SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, bill999r said: Φίλε μου κ εμένα μου είχαν κλέψει το Yaris με 15.000 χλμ τοτε ( είναι νούμερο 1 σε κλοπές δυστυχώς) κάτω από την πιλοτή. Κ εγώ ανυποψίαστος τελείως, κ δεν του είχα ούτε ασφάλεια κλοπής οπότε απλά έχασα 15.000 ευρώ που το είχα πάρει. Το έψαξα όσο δεν μπορείς να φανταστείς, με πήραν κάποιοι επιτήδειοι και έλεγαν ότι το είχαν κ ότι με 3000 θα το πάρω πίσω και τέτοια. Προσοχή! Ήταν όλοι απατεώνες. Μάλιστα ηχογράφησα κάποιους κ πήγα στην ΓΑΔΑ για καταγγελία και μόλις τους άκουσαν μου είπαν ότι ήταν γνωστοί που καλούσαν μέσα από τις φυλακές. Τεσπά το αμάξι σου έχει γίνει ήδη κομμάτια ή ταξιδεύει για κάποια μακρινή χώρα οπότε μην ασχοληθείς. Αυτά με τα αντίγραφα κλειδιών κτλ δεν παίζουν. Υπάρχουν λογισμικά που στο ξεκλειδώνουν κ φλασαρουν τον εγκεφαλο σε λιγότερο από 1 λεπτό... Ούτε ότι στο σταμπαραν κ σε παρακολουθούσαν παίζει. Γνωστός μου πήγε για καφέ Γλυφάδα κ σε 2 ώρες το αμάξι είχε κάνει φτερά. Απλά ήσουν άτυχος, ταυτόχρονα όμως τυχερός αφού είχες ασφάλεια κλοπής οπότε μετριάζεται η ζημιά. Στο επόμενο το μόνο μέτρο που θα σε σώσει είναι κ πάλι η ασφάλεια. Όλα τα υπόλοιπα παραβιάζονται με πολύ απλούς τρόπους. Όσο για τα gps ,τα τζαμμερ από το Ali κάνουν ένα 10αρικο. Δυστυχώς είναι ζούγκλα και δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Γενικα σε σταμπαρουν και σε ακολουθουν,με το που πας καπου ,με το που βγεις απο το αμαξι ριχνε μια ματια δεξια αριστερα πισω κτλ,περιμενουν να κλειδωσεις το αμαξι με imobilizer και ειναι ετοιμοι να κλεψουν την συχνοτητα,μετα απλα βγαζουν απο την τσεπη τους το δικο τους με κλεμενη συχνοτητα και μπαινουν στο αμαξι.. Φιλος δουλευε σκρουτζ σε ηλεκτρικο φορτηγο,εχει βιντεο απο ενα περιπτερο απεναντι[εψαχνε τις καμερες ο ανθρωπος γιατι μετα θα τον βαζανε να τα πληρωσει απο την τσεπη],οπου η καμερα δειχνει οτι βγαινει απο το van ,παταει το κουμπι κλειδωματος ,παει πανω για παραδοση και εμφανιζεται εκας ακυρος βγαζει μια μαλακια απο την τσεπη και ξεκλειδωνει με ενα κουμπι..τρομερα πραγματα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 22 λεπτά πριν, bill_zaf είπε Το μονο πραγμα που μπορει να αππτρεψει την κλοπη ειναι να φτιαξεις σε σωστο ηλεκτρολογο την φισα της obd σε τυχαια ανακαταταξη των καλωδιων. Ο ιδιος γνωριζοντας την αλλαγη των καλωδιων θα σου φτιαξει και μια μικρη προεκταση 5 ποντων με αρσενικη κ θυληκη obd απο τις δυο πλευρες και ενδιαμεσα θα γινεται η σωστη καταταξη των καλωδιων. Οταν μπουν κ βαλουν διαγνωστικο, δεν θα συνδέεται κ θα το παρατησουν, μονο με γερανο μετα. Το μονο που θα πρεπει να θυμασαι ,να πηγαινεις το φτιαχτο ανταπτορακι στο συνεργειο που θα το πηγαινεις για σερβις ωστε να μπορουν εκεινοι να κανουν οτι χρειαζεται με το διαγνωστικο Αλλάζεις θέση στην θύρα και βάζεις εκεί μια που φέρνει ρευμα απο την μπαταρία για να του κάψει το διαγνωστικό. 11 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Γενικα σε σταμπαρουν και σε ακολουθουν,με το που πας καπου ,με το που βγεις απο το αμαξι ριχνε μια ματια δεξια αριστερα πισω κτλ,περιμενουν να κλειδωσεις το αμαξι με imobilizer και ειναι ετοιμοι να κλεψουν την συχνοτητα,μετα απλα βγαζουν απο την τσεπη τους το δικο τους με κλεμενη συχνοτητα και μπαινουν στο αμαξι.. Φιλος δουλευε σκρουτζ σε ηλεκτρικο φορτηγο,εχει βιντεο απο ενα περιπτερο απεναντι[εψαχνε τις καμερες ο ανθρωπος γιατι μετα θα τον βαζανε να τα πληρωσει απο την τσεπη],οπου η καμερα δειχνει οτι βγαινει απο το van ,παταει το κουμπι κλειδωματος ,παει πανω για παραδοση και εμφανιζεται εκας ακυρος βγαζει μια μαλακια απο την τσεπη και ξεκλειδωνει με ενα κουμπι..τρομερα πραγματα Flipper zero? https://www.nicb.org/technology-steal-cars Eκτός αν κάνουν τα κόλπα του προμπλεμ (λολ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 34 λεπτά πριν, bill_zaf είπε Το μονο πραγμα που μπορει να αππτρεψει την κλοπη ειναι να φτιαξεις σε σωστο ηλεκτρολογο την φισα της obd σε τυχαια ανακαταταξη των καλωδιων. Ο ιδιος γνωριζοντας την αλλαγη των καλωδιων θα σου φτιαξει και μια μικρη προεκταση 5 ποντων με αρσενικη κ θυληκη obd απο τις δυο πλευρες και ενδιαμεσα θα γινεται η σωστη καταταξη των καλωδιων. Γαμάτο! 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αλλάζεις θέση στην θύρα και βάζεις εκεί μια που φέρνει ρευμα απο την μπαταρία για να του κάψει το διαγνωστικό. 20 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Κι αυτό! Βασικά αυτό είναι σατανικό! Αλλά μπορεί να σε κυνηγάει ο μάστοράς σου, αν δεν του το πεις εγκαίρως!!! ΠΑΝΤΩΣ έχω δει live να παίρνουν αυτοκίνητα πολυτελείας μέσα σε κάτω από λεπτό, πριν 20 χρόνια... ήταν οργανωμένη σπείρα ένας στο αμάξι ένας με laptop και ένας τσίλιες, περπατούσα νύχτα μόνος μου, τους βλέπω με βλέπουν και το βάζω στα πόδια... και όσο εγώ εξαφανιζόμουν, εξαφανίζονταν κι αυτοί με ένα πολυτελές αυτοκίνητο από το parking που ήταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzagaritos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 41 λεπτά πριν, bill_zaf είπε Το μονο πραγμα που μπορει να αππτρεψει την κλοπη ειναι να φτιαξεις σε σωστο ηλεκτρολογο την φισα της obd σε τυχαια ανακαταταξη των καλωδιων. Ο ιδιος γνωριζοντας την αλλαγη των καλωδιων θα σου φτιαξει και μια μικρη προεκταση 5 ποντων με αρσενικη κ θυληκη obd απο τις δυο πλευρες και ενδιαμεσα θα γινεται η σωστη καταταξη των καλωδιων. Οταν μπουν κ βαλουν διαγνωστικο, δεν θα συνδέεται κ θα το παρατησουν, μονο με γερανο μετα. Το μονο που θα πρεπει να θυμασαι ,να πηγαινεις το φτιαχτο ανταπτορακι στο συνεργειο που θα το πηγαινεις για σερβις ωστε να μπορουν εκεινοι να κανουν οτι χρειαζεται με το διαγνωστικο Αυτό όντως είναι πολύ καλή λύση. Αλλά νομίζω και εδώ τίθεται το θέμα της εγγύησης του αυτοκινήτου σε περίπτωση καινούριου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_zaf Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tzagaritos είπε Αυτό όντως είναι πολύ καλή λύση. Αλλά νομίζω και εδώ τίθεται το θέμα της εγγύησης του αυτοκινήτου σε περίπτωση καινούριου Η εγγύηση δεν θα σε καλυψει μόνο εαν προκληθει ζημια απο αυτην την επεμβαση. Δεν μπορουν να σου αρνηθουν εγγυηση σε ελαττωματικο φαναρι πχ επειδη πειραξες την obd της οποίας η χρηση ειναι μονο για την διασύνδεση των ηλεκτρονικων μοναδων του αυτοκινητου με διαγνωστικο. Το ρευμα το παρεχει το αυτοκινητο με την obd στο διαγνωστικο-καλωδιο ,τα υπολειπα καλωδια ειναι απλα επικοινωνία can hi&low ,η αλλαγη των καλωδιων κ τοποθετηση του ρευματος σε αλλα pin αυξανει τις πιθανοτητες να καει οτι συνδεθει πανω του κ οχι να παθει κατι το αμαξι που στο χειροτερο να καψει καμια ασφάλεια Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από bill_zaf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Για να κλεψουν χρησιμοποιουν παντα την obd ? Kαι οταν εχουν αντιγραφο κλειδιου ? Και οταν κλεβουν το σημα κατα το κλειδωμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Ευτυχώς δεν έχω βρεθεί σε θέση να μου έχουν κλέψει το αμάξι εμένα ή γνωστού μου, αλλά διαβάζοντας τέτοιες συζητήσεις και στο παρελθόν δεν μπορώ να μην σχολιάσω ποια λύση μου φαίνεται εμένα σαν μακράν η καλύτερη. Το kill switch. Καθώς είναι κάτι custom, τοποθετείται σε όποιο σημείο θέλεις εσύ οπότε για τον κλέφτη δεν είναι κάτι στάνταρ και ξέρω ότι γίνεται και με συνδυασμό πλήκτρων στο ταμπλό, σαν κωδικός. Άμα βάλεις διακόπτη σε μη εμφανές σημείο ή κουμπί, ο κλέφτης δεν θα κάθεται μισή ώρα να ψάχνει από εδώ και από κει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Άπειρες κλοπές καθημερινά , που ζείτε; Toyota και Hyundai ειδικά είναι η αγαπημένη μάρκα των γύφτων και τα έχουν ρημάξει...δεν θα έπαιρνα ποτέ τέτοιες μάρκες. Εδώ στον γείτονα του πήραν το τιμόνι... ότι τους ταιριάξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Ευτυχώς δεν έχω βρεθεί σε θέση να μου έχουν κλέψει το αμάξι εμένα ή γνωστού μου, αλλά διαβάζοντας τέτοιες συζητήσεις και στο παρελθόν δεν μπορώ να μην σχολιάσω ποια λύση μου φαίνεται εμένα σαν μακράν η καλύτερη. Το kill switch. Καθώς είναι κάτι custom, τοποθετείται σε όποιο σημείο θέλεις εσύ οπότε για τον κλέφτη δεν είναι κάτι στάνταρ και ξέρω ότι γίνεται και με συνδυασμό πλήκτρων στο ταμπλό, σαν κωδικός. Άμα βάλεις διακόπτη σε μη εμφανές σημείο ή κουμπί, ο κλέφτης δεν θα κάθεται μισή ώρα να ψάχνει από εδώ και από κει Σε δύο αμάξια ,μια 33 του 1992 και μια barchetta του 1999,είχα βάλει κρυφό διακόπτη που έκοβε το ρευμα στην αντλία βενζίνης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σε δύο αμάξια ,μια 33 του 1992 και μια barchetta του 1999,είχα βάλει κρυφό διακόπτη που έκοβε το ρευμα στην αντλία βενζίνης. Προσοχη ομως , γιατι στα ντιζελ και στα βενζινης αμεσου ψεκασμου , γιατι εχουν και αντλια υψηλης πιεσης . Η χαμηλης στελνει στην υψηλης, Αν δεν δουλευει η χαμηλης, θα χαλασει η υψηλης. Ναι, το αμαξι θα σβησει και δεν θα στο κλεψουν. Αλλά θα σου χαλασει η υψηλης και πας για αλλαγη . Δεν ξερω αν γινεται να κοψεις ρευμα στην υψηλης καλυτερα . Μαλλον θα γινεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 41 λεπτά πριν, Klausx είπε Άπειρες κλοπές καθημερινά , που ζείτε; Toyota και Hyundai ειδικά είναι η αγαπημένη μάρκα των γύφτων και τα έχουν ρημάξει...δεν θα έπαιρνα ποτέ τέτοιες μάρκες. Εδώ στον γείτονα του πήραν το τιμόνι... ότι τους ταιριάξει. Τoyota είναι πασίγνωστο αλλά Hyundai πρώτη φορά το ακούω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Ότι κυκλοφορεί πολύ το κλέβουν μιας κ υπάρχει ζήτηση σε ανταλλακτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1994 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Τι περισσότερες φορές παρακαλάς να μην το βρεις γιατί απλά δεν θα αποζημιώθεις από την ασφαλιστική και θα είναι σε άθλια κατάσταση (ίσως ασύμφορο να επισκευαστεί),. Δεν ξέρω εάν η ασφαλιση ΚΑΙ για μερική κλοπή σώζει την κατάσταση σε περίπτωση που βρεθεί το αυτοκίνητο αλλά σε χάλια κατάσταση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 9 hours ago, george1994 said: Τι περισσότερες φορές παρακαλάς να μην το βρεις γιατί απλά δεν θα αποζημιώθεις από την ασφαλιστική και θα είναι σε άθλια κατάσταση (ίσως ασύμφορο να επισκευαστεί),. Δεν ξέρω εάν η ασφαλιση ΚΑΙ για μερική κλοπή σώζει την κατάσταση σε περίπτωση που βρεθεί το αυτοκίνητο αλλά σε χάλια κατάσταση. Δεν ξερω εαν παιζει πλεον αυτο, το εχω κατι σαν urban legend, που ειχαν κλεψει αυτοκινητο και ξαμολαγανε τα τζιμανια τους δικους τους να βρουν ενα κομματι απο το αυτοκινητο και σου λεγαν να στο βρηκαμε αρα ειναι μερικη κλοπη. Παντως εαν δεν το βρουν στις πρωτες ωρες δηλαδη να εισαι τυχερος να εχει πεσει το σημα και νακοιταζουν οι ΔΙΑΣ οπως εγινε με αυτο τωρα που ειχε κλαπει και πηγε και το στουκαρε σε κολώνα και μετα πηγε να ξεφυγει, να το βρουνε πριν φτασει σε αυτο. Μετα νομιζω παει χαθηκε Εγω και με την dashcam, μπορεις να κανεις αυτο το κολπο με το PowerBank Που φωρτιζει οταν εισαι στον δρομο, δινει ρευμα οταν ειναι κλειστο οποτε ειναι ανοικτο μονιμα το USB 5G stick που εχω και αρα εχει internet Παντα η καμερα οποτε στελνει alert. Η καμερα bydefault ειναι στο ρευμα με low energy. Aυτα μαζι με starline κατι κανεις. Παντως μια φορα που ειχαν πεσει οι servers της starline αυτο επειδη προσπαθουσε να κανει connect φυσικα αδειασε την μπαταρια σε ενα βράδυ. Αυτα τα εχεις, σπανια αλλα οκ τι να κανεις. Φιλος παντως ειπε οτι βαλε αυτο το ματσουκι στο τιμονι που βαζαν οι παπουδες μας. Θα το δει ο αλλος και θα παει στο επομενο γιατι του βαζεις αλλο ενα στεπ να περασει. Δεν ξερω παιδια, για μενα ειναι αμα θελουν το παιρνουν. Οτι και να εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 11 hours ago, bill999r said: Ότι κυκλοφορεί πολύ το κλέβουν μιας κ υπάρχει ζήτηση σε ανταλλακτικά. Δεν είναι απαραίτητο. Εμένα μου έκλεψαν το Nissan note, περισσότερες πόρσε κυκλοφορουν. 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα