Προς το περιεχόμενο

bluetooth mouse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι γενικό το θέμα με το bluetooth ή απλά έτυχε σε εμένα. Είχα 2 περιπτώσεις όπου χρησιμοποιησα bluetooth ποντίκι σε διαφορετικά μηχανήματα.

Ενω χρόνια τώρα με τα κανονικά ασύρματα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, η εμπειρία με το bluetooth δεν ήταν και η καλύτερη

Δε συνδέονταν κατευθείαν με το που άνοιγα τον υπολογιστή και πολλές φορές στα καλά καθούμενα χανόταν ενώ η σύνδεση φαινόταν ενεργή. έκλεινα άνοιγα το ποντίκι και το έβρισκε πάλι.

Σήμερα από ανάγκη χρησιμοποίησα ένα bluetooth που είχα στη δουλειά και μου εμφάνισε 3-4 φορές πρόβλημα στο 8ωρο. 

έχω μάπα εξοπλισμό ή έτσι γίνεται με το bluetooth?

Δημοσ.

Εχω το  https://www.amazon.co.uk/dp/B07VFJVPBR?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title σχεδόν  2 χρόνια  σε σύνδεση ΒΤ με chromebook.

Δεν νομίζω ότι μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα.Ισως όταν τελειώνει η μπαταρία του να αργεί να συνδεθεί ελάχιστα παραπάνω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Εχω το  https://www.amazon.co.uk/dp/B07VFJVPBR?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title σχεδόν  2 χρόνια  σε σύνδεση ΒΤ με chromebook.

Δεν νομίζω ότι μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα.Ισως όταν τελειώνει η μπαταρία του να αργεί να συνδεθεί ελάχιστα παραπάνω.

άρα δεν είναι ότι έχει θέμα η τεχνολογία bluetooth, απλά εγώ δεν έχω καλό υλικό. Και η αλήθεια είναι ότι έχω ένα no name Ποντίκι με bluetooth 3. Αλλά δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν βασικό. Σου σπάει τα νεύρα. Αν το αφήσεις τον υπολογιστή για λίγη ώρα και ξαναπας, πολύ πιθανό να μη δουλέψει, πρέπει να το κλείσεις και να το ανοίξεις πάλι. Και στα καλά καθούμενα το ίδιο. Με βόλεψε όμως επειδή το έχω με μηχάνημα με 2 usb και δε μου τρώει θύρα λόγω ενσωματωμένου chip.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 11/9/2024 στις 8:31 ΜΜ, Neptu είπε

άρα δεν είναι ότι έχει θέμα η τεχνολογία bluetooth, απλά εγώ δεν έχω καλό υλικό. Και η αλήθεια είναι ότι έχω ένα no name Ποντίκι με bluetooth 3. Αλλά δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν βασικό. Σου σπάει τα νεύρα. Αν το αφήσεις τον υπολογιστή για λίγη ώρα και ξαναπας, πολύ πιθανό να μη δουλέψει, πρέπει να το κλείσεις και να το ανοίξεις πάλι. Και στα καλά καθούμενα το ίδιο. Με βόλεψε όμως επειδή το έχω με μηχάνημα με 2 usb και δε μου τρώει θύρα λόγω ενσωματωμένου chip.

Εγω με ενα Logitech Signature M650 L ειμαι ευχαριστημενος χωρις να εχω το παραμικρο προβλημα συνδεσης

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...