Vstromrider Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mikeser είπε Έχει βάλει κανείς πάτωμα laminate της tarkett να μου πει καμιά γνώμη αν αξίζει η αρκετά υψηλότερη τιμή σε σχέση με τα υπόλοιπα τύπου leroy; δεν υπαρχει επαφη. Το εχω 4 χρονια επανω σε πλακακια σε σαλονι και κουζινα. Ο γιος μου ειναι 4 χρονών. Περυσι αγαπημενο χομπι του ηταν να καρφωνει το πατωμα με το μπρίκι. Δεν εχει παθει το παραμικρο. Ουτε σε νερα παθαινει κατι. Φανταζομαι δεν χρειαζεται να βουτηξεις την σφουγγαριστρα μεσα στον κουβα και να την πεταξεις εξω να τριβεις οπως καναμε στο στρατο. Το μονο που με προβληματιζει στο laminate ειναι η φορμαλδευδη. Θεωρητικα ειναι μεσα στα νομιμα ορια. Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο πατωμα. Σιγουρα δε ομως δεν ειναι παρκε. Ειναι φορμαικα. Ειναι συνθετικο, με οτι αυτο σημαινει. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2024 από Vstromrider
costas_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εκανα και εγώ πρόσφατα κάλυψη δαπέδων (μωσαικα) και δεν κρύβω ότι το κριτήριο επιλογής μου ήταν κυρίως τα θέματα υγείας και κινδύνων, δηλαδή: Να είναι ασφαλές στην φωτιά, να μην μυρίζει, να είναι πιστοποιημένα υγειινό, να μην παράγει συνθετικούς ρύπους, να μην επιρεάζει την ποιότητα του αέρα, να αντέχει στην βαριά χρήση, να είναι ηχομονωτικό κλπ. Η εταιρεία που μου έδωσε 10 χρόνια εγγύηση και ένα κατεβατό από πιστοποιήσεις υλικών και αποτελέσματα δοκιμών ήταν η Tarkett. Επισης να πω ότι ζήτησα να είναι επισκευάσιμο και να μπορώ να επανέλθω στα μωσαικά εαν χρειαστεί, χωρίς ζημιές και προβλήματα. Αρχικά είδα τα τύπου laminate αλλά μετά από συμβουλές έμπειρου πολ μηχανικού επέλεξα vinyl Tarkett σειρά inspiration. Η τοποθέτηση έγινε σχετικά γρήγορα (1-2 ημέρες) και το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό. Αλλες επιλογές τύπου Leroy κλπ απκλείστηκαν λόγω της πολύ χαμηλής ποιότητας και αισθητικής Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2024 από costas_
mikeser Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 19 ώρες πριν, Vstromrider είπε δεν υπαρχει επαφη. Το εχω 4 χρονια επανω σε πλακακια σε σαλονι και κουζινα. Ο γιος μου ειναι 4 χρονών. Περυσι αγαπημενο χομπι του ηταν να καρφωνει το πατωμα με το μπρίκι. Δεν εχει παθει το παραμικρο. Ουτε σε νερα παθαινει κατι. Φανταζομαι δεν χρειαζεται να βουτηξεις την σφουγγαριστρα μεσα στον κουβα και να την πεταξεις εξω να τριβεις οπως καναμε στο στρατο. Το μονο που με προβληματιζει στο laminate ειναι η φορμαλδευδη. Θεωρητικα ειναι μεσα στα νομιμα ορια. Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο πατωμα. Σιγουρα δε ομως δεν ειναι παρκε. Ειναι φορμαικα. Ειναι συνθετικο, με οτι αυτο σημαινει. Ποια σειρά επέλεξες από όλες;
Vstromrider Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, mikeser είπε Ποια σειρά επέλεξες από όλες; δεν θυμαμαι να σου πω. Αν μου πεις εσυ , μπορει και να θυμηθω.
miner_2000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Βάλε μοκέτα μωσαϊκό γυάλισμα ξύλο τελείωσες όλα εμείς πρέπει να τα σκεφτόμαστε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα