Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, είχα μια αγγελία με στικακια και   έστειλα μια αποστολή δέματος από εδώ από το ινσομνια ο άνθρωπος μου λέει ότι ο φάκελος ήτανε άδειος που παρέλαβε εχω Κάνει και άλλες αποστολές μέσω του boxnow άλλα στην κοντά στην πόλη μου τοπικά  δυστυχώς στα τηλέφωνα δεν απαντάνε αυτοί οι υπάλληλοι της boxnow τα στικακια ητανε ακριβα στικακια και νεας τεχνολογιας  

• Haha 2
  • Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλες οι κριτικές του ήτανε 100% θετικές το θέμα είναι τι μπορώ να κάνω τώρα από εδώ και πέρα εφόσον ο φάκελος που άνοιξε  ήτανε άδειος τα πηρανε αυτοι απο το boxnow  

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, greekfragma είπε

βίντεο με το πακετάρισμα πάντα. ο άλλος που παρέλαβε μπορεί να το λέει και επίτηδες. 

Και αυτός που το παίρνει, βίντεο από το άνοιγμα τις θυρίδας και βίντεο επιτόπου ή στο αμάξι με το άνοιγμα της συσκευασίας.

• Like 5
Δημοσ.
2 minutes ago, micos000 said:

Και αυτός που το παίρνει, βίντεο από το άνοιγμα τις θυρίδας και βίντεο επιτόπου ή στο αμάξι με το άνοιγμα της συσκευασίας.

εννοούνται αυτά. κάθε πλευρά διασφαλίζει οτι δεν είναι ελέφαντας

• Like 4
Δημοσ.

Φυσικά, γιατί μετά είναι ο λόγος του αποστολέα ενάντια στον λόγο του παραλήπτη. Και επειδή τα λεφτά μπαίνουν προκαταβολικά, αυτός που πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας είναι ο παραλήπτης.

• Like 3
Δημοσ.

Επειδή διαβάζω διάφορα σχόλια γι αυτό το boxnow έχω κάνει πολλές συναλλαγές με αυτούς δεν απαντάνε ούτε στα τηλέφωνα όσες φορές τους κάλεσα τίποτα πιστεύω οτι τα κλέψανε αυτοί δυστυχώς επειδή περίμενα και άλλα δέματα από την boxnow 2 που παρέβαλα πλέον έβαλα μυαλό και όλα θα  τα κάνω βίντεο όταν τα ανοίγω και όταν τα συσκευάζω να τα στείλω κάπου δυστυχώς κλάπηκαν  στικακια αξίας κοντά στα 50€     

21 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Μιλάς με box τους λες τι έγινε και άσε να βρουν αυτοί την άκρη. 

Δεν απαντανε οσες φορες και να τους καλεσα

• Confused 2
Δημοσ.

Ειχε τροπο ο υπαλληλος να καταλαβει τι περιεχει το δεμα σου; Γιατι, αν οχι, με ποια λογικη να ανοιξει και να κλεψει ενα δεμα απο τα χιλιαδες που περνανε συνεχως;

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, lector είπε

Ειχε τροπο ο υπαλληλος να καταλαβει τι περιεχει το δεμα σου; Γιατι, αν οχι, με ποια λογικη να ανοιξει και να κλεψει ενα δεμα απο τα χιλιαδες που περνανε συνεχως;

Δεν ξέρω στην boxnow πως τα ελεγχουν και τι κανουν, αυριο θα ξανα παρω παντως μηπως τους βρω, εστειλα και email 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως και να εχει, μεταξυ ιδιωτων δεν εξασφαλιζει κανεις τον αγοραστη, ακομα και αν οντως κλαπηκαν. Μια καπως εξασφαλιση ειναι η αντακαταβολη που σημαινει οτι θα παραλαβει κατι σφραγισμενο, ο,τι και να εχει μεσα το δεμα. Και εγω ειχα δωσει κατι ασυρματα ακουστικα. Ολως τυχαιως εφτασαν σε αυτον σπασμενα (μεσα στην θηκη, σε κουτι, σε bubble wrap. Τα ειχα στειλει καλυτερα και απο το ιδιο το καταστημα). 

Ας λεει ο,τι θελει. Μην τον βαλεις ως αγοραστη για να μην αφησει και αυτος αρνητικη

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.

Οτι νάναι. Σιγά μην κάθονται να ανοίξουν δέματα στη box να αφαιρέσουν στικάκια και μαλιστα χρησιμοποιμένα.😁

• Like 13
  • Thanks 2
Δημοσ.

Πρέπει να έχω τουλάχιστον 40+ αποστολές με Boxnow και δεν μου έχει τύχη ποτέ κάτι τέτοιο. Εκτός απο 2-3 φορές που καθυστέρησαν να φτάσουν στον παραλήπτη. Πράγματα αξίας απο 20ε μέχρι και 400-500. 

Τώρα αν έπεσες στην περίπτωση...αλλά και πάλι απο τόσα δέματα και μεγάλης αξίας μάλιστα, βρήκαν τα δικά σου στικάκια ;

• Like 3
Δημοσ.

Σε δουλεύει ψιλό γαζί ο παραλήπτης και εσύ σπας το κεφάλι σου με βλακείες. Να πω ήταν κινητό, κάτι τέλος πάντων αλλά στικάκια;;;; Έλα ρε φίλε τώρα! 

• Like 17
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...