρήσιμο θα ήταν να γνωρίζαμε επίσης, εφόσον η συναλλαγή έγινε στο insomnia, αν και κατά πόσο τηρήθηκαν οι όροι συναλλαγών του site. Έχει κι αυτό το ενδιαφέρον του νομίζω, ειδικά για αυτό που ειπώθηκε περί ανάγκης αξιολογήσεων κτλ.

Πολύ μπλα μπλα για να υποστηρίξεις μια τάση που στο εξωτερικό υπάρχει αρκετά. Στο ebay γίνεται χαμός από άτομα που αγοράζουν και κάνουν μετά report. Μπορεί να έχω τα λεφτά, αλλά να πετάξω και τα δίχτυα να δω τι θα "πιάσω". Αν βγω κερδισμένος, καλώς... 

Κακώς που βγήκε το πόρισμα τόσο γρήγορα, και σίγουρα η επιστροφή χρημάτων. Προσωπικά, έχει τύχει όπως έγραψα με "χαλασμένο προϊόν", δεν ασχολήθηκα. Κατά τ άλλα, ο τότε αγοραστής το ξανά πούλησε σε κάποιον άλλο 😉

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@BadIndian

Επειδή το ανέφερες και λογικό είναι να μην φαίνεται άμεσα ο λόγος για τον οποίο να είναι σίγουρος κάποιος ότι θα πάρει ΚΑΙ τα λεφτά πίσω, δες τι πουλάει ο Panos και σκέψου τι ζημιά θα του έκανε μια κακή κριτική που θα τον χαρακτήριζε σαν απατεώνα.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.

Μια πιθανοτητα σεναρια τωρα τρελα κανω, λεω μηπως τα πηρε καποιος επαναφερει τα αρχεια απο τα στικακια και βρει μεσα τους τραπεζικους λογαριασμους κωδικοι προσωπικα αρχεια, την λιστα λαγκαρ που λενε οτιδηποτε αν και ειχα διαγραψει τα περιεχομενα  τους με φορματ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panos0100 είπε

Μια πιθανοτητα σεναρια τωρα τρελα κανω, λεω μηπως τα πηρε καποιος επαναφερει τα αρχεια απο τα στικακια και βρει μεσα τους τραπεζικους λογαριασμους κωδικοι προσωπικα αρχεια, την λιστα λαγκαρ που λενε οτιδηποτε αν και ειχα διαγραψει τα περιεχομενα  τους με φορματ 

Είχες και γυμνές φωτό σου;

Ελεος .

• Like 1
  • Haha 6
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, panos0100 είπε

🤣🤣🤣 κάποιος.....:rolleyes:

Δημοσ.
8 hours ago, ASFE said:

Το λιγοτερο που εχεις να κανεις ειναι να βγαλεις τον αγοραστη εδω γιατι ειπες οτι εχει και 100% αξιολογησεις ,ωστε να μην την πατησει κανενας αλλος.

Κανε τον tag,. Και αν θελει να παρει μερος στην κουβεντα μας

insomnia το λαικο δικαστηριο. και εγω μπορω να βγω και να πω οτι μου φαγες λεφτα , να σε βαλω και σαν αγοραστη σε μια αγγελια και εσυ θα καθεσαι να εξηγεις στον καθενα εδωμεσα για κατι που δεν εκανες καν? και αν εχεις λιγες αξιολογησεις  ή εισαι νεο μελος ποιον θα πιστεψουν?οποτε ναι δεν εχει νοημα να τον κανει tag

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, panos0100 said:

Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά τα αρχεία "εξαφανίζονται" πραγματικά όταν γράφεται από πάνω τους νέα πληροφορία, όχι όταν απλά διαγράφονται. Ο πιο απλός τρόπος να είσαι ασφαλής είναι να αδειάσεις τη μνήμη, να αντιγράψεις αδιάφορα αρχεία (προσωπικά χρησιμοποιώ ταινίες) μέχρι να γεμίσει ξανά η μνήμη και έπειτα πάλι διαγραφή. Αλλιώς εννοείται πως υπάρχει ο κίνδυνος της ανάκτησης αρχείων με τα κατάλληλα εργαλεία.

Edit: Εννοώ κανονικές ταινίες, όχι αυτές που αναφέρουν μερικοί, αν και μια χαρά δουλειά θα κάνουν και αυτές 😆

Επεξ/σία από GamingMaster424
  • Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, panos0100 είπε

μονο αν ειχαν είχαν καλές τσοντες εχουν αξία τα στικάκια σου, οτιδήποτε άλλο δεν ενδιαφέρει 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Είχανε κάτι ταινίες μέσα δε θυμάμαι άλλα είχανε και κωδικούς τραπέζης αμα τους βρουν ειναι σαν με κλεβουν μεσα απο το σπιτι  

• Haha 3
Δημοσ.

Τι τρελό rollercoaster είναι αυτό το topic, από τα χαμένα στικάκια μεγάλης αξίας που το άφησα το πρωί πώς φτάσαμε στις γυμνές φωτογραφίες και το sex tape του ts?

• Haha 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, micos000 είπε

@BadIndian

Επειδή το ανέφερες και λογικό είναι να μην φαίνεται άμεσα ο λόγος για τον οποίο να είναι σίγουρος κάποιος ότι θα πάρει ΚΑΙ τα λεφτά πίσω, δες τι πουλάει ο Panos και σκέψου τι ζημιά θα του έκανε μια κακή κριτική που θα τον χαρακτήριζε σαν απατεώνα.

Ενας λογος που δεν δηλωνω αγοραστη/πωλητη ειναι αυτος. Σιγουρευω οτι ειναι ολα οκ με την συναλλαγη, και μετα τον οριζω. Πιο παλια αν θυμαμαι καλα πρωτα εβαζε αξιολογηση αυτος που εχει την αγγελια, και μετα μπορουσε και ο αλλος. Ε λοιπον, κραταω αυτο το συστημα. Αυτον για την δικια μου αγγελια δεν τον εβαλα ποτε αγοραστη, οποτε δεν μου επηρεασε και το ποσοστο ;) 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, micos000 είπε

@BadIndian

Τουλάχιστον εσύ φίλε μου κατάλαβες και τι έγραψα και ποιος είναι ο προβληματισμός μου. Για αυτό το λόγο είπα να μας πει και αν τηρήθηκαν οι όροι συναλλαγής του site. Το σκέφτηκα κι αυτό ακριβώς που λες, αλλά συνήθως το πάνω χέρι το έχει ο πωλητής που χειρίζεται την αγγελία και νομίζω πως δεν συνηθίζεται να ανοίγεις αξιολόγηση πριν την συναλλαγή. Λογική η απορία μου νομίζω. Ωστόσο κατανοώ αυτό που λες και το σέβομαι. Δεν έδειξα τον ένοχο, όπως οι υπόλοιποι. Το συνήγορο του διαβόλου έκανα απλώς.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Δεν έδειξα τον ένοχο, όπως οι υπόλοιποι. Το συνήγορο του διαβόλου έκανα απλώς.

Τον ένοχο τον έδειξε ο TS στον τίτλο του οπότε άσε το κήρυγμα με το συμπάθειο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...