jpil Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Παραγγελία του παρακάτω στις 2-8 και δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση τους για το τι έγινε η παραγγελία. https://www.germanos.gr/product/consumables-batteries/alkaline-battery/aaa/alkalikes-mpataries-toshiba-lr03-aaa-16-temaxia-doro-fakos-kfl-403c/?productId=20428035&srsltid=AfmBOopzsfOkawLqs5yWVaVUyoP8vfOl5cKUvqXrAnnu6w5eIk2qbi8M Δεν είναι καν σε επεξεργασία. Έστειλα mail στο [email protected] στις 2-9 και πάλι δεν έχω καμιά ενημέρωση. Τους πήρα τηλέφωνο και θα ψάξουν να δουν τι έχει γίνει και που είναι το προϊόν. Μάλλον είναι προϊόν κράχτης... Τα συμπεράσματα δικά σας για το εν λόγο κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, jpil είπε Παραγγελία του παρακάτω στις 2-8 και δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση τους για το τι έγινε η παραγγελία. Ενώ και τώρα μπορώ να βάλω παραγγελία, παραμένει σε κατάσταση "κατόπιν παραγγελίας". Μάλλον έτσι ήταν και οτνα έβαλες εσύ παραγγελία, και μάλλον δεν θα το ξανά φέρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpil Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 27 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ενώ και τώρα μπορώ να βάλω παραγγελία, παραμένει σε κατάσταση "κατόπιν παραγγελίας". Μάλλον έτσι ήταν και οτνα έβαλες εσύ παραγγελία, και μάλλον δεν θα το ξανά φέρουν Αν δεν το ξαναφέρουν δεν πρέπει να το αφαιρέσουν ή να το βάλουν μη διαθέσιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Αποκλειεται να εβγαζε ο γερμανος αυτο το προιον σε αυτη την τιμη, ή θα ηταν κραχτης ανυπαρκτος, ή θα ειχε καποιο μικρο στοκ απο προσφορα προμηθευτη το οποιο θα εξαντληθηκε στο μισαωρο και απλα το αφησε στη μοιρα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ενώ και τώρα μπορώ να βάλω παραγγελία, παραμένει σε κατάσταση "κατόπιν παραγγελίας". Μάλλον έτσι ήταν και οτνα έβαλες εσύ παραγγελία, και μάλλον δεν θα το ξανά φέρουν Γράφει - Διαθέσιμο Παράδοση εντός 5-10 εργάσιμων ημερών - ; Άλλαξε τώρα η με διαφεύγει κάτι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, sakisgri είπε Γράφει - Διαθέσιμο Παράδοση εντός 5-10 εργάσιμων ημερών - ; Άλλαξε τώρα η με διαφεύγει κάτι ; Πριν ελεγε κατοπιν παραγγελιας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Όταν το παρήγγειλα έγραφε ότι και τώρα, Διαθέσιμο Παράδοση εντός 5-10 εργάσιμων ημερών 1,5 μήνας περίπου έχει περάσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, jpil είπε Όταν το παρήγγειλα έγραφε ότι και τώρα, Διαθέσιμο Παράδοση εντός 5-10 εργάσιμων ημερών 1,5 μήνας περίπου έχει περάσει... Λογικά για κάποιο λόγο δεν έγινε η παραγγελία σου. Ξανά ενόχλησε τους τώρα που ειναι διαθέσιμο πάλι. Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί σε εμένα με μια αγορά που εκανα. Δεν ολοκλήρωνε η παραγγελία εκανα κάμποσες προσπάθειες χωρίς κάποιο αποτέλεσμα μεχρι που μου έγραφε το προϊόν δεν ειναι διαθέσιμο, ούτε μου ήρθε κάποιο εμαιλ επιβεβαίωσης. Την επόμενη μέρα πήρα τηλ. στο κατάστημα να τους πω τι συνέβη και αν το προϊόν ειναι διαθέσιμο και μου λέει πόσα τεμάχια θέλεις λέω 2 αν υπάρχουν και μου λέει φαινεται είχα κάνει 5 παραγγελίες. Γιαυτό και φαινόταν μετά ότι εξαντλήθηκε 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Με πήραν τηλέφωνο από τον γερμανό μου ζήτησαν συγνώμη που δεν με ενημέρωσαν τόσο καιρό και μου είπαν ότι η παραγγελία ακυρώνετε διότι το προϊόν είναι σε έλλειψη. Θα ενημερώσουν και το αρμόδιο τμήμα για να αλλάξουν και στο site τους την διαθεσιμότητα του (υποτίθεται). Σε 2 ώρες μου ήρθε mail που μου γράφει να παραλάβω το προϊόν από το κατάστημα... Αύριο θα περάσω να δω αν το έφεραν ή όχι τελικά και θα ενημερώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpil Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Πήγα στο κατάστημα και εννοείται ότι δεν είχε το προϊόν και δεν είναι περασμένο στο σύστημα τους. Δεν υπάρχει πουθενά για αυτούς, τους έδειξα το sms και το mail και απορούσαν. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση μετά και ψάχνουν να δουν πως έγινε κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι το προϊόν δεν υπάρχει, μπορείς όμως να το παραγγείλεις κανονικά ακόμα και τώρα! Οι υπηρεσίες τους είναι κάτω του μηδενός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου κυτταξε εχω γλυτωσει τοσα πολλα ευρω απο παραγγελιες στον γερμανο που του συγχωρω τετοια μικρολαθακια ξεχνα την εμπειρια σου και προχωρα παρακατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Ο Όμιλος ΟΤΕ έχει εκτεταμένα προβλήματα με τα πληροφοριακά του. Σε άπειρες συναλλαγές και αιτήματα ακόμα και για τηλεπικοινωνιακά θέματα, μονίμως κάποιο πρόβλημα εμφανίζεται και η απάντηση είναι «Είχε κολλήσει συστημικά». Δεν βλέπω κάποιο σοβαρό λόγο η Γερμανός να εξαιρείται από αυτή την «καραμέλα», ως μέλος του Ομίλου ΟΤΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, ioannischr said: κυτταξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, sleepychris είπε Σωστή είναι και αυτή η γραφή πάντως. 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου και κιταξε να γραψει κανεις δεν το κανουμε θεμα sleepyjoe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα