tzagaritos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σε όλους, επεσε θυμα κλοπης η κοπελα μου (toyota aygo 2021, Αθηνα Νοτια). Το αυτοκινητο ειχε ασφαλεια κλοπης και ηταν εντος του περιθωριου που επιστρεφεται ολοκληρο το ποσο. Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης: Ειναι κατι που πρεπει να προσεξει καποιος σε αυτη τη διαδικασια? Π.χ παγιδες απο ασφαλιστικες για να γλυτωσουν χρηματα? Εγινε η δηλωση στην αστυνομια. Χρειαζεται κατι αλλο που πρεπει να κανουμε μεχρι να περασουν οι 3 μηνες οπου παιρνεις το χαρτι απο την αστυνομια και πας στην ασφαλιστικη? Στην περιπτωση που δεν υπαρχει η επιλογη του παρκινγ, υπαρχουν καποιες μεθοδοι που μειωνουν τις πιθανοτητες να πεσει καποιος θυμα κλοπής στο μελλον? Γνωριζω για το kill switch που ειναι ενας "κρυμμενος" διακοπτης που οσο ειναι κλειστος δεν δινεται ρευμα ωστε να ανοιξει το αυτοκινητο. Αυτο ομως σε ενα καινουριο αυτοκινητο δεν θα ειχε ως αποτελεσμα να χασει καποιος την εγγυηση? Ξερω και για τα apple tags που στελνουν στιγμα gps. Να πω την αληθεια δεν ξερω ποσο θα βοηθουσε αυτο με την εννοια οτι αν το καταλαβεις καποιες ωρες μετα (π.χ το πρωι), το αυτοκινητο εχει παει ηδη μακρια, και αν κανεις την προσπαθεια να πας να το παρεις δεν νομιζω οτι θα παει και πολυ καλα Ειναι και αυτο που βαζουν στο τιμονι ή στις ταχυτητες. Κανει δουλεια αυτό ή απλα "απωθεί" λιγο τους κλεφτες με την εννοια οτι θα χασουν χρονο και θα προτιμησουν να πανε σε κατι αλλο. Γενικά υπαρχουν αυτοκίνητα που καλό ειναι να αποφευγουμε σε περιπτωση που δεν εχουμε γκαραζ με την εννοια οτι εχουν μεγαλα ποσοστα κλοπη? (βλεπε Smart) Ξερω οτι αυτο ειναι τελειως αλλο θεμα, αλλα εχετε εικονα για ενοικιασεις αυτοκινητων μεγαλου διαστηματος? π.χ 2-3 μηνες. Πρεπει να βρεθει μια λυση μεχρι να παρθει κατι αλλο κλπ Γενικα δεν ειχα στο μυαλο μου μεχρι τωρα οτι κλεβονται τοσο ευκολα τα αυτοκινητα, οποιαδιποτε συμβουλη ευπροσδεκτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 32 λεπτά πριν, tzagaritos είπε επεσε θυμα κλοπης η κοπελα μου (toyota aygo 2021, Αθηνα Νοτια). Δεν ξέρω αν αφορά και τη δική σας περίπτωση, άλλα σαν γενική παρατήρηση να προσθέσω ότι πολλοί νομίζουν ότι τους έκλεψαν το αμάξι ενώ στην πραγματικότητα το είχε σηκώσει γερανός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzagaritos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Δεν ξέρω αν αφορά και τη δική σας περίπτωση, άλλα σαν γενική παρατήρηση να προσθέσω ότι πολλοί νομίζουν ότι τους έκλεψαν το αμάξι ενώ στην πραγματικότητα το είχε σηκώσει γερανός. Ειλικρινα μακαρι να ισχυε κατι τετοιο. Αλλα ηταν ακριβως μπροστα απο την πολυκατοιια, σε μερος που δεν εμποδιζε. Για την ακριβεια το πρωι που το ειδαμε ειχε ηδη παρκαρει αλλο αυτοκινητο. Χτες στις 21:30 το παρκαραμε, σημερα 7 το πρωι ειδαμε οτι ελειπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δεν ξέρω αν αφορά και τη δική σας περίπτωση, άλλα σαν γενική παρατήρηση να προσθέσω ότι πολλοί νομίζουν ότι τους έκλεψαν το αμάξι ενώ στην πραγματικότητα το είχε σηκώσει γερανός. Το ειχα παθει κι εγω πριν απο χρονια αλλα ευτυχως ενας με καντινα ειχε δει τον γερανο που μου το σηκωσε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzagaritos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Το ειχα παθει κι εγω πριν απο χρονια αλλα ευτυχως ενας με καντινα ειχε δει τον γερανο που μου το σηκωσε Θελω να πιστευω οτι αν ηταν ο γερανος θα το εβλεπαν στο τμημα που πηγαμε το πρωι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 13 λεπτά πριν, tzagaritos είπε Ειλικρινα μακαρι να ισχυε κατι τετοιο. Αλλα ηταν ακριβως μπροστα απο την πολυκατοιια, σε μερος που δεν εμποδιζε. Για την ακριβεια το πρωι που το ειδαμε ειχε ηδη παρκαρει αλλο αυτοκινητο. Χτες στις 21:30 το παρκαραμε, σημερα 7 το πρωι ειδαμε οτι ελειπε Ναι, τότε μάλλον σας το έκλεψαν. 51 λεπτά πριν, tzagaritos είπε Εγινε η δηλωση στην αστυνομια. Χρειαζεται κατι αλλο που πρεπει να κανουμε μεχρι να περασουν οι 3 μηνες οπου παιρνεις το χαρτι απο την αστυνομια και πας στην ασφαλιστικη? Την ασφαλιστική δεν την ενημερώσατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzagaritos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ναι, τότε μάλλον σας το έκλεψαν. Την ασφαλιστική δεν την ενημερώσατε? Εχει ενημερωθει και η ασφαλιστικη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 53 λεπτά πριν, tzagaritos είπε Ειναι κατι που πρεπει να προσεξει καποιος σε αυτη τη διαδικασια? Π.χ παγιδες απο ασφαλιστικες για να γλυτωσουν χρηματα? ενημερωσες την ασφαλιστικη; απο την πρωτη στιγμή πρεπει. Εφοσον εισαι στη προστασια αξιας θα παρεις οτι πληρωσες στην αρχή (το θεμα ειναι οτι πλεον ακριβυνε λογικα) Εγινε η δηλωση στην αστυνομια. Χρειαζεται κατι αλλο που πρεπει να κανουμε μεχρι να περασουν οι 3 μηνες οπου παιρνεις το χαρτι απο την αστυνομια και πας στην ασφαλιστικη? ξεκινας με ασφαλιστική, εαν δε το εκανες καντο τωρα. ασφαλιστη εχεις να το τρεξει; Στην περιπτωση που δεν υπαρχει η επιλογη του παρκινγ, υπαρχουν καποιες μεθοδοι που μειωνουν τις πιθανοτητες να πεσει καποιος θυμα κλοπής στο μελλον? Γνωριζω για το kill switch που ειναι ενας "κρυμμενος" διακοπτης που οσο ειναι κλειστος δεν δινεται ρευμα ωστε να ανοιξει το αυτοκινητο. Αυτο ομως σε ενα καινουριο αυτοκινητο δεν θα ειχε ως αποτελεσμα να χασει καποιος την εγγυηση? δεν εχει καποιο πρακτικο αποτελεσμα, ισως καποιος Pandora? Ξερω και για τα apple tags που στελνουν στιγμα gps. Να πω την αληθεια δεν ξερω ποσο θα βοηθουσε αυτο με την εννοια οτι αν το καταλαβεις καποιες ωρες μετα (π.χ το πρωι), το αυτοκινητο εχει παει ηδη μακρια, και αν κανεις την προσπαθεια να πας να το παρεις δεν νομιζω οτι θα παει και πολυ καλα το airtag δεν εχει επισης καμια απολυτως χρησιμοτητα δεδομένου οτι ειδοποιει τον κλεφτη αν εχει iphone οτι τον ακολουθει μια συσκευη airtag Ειναι και αυτο που βαζουν στο τιμονι ή στις ταχυτητες. Κανει δουλεια αυτό ή απλα "απωθεί" λιγο τους κλεφτες με την εννοια οτι θα χασουν χρονο και θα προτιμησουν να πανε σε κατι αλλο. ψυχολογικο αλλα δεν χανεις κατι-αν ειναινα το φανε θα στο φανε δε θα τους σταματησει αυτο Γενικά υπαρχουν αυτοκίνητα που καλό ειναι να αποφευγουμε σε περιπτωση που δεν εχουμε γκαραζ με την εννοια οτι εχουν μεγαλα ποσοστα κλοπη? (βλεπε Smart) τα τουοτα ειναι νουμερο 1 σε κλοπες-πλεον τα σμαρτ δε τους πολυνοιαζουν Ξερω οτι αυτο ειναι τελειως αλλο θεμα, αλλα εχετε εικονα για ενοικιασεις αυτοκινητων μεγαλου διαστηματος? π.χ 2-3 μηνες. Πρεπει να βρεθει μια λυση μεχρι να παρθει κατι αλλο κλπ υπαρχουν εταιρείες, οι μικρες θα σου κανουν καλυτερη τιμή ενδεχομενως για τοσο μικρο διαστημα. Ειδαλλως εχει ενα προγραμμα βραχειας η leaseplan Γενικα δεν ειχα στο μυαλο μου μεχρι τωρα οτι κλεβονται τοσο ευκολα τα αυτοκινητα, οποιαδιποτε συμβουλη ευπροσδεκτη! καταρχην Shit happens για τα υπολοιπα δες παραπανω 2 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzagaritos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, paylidis είπε καταρχην Shit happens για τα υπολοιπα δες παραπανω Πολυ βοηθητικη απαντηση σε ευχαριστω! Εχει ενηερωθει η ασφαλιστικη, και νομιζω ναι εχει ασφλιστη η οικογενεια για να το τρεξει. Θα ριξω και μια ματια στο προγραμμα βραχειας η leasplan που αναφερεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Morosana Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Να τούς κοπούν τα χέρια. Εκλέψαν το εταιρικό της γυναίκας μου από -2 πάρκινγκ πολυκατοικίας χωρίς να πάρει κανένας χαμπάρι και ευτυχώς βρέθηκε αλλά σε άθλια κατάσταση 20 μέρες έξω από το Αιτωλικό. Ή ναρκωτικά μετέφερε ή Ταλιμπάν. Το είχες αφήσει πρόσφατα σε κάποιο πάρκινγκ, συνεργείο, πλυντήριο και γενικά μέρη που αφήνεις το κλειδί και δεν έχεις επαφή με το αμάξι; Εμάς εκτός από κλειδί λογικά αντέγραψαν και το μπουτόν της γκσραζοπορτας. Επίσης μας είπαν ποτέ να μην δηλώνουμε ακριβή διεύθυνση σπιτιού στο GPS γιατί είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάνε και έρχονται συστημένοι, 3 4 δρόμοι μακριά είναι το καλύτερο. 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Morosana είπε Επίσης μας είπαν ποτέ να μην δηλώνουμε ακριβή διεύθυνση σπιτιού στο GPS γιατί είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάνε και έρχονται συστημένοι, 3 4 δρόμοι μακριά είναι το καλύτερο. αυτό δεν το είχα σκεφτεί. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Morosana Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Ούτε εμείς, και από μια άγνωστη περιοχή να θες να επιστρέψεις θα ακολουθήσεις το gps μέχρι να σε βγάλει σε έναν κεντρικό δρόμο από τον οποίο θα ξέρεις μετά να επιστρέψεις. Και λίγους δρόμους παραπέρα να το βάλεις πάλι στον ίδιο κεντρικό δρόμο θα σε οδηγήσει 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezger Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Πρόσφατα μας έκλεψαν ένα που είχε μπαστούνι στο τιμόνι, δε βοήθησε ιδιαίτερα. Στο επόμενο θα δοκιμάσω tracker/airtag (κυκλοφορεί μια φήμη/ευσεβής πόθος ότι επειδή φοβούνται τους τρακερς, το αφήνουν σε κάποια άσχετη περιοχή για 2-3 μέρες για να δουν αν το αναζητήσει κανείς, για το ελάχιστο κόστος του tracker αξίζει μια δοκιμή) Τρίμηνο γενικά δε χρειάζεται να περιμένεις εκτός και αν ελπίζεις σε θαύμα, στην τελευταία κλοπή και σε μια προηγούμενη (είμαι τυχεράκιας, το ξέρω) είχαμε τα χρήματα σε 1 μήνα πανω κατω (hellas direct και interamerican) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzagaritos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Morosana είπε Να τούς κοπούν τα χέρια. Εκλέψαν το εταιρικό της γυναίκας μου από -2 πάρκινγκ πολυκατοικίας χωρίς να πάρει κανένας χαμπάρι και ευτυχώς βρέθηκε αλλά σε άθλια κατάσταση 20 μέρες έξω από το Αιτωλικό. Ή ναρκωτικά μετέφερε ή Ταλιμπάν. Το είχες αφήσει πρόσφατα σε κάποιο πάρκινγκ, συνεργείο, πλυντήριο και γενικά μέρη που αφήνεις το κλειδί και δεν έχεις επαφή με το αμάξι; Εμάς εκτός από κλειδί λογικά αντέγραψαν και το μπουτόν της γκσραζοπορτας. Επίσης μας είπαν ποτέ να μην δηλώνουμε ακριβή διεύθυνση σπιτιού στο GPS γιατί είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάνε και έρχονται συστημένοι, 3 4 δρόμοι μακριά είναι το καλύτερο. Τo GPS παιζει μονο με car play οποτε οσο δεν ειναι συνδεδεμενο το κινητο ουτε history δειχνει ουτε χαρτες γενικα. Αυτο τωρα με παρκινγκ, πλυντηριο κλπ, πιστευω ολο και καπου θα εχει τυχει, αλλα νομιζω κανενα απο αυτα δεν ηταν κοντα στο σπιτι ωστε μετα να ξερουν και που θα βρουν το αμαξι. Βεβαια αυτο με την αντιγραφη προυποθετει οτι μετα κανουν και το νεο κλειδι register στον εγκεφαλο του αυτοκινητου 8 λεπτά πριν, mezger είπε Πρόσφατα μας έκλεψαν ένα που είχε μπαστούνι στο τιμόνι, δε βοήθησε ιδιαίτερα. Στο επόμενο θα δοκιμάσω tracker/airtag (κυκλοφορεί μια φήμη/ευσεβής πόθος ότι επειδή φοβούνται τους τρακερς, το αφήνουν σε κάποια άσχετη περιοχή για 2-3 μέρες για να δουν αν το αναζητήσει κανείς, για το ελάχιστο κόστος του tracker αξίζει μια δοκιμή) Τρίμηνο γενικά δε χρειάζεται να περιμένεις εκτός και αν ελπίζεις σε θαύμα, στην τελευταία κλοπή και σε μια προηγούμενη (είμαι τυχεράκιας, το ξέρω) είχαμε τα χρήματα σε 1 μήνα πανω κατω (hellas direct και interamerican) Δεν ελπιζω πουθενα, ξερω οτι δεν θα βρεθει. Οσο πιο γρηγορα ερθει η αποζημειωση τοσο το καλυτερο Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από tzagaritos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tzagaritos είπε Πολυ βοηθητικη απαντηση σε ευχαριστω! Εχει ενηερωθει η ασφαλιστικη, και νομιζω ναι εχει ασφλιστη η οικογενεια για να το τρεξει. Θα ριξω και μια ματια στο προγραμμα βραχειας η leasplan που αναφερεις. Φίλε μου κ εμένα μου είχαν κλέψει το Yaris με 15.000 χλμ τοτε ( είναι νούμερο 1 σε κλοπές δυστυχώς) κάτω από την πιλοτή. Κ εγώ ανυποψίαστος τελείως, κ δεν του είχα ούτε ασφάλεια κλοπής οπότε απλά έχασα 15.000 ευρώ που το είχα πάρει. Το έψαξα όσο δεν μπορείς να φανταστείς, με πήραν κάποιοι επιτήδειοι και έλεγαν ότι το είχαν κ ότι με 3000 θα το πάρω πίσω και τέτοια. Προσοχή! Ήταν όλοι απατεώνες. Μάλιστα ηχογράφησα κάποιους κ πήγα στην ΓΑΔΑ για καταγγελία και μόλις τους άκουσαν μου είπαν ότι ήταν γνωστοί που καλούσαν μέσα από τις φυλακές. Τεσπά το αμάξι σου έχει γίνει ήδη κομμάτια ή ταξιδεύει για κάποια μακρινή χώρα οπότε μην ασχοληθείς. Αυτά με τα αντίγραφα κλειδιών κτλ δεν παίζουν. Υπάρχουν λογισμικά που στο ξεκλειδώνουν κ φλασαρουν τον εγκεφαλο σε λιγότερο από 1 λεπτό... Ούτε ότι στο σταμπαραν κ σε παρακολουθούσαν παίζει. Γνωστός μου πήγε για καφέ Γλυφάδα κ σε 2 ώρες το αμάξι είχε κάνει φτερά. Απλά ήσουν άτυχος, ταυτόχρονα όμως τυχερός αφού είχες ασφάλεια κλοπής οπότε μετριάζεται η ζημιά. Στο επόμενο το μόνο μέτρο που θα σε σώσει είναι κ πάλι η ασφάλεια. Όλα τα υπόλοιπα παραβιάζονται με πολύ απλούς τρόπους. Όσο για τα gps ,τα τζαμμερ από το Ali κάνουν ένα 10αρικο. Δυστυχώς είναι ζούγκλα και δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από bill999r 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα