Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Λυπάμαι που το λέω, αλλά αυτό με τα βίντεο και τις "εξασφαλίσεις" που σας προσφέρουν είναι ευσεβείς πόθοι. Δεν μιλάμε μεταξύ δύο εντίμων ανθρώπων (που εκεί, ουσιαστικά, δεν χρειάζεται καν). Λέμε ως μέσο προστασίας από κακόβουλους. Εφόσον ο άλλος είναι λαμόγιο που θα πάει να σου τη φέρει, το πειράζει το βίντεο μια χαρά. Είτε ως αποστολέας, είτε ως παραλήπτης. Βασικά, δεν χρειάζεται να το πειράξει καν. Αλλά ας μη δίνουμε δημόσια ιδέες σε απατεωνίσκους. Θα είχε ενδιαφέρον, όμως, να δούμε αν χρησιμοποιήθηκε ποτέ τέτοιο βίντεο σε δικαστήριο, τι αντιμετώπιση είχε από την έδρα και τους αντιδίκους. 4
BadIndian Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Να κάνω λίγο τον συνήγορο του Διαβόλου, κυρίως όσον αφορά τον αγοραστή, τον οποίο βλέπω με μεγάλη ευκολία πολύς κόσμος "έδειξε" ως το λαμόγιο της υπόθεσης, παραβλέποντας μια σημαντική στα μάτια μου παράμετρο. Αν κατάλαβα καλά και διορθώστε με αν σφάλω, ο αγοραστής έκανε κατάθεση του αντιτίμου (50€) πριν γίνει η οποιαδήποτε αποστολή. Να με συγχωρείτε παιδιά αλλά πρώτη φορά ακούω για απατεώνα "ρίσκου". Διότι το να κάνεις κατάθεση προκειμένου να σου στείλουν, κατά την ταπεινή μου άποψη, εμπεριέχει το μεγαλύτερο ρίσκο απ' όλα. Πως διασφαλίζεσαι ότι θα σου στείλουν; Πως διασφαλίζεσαι ότι αφενός θα παραλάβεις και αφετέρου πως αυτό θα είναι εντός του φακέλου και στην κατάσταση που συμφωνήσατε; Στην τελική ρε παιδιά ακόμα κι αν ο στόχος σου είναι να εξαπατήσεις τον άλλο, όπως υποστηρίζεται, πως είσαι σίγουρος πως ο πωλητής θα σε αποζημιώσει και θα σου βάλει τα χρήματα πίσω; Η εντιμότητα και το φιλότιμο δεν είναι ο κανόνας. Μη γελιόμαστε. Πως ψυχολόγησε το νηματοθέτη πως είναι ντόμπρος (ή αφελής αν προτιμάτε) και ότι θα επέστρεφε χρήματα (ουσιαστικά θα δεχόταν αυτός να ζημιωθεί χρήματα και στικάκια) και δεν θα τον παρέπεμπε στην Box Now κτλ. για να βρει το δίκιο του ή απλά θα τον έγραφε στα παλαιότερα των υποδυμάτων του; Η απάτη για να λέγεται τέτοια απαιτεί και απατηλά μέσα, ψευδείς παραστάσεις δηλαδή. Δεν πας να βάλεις εύκολα 50€ με το ρίσκο να τα χάσεις, προκειμένου να παραλάβεις τα στικάκια, να τα παρακρατήσεις και να αποζημιωθείς έπειτα. Μια φωτοσοπιά ότι τα έβαλες είναι αρκετή και αν τσιμπήσει το θύμα έχει καλώς. Αλλιώς τι είχαμε τι χάσαμε ψωλέω σε ξεχάσαμε... Για να μην μακρηγορώ αυτό που λέω είναι πως ο αγοραστής, που θα κάνει κατάθεση πριν την αποστολή, είναι ο λιγότερο προστατευμένος. Καλά, το επιχείρημα ότι δεν συμμετέχει στο νήμα ο αγοραστής που ήδη αποζημιώθηκε είναι αστείο (no offense). Δεν μέμφομαι τον πωλητή εν προκειμένω, καθώς κατά δήλωση του επέστρεψε τα χρήματα και είναι ο μόνος ζημιωμένος ουσιαστικά, αλλά αν η κατάθεση του αγοραστή ήταν πραγματική, προσωπικά το ακούω πρώτη φορά στα εγκληματολογικά χρονικά και το βρίσκω λίγο απίθανο. Για την Box Now δε, θα συμφωνήσω με όλους τους υπόλοιπους, ότι πολύ δύσκολο να ανοίχτηκε το δέμα για στικάκια (?!), εκτός κι αν ξέρεις πως περιέχουν τη λίστα Λαγκάρντ, οπότε υπάρχει τρόπος να βγει μπόλικο χρήμα. Το να παράπεσε κάπου ή να σκίστηκε το ακούω, αλλά άντε να το αποδείξεις. Κατά τα λοιπά η ιστορία κάπου χάνει. Κάτι δεν μου κολλάει εμένα. Υ.Γ. Χρήσιμο θα ήταν να γνωρίζαμε επίσης, εφόσον η συναλλαγή έγινε στο insomnia, αν και κατά πόσο τηρήθηκαν οι όροι συναλλαγών του site. Έχει κι αυτό το ενδιαφέρον του νομίζω, ειδικά για αυτό που ειπώθηκε περί ανάγκης αξιολογήσεων κτλ. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2024 από BadIndian 6
Charismo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 14 minutes ago, BadIndian said: Να κάνω λίγο τον συνήγορο του Διαβόλου, κυρίως όσον αφορά τον αγοραστή, τον οποίο βλέπω με μεγάλη ευκολία πολύς κόσμος "έδειξε" ως το λαμόγιο της υπόθεσης, παραβλέποντας μια σημαντική στα μάτια μου παράμετρο. Αν κατάλαβα καλά και διορθώστε με αν σφάλω, ο αγοραστής έκανε κατάθεση του αντιτίμου (50€) πριν γίνει η οποιαδήποτε αποστολή. Να με συγχωρείτε παιδιά αλλά πρώτη φορά ακούω για απατεώνα "ρίσκου". Διότι το να κάνεις κατάθεση προκειμένου να σου στείλουν, κατά την ταπεινή μου άποψη, εμπεριέχει το μεγαλύτερο ρίσκο απ' όλα. Πως διασφαλίζεσαι ότι θα σου στείλουν; Πως διασφαλίζεσαι ότι αφενός θα παραλάβεις και αφετέρου πως αυτό θα είναι εντός του φακέλου και στην κατάσταση που συμφωνήσατε; Στην τελική ρε παιδιά ακόμα κι αν ο στόχος σου είναι να εξαπατήσεις τον άλλο, όπως υποστηρίζεται, πως είσαι σίγουρος πως ο πωλητής θα σε αποζημιώσει και θα σου βάλει τα χρήματα πίσω; Η εντιμότητα και το φιλότιμο δεν είναι ο κανόνας. Μη γελιόμαστε. Πως ψυχολόγησε το νηματοθέτη πως είναι ντόμπρος (ή αφελής αν προτιμάτε) και ότι θα επέστρεφε χρήματα (ουσιαστικά θα δεχόταν αυτός να ζημιωθεί χρήματα και στικάκια) και δεν θα τον παρέπεμπε στην Box Now κτλ. για να βρει το δίκιο του ή απλά θα τον έγραφε στα παλαιότερα των υποδυμάτων του; Η απάτη για να λέγεται τέτοια απαιτεί και απατηλά μέσα, ψευδείς παραστάσεις δηλαδή. Δεν πας να βάλεις εύκολα 50€ με το ρίσκο να τα χάσεις, προκειμένου να παραλάβεις τα στικάκια, να τα παρακρατήσεις και να αποζημιωθείς έπειτα. Μια φωτοσοπιά ότι τα έβαλες είναι αρκετή και αν τσιμπήσει το θύμα έχει καλώς. Αλλιώς τι είχαμε τι χάσαμε ψωλέω σε ξεχάσαμε... Για να μην μακρηγορώ αυτό που λέω είναι πως ο αγοραστής, που θα κάνει κατάθεση πριν την αποστολή, είναι ο λιγότερο προστατευμένος. Καλά, το επιχείρημα ότι δεν συμμετέχει στο νήμα ο αγοραστής που ήδη αποζημιώθηκε είναι αστείο (no offense). Δεν μέμφομαι τον πωλητή εν προκειμένω, καθώς κατά δήλωση του επέστρεψε τα χρήματα και είναι ο μόνος ζημιωμένος ουσιαστικά, αλλά αν η κατάθεση του αγοραστή ήταν πραγματική, προσωπικά το ακούω πρώτη φορά στα εγκληματολογικά χρονικά και το βρίσκω λίγο απίθανο. Για την Box Now δε, θα συμφωνήσω με όλους τους υπόλοιπους, ότι πολύ δύσκολο να ανοίχτηκε το δέμα για στικάκια (?!), εκτός κι αν ξέρεις πως περιέχουν τη λίστα Λαγκάρντ, οπότε υπάρχει τρόπος να βγει μπόλικο χρήμα. Το να παράπεσε κάπου ή να σκίστηκε το ακούω, αλλά άντε να το αποδείξεις. Κατά τα λοιπά η ιστορία κάπου χάνει. Κάτι δεν μου κολλάει εμένα. Τι write speed έχουν τα στικάκια? Spoiler 1 1 4
Stratosnis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Ακριβώς αυτό που γράφει ο @Snoob, ωραίες οι διπλές ταινίες, φωτογραφίες, βίντεο κοκ. αλλά όταν ο παραλήπτης θέλει να στην φέρει δεν σε καλύπτει τίποτα. *Εντωμεταξύ κάποιος αναρωτιόταν σε άλλο thread, γιατί οι Αθηναίοι;! κυρίως βάζουν χέρι με χέρι συναλλαγές. 1
Iamthagod Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 34 minutes ago, BadIndian said: Να κάνω λίγο τον συνήγορο του Διαβόλου, κυρίως όσον αφορά τον αγοραστή, τον οποίο βλέπω με μεγάλη ευκολία πολύς κόσμος "έδειξε" ως το λαμόγιο της υπόθεσης, παραβλέποντας μια σημαντική στα μάτια μου παράμετρο. Αν κατάλαβα καλά και διορθώστε με αν σφάλω, ο αγοραστής έκανε κατάθεση του αντιτίμου (50€) πριν γίνει η οποιαδήποτε αποστολή. Να με συγχωρείτε παιδιά αλλά πρώτη φορά ακούω για απατεώνα "ρίσκου". Διότι το να κάνεις κατάθεση προκειμένου να σου στείλουν, κατά την ταπεινή μου άποψη, εμπεριέχει το μεγαλύτερο ρίσκο απ' όλα. Πως διασφαλίζεσαι ότι θα σου στείλουν; Πως διασφαλίζεσαι ότι αφενός θα παραλάβεις και αφετέρου πως αυτό θα είναι εντός του φακέλου και στην κατάσταση που συμφωνήσατε; Στην τελική ρε παιδιά ακόμα κι αν ο στόχος σου είναι να εξαπατήσεις τον άλλο, όπως υποστηρίζεται, πως είσαι σίγουρος πως ο πωλητής θα σε αποζημιώσει και θα σου βάλει τα χρήματα πίσω; Η εντιμότητα και το φιλότιμο δεν είναι ο κανόνας. Μη γελιόμαστε. Πως ψυχολόγησε το νηματοθέτη πως είναι ντόμπρος (ή αφελής αν προτιμάτε) και ότι θα επέστρεφε χρήματα (ουσιαστικά θα δεχόταν αυτός να ζημιωθεί χρήματα και στικάκια) και δεν θα τον παρέπεμπε στην Box Now κτλ. για να βρει το δίκιο του ή απλά θα τον έγραφε στα παλαιότερα των υποδυμάτων του; Η απάτη για να λέγεται τέτοια απαιτεί και απατηλά μέσα, ψευδείς παραστάσεις δηλαδή. Δεν πας να βάλεις εύκολα 50€ με το ρίσκο να τα χάσεις, προκειμένου να παραλάβεις τα στικάκια, να τα παρακρατήσεις και να αποζημιωθείς έπειτα. Μια φωτοσοπιά ότι τα έβαλες είναι αρκετή και αν τσιμπήσει το θύμα έχει καλώς. Αλλιώς τι είχαμε τι χάσαμε ψωλέω σε ξεχάσαμε... Για να μην μακρηγορώ αυτό που λέω είναι πως ο αγοραστής, που θα κάνει κατάθεση πριν την αποστολή, είναι ο λιγότερο προστατευμένος. Καλά, το επιχείρημα ότι δεν συμμετέχει στο νήμα ο αγοραστής που ήδη αποζημιώθηκε είναι αστείο (no offense). Δεν μέμφομαι τον πωλητή εν προκειμένω, καθώς κατά δήλωση του επέστρεψε τα χρήματα και είναι ο μόνος ζημιωμένος ουσιαστικά, αλλά αν η κατάθεση του αγοραστή ήταν πραγματική, προσωπικά το ακούω πρώτη φορά στα εγκληματολογικά χρονικά και το βρίσκω λίγο απίθανο. Για την Box Now δε, θα συμφωνήσω με όλους τους υπόλοιπους, ότι πολύ δύσκολο να ανοίχτηκε το δέμα για στικάκια (?!), εκτός κι αν ξέρεις πως περιέχουν τη λίστα Λαγκάρντ, οπότε υπάρχει τρόπος να βγει μπόλικο χρήμα. Το να παράπεσε κάπου ή να σκίστηκε το ακούω, αλλά άντε να το αποδείξεις. Κατά τα λοιπά η ιστορία κάπου χάνει. Κάτι δεν μου κολλάει εμένα. Υ.Γ. Χρήσιμο θα ήταν να γνωρίζαμε επίσης, εφόσον η συναλλαγή έγινε στο insomnia, αν και κατά πόσο τηρήθηκαν οι όροι συναλλαγών του site. Έχει κι αυτό το ενδιαφέρον του νομίζω, ειδικά για αυτό που ειπώθηκε περί ανάγκης αξιολογήσεων κτλ. Και όμως υπάρχουν τέτοιοι απατεώνες αλλά στόχο δεν έχουν στικάκια καλή ώρα αλλά πολλά χρήματα και συνήθως υπόσχονται μεγάλες επιστροφές μέσω επενδύσεων. Σου δίνουν λοιπόν κάποια χρήματα απόρροια της μικροεπενδυσης σου και στη συνέχεια αν τσιμπήσεις και στείλεις μεγάλο ποσό… καταλαβαίνεις. Big risk big return.
BadIndian Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Iamthagod είπε Και όμως υπάρχουν τέτοιοι απατεώνες αλλά στόχο δεν έχουν στικάκια καλή ώρα αλλά πολλά χρήματα και συνήθως υπόσχονται μεγάλες επιστροφές μέσω επενδύσεων. Σου δίνουν λοιπόν κάποια χρήματα απόρροια της μικροεπενδυσης σου και στη συνέχεια αν τσιμπήσεις και στείλεις μεγάλο ποσό… καταλαβαίνεις. Big risk big return. Δεκτόν και φυσικά το γνωρίζω αυτό. Αλλά εσύ αναφέρεσαι σε white collar criminals και επενδύσεις. Εδώ μιλάμε για μια συναλλαγή μικρής αξίας μεταξύ ιδιωτών από αγγελία, η οποία στράβωσε. Νομίζω κατανοείς το επιχείρημα μου. 4
ASFE Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Το λιγοτερο που εχεις να κανεις ειναι να βγαλεις τον αγοραστη εδω γιατι ειπες οτι εχει και 100% αξιολογησεις ,ωστε να μην την πατησει κανενας αλλος. Κανε τον tag,. Και αν θελει να παρει μερος στην κουβεντα μας 2
gbras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Οταν λες 100% αξιολογησεις δηλαδη ποσες αξιολογησεις ? Και ποσο παλιο μελος? Το πακετο πως ηταν κλεισμενο? Θα φαινοταν οτι καποιος το ανοιξε η ηταν κατι που καποιος θα μπορουσε να το ανοιξει και να το κλεισει παλι χωρις να φαινεται τιποτα? 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 52 λεπτά πριν, ASFE είπε Το λιγοτερο που εχεις να κανεις ειναι να βγαλεις τον αγοραστη εδω γιατι ειπες οτι εχει και 100% αξιολογησεις ,ωστε να μην την πατησει κανενας αλλος. Κανε τον tag,. Και αν θελει να παρει μερος στην κουβεντα μας Θα πρότεινα να μην το κάνει. Για διάφορους λόγους. Και ένας εξ αυτών είναι ότι δεν ορίστηκε εγκαίρως συναλλασσόμενο μέλος (το οποίο επίσης είναι λάθος για διάφορους λόγους, που τους έχουμε αναλύσει κατ' επανάληψη την τελευταία εξαετία). Δεν είναι λαϊκό δικαστήριο εδώ και δεν θα διευθετηθεί καμία διαφορά που προέκυψε σε συναλλαγή κατ' αυτό τον τρόπο. 7 1
panos0100 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Charismo είπε Τι write speed έχουν τα στικάκια? Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Write speed ητανε πολυ καλα usb 3 και 3.1 ητανε και ολοκαινουρια τα 8 δεν ειχανε δουλεψει καν
dtk-386 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, panos0100 είπε Write speed ητανε πολυ καλα usb 3 και 3.1 ητανε και ολοκαινουρια τα 8 δεν ειχανε δουλεψει καν δεν το έπιασες το αστείο.....άστο.... 3 2
panos0100 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Παιδιά έχω κάνει πάρα πολλές συναλλαγές πάντα τα έστελνα τωρα τι εγινε θα κανω μια καταγγελια στην box και βλεπουμε τι θα γινει
JakeKaufman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 17 minutes ago, panos0100 said: Παιδιά έχω κάνει πάρα πολλές συναλλαγές πάντα τα έστελνα τωρα τι εγινε θα κανω μια καταγγελια στην box και βλεπουμε τι θα γινει πήγαινε τους στα δικαστήρια τους αγύρτες. Μαζί, χέρι-χέρι με τον αγοραστή, θα τους ξεσκίσετε. 2
Alexren Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δέμα μας τα λες καλά.που τα βρήκες τα 10 στικάκια ;έχεις και αλλά για πούλημα ;ύποπτος 😂😂😂 1
godfather0991 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Η Box Now απαντάει στα τηλέφωνα πάντα. Έχω πάρει αρκετές φορές και με εξυπηρετήσανε αμέσως. Σε email γενικά δεν απαντάνε. Αλλά και να απαντήσουν δεν θα γίνει κάτι, τι θα κάνουν θα κυνηγήσουν τον υπάλληλο που παρέδωσε το συγκεκριμένο δέμα; Με ποιές αποδείξεις; Επίσης να είμαστε προσεκτοί όταν "κατηγορούμε" μια εταιρία γιατί δεν θα πάθει απολύτως τίποτα αυτή, ενώ μπορεί ένας άνθρωπος να χάσει την δουλειά του χωρίς να φταίει. Όπως είπαν και άλλοι δεν ξέρεις και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι κάποιος υπάλληλος τα πήρε, ούτε όμως και αν ο αγοραστής σου λέει ψέμματα ή όχι. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2024 από godfather0991 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις