Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Μία χαρά σε διασφαλίζει το βιντεο. Φαίνεται πως είναι εξωτερικά το πακέτο με το αντικείμενο, με τα χαρτιά που είναι κολλημένα. Από ένα σωστό βίντεο με πακετάρισμα μπορεί να καταλάβει η άλλη πλευρά αν όντως έλαβε το ίδιο πακέτο η έγινε κάτι άλλο όπως μπέρδεμα πακέτων. Αν το έχει ανοίξει κάποιος το πακέτο να κλέψει, φαίνεται ξεκάθαρα το σημείο που το άνοιξε. 

Μα τον θέμα του βίντεο είναι να σε προστατέψει από την άλλη πλευρά.

Θεωρώ τη μεγαλύτερη χαζομαρα αυτά με τα βίντεο. Χαράς την υπομονή σας οποίος το κάνει και θεωρει ότι κάνει κάτι.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, DrLo είπε

Μα τον θέμα του βίντεο είναι να σε προστατέψει από την άλλη πλευρά.

Θεωρώ τη μεγαλύτερη χαζομαρα αυτά με τα βίντεο. Χαράς την υπομονή σας οποίος το κάνει και θεωρει ότι κάνει κάτι.

Αυτο λέω, να σε προστατέψει από την άλλη πλευρά η οποία μπορεί να επικαλεστει ότι άνοιξα το τάδε πακέτο και δεν έχει τίποτα μέσα. Αν το τραβήξει και ο άλλος στο βίντεο κατά το ξεπακεταρισμα, φαίνεται καθαρά από τα δύο βίντεο του αποστολέα και του παραλήπτη τι πακέτο στάλθηκε και τι έλαβε ο άλλος, δεν γίνεται να υπάρχει αναντιστοιχια, τότε κάποιος από τους δύο κοροϊδεύει. 

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Μία χαρά σε διασφαλίζει το βιντεο. Φαίνεται πως είναι εξωτερικά το πακέτο με το αντικείμενο, με τα χαρτιά που είναι κολλημένα. Από ένα σωστό βίντεο με πακετάρισμα μπορεί να καταλάβει η άλλη πλευρά αν όντως έλαβε το ίδιο πακέτο η έγινε κάτι άλλο όπως μπέρδεμα πακέτων. Αν το έχει ανοίξει κάποιος το πακέτο να κλέψει, φαίνεται ξεκάθαρα το σημείο που το άνοιξε. 

Δηλαδή θες να μου πεις ότι από το βίντεο που θα σου στείλω ότι το πακετάρισα οκ, εσύ ο παραλήπτης θα είσαι οκ αν παραλάβεις...τούβλα ή σου έρθει κενό, θεωρώντας ότι το έκανε κάποιος άλλος; Δεν μπορεί εγώ να το ξανάνοιξα/ξανάκλεισα;

Σημ. Πάντα θεωρώντας ότι δεν θα καταφύγουμε στο csi που θα τσεκάρει το βίντεο και θα δει ότι η ταινία συσκευασίας στο δέμα που παραλάβαμε έχει λίγο πιο στραβό κόψιμο από το βίντεο. Που σημαίνει ότι το ξανάνοιξε ο αποστολέας πριν την αποστολή κι έβαλε μέσα εφημερίδες.

• Like 1
Δημοσ.

Απ ότι βλέπω από την κατάσταση του φακέλου και αφού όπως λες το δέμα ήταν ακριβό πιστεύω ότι δεν ο παραλήπτης δεν είναι και πολύ ειλικρινής. Δεν νομίζω υπάλληλοι της boxnow να ασχοληθούν με φακέλους εγγράφων+δεν πιστεύω ότι κανείς θέλει να έχει νομικά θέματα. Έχω στείλει κινητό (παλιό όμως) μόνο με την συσκευασία του κινητού και από επάνω τον κωδικό tracking. Δεν είχα ποτέ θέμα. Εσύ πήρες τα λεφτά οπότε θέμα του παραλήπτη. Ότι λένε οι άλλοι οι συμφουφοριτες

• Like 2
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Δηλαδή θες να μου πεις ότι από το βίντεο που θα σου στείλω ότι το πακετάρισα οκ, εσύ ο παραλήπτης θα είσαι οκ αν παραλάβεις...τούβλα ή σου έρθει κενό, θεωρώντας ότι το έκανε κάποιος άλλος; Δεν μπορεί εγώ να το ξανάνοιξα/ξανάκλεισα;

Σημ. Πάντα θεωρώντας ότι δεν θα καταφύγουμε στο csi που θα τσεκάρει το βίντεο και θα δει ότι η ταινία συσκευασίας στο δέμα που παραλάβαμε έχει λίγο πιο στραβό κόψιμο από το βίντεο. Που σημαίνει ότι το ξανάνοιξε ο αποστολέας πριν την αποστολή κι έβαλε μέσα εφημερίδες.

Εντάξει άμα είναι να υπάρχει τέτοια ανασφάλεια και να μην μπορεί να σε εξασφαλίσει τίποτα, ο ένας να θεωρεί τον άλλον απατεώνα μέχρι αποδειξης του αντίθετου, fake video παραλήπτη ή αποστολέα, ε μην ξαναπουλησουμε τίποτε, να τα χαρίσουμε. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Εντάξει άμα είναι να υπάρχει τέτοια ανασφάλεια και να μην μπορεί να σε εξασφαλίσει τίποτα, ο ένας να θεωρεί τον άλλον απατεώνα μέχρι αποδειξης του αντίθετου, fake video παραλήπτη ή αποστολέα, ε μην ξαναπουλησουμε τίποτε, να τα χαρίσουμε. 

Αυτό λέμε. Καμία εμπιστοσύνη πλέον σε κανέναν.

• Like 3
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Δηλαδή το να θεωρεί ο ένας τον άλλον εν δυνάμει απατεώνα σε εξέπληξε; Σου φάνηκε περίεργο; Έχεις δείγματα από την καθημερινότητά σου ότι ζούμε σε "όμορφο κόσμο ηθικό, αγγελικά πλασμένο";

Εδώ ακόμα και το κράτος έχει την ίδια προσέγγιση προς τον πολίτη (πλείστα παραδείγματα).

Αν θες τώρα εσύ αγόραζε/πούλα by mail και αντικαταβολή και καλή τύχη. Πρόσεξε όμως τα νήματα που θα χρειαστεί να ανοίξεις στο μέλλον, μην "αναγκάσεις" συνφορουμίτες να σου λένε I told you so

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά μην ξεφεύγουμε από το θέμα, θα κάνω μια καταγγελία στην boxnow να ερευνηθεί το θέμα γιατί αν ήτανε σωστή εταιρεία θα σήκωνε και τηλέφωνα τους παίρνω από εχτές δεν απαντούσαν σήμερα έχουνε κλειστές τις γραμμές τους email έστειλα δεν έλαβα καμία απάντηση, θα κάνω από εδώ και πέρα πάντα βίντεο όταν παίρνω ένα δέμα, όταν στέλνω ένα δέμα μου το έλεγαν και παλιά αυτό με το βίντεο άλλα έχω κάνει πάρα πολλές συναλλαγές δε μου έτυχε ποτέ κάτι παρόμοιο      

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, panos0100 είπε

Παιδιά μην ξεφεύγουμε από το θέμα, θα κάνω μια καταγγελία στην boxnow να ερευνηθεί το θέμα γιατί αν ήτανε σωστή εταιρεία θα σήκωνε και τηλέφωνα τους παίρνω από εχτές δεν απαντούσαν σήμερα έχουνε κλειστές τις γραμμές τους email έστειλα δεν έλαβα καμία απάντηση, θα κάνω από εδώ και πέρα πάντα βίντεο όταν παίρνω ένα δέμα, όταν στέλνω ένα δέμα μου το έλεγαν και παλιά αυτό με το βίντεο άλλα έχω κάνει πάρα πολλές συναλλαγές δε μου έτυχε ποτέ κάτι παρόμοιο      

Σου ξαναλεω, τζαμπα ασχολεισαι. 

Σου εστειλε φωτο πως ηταν ανοιγμενη η συσκευασια? Αλλιως πχ να εχει σκιστει ο φακελος (εχει συμβει με dbrand που τα στελνουν ετσι, και το ξανα εστειλαν), και αλλιως να ειναι ανοιγμενος απο πανω πχ 

• Like 1
Δημοσ.

Έχουμε χρησιμοποιήσει το box now δεκάδες φορές τον τελευταίο χρόνο με χαρισματα σε γκρουπακι στο fb. Μόνο μία φορά χάθηκε κάτι και εκείνη την εβδομάδα είχαν χαθεί πάνω από 20 δέματα μόνο σε συναλλαγές σε αυτό το γκρουπ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, panos0100 είπε

το λάθος σου είναι ότι κατηγορείς μια εταιρεία που δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα μεταφέροντας χιλιάδες πακέτα 

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, haris_216 είπε

Τραβάς βίντεο έξω από το box όπου δείχνεις το περιεχόμενο κ κλείνεις επι τόπου το δέμα κ το βάζεις στο box όπου κλείνεις κ την πόρτα...

Εγω αυτο κάνω...

Τι θα πει μετά ο παραλήπτης; 

Ότι σου επέτρεψε το box να πάρεις πίσω το δέμα για να βγάλεις το περιεχόμενο και  να το ξανά βάλεις στο box με τον ίδιο κωδικό; 

Σοβαρά τώρα; 

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Αυτο λέω, να σε προστατέψει από την άλλη πλευρά η οποία μπορεί να επικαλεστει ότι άνοιξα το τάδε πακέτο και δεν έχει τίποτα μέσα. Αν το τραβήξει και ο άλλος στο βίντεο κατά το ξεπακεταρισμα, φαίνεται καθαρά από τα δύο βίντεο του αποστολέα και του παραλήπτη τι πακέτο στάλθηκε και τι έλαβε ο άλλος, δεν γίνεται να υπάρχει αναντιστοιχια, τότε κάποιος από τους δύο κοροϊδεύει. 

Από τι να σε προστατέψει;

Αν είσαι πωλητής και εσύ ξέρεις ότι έχει κάνει τα πρέποντα, ας τον να χτυπιέται.

Αν είσαι αγοραστής τι θα κάνεις. Θα πας με βίντεο σε ποιον; Άντε να αποδείξεις τι φαίνεται στο βίντεο, αν είσαι οειραγμενο το βίντεο ή έχει πειράζει κάτι που προσεγμένα δε φαίνεται στο βιντεο. Δε θα ασχοληθεί κανένας. Τι θα κανεις; Θα πας σε δικαστήριο με ένα βίντεο του οποίου είσαι εσύ αυτός που είχε τον απόλυτο έλεγχο πως και πότε τραβήχθηκε ;

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.

Τελος παντων θα κανω μια καταγγελια την εταιρεια και οτι γινει αμα δεν γινει τιποτα υγεια πανω απο ολα κι αλλη φορα με εδωσε ενας 10€ κατι ειχα πουλησει και οπως εβγαλα το κινητο απο την τσεπη με επεσαν μεσα στο καταστημα μετα που ειχα παει καποιος τα πηρε. Δεν πειραζει παιδια υγεια να εχουμε πανω απο ολα  οτι εγινε εγινε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...