Neptu Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, dtk-386 είπε Αυτό λέμε. Καμία εμπιστοσύνη πλέον σε κανέναν. μ αρέσει που μερικοί σοκάρονται κιόλας. Εδώ ο ένας κοιτάει να φάει τον άλλον. Δε μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν. Που ζούνε μερικοί απορώ Φίλε ts φαίνεσαι καλό παιδί, μήπως κατα τύχη πουλάς τίποτα; Θα χαρώ να συνεργαστούμε Πέρα από την πλάκα, έχεις φάει κόλλημα με την εταιρία. Επειδή ο άλλος σου είπε ότι δε παρέλαβε θεωρείς 100% ότι φταίει η εταιρία. Και επειδή δε σηκώνουν τηλέφωνα για εσένα είναι απόδειξη ότι κάτι δε πάει κάλα με αυτούς. Δηλαδή θα πάει ο άλλος και θα ανοίξει τον φάκελο για να πάρει τι; στικάκια; Στικάκια ρε φίλε; Η ντροπή των κλεφτών. Να σταμπάρει κανένα πακέτο που φέρνει σε κινητό να πω οκ. αλλά φάκελο με στικάκια; Δηλαδή με τόσα που γίνονται θεωρείς πιθανότερο αυτό από το να σε δουλεύει ο αγοραστής; 2 1
SabotazNic Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 33 λεπτά πριν, panos0100 είπε Να πω ένα αλλο παραδειγμα με ειχε στειλει μικρος που ημουν η νουνα μια λαμπαδα, την παραλαβαμε την λαμπαδα κανονικα και τα χρημματα ελειπανο φακελος κανονικα κλεισμενος που βρισκεις το δικιο σου; πανε τα λεφτα Ακομα δεν απαντησες αν σου εστειλε ο αλλος φωτο
Neptu Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου και φωτογραφία να έστειλε τι νόημα έχει; Ανοίγω το πακέτο, βγάζω το περιεχόμενο, τραβάω μια φωτογραφία και στη στέλνω. Τι αποδεικνύεται τώρα δηλαδή; Σημαίνει ότι το παρέλαβα έτσι; Του έφαγε τα στικάκια ο άλλος, πολύ το κουράζουμε. 2
haris_216 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εντωμεταξύ σε όλα τα fb groups υπάρχουν "καταγγελίες" και ποσταρονται συγκεκριμένα προφίλ που εξαπάτησαν, είτε σαν αγοραστές είτε σαν πωλητές, και εδώ η πρώτη σκέψη που ήρθε στον ts είναι ότι ο παραλήπτης είναι legit αλλά ένας τυχαίος υπάλληλος της εταιρείας άνοιξε το τυχαίο δέμα για να πάρει τα στικακια After all οι μόνοι που ΣΊΓΟΥΡΑ ξέρουν την αξία του οποιου δέματος είναι ο αποστολέας και ο παραλήπτης 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε Τραβάς βίντεο έξω από το box όπου δείχνεις το περιεχόμενο κ κλείνεις επι τόπου το δέμα κ το βάζεις στο box όπου κλείνεις κ την πόρτα... Εγω αυτο κάνω... Τι θα πει μετά ο παραλήπτης; Ότι σου επέτρεψε το box να πάρεις πίσω το δέμα για να βγάλεις το περιεχόμενο και να το ξανά βάλεις στο box με τον ίδιο κωδικό; Σοβαρά τώρα; Εφόσον είσαι διατεθειμένος να κάνεις αυτό που λες (το αδιάλειπτο βίντεο που ανέφερα αρχικά) προφανώς είσαι κομπλέ. Απλά εγώ (για τον εαυτό μου μιλάω) δεν υπάρχει τίποτα που να θέλω να το δώσω τόόόσο πολύ για να μπω σε τέτοιες διαδικασίες (για να είμαι ειλικρινής να παραδεχτώ ότι σίγουρα βολεύει και το ότι είμαι Αθήνα και ίσως αν ήμουν στα πχ Γιαννιτσά να ήμουν πιο "ευέλικτος") Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από haris_216
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, panos0100 είπε Να πω ένα αλλο παραδειγμα με ειχε στειλει μικρος που ημουν η νουνα μια λαμπαδα, την παραλαβαμε την λαμπαδα κανονικα και τα χρημματα ελειπανο φακελος κανονικα κλεισμενος που βρισκεις το δικιο σου; πανε τα λεφτα εχεις παιδικά απωθημένα δηλαδή!
tasanton Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 7 hours ago, haris_216 said: Αρχικά να πω κι εγώ ότι ψιλοχλωμό το βλέπω να άνοιξε κάποιος της εταιρίας το φάκελο και να πήρε τα στικάκια. Με τί κριτήριο επέλεξε το δέμα και γιατί; Επίσης αυτό με το βίντεο για το boxing/unboxing του δέματος που πολλοί λέτε, πραγματικά πιστεύετε ότι σας καλύπτει σε κάτι; Μου στέλνεις ένα βίντεο και λες "να κοίτα, το πακετάρισα". Και λοιπόν; Αν όντως γίνει η στραβή μόνο αδιάκοπο βίντεο από την συσκευασία μέχρι την θυρίδα του box (ή το αντίστροφο για το unboxing) θα μπορούσε θεωρητικά να διασφαλίσει κάτι. Οτιδήποτε άλλο (για εμένα τουλάχιστον) δεν λέει κάτι Στο τέλος θα γυρίσουν και κανονική ταινία 2ωρης διάρκειας. Και ο ένας και ο άλλος. Τι λέτε ρε παιδιά... Ιδιωτική συναλλαγή είναι, ο λόγος του ενός απέναντι στον άλλο. Συναλλαγές μόνο με αξιόπιστους πωλητές/αγοραστές. 1 2
SabotazNic Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 37 λεπτά πριν, Neptu είπε και φωτογραφία να έστειλε τι νόημα έχει; Θα φανει αν ο φακελος πιαστηκε σε καμια γωνια απο πχ καροτσι, συρμα κτλ και να σκιστηκε και να ανοιξε. Μονο την περιπτωση ατυχηματος ψαχνω γτ οπως ειπα, εχει συμβει σε φακελο να ειναι ταλαιπωρημενος, και μονη της η fedex δηλωσε οτι ηταν ανοιγμενο, οποτε το καταστημα αμεσα ξανα εστειλε. Αν ειναι ανοιγμετος νορμαλ απο πανω, ψαλιδι κτλ, ο παραληπτης το ανοιξε 1
GamingMaster424 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, Malthador said: Απαγορεύεται να στέλνεις λεφτά χύμα σε φάκελο με ταχυδρομείο ή κούριερ, είναι κοινή γνώση αυτό. (Έτσι νόμιζα τουλάχιστον.) Άμα μάθεις το πόσοι freelancers πληρώνονται μαύρα μέσω courier με μετρητά μέσα σε φακέλους θα πάθεις πλάκα. Το ίδιο συνηθισμένο βέβαια να το "μυρίζονται" οι υπάλληλοι των courier και να τα βάζουν χέρι. Απατεωνιά πάνω στην απατεωνιά. 😋
panos0100 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Ακομα δεν απαντησες αν σου εστειλε ο αλλος φωτο Ναι, έστειλε φώτο με τον φάκελο
SabotazNic Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, panos0100 είπε Ναι, έστειλε φώτο με τον φάκελο Προφανώς εννοώ να την ανεβάσεις κιόλας...
makis269 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) φίλε μου την επόμενη φορά αποστολή σε χαρτόκουτο και με ταινία ασφαλείας . https://www.kalogiannis.gr/p/tainies-asfaleias-secure-tapes https://www.leghorngroup.gr/aftokollites-tainies-asphalias-securetape/ φωτογραφία με συσκευασμένο το χαρτόκουτο και άστους μετά να κουρεύονται . Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από makis269 3
panos0100 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 31 λεπτά πριν, makis269 είπε φίλε μου την επόμενη φορά αποστολή σε χαρτόκουτο και με ταινία ασφαλείας . https://www.kalogiannis.gr/p/tainies-asfaleias-secure-tapes https://www.leghorngroup.gr/aftokollites-tainies-asphalias-securetape/ φωτογραφία με συσκευασμένο το χαρτόκουτο και άστους μετά να κουρεύονται . Ίσως, έκανα λάθος που τα έβαλα στον φάκελο, άλλα δεν είχα κάποιο κουτί θεώρησα επειδή είναι μικρο το δέμα να παρω έναν επιστολικό φάκελο και να τα βάλω εκεί μέσα
dtk-386 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panos0100 είπε Ίσως, έκανα λάθος που τα έβαλα στον φάκελο, άλλα δεν είχα κάποιο κουτί θεώρησα επειδή είναι μικρο το δέμα να παρω έναν επιστολικό φάκελο και να τα βάλω εκεί μέσα 🤣 Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από dtk-386
micos000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Κι εγώ πιστεύω ότι αγοραστής είναι scammer και εκμεταλλεύτηκε την καλοσύνη σου και τηνανάγκη σου για votes. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από micos000 3
giorgosk12 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Να γνωρίζετε πως κατα καιρούς σε διάφορες κούριερ έχουν γίνει κλοπές εκ των έσω. Η λύση είναι πολύ καλή συσκευασία και υπογραφή πάνω στο κλείσιμο του φακέλου, αν και αν θέλει ο άλλος το παραβιάζει και άντε βρες άκρη. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από giorgosk12 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις