NobodyRankXV Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Εγώ Λάρισα πάντως έκανα ζωάρα, είσαι κέντρο της Ελλάδας πας καμιά βόλτα Βόλο , Σαλόνικα κλτπ. Αν είσαι φυσιολάτρης έχει τον όλυμπο και γενικά αποδράσεις πολλές γύρω γύρω και το καλοκαίρι για μπανάκια και εννοείται τίγκα στις καφετέριες και στα μαγαζία , πολλές φορές κάναμε γύρες και δεν βρίσκαμε να κάτσουμε. Γενικά ωραία πόλη όλα σε κοντινή απόσταση. Από αρνητικά θα έβαζα το πολύ κρύο και την πολλή ζέστη
RedEnergy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Όπου υπάρχει καλή παρέα, δεν υπάρχει κακή πόλη για φοιτητική ζωή. Για την Κοζάνη μπορούν να ειπωθούν πολλά. Εγώ πχ όμως πέρασα μερικά από τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. 1
teot Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, RedEnergy είπε Όπου υπάρχει καλή παρέα, δεν υπάρχει κακή πόλη για φοιτητική ζωή. Για την Κοζάνη μπορούν να ειπωθούν πολλά. Εγώ πχ όμως πέρασα μερικά από τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αν δεν είσαι μίζερος, όπου και να είσαι και ειδικά αν είσαι φοιτητής περνάς καλά. Κοζάνη δεύτερος χρόνος λειτουργείας των ΚΑΤΕΕ (πρόγονος των ΤΕΙ) με 3 Τεχνολογικές σχολές και με μία Λογιστών και χωρίς ακόμη να έχουν συμπληρωθεί όλα τα έτη. 1
tekdim Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Η Δράμα παλια δεκαετίες '90, '00 και μισά 10 ήταν πολύ καλή περιοχή για διαμονή από φοιτητές από κάθε διάσταση. Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς δεν έχω άποψη αλλά σίγουρα ίσως λόγω κρίσης και κοβιντ να άλλαξαν πολλά στο εκεί περιβάλλον
Backpacker Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Στις 9/10/2024 στις 3:45 ΜΜ, tekdim είπε Η Δράμα παλια δεκαετίες '90, '00 και μισά 10 ήταν πολύ καλή περιοχή για διαμονή από φοιτητές από κάθε διάσταση. Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς δεν έχω άποψη αλλά σίγουρα ίσως λόγω κρίσης και κοβιντ να άλλαξαν πολλά στο εκεί περιβάλλον Ρε φίλε πάντα 1-2 καμένες σχολές ΤΕΙ είχε Δράμα (Δασοπονια και Οινολογια) που οι βάσεις τους δεν ξεπερνούσαν τα 7-8χιλ μόρια τότε και πήγαιναν και ελαχιστοι να σπουδασουν οι περισσοτεροι εισαχθέντες (καμια 60-80 στην καθε σχολη το καθε ετος) απλά εγγράφονταν και μετά ή ξαναδίνανε ή κανανε τίποτα άλλο. Ποιοι φοιτητές και τι φοιτητική ζωή λες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα