Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ αλλά πού να ξέρει κανείς για τον καλό μάστορα ς; Έκανε και η αδερφή μου στον ίδιο πριν μία εβδομάδα δεν μπορώ όμως να ξέρω πώς θα βγει σε βάθος χρόνου, μία και δεν μένω στο αυτή την πόλη για να έχω πολλη ανατροφοδότηση

Επεξ/σία από mp74
  • Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, mp74 είπε

Ευχαριστώ πολύ αλλά πού να ξέρει κανείς για τον καλό μάστορα ς; Έκανε και η αδερφή μου στον ίδιο πριν μία εβδομάδα δεν μπορώ όμως να ξέρω πώς θα βγει σε βάθος χρόνου, μία και δεν μένω στο αυτή την πόλη για να έχω πολλη ανατροφοδότηση

Κοίτα τη δουλειά του. Στοκάρισε σωστά ή άφησε κενά; Επιδιόρθωσε τυχόν σπασμένα-σαπισμένα σημεία; Έχει προσέξει να μην υπάρχουν φουσκαλίτσες, τρίχες κλπ στο φινίρισμα;  Έκανε έλεγχο για τριξίματα, ξεκάρφωτα κομμάτια και άλλα ελαττώματα; Η αδελφή σου έμεινε ικανοποιημένη; Σε βάθος χρόνου δε μπορείς να ξέρεις ακόμα εκτός αν δεις παλιότερες δουλειές του.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mp74 είπε

Μπορείς να τσεκάρεις και ιστοσελίδες τύπου Δουλευταράς, TexnitesOnline, για να δεις μερικές κριτικές/αξιολογήσεις σε επαγγελματίες μήπως και βοηθήσουν.

Επεξ/σία από terra45
Δημοσ.
6 minutes ago, terra45 said:

Μπορείς να τσεκάρεις και ιστοσελίδες τύπου Δουλευταράς, TexnitesOnline, για να δεις μερικές κριτικές/αξιολογήσεις σε επαγγελματίες μήπως και βοηθήσουν.

Για τις κριτικές/αξιολογήσεις δυστυχώς δεν είναι και πάντα έγκυρες! Βασιστήκαμε σ' αυτές και εκ των υστέρων αποδείχθηκαν ψεύτικες (είχαν γίνει από συγγενείς και φίλους)!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απίθανα δυσλειτουργικο το ξύλο σαν υλικό για πάτωμα. Σε σημείο που απορείς γιατί ήταν κ ξανάγινε της μόδας, όπως επίσης για το τεράστιο κόστος που έχει. ΌΤΙ και να κάνεις, πάλι πρόβλημα θα βγάλει. Κ να το γυαλίσεις, οπτικά θα είναι ωραίο αλλα θα τρίζει. Αν δεν τρίζει κάπου θα σκάσει. Που να έχει κ μια τυπική υγρασία το σπίτι, εκεί να δεις. Άσε που ο χρόνος ζωής μετά από συντήρηση, πάλι είναι αστεία μικρός μέχρι να ξαναθελει κάποια εργασία. Μακρια

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alimentas είπε

Απίθανα δυσλειτουργικο το ξύλο σαν υλικό για πάτωμα. Σε σημείο που απορείς γιατί ήταν κ ξανάγινε της μόδας, όπως επίσης για το τεράστιο κόστος που έχει. ΌΤΙ και να κάνεις, πάλι πρόβλημα θα βγάλει. Κ να το γυαλίσεις, οπτικά θα είναι ωραίο αλλα θα τρίζει. Αν δεν τρίζει κάπου θα σκάσει. Που να έχει κ μια τυπική υγρασία το σπίτι, εκεί να δεις. Άσε που ο χρόνος ζωής μετά από συντήρηση, πάλι είναι αστεία μικρός μέχρι να ξαναθελει κάποια εργασία. Μακρια

Είναι όμορφο και έχει ωραία αίσθηση, πιο ζεστή, όταν το πατάς.

Αλλά συμφωνώ ότι είναι δυσλειτουργικό και αν τύχει και κανένα θέμα υγρασίας - διαρροής υπάρχει θέμα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι!!! Λοιπόν έκανα το πάτωμα το ξύλινο αλλά το θέμα είναι ότι χθες που το είδα ,γιατί μένω σε άλλη πόλη, μου φάνηκε ότι έχει φουσκαλίτσες ότι τριζει και κιτρινίζει. Ο μάστορας μου είπε ότι το κιτρίνισμα είναι από κακή ποιότητα ξύλου το τρίξιμο οφείλεται εν μέρει στο υπόβαθρο και εν μέρει στο βερνίκι (όπως και οι φουσκαλίτσες) και ότι με το πάτημα θα βελτιωθεί. Δεν ξέρω αλλά έχω στεναχωρηθεί αρκετά. Έχετε κάτι να προτείνετε (όχι να το ξηλώσω βέβαια)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mp74 είπε

Καλησπέρα και πάλι!!! Λοιπόν έκανα το πάτωμα το ξύλινο αλλά το θέμα είναι ότι χθες που το είδα ,γιατί μένω σε άλλη πόλη, μου φάνηκε ότι έχει φουσκαλίτσες ότι τριζει και κιτρινίζει. Ο μάστορας μου είπε ότι το κιτρίνισμα είναι από κακή ποιότητα ξύλου το τρίξιμο οφείλεται εν μέρει στο υπόβαθρο και εν μέρει στο βερνίκι (όπως και οι φουσκαλίτσες) και ότι με το πάτημα θα βελτιωθεί. Δεν ξέρω αλλά έχω στεναχωρηθεί αρκετά. Έχετε κάτι να προτείνετε (όχι να το ξηλώσω βέβαια)

αν ειναι δρυινο παει προς το κιτρινο εκτος αν βαλεις βερνικι νερου

φουσκαλιτσες εχει λογω κακης εφαρμογης η κακής ποιοτητας βερνικιού

πόσο σε χρεωσε το καθε δωματιο εργασια;

Επεξ/σία από dkstopo
  • Like 1
Δημοσ.

Γνωμη μου, ο γιος σου εχει δικιο.

Να το δειτε σαν επενδυση (αν υπαρχει φυσικα η οικονομικη δυνατοτητα). 

Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να θεωρειται απο καποιους "κακομαθημενο" το οτι δεν του αρεσει το παμπαλαιο στυλ με τα παλια πατωματα και τα μωσαικα. Τη γνωμη του ειπε το παιδι και καλα κανει. Ημαρτον λιγο με τα αχουρια του 1970..

Να κανετε μια καλη ανακαινιση, ξυλωστε τα σαπια ξυλα και βαλτε laminate μοντερνο, τα πλακακια τα σιχαινομαι προσωπικα αλλα αν θελετε για κουζινα βαλτε κατι που να ειναι παλι μοντερνο.

Και το σπιτι θα παρει αξια και αυτος που ζει μεσα θα το ευχαριστηθει περισσοτερο

• Like 1
Δημοσ.

Έχει βάλει κανείς πάτωμα laminate της tarkett να μου πει καμιά γνώμη αν αξίζει η αρκετά υψηλότερη τιμή σε σχέση με τα υπόλοιπα τύπου leroy; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...