paylidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 55 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Για να μην ανοιγω νεο θεμα. Φιλος που μενει Πεντελη του καηκε το αμαξι (αγορασμενο καινουργιο suzuki ignis 19). Η ασφαλιστικη το ειχε ασφαλισμενο για 11.700. Τωρα ομως του δινουν 10.000 με την δικαιολογια οτι ηταν λιγο πριν την ανανεωση της ασφαλειας και θα επεφτε η αξια 10% οπως καθε χρονο. Αξιζει να το τραβηξει ή να λεει ευχαριστω που του δωσανε και 10.000? Απαιτεί τα 11700. Ένα τηλέφωνο από δικηγόρο αρκει. Πάνε να τον φάνε άσχημα (και βάσει συμβολαίου κ βάσει αγοράς) 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, paylidis είπε Αρκετες εταιρείες εχουν προστασια αξιας για 2 εως 5 χρονια απο την αγορά. Σου αποζημιωσουν την αξια τιμολογιου που το πηρες καινουργιο. Λογικα αυτο εννοει ο τς, δε ξερω η ασφαλεια που ειναι τι ορους εχει κ τι θα τηρησει αλλα η λογικη αυτη ειναι. Εμενα πχ μεχρι κ φετος που κλεινει η τετραετια αποζημιωνεται στην αξια αγοράς του μπορεις να μου πεις παραπανω λεπτομερειες? Εγω κατι 1-2 χρονια και αυτο τυπου χαριστικα ακουω...Παιζουν τα 5? Πες μου εταιρια να το ψαξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε μπορεις να μου πεις παραπανω λεπτομερειες? Εγω κατι 1-2 χρονια και αυτο τυπου χαριστικα ακουω...Παιζουν τα 5? Πες μου εταιρια να το ψαξω 5 αν θυμαμαι καλά είχε η μόνο Allianz που ήταν κ αυτή που σε υποχρεώνει αρχικά η vw bank (τότε που το έψαχνα το 2020). 4 έχω στη Eurolife. 2 inter/anytime. Απλά αν έχει περάσει 12μηνο από την αγορά δεν ισχύει. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Tο ασπρο από το φαληρο θα ηταν..δεν το άνοιξαν με κλειδί απλά λύγισαν την πόρτα στην γωνια κ άνοιξαν το χερουλι.. Αν κρίνω από νοσοκομειακo Allianz μάλλον θα αγόραζες κ 2ο αμάξι με τα ασφάλιστρα τους.. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε με την δικαιολογια οτι ηταν λιγο πριν την ανανεωση της ασφαλειας Ήταν άτυχοι. Με την ίδια τους τη λογική θα έδιναν στον φίλο σου τα 11.700 αν ήταν λίγο μετά? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Sorry, αλλα το “αποζημειωση” μας εβγαλε τα ματια… 😂😂😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 28 λεπτά πριν, SaFiS είπε Sorry, αλλα το “αποζημειωση” μας εβγαλε τα ματια… 😂😂😂 Είναι συνδυασμός από το αποζημίωση και τη μείωση της αξίας του αυτοκινήτου. 😃 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aionnou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Εμένα obd2 δεν έχει ούτε αντλία βενζίνης. Αλλά θεωρητικά μπορεί με range extender στο σπίτι μπορούν να το ανοίξουν. Οπότε έχω pin2drive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 9 hours ago, aionnou said: Εμένα obd2 δεν έχει ούτε αντλία βενζίνης. Αλλά θεωρητικά μπορεί με range extender στο σπίτι μπορούν να το ανοίξουν. Οπότε έχω pin2drive. εσυ απλα ήθελες να μας πεις οτι εχεις TESLA 🤣 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apokios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου [Offtopic] Μπορεί κάποιος Mod να το αλλάξει σε "αποζημίωση"; Έχουμε και τα OCD μας [/Offtopic] 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mccrush2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Eμενα μου ειχαν κλεψει το qashqai με 3000 χμ. Τελικα βρεθηκε μετα απο 2 βδομαδες απο Αθηνα στο Διδυμοτειχο με 7000 χμ! Μετεφερε αλλοδαπους απο Εβρο Πατρα. Ειχε μεσα τις αποδειξεις απο τα διοδια. Διεσχιζε καθημερινα ολη την Ελλαδα απο την μια ακρη στην αλλη χωρις προβλημα απο την Εθνικη οδο. Τελος παντως οι διαδικασια με την ασφαλεια ηταν η εξης: Mε ολικη κλοπη οσο δεν ειχε βρεθει το αμαξι μετα απο το τριμηνο μου δινανε ολο το ποσο για την αξια του αυτοκινητου οσο ειχε καινουριο. (επειδη ηταν καινουριο το αμαξι) Επειδη βρεθηκε (δυστυχως) με την μερικη κλοπη μου καλυψανε οτι ζημιες ειχε. Μετα εβαλα συναγερμο, kill switch (η εγγυηση συνεχισε να με καλυπτει) και το bear lock στο κιβωτιο ταχυτητων. Αλλα νομιζω οτι το ποιο αποτρεπτικο και ποιο ευκολο στην χρηση του για εμενα απο αυτα που εβαλα ειναι το bear lock. Σημαντικο πολυ ειναι να εχεις ασφαλεια ολικης και μερικης κλοπης και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aionnou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, great είπε εσυ απλα ήθελες να μας πεις οτι εχεις TESLA 🤣 Μέσα έπεσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, mccrush2006 είπε ειναι το bear lock. Σε καινουριο αμαξι...? Το λυπασαι. Βεβαια αν ειναι να στο φανε... 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δυστυχώς παθων κι εγω πριν κανα οκταμηνο περίπου, μου σηκωσαν το i20. Με μια προχειρη ερευνα, οντως τα Hyundai είναι πολυ ψηλά στη λιστα των προτιμησεων. Εκτοτε εχω βαλει pandora, εχει γινει πατεντα στην obd και εχω και μπαστουνι αλλα είμαι σιγουρος πως οποιο αμαξι βαλουν στο ματι το κλεβουν οτι και αν κανεις. Οποτε, δυστυχως, μονο μια καλη ασφαλεια φαινεται να ειναι η λυση. Τωρα βεβαια, μεχρι να περασει ο καιρος να αποζημιωθεις, να βρεις αλλο αμαξι κλπ οι δουλειες και οι υποχρεώσεις τρέχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, gazp είπε εχει γινει πατεντα στην obd δεν σπαει την εγγυηση? Εκτος αν μιλας για μεταχειρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα