Προς το περιεχόμενο

Φλας φτερού Chevrolet Spark

mithrandir_gray

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, saloustrose είπε

Καλησπέρα...κατάφερα το έβγαλα...ήθελε αρκετή πίεση.Καλωδιο όμως δε βλέπω μέσα ούτε κάποια φύσα.Πρεπει να βγει το φτερό για να το βρω ή παίζει να έχει κόψει;

Αρα η μόνη λύση βγάζεις τροχό και βγάζεις τον πλαστικό θόλο να βρεις τη φύσσα με το καλώδιο. Δεν είναι κάτι δύσκολο πρόσφατα εβγαλα από το seicento της συζύγου και άλλαξα μοτεράκι από το δοχείο νερού υαλοκαθαριστήρων.Ετσι θα βάλεις και πιο ευκολα το καινούργιο μόλις το παραλάβεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, saloustrose είπε

Σίγουρα έχει πέσει μέσα αλλά που ;😄

Ανάμεσα στο φτερό και στον πλαστικό θόλο.Βγάζεις τροχό (εκτός και αν σου δίνει αρκετό χώρο με το να πας τέρμα το τιμόνι)  ,βγάζεις και τις  βίδες που κρατάνε τον θόλο απο εκείνη την πλευρά και θα το βρεις.Εχεις πάρει το νέο φλασάκι;

Όχι δεν έχω πάρει κανένα ανταλλακτικό ακόμα...Αλλά επειδή όπως λέτε είναι διαδικασία σκέφτομαι να το πάω σε κανένα μηχανικό να τελειώνουμε.

• Like 2

12 λεπτά πριν, saloustrose είπε

Όχι δεν έχω πάρει κανένα ανταλλακτικό ακόμα...Αλλά επειδή όπως λέτε είναι διαδικασία σκέφτομαι να το πάω σε κανένα μηχανικό να τελειώνουμε.

Ok,αν πιστευεις ότι δεν το "έχεις" κάνε το έτσι.Εγώ πάντως θα αγόραζα το φλασάκι απο μόνος μου πριν πάω.Ετσι σε 10 λεπτά θα είσαι έτοιμος.

58 λεπτά πριν, saloustrose είπε

Λογικά κατι τέτοιο θα είναι

https://oil-stores.gr/φλάς-1/flas-fteroykitrino-chevrolet-spark-10-13-236005490?sort=p.model&order=DESC

Αγόρασέ το και πήγαινε σε κάποιον να το περάσει αφού δεν τόχεις με τέτοιες εργασίες.Αν σου πιάσει τη φύσσα με κανένα σύρμα χωρίς να βγάλει το θόλο απλό είναι και σε ένα λεπτό θα είναι έτοιμο.😉

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...