tokalytero3d Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα. Ξαφνικά ενώ προσπαθώ να μπω στην εφαρμογή της Vodafone μου βγάζει αυτό το μήνυμα και δεν ανοίγει και όταν ακολουθώ τον σύνδεσμο στο play store δεν μπορώ να την βρω καθόλου την εφαρμογή, μου βγάζει κάτι άκυρες εφαρμογές της Vodafone από άλλες χώρες. Έκανα σάρωση ασφαλείας δεν βρήκε κάτι. Τι μπορεί να έγινε; Έχω δοκιμάσει και με data και με wifi.
spirosR7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Παθών και εγώ. Τι συμβαίνει ; Πήρε καμία επίσημη απάντηση κάποιος ; Μου έληγαν και οι μονάδες σήμερα οπότε παπαλα τα λεφτά μέσα...; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2024 από spirosR7
avraamkon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δεν υπάρχει καν η εφαρμογή στο play store ....σίγουρα υπάρχει πρόβλημα.. Ανανέωσα από το vodafone app τουλάχιστον... Αν γνωρίζει κάποιος ας γράψει 11 λεπτά πριν, avraamkon είπε Δεν υπάρχει καν η εφαρμογή στο play store ....σίγουρα υπάρχει πρόβλημα.. Ανανέωσα από το vodafone app τουλάχιστον... Αν γνωρίζει κάποιος ας γράψει 11 λεπτά πριν, avraamkon είπε Τεχνικό πρόβλημα μου απάντησαν από την vodafone.. Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για να το λύσουν το συντομότερο δυνατό μου είπαν
Djantonio Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα. Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί στο app. Και εγώ νόμιζα πως βρέθηκα θύμα hacker αλλά τελικά το πρόβλημα είναι γενικό μόνο στο android. Στο iPhone λειτουργει κανονικά
dmtrsnns Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ακριβώς το ίδιο αντιμετωπίζω ΚΑΙ εγώ, μάλλον γίνεται επειδή έχει καταργήσει η google την εφαρμογή από το play store. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μέσω ενός αρχείου, παρακαλώ πρεπει διαγράψτε την εφαρμογή για να δουλέψει το αρχείο. Κατεβάστε το αρχείο ΜΟΝΟ άμα έχετε διαγράψει την εφαρμογή και ΜΟΝΟ σε συσκευές android. Το link για να κατεβάσετε το αρχείο: https://download.apkcombo.com/gr.mobile.vodafone/My CU_5.6.14_apkcombo.com.apk?ecp=Z3IubW9iaWxlLnZvZGFmb25lLzUuNi4xNC81MDYxNC41ZTUxNjIwM2U0NzEyODc1ZDE1OTMwMjMzZmZjZmY5MjI2MTY2MWM5LmFwaw==&iat=1726073404&sig=2817aece553d47532eb6920595797442&size=23954056&from=cf&version=latest&lang=en&fp=d1e9f9fe877d12c7ad405f14ef8385bd&ip=37.6.2.158 Το αρχείο είναι απολύτως ασφαλές Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2024 από dmtrsnns
spirosR7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Η απάντηση τους σε εμένα ήταν αυτή: Το θέμα που αντιμετωπίζετε με το Log In σας φαίνεται να οφείλεται σε ενέργειες της Google και δεν ευθυνόμαστε εμείς για αυτό. Οι τεχνικές μας ομάδες βρίσκονται σε επικοινωνία για την αποκατάσταση του θέματος το συντομότερο δυνατό. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά εντός του επόμενου 2ώρου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Μήπως βρέθηκε κακόβουλο λογισμικό στις εφαρμογές της (και το cu big bang δεν δουλευει) και απλά τις κατάργησε η google? Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2024 από spirosR7
dmtrsnns Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, tokalytero3d είπε Καλησπέρα. Ξαφνικά ενώ προσπαθώ να μπω στην εφαρμογή της Vodafone μου βγάζει αυτό το μήνυμα και δεν ανοίγει και όταν ακολουθώ τον σύνδεσμο στο play store δεν μπορώ να την βρω καθόλου την εφαρμογή, μου βγάζει κάτι άκυρες εφαρμογές της Vodafone από άλλες χώρες. Έκανα σάρωση ασφαλείας δεν βρήκε κάτι. Τι μπορεί να έγινε; Έχω δοκιμάσει και με data και με wifi. 2 ώρες πριν, Slu είπε Και σε μένα το ίδιο. 1 ώρα πριν, spirosR7 είπε Παθών και εγώ. Τι συμβαίνει ; Πήρε καμία επίσημη απάντηση κάποιος ; Μου έληγαν και οι μονάδες σήμερα οπότε παπαλα τα λεφτά μέσα...; 1 ώρα πριν, avraamkon είπε Δεν υπάρχει καν η εφαρμογή στο play store ....σίγουρα υπάρχει πρόβλημα.. Ανανέωσα από το vodafone app τουλάχιστον... Αν γνωρίζει κάποιος ας γράψει Τεχνικό πρόβλημα μου απάντησαν από την vodafone.. Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για να το λύσουν το συντομότερο δυνατό μου είπαν 29 λεπτά πριν, Djantonio είπε Καλησπέρα. Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί στο app. Και εγώ νόμιζα πως βρέθηκα θύμα hacker αλλά τελικά το πρόβλημα είναι γενικό μόνο στο android. Στο iPhone λειτουργει κανονικά 5 λεπτά πριν, spirosR7 είπε Η απάντηση τους σε εμένα ήταν αυτή: Το θέμα που αντιμετωπίζετε με το Log In σας φαίνεται να οφείλεται σε ενέργειες της Google και δεν ευθυνόμαστε εμείς για αυτό. Οι τεχνικές μας ομάδες βρίσκονται σε επικοινωνία για την αποκατάσταση του θέματος το συντομότερο δυνατό. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά εντός του επόμενου 2ώρου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Μήπως βρέθηκε κακόβουλο λογισμικό στις εφαρμογές της (και το cu big bang δεν δουλευει) και απλά τις κατάργησε η google? Καλησπέρα, ακριβώς το ίδιο αντιμετωπίζω ΚΑΙ εγώ, μάλλον γίνεται επειδή έχει καταργήσει η google την εφαρμογή από το play store. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μέσω ενός αρχείου, παρακαλώ πρεπει διαγράψτε την εφαρμογή για να δουλέψει το αρχείο. Κατεβάστε το αρχείο ΜΟΝΟ άμα έχετε διαγράψει την εφαρμογή και ΜΟΝΟ σε συσκευές android. Το link για να κατεβάσετε το αρχείο: https://download.apkcombo.com/gr.mobile.vodafone/My CU_5.6.14_apkcombo.com.apk?ecp=Z3IubW9iaWxlLnZvZGFmb25lLzUuNi4xNC81MDYxNC41ZTUxNjIwM2U0NzEyODc1ZDE1OTMwMjMzZmZjZmY5MjI2MTY2MWM5LmFwaw==&iat=1726073404&sig=2817aece553d47532eb6920595797442&size=23954056&from=cf&version=latest&lang=en&fp=d1e9f9fe877d12c7ad405f14ef8385bd&ip=37.6.2.158 Το αρχείο είναι απολύτως ασφαλές
aplos73 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Ελπίζω να το φτιάξουν γιατί αύριο ανανεώνω και δεν θέλω να χάσω τα ΜΒ που έχω. Για να δούμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα