mithrandir_gray Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα. Μου έχει σπάσει το φλας του φτερού σε Chevrolet Spark (Δείτε τη φωτογραφία) Προσπαθώ να βγάλω αυτό το πλαστικό που εχει μένει αλλά με δυσκολευει και δεν ξερω αν βγαινει κιολας. https://ibb.co/KGYCkJB Έχει κανείς αλλάξει τέτοιο φλας; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου .... λογικά από πίσω είναι όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Με πολύ λεπτό κατσαβίδι η λεπίδα/φαλτσέτα λογικά σπρώχνεις προς τα μέσα το κινούμενο κομμάτι/ελασμα και μετά τραβάς προς τα μέσα. Φυσικά κ χρειάζεται τεράστια προσοχή για να μην καταστρέψεις το χρώμα. Ένας φανοποιος ή detailer θα μπορούσε άνετα να στο βγάλει νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 14 hours ago, saloustrose said: Καλησπέρα. Μου έχει σπάσει το φλας του φτερού σε Chevrolet Spark (Δείτε τη φωτογραφία) Προσπαθώ να βγάλω αυτό το πλαστικό που εχει μένει αλλά με δυσκολευει και δεν ξερω αν βγαινει κιολας. https://ibb.co/KGYCkJB Έχει κανείς αλλάξει τέτοιο φλας; Ευχαριστώ. αν και δε μπορω να δω τι φωτο επειδη το εχω αλλαξει σε απειρα αυτοκινητα: μην αγχωνεσαι. εχεις 2 επιλογες: να παραγγειλεις το οριτζιναλ με λαμπακι φθοριου και τη βαση του να παραγγειλεις απο κινεζομαγαζι με λεντ και τη βαση του. Κοστος για ενα τεμαχιο απο 15 ευρ (οριτζιναλ) μεχρι 5 ευρ (κινεζο) Για να το βγαλεις δε θες κανενα εργαλειο απλως το πιεζεις συνηθως πρως τα εμπρος και βγαινει. Αναλογα το μοντελο παιζει να περιστρεψεις μιση στροφη για να ξεκουμποσει το φυσακι αλλα σε αλλα ιχ απλως βγαινει το φυσακι. Αυτα στη χωρα μας χαλανε ευκολα μιας και τα πλαστικα (βαση) ξεραινεται απο τον ηλιο ή χανει το χρωμα (απο πορτοκαλι γινεται ...αχρωμο) Υπαρχει και εργαλειακι πλαστικο για να το βγαλεις αλλα δεν αξιζει γιατι πρεπει να βαλεις καποια χαρτοταινια πανι στη λαμαρινα μη τη γρατζουνισεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mithrandir_gray Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα. Ρε παιδιά.Προσπαθω.Πιέζω μπροστά στα πλάγιο ,εβαλα φαλτσέτα λιγι απο πισω τιποτα.Σαν να ειναι κάπου κολλημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Αν εχεις προσβαση απο την μεσα μερια του φτερου, γιατι δεν το σπας να τελειωνεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mithrandir_gray Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δεν έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Ε σπάστο απέξω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mithrandir_gray Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Ρε συ σπάει η θα μου κανει ζημια στο φτερό;Αυτό το κομμάτι είναι σίγουρα κομμάτι του φλας ή του αμαξιού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Βγαλε την εσωτερικη “φοδρα” του θολου γιατι ουτως ή αλλως θα χρειαστεις προσβαση απο πισω για να πιασεις το βυσμα που εχει φυγει μεσα στο φτερο… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, saloustrose είπε Ρε συ σπάει η θα μου κανει ζημια στο φτερό;Αυτό το κομμάτι είναι σίγουρα κομμάτι του φλας ή του αμαξιού; σου έχουν φωτό απο το ανταλλακτικό πιο πάνω ,απο το φλας ειναι.Σπρώξε το μπροστά ή πίσω να δεις που έχει μπόσικα,είναι απο την μεριά που έχει το ελαστικό πλαστικό.Στην φωτό απο πάνω ειναι το εξωτερικό κομμάτι.Μην το φοβάσαι. Το ανταλλακτικό δεν το έχεις προμηθευτεί ήδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 19 hours ago, saloustrose said: Καλησπέρα. Ρε παιδιά.Προσπαθω.Πιέζω μπροστά στα πλάγιο ,εβαλα φαλτσέτα λιγι απο πισω τιποτα.Σαν να ειναι κάπου κολλημένο. μου εχει τυχει το ιδιο συμβαινει οταν ο μπαρμπας οταν χαλαρωνει το πλαστικο απο τη ζεστη και πεφτει ολο το φλας να παιρνει κολλα και να γινεται τσιμεντο (και αν θες να αλλαξεις λαμπα να πρεπει να βγαλεις το φτερο Λυση ειναι ειτε προσπαθησε συνεχεια να σπρωχνεις χωρις εργαλεια. Δε θα γινει σε ενα λεπτο Παρε πιστολακι και δωστου γυρω γυρω. Ειτε λαστιχακι ειτε κολλα θα θερμανθει και θα ειναι ευκολο να το βγαλεις... Προσοχη αν πας απο πισω φτερο, στη φυσσα γιατι αντι για 3-10 ευρ ζημια μπορει να μην εχει φλας αν σπασεις φισσα ή καλωδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Βάζεις πίσω από το πλαστικό ένα μικρό πλακέ κατσαβίδι και θα σπρώξεις δυνατά προς το κέντρο. Έτσι θα ξεκουμπωσει κ θα πεταχτεί προς τα έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mithrandir_gray Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα...κατάφερα το έβγαλα...ήθελε αρκετή πίεση.Καλωδιο όμως δε βλέπω μέσα ούτε κάποια φύσα.Πρεπει να βγει το φτερό για να το βρω ή παίζει να έχει κόψει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, saloustrose είπε Καλησπέρα...κατάφερα το έβγαλα...ήθελε αρκετή πίεση.Καλωδιο όμως δε βλέπω μέσα ούτε κάποια φύσα.Πρεπει να βγει το φτερό για να το βρω ή παίζει να έχει κόψει; Λογικά έχει πέσει μέσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mithrandir_gray Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Σίγουρα έχει πέσει μέσα αλλά που ;😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα