sleepychris Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 6 hours ago, so_kriti said: Η μαγνητοσκοπηση ειναι μια λυση αλλα σκεπτειτε τωρα να παραλαμβανεις αρκετα δεματακια. ολη την ωρα με το κινητο να μαγνητοσκοπεις? Σιγα ρε μεγαλε, δεν σου ειπε να σκαψεις και λαγουμι να κανεις ριφιφι! 1
panos0100 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Και άντε ας πούμε ότι τραβάς βίντεο ότι ωραία ότι έβαλες μέσα το περιεχόμενο και τι έγινε όπως είπε κάποιος πριν μπορεί να το πειράξεις το βίντεο μετά, δεν αποτελεί κάποια απόδειξη 1 2
sleepychris Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Τοτε εκτος του οτι εισαι λαμογιο, εχεις και πολυ ελευθερο χρονο!
xxatziva Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου ο ενας εστειλε στικακια. ο αλλος δεν πηρε τιποτα ειπε. πηρε τα λεφτα του πισω απο τον 1ο που εστειλε στικακια. τι μπαλάρα επαιξε τον πωλητη ο αγοραστης? μεγαλη λεμε. και συνεχιζει να του φταιει το boxnow. μαλιστα. απλα εσυ που ανοιξες το θεμα απλα σε επιασε κορόιδο ο αγοραστης ....---- 1
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 48 minutes ago, xxatziva said: και συνεχιζει να του φταιει το boxnow. μαλιστα. απλα εσυ που ανοιξες το θεμα Σε δυο forum 😛 κιολας 2
panagiotis1988 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Και συνεχίζει 11 σελιδες το θέμα...όταν βλεπει ότι εξασθενει το ενδιαφέρον τσουπ γράφει και κάτι να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον...όταν του λέει όμως κάποιος ότι την πάτησε από τον αγοραστή πετάει χαρταετό και δεν απαντάει ποτέ σε αυτά τα μηνύματα..καλο είναι να κλειδώσει το θέμα Έχουν κλειδωθεί θέματα περισσότερο σοβαρά και με λιγότερες σελιδες τρολαρισματος... 1
SabotazNic Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 53 λεπτά πριν, poulinos είπε Σε δυο forum 😛 κιολας Στείλε πμ 🤣 1 1
panos0100 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Ωραία παιδιά δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε σας ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας και τις ιδέες σας όλες είναι δεκτές αν δε βγει κάτι δεν πειράζει πάμε πάρα κάτω εγώ θα συνεχίζω να στέλνω πράγματα όπως τόσα χρόνια και τελος
ThymiosPaP Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Εμένα μου φαίνεται πάντως σαν προσπάθεια δυσφήμισης του Boxnow 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις