Vault13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Τα 50€ ποιος τα χρεωνεται τωρα; Ο TS ή ο παραλήπτης; Τι σκεφτεται να κανει ο TS?
k_w_t Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, ioannischr είπε βαλτε ενα τελος παιδια στο θεμα η ανοιξτε αλλο με θεμα το boxnow προσωπικα εχω να πω οτι το boxnow ταραξε τα λιμναζοντα νερα των αλλων εταιριων και το χρησιμοποιω παντα οταν μου δινεται η δυνατοτητα χωρις κανενα προβλημα Εγω οταν μου ερχεται μηνυμα οτι το δεμα μου θα παει σε lockers 3χλμ μακρυα μου την ακυρωνω πλεον. Εχω στα 300μ ,εχω στα 800μ αντε να κανω 1χλμ αλλα οπως ελεγε και στην ταινια... "ΔΕΜΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ !!! ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΜΕ" Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2024 από k_w_t 2
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, k_w_t είπε Εγω οταν μου ερχεται μηνυμα οτι το δεμα μου θα παει σε lockers 3χλμ μακρυα μου την ακυρωνω πλεον. Εχω στα 300μ ,εχω στα 800μ αντε να κανω 1χλμ αλλα οπως ελεγε και στην ταινια... "ΔΕΜΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ !!! ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΜΕ" Σε λίγο θα σου στέλνουν μήνυμα "δεν σας βρήκαμε ,θα δοκιμάσουμε αργότερα" 2
SabotazNic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, Vault13 είπε Τα 50€ ποιος τα χρεωνεται τωρα; Ο TS ή ο παραλήπτης; Τι σκεφτεται να κανει ο TS? Τα έστειλε ήδη τα λεφτά στον αγοραστή. Βιάστηκε να βγάλει το πόρισμα του...
Vault13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Τα έστειλε ήδη τα λεφτά στον αγοραστή. Βιάστηκε να βγάλει το πόρισμα του... μπηκε μέσα ο ανθρωπος ειναι και άνεργος. 1
panos0100 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Υγεία παιδιά ότι εγινε, εγινε χάσαμε 10 στικακια εντάξει, από την άλλη γιατί δε συμμετέχει και ο αγοραστής ή γιατί δε σηκώνει τηλέφωνα σαν την box
fmarkos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, panos0100 είπε Υγεία παιδιά ότι εγινε, εγινε χάσαμε 10 στικακια εντάξει, από την άλλη γιατί δε συμμετέχει και ο αγοραστής ή γιατί δε σηκώνει τηλέφωνα σαν την box Κακός επέστρεψες τα χρήματα, έπρεπε να του πεις ότι θα επικοινωνήσεις πρώτα με boxnow και μετά θα μιλούσες μαζί του. 2
so_kriti Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Η μαγνητοσκοπηση ειναι μια λυση αλλα σκεπτειτε τωρα να παραλαμβανεις αρκετα δεματακια. ολη την ωρα με το κινητο να μαγνητοσκοπεις? 1
rhtoras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Επανάληψη: ζούμε σε σκοτεινές εποχές, δεν ειναι όμως αυτό δικαιολογία για να γινόμαστε σαν τους αλλους. Μπορεί να εκανες λάθος, μπορεί να το εκλεψε πωλητής, μπορεί να σε δουλεψε ο παραλήπτης, μπορεί να ειναι ενα τρολ ολο αυτό, μπορεί να συνέβη οτιδήποτε. Λένε κάποιοι σε δούλεψε ο παραλήπτης αρα βγάλε βιντεο. Πάλι δεν εισαι εξασφαλισμένος αν θέλει να σου βάλει αρνητική βαθμολογία. Το βιντεο δε λέει την αλήθεια πάντα. Διαβάζω ο,τι: Ε δε γίνεται να το έκλεψε ο υπάλληλος της box γιατί δεν ήξερε τι είχε. Και ρωτάω εγώ: και αν σκέφτηκε: "ε μικρό δέμα ειναι ποιος θα ασχοληθεί ?" Δεν πιστεύω πως το πήρε αυτός γιατί εχω γνωρίσει υπάλληλο από σπόντα και ειδα πως δουλεύουν. Από την άλλη μπορεί να έπεσες στην περίπτωση. Αν φοβάσαι τις κριτικές θα σου πω: όπως υπάρχει η κριτική για τον πωλητή υπάρχει και η κριτική για τον αγοριαστή και καλό ειναι να κοιτάμε για ποιο λόγο κάποιος δε βάζει καλή κριτική. Εγώ π.χ μπορεί να μη βαλω καλη κριτική επειδή κατι που έστειλες εσύ δεν ήταν σε φάκελο καλά κλεισμένο. Επειδή είμαι εγώ περίεργος θα πρέπει να σε χαντακώσω χωρίς να μπορείς να αμυνθείς ? ΟΧΙ. Έχεις και εσύ δυναμή σαν πωλητής. Γιατί οσο υπάρχουν πωλητές λαμόγια, τόσο υπάρχουν και αγοραστές λαμόγια. Στην ίδια χώρα ζούμε. Τα στοιχεία του αγοραστή τα έχεις. Να σου πω την αλήθεια καλό ειναι box ξεbox να ζητάμε και άλλα στοιχεία του αγοραστή όπως διεύθυνση και σταθερό τηλέφωνο για να είμαστε καλυμμένοι σε τέτοια περίπτωση. Άτομο που φοβάται να σου δώσει διευθυνση ή σταθερό για εμένα ειναι no deal. Και επειδή κάποιοι ήδη είπαν οτι η λύση ειναι συναλλαγή από κοντά. Ναι παλικάρια γιατί από κοντά αν ειναι να σου κάνει λαδιά δε θα στην κάνει. Εχω συναλλαγεί και από κοντά και από μακρυά και ευτυχώς ολα οκ. Το θέμα ειναι να παίρνεις τα μέτρα σου και να εύχεσαι να μη σου τύχει. Εννοείτα προτιμούμε αγοραστές που έχουν ξανακάνει αγορές αν εχουμ τη δυνατότητα που και πάλι τιποτα δεν ειναι σίγουρο. Για εμένα επικοινώνησε με τους admin του insomnia και ανέφερε το συμβάν. Μπορεί η περίπτωση σου να σώσει και άλλους στο μέλλον. Άσχημο αυτό που λέω αλλά όσο υπάρχουν λύκοι τοσο εμείς θα ειμαστε πρόβατα. Και κάπου χρειάζεται η επέμβαση του τσοπάνη για να είναι και οι 2 πλευρές ασφαλείς. και προσθέτω συναλλαγή μέσω paypal ή τράπεζας ωστε να υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας. Μου εφαγε καποτε λεφτά ενας. Επικοινώνησα με πειραιώς και τα πήρα πίσω σε 2 μήνες. Αλλά απέδειξα οτι ήταν λαμόγιο ο άλλος. 1
topaz Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Η boxnow τι σχέση έχει; Άλλη δουλειά δεν είχαν οι υπάλληλοι να ανοίγουν οοοολααα τα δέματα, να βλέπουν τι έχει μέσα, αν τους κάνει να το κρατάνε κ αν δεν τους κάνει να το ξαναβάζουν σε νέα σακούλα κλπ. Ο αγοραστής είναι λαμόγιο.
BadIndian Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 33 λεπτά πριν, rhtoras είπε Τα στοιχεία του αγοραστή τα έχεις. Να σου πω την αλήθεια καλό ειναι box ξεbox να ζητάμε και άλλα στοιχεία του αγοραστή όπως διεύθυνση και σταθερό τηλέφωνο για να είμαστε καλυμμένοι σε τέτοια περίπτωση. Άτομο που φοβάται να σου δώσει διευθυνση ή σταθερό για εμένα ειναι no deal. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με όσα έγραψες. Δύο μόνο είναι τα σημεία που θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Το ένα είναι αυτό που παραθέτω από τη δημοσίευση σου, αλλά θα το αφήσω τελευταίο. Αναφορικά με τις αξιολογήσεις λοιπόν να πω ότι ναι μεν μπορούν να αποτελέσουν ένα μπούσουλα, αλλά επ' ουδενί και εγγύηση για την αξιοπιστία των μελών. Μπορεί κάποιο μέλος να είναι αξιόπιστος ακόμα κι αν έχει ελάχιστες αξιολογήσεις. Δεν μετράει πάντα η ποσότητα, αλλά και η ποιότητα των αξιολογήσεων. Έχω δει μάλιστα άτομα με αξιολογήσεις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού να επικαλούνται το γνωστό "Εγγύηση οι αξιολογήσεις μου". Αυτό από μόνο του για εμένα δεν αποτελεί δείγμα σοβαρότητας ή αξιοπιστίας. Ακόμα και άτομα με αρνητικές αξιολογήσεις όμως θα πρέπει να κοιτάμε λίγο σε τι ακριβώς αναφέρονται. Μου έχει τύχει να κάνω συναλλαγή με μέλος και εννοείται όλα να πάνε μια χαρά και ν' αλλάξουμε θετικές αξιολογήσεις. Μετά από κάποιον καιρό παρατηρώ ότι απέκτησε και αρνητική. Διαβάζοντας λοιπόν και τις δύο αξιολογήσεις παρατήρησα ότι "ο δικός μου" εγκαλούσε το άλλο μέλος, πως ενώ έστειλε αντικαταβολή, εκείνος δεν πήγε ποτέ να παραλάβει (και για ικανό χρονικό διάστημα) με διάφορες προφάσεις. Το άλλο μέλος το μόνο που είπε στην αρνητική του ήταν ότι "με τόσα πτυχία και μάστερ που έχω, απαξιώ να απαντήσω". Όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει λόγο για να μην εμπιστευτεί κάποιος τον "δικό μου", εκτός κι αν σταθεί στο γεγονός της αρνητικής, αλλά και πάλι λάθος θα είναι. Χώρια που αρκετές αρνητικές είναι από την παλιά περίοδο του insomnia όπου αν δεν κάνω λάθος ο καθένας μπορούσε να αφήσει αξιολόγηση, ακόμα και αν δεν συναλλάχθηκε και είναι του τύπου "Είχαμε συμφωνήσει, αλλά το έδωσε αλλού" ή ακόμα και "Φίλε δεν λαμβάνεις π.μ.". Άρα ακόμα και η αρνητική αξιολόγηση πρέπει να φιλτράρεται κατά την ταπεινή μου άποψη και δεν αποτελεί απαραίτητα ένδειξη αναξιοπιστίας. Το 2ο που διαφωνώ είναι αυτό με τη διεύθυνση και το σταθερό. Ένα κινητό νομίζω είναι αρκετό. Δεν έχω ζητήσει ποτέ σταθερό ή διεύθυνση και εννοείται πως δεν θα έδινα σε καμία των περιπτώσεων και για κανένα λόγο. Το βρίσκω πολύ τραβηγμένο για μια συναλλαγή μεταξύ αγνώστων στο ίντερνετ, χώρια που υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για να μη το κάνει κάποιος αυτό. Ενδεικτικά αναφέρω οικογένεια ή φύση της εργασίας του καθενός. Είναι πολύ προσωπικά στοιχεία αυτά και ειδικά το σταθερό. Επειδή λοιπόν θα σου αρνηθώ για μια συναλλαγή μέσω box now να στα δώσω θα με "κόψεις", παραβλέποντας όλα τα υπόλοιπα; Επικοινωνία που είχαμε μέχρι εκείνο το σημείο, ανταλλαγή κινητών και ενδεχόμενη επικοινωνία τηλεφωνική, καθώς και αριθμό και ποιότητα αξιολογήσεων; Καταλαβαίνω τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να ήμαστε επιφυλακτικοί και τους συμμερίζομαι. Μήπως όμως είναι λίγο υπερβολικό και ενδεχομένως άδικο; Εννοείται πως δεν το προσωποποιώ. Στη θέση μου βάλε οποιοδήποτε άλλο μέλος. Εντελώς φιλικά και συγγνώμη για το σεντόνι και το ελαφρώς εκτός θέματος. 3
rhtoras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 38 λεπτά πριν, BadIndian είπε Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με όσα έγραψες. Δύο μόνο είναι τα σημεία που θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Το ένα είναι αυτό που παραθέτω από τη δημοσίευση σου, αλλά θα το αφήσω τελευταίο. Αναφορικά με τις αξιολογήσεις λοιπόν να πω ότι ναι μεν μπορούν να αποτελέσουν ένα μπούσουλα, αλλά επ' ουδενί και εγγύηση για την αξιοπιστία των μελών. Μπορεί κάποιο μέλος να είναι αξιόπιστος ακόμα κι αν έχει ελάχιστες αξιολογήσεις. Δεν μετράει πάντα η ποσότητα, αλλά και η ποιότητα των αξιολογήσεων. Έχω δει μάλιστα άτομα με αξιολογήσεις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού να επικαλούνται το γνωστό "Εγγύηση οι αξιολογήσεις μου". Αυτό από μόνο του για εμένα δεν αποτελεί δείγμα σοβαρότητας ή αξιοπιστίας. Ακόμα και άτομα με αρνητικές αξιολογήσεις όμως θα πρέπει να κοιτάμε λίγο σε τι ακριβώς αναφέρονται. Μου έχει τύχει να κάνω συναλλαγή με μέλος και εννοείται όλα να πάνε μια χαρά και ν' αλλάξουμε θετικές αξιολογήσεις. Μετά από κάποιον καιρό παρατηρώ ότι απέκτησε και αρνητική. Διαβάζοντας λοιπόν και τις δύο αξιολογήσεις παρατήρησα ότι "ο δικός μου" εγκαλούσε το άλλο μέλος, πως ενώ έστειλε αντικαταβολή, εκείνος δεν πήγε ποτέ να παραλάβει (και για ικανό χρονικό διάστημα) με διάφορες προφάσεις. Το άλλο μέλος το μόνο που είπε στην αρνητική του ήταν ότι "με τόσα πτυχία και μάστερ που έχω, απαξιώ να απαντήσω". Όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει λόγο για να μην εμπιστευτεί κάποιος τον "δικό μου", εκτός κι αν σταθεί στο γεγονός της αρνητικής, αλλά και πάλι λάθος θα είναι. Χώρια που αρκετές αρνητικές είναι από την παλιά περίοδο του insomnia όπου αν δεν κάνω λάθος ο καθένας μπορούσε να αφήσει αξιολόγηση, ακόμα και αν δεν συναλλάχθηκε και είναι του τύπου "Είχαμε συμφωνήσει, αλλά το έδωσε αλλού" ή ακόμα και "Φίλε δεν λαμβάνεις π.μ.". Άρα ακόμα και η αρνητική αξιολόγηση πρέπει να φιλτράρεται κατά την ταπεινή μου άποψη και δεν αποτελεί απαραίτητα ένδειξη αναξιοπιστίας. Το 2ο που διαφωνώ είναι αυτό με τη διεύθυνση και το σταθερό. Ένα κινητό νομίζω είναι αρκετό. Δεν έχω ζητήσει ποτέ σταθερό ή διεύθυνση και εννοείται πως δεν θα έδινα σε καμία των περιπτώσεων και για κανένα λόγο. Το βρίσκω πολύ τραβηγμένο για μια συναλλαγή μεταξύ αγνώστων στο ίντερνετ, χώρια που υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για να μη το κάνει κάποιος αυτό. Ενδεικτικά αναφέρω οικογένεια ή φύση της εργασίας του καθενός. Είναι πολύ προσωπικά στοιχεία αυτά και ειδικά το σταθερό. Επειδή λοιπόν θα σου αρνηθώ για μια συναλλαγή μέσω box now να στα δώσω θα με "κόψεις", παραβλέποντας όλα τα υπόλοιπα; Επικοινωνία που είχαμε μέχρι εκείνο το σημείο, ανταλλαγή κινητών και ενδεχόμενη επικοινωνία τηλεφωνική, καθώς και αριθμό και ποιότητα αξιολογήσεων; Καταλαβαίνω τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να ήμαστε επιφυλακτικοί και τους συμμερίζομαι. Μήπως όμως είναι λίγο υπερβολικό και ενδεχομένως άδικο; Εννοείται πως δεν το προσωποποιώ. Στη θέση μου βάλε οποιοδήποτε άλλο μέλος. Εντελώς φιλικά και συγγνώμη για το σεντόνι και το ελαφρώς εκτός θέματος. Σε καμία από τις επισημάνσεις σου δε διαφωνώ. Έχεις απόλυτο δίκιο. Το πρώτο που λες το είπα και εγώ εν μέσω πλην σαφώς αν έχουμε τη δυνατότητα αλλά το είπα και σε άλλο σημείο ότι "...που και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο" γιατί ισχύουν όσα είπες. Αυτό με το σταθερά ίσως ήταν υπερβολή μου. Σίγουρα όμως χρειάζεται τηλέφωνο και για πρακτικούς λόγους για να σε βρει ο άλλος. Ίσως είπα σταθερό επειδή σε εμένα το κινητό σπίτι δεν έχει σήμα. Όπως και να έχει αν μιλήσετε στο τηλέφωνο θα καταλάβεις.για τον άλλο αρκετά. Ακόμα και από το πώς σου μιλάει στα μηνύματα θα καταλάβεις. Εγώ π.χ αγόρασα ssd πρόσφατα από εδώ. Μπαμ μπαμ έστειλα τα στοιχεία μου γιατί δε φοβάμαι. Του είπα και όλας ότι θες πες μου. Όταν είσαι καθαρός ανοίγεσαι. Μην ξεχνάμε ότι είναι μια αγορά. Ότι θα μας ζητούσε το "Χ" πλαίσιο, public κλπ πρέπει να μπορούμε να τα δώσουμε. 1
andreoulios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 παλαιότερα έστειλα ένα βιβλίο και πήγα στο κοντινότερο κουτί που δεν το έδειχνε διαθέσιμο στο χάρτη. Τότε μου άνοιξε μια θυρίδα που υπήρχε και άλλο δέμα μέσα. Ποιο γνωρίζει τι θα μπορούσε να περιέχει αυτό το δέμα. Ευτυχώς κατάλαβα ότι με το τρόπο που δουλεύουν δεν είναι για ακριβές αποστολές η υπηρεσία. 2
panos0100 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, andreoulios είπε παλαιότερα έστειλα ένα βιβλίο και πήγα στο κοντινότερο κουτί που δεν το έδειχνε διαθέσιμο στο χάρτη. Τότε μου άνοιξε μια θυρίδα που υπήρχε και άλλο δέμα μέσα. Ποιο γνωρίζει τι θα μπορούσε να περιέχει αυτό το δέμα. Ευτυχώς κατάλαβα ότι με το τρόπο που δουλεύουν δεν είναι για ακριβές αποστολές η υπηρεσία. Άρα δεν είναι αξιόπιστη, και γιατί δε σηκώνουν ούτε τηλέφωνα μόνο τα σχόλια στην εφαρμογή φτάνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις