nyne Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Αρχικά αφού στέλνεις κατι έτσι καλό θα ήταν να ξέρεις τους όρους της υπηρεσίας που χρησιμοποιείς.Φανταζομαι ότι η boxnow θα είναι καλυμμένη...Διαφορετικά κ εγώ μπορώ να πω ότι έστειλα κοσμήματα σε ένα φάκελο αξίας 5.000€ κ να τους ζητάω τα ρέστα...
JakeKaufman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 9 minutes ago, panos0100 said: Τελος παντων θα κανω μια καταγγελια την εταιρεια και οτι γινει αμα δεν γινει τιποτα υγεια πανω απο ολα κι αλλη φορα με εδωσε ενας 10€ κατι ειχα πουλησει και οπως εβγαλα το κινητο απο την τσεπη με επεσαν μεσα στο καταστημα μετα που ειχα παει καποιος τα πηρε. Δεν πειραζει παιδια υγεια να εχουμε πανω απο ολα οτι εγινε εγινε Ειλικρινής απορία: στον αγοραστή γιατί δεν κανείς καταγγελία; 2
SabotazNic Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 13 λεπτά πριν, panos0100 είπε Τελος παντων θα κανω μια καταγγελια την εταιρεια και οτι γινει αμα δεν γινει τιποτα υγεια πανω απο ολα κι αλλη φορα με εδωσε ενας 10€ κατι ειχα πουλησει και οπως εβγαλα το κινητο απο την τσεπη με επεσαν μεσα στο καταστημα μετα που ειχα παει καποιος τα πηρε. Δεν πειραζει παιδια υγεια να εχουμε πανω απο ολα οτι εγινε εγινε Κατσε, εδωσες ηδη τα χρηματα πισω στον αγοραστη?
dtk-386 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Ειλικρινής απορία: στον αγοραστή γιατί δεν κανείς καταγγελία;
panos0100 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Κατσε, εδωσες ηδη τα χρηματα πισω στον αγοραστη? Ναι, του τα έδωσα αλλα εγω δεν καταλαβαινω η εταιρεια που ειναι δεν απαντα πουθενα, και το ειχα παντα στο μυαλο μου αν κατι χαθει πως θα τους βρουμε 2 7
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Υπαλληλος Δεη καλα πηγε ο αλλος ακομα ανησυχει τι εγινε και που πηγανε ...αμα βγαλεις καμια καρτα γραφικων κοιτα να σου πουν τα ιδια φιλαρακι προβλημα επεστρεψε μου και τα λεφτα Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από Mhlogiatros 1
GCX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Μέγα λάθος που έδωσες τα λεφτά πίσω. Χαιρετά τα. Και με καταγγελίες δεν θα βγάλεις άκρη. Και επειδή η εταιρεία δεν σηκώνει τηλ δεν σημαίνει ότι είναι μάπα και η γενική ταχ σε εμένα δεν σήκωνε τηλ για μια παραλαβή. Τεσπά το μάθημα να σου γίνει πάθημα. Επίσης ότι λένε τα παιδιά, σου έστειλε ο αγοραστής φωτό με το φάκελο σκισμένο? Γιατί αν όχι είναι ψεύτης Επίσης πότε το παρέλαβε και ποτε σου έστειλε μηνυμα. Σημαντικό. Αν δεν έστειλε κατευθείαν το αργότερο μια ωρα, τότε 2ο red flag. Για φάκελο μιλάμε μπορεί να ελέγξει κατευθείαν. 3
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, panos0100 said: Ναι, του τα έδωσα αλλα εγω δεν καταλαβαινω η εταιρεια που ειναι δεν απαντα πουθενα, και το ειχα παντα στο μυαλο μου αν κατι χαθει πως θα τους βρουμε Δηλαδή έχουμε δύο πιθανά paths: Ένας κούριερ πήρε τον φάκελο, τον έσκισε, αφαίρεσε τα πολύτιμα στικάκια από μέσα και μετά έβαλε τον σκισμένο φάκελο μέσα στο ντουλάπι, αντί να τον εξαφανίσει εντελώς. Ο αγοραστής σε δουλεύει. Και το ξυραφάκι του Occam μέσα στο μυαλό σου, σου είπε ότι το πρώτο είναι το πιθανότερο; 1
Charismo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Φίλε μου δυστυχώς με την καταγγελία δεν θα πετύχεις και πολλά. Απ´ότι διαβάζω με βάση αυτά που γράφεις σε έπιασε κότσο ο αγοραστής, λάθος σου να επιστρέψεις πίσω τα λεφτά χωρίς αποδείξεις τόσο γρήγορα. Απορώ πάντως με την τυφλή εμπιστοσύνη που του δείχνεις βάσει των κριτικών. Έχουν γίνει στο παρελθόν διαφορά με ψεύτικους λογαριασμούς και ψεύτικες κριτικές του ίδιου ατόμου προς τον εαυτό του.
panos0100 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 48 λεπτά πριν, GCX είπε Μέγα λάθος που έδωσες τα λεφτά πίσω. Χαιρετά τα. Και με καταγγελίες δεν θα βγάλεις άκρη. Και επειδή η εταιρεία δεν σηκώνει τηλ δεν σημαίνει ότι είναι μάπα και η γενική ταχ σε εμένα δεν σήκωνε τηλ για μια παραλαβή. Τεσπά το μάθημα να σου γίνει πάθημα. Επίσης ότι λένε τα παιδιά, σου έστειλε ο αγοραστής φωτό με το φάκελο σκισμένο? Γιατί αν όχι είναι ψεύτης Επίσης πότε το παρέλαβε και ποτε σου έστειλε μηνυμα. Σημαντικό. Αν δεν έστειλε κατευθείαν το αργότερο μια ωρα, τότε 2ο red flag. Για φάκελο μιλάμε μπορεί να ελέγξει κατευθείαν. Να πω ένα αλλο παραδειγμα με ειχε στειλει μικρος που ημουν η νουνα μια λαμπαδα, την παραλαβαμε την λαμπαδα κανονικα και τα χρημματα ελειπανο φακελος κανονικα κλεισμενος που βρισκεις το δικιο σου; πανε τα λεφτα
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, panos0100 said: Να πω ένα αλλο παραδειγμα με ειχε στειλει μικρος που ημουν η νουνα μια λαμπαδα, την παραλαβαμε την λαμπαδα κανονικα και τα χρημματα ελειπανο φακελος κανονικα κλεισμενος που βρισκεις το δικιο σου; πανε τα λεφτα Απαγορεύεται να στέλνεις λεφτά χύμα σε φάκελο με ταχυδρομείο ή κούριερ, είναι κοινή γνώση αυτό. (Έτσι νόμιζα τουλάχιστον.) 2
panos0100 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Απαγορεύεται να στέλνεις λεφτά χύμα σε φάκελο με ταχυδρομείο ή κούριερ, είναι κοινή γνώση αυτό. (Έτσι νόμιζα τουλάχιστον.) Δεν ητανε χυμα ητανε σε αλλο φακελακι μεσα καποια λεφτα τα οποια ελειπαν, ποιος τα πηρε και ο φακελος κανονικα κλειστος ητανε
GCX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Φαινόταν ο φάκελος ότι είχε λεφτά? Αν ναι εκεί υπάρχουν πιθανότητες. Επίσης η κάθε μεταφορική έχει δικιά της πολιτική. Κάποιες για λόγους ασφαλείας μπορεί να κάνουν έλεγχο. Εσύ πήγες με αυτή την λογική, καταλαβαίνω. Αλλά μην έχεις τυφλή εμπιστοσύνη σε κανέναν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Κι ύστερα αναρωτιόταν άλλο μέλος γιατί θέλουμε (στην Αθήνα) χέρι με χέρι συναλλαγές... 12 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις