tzavardin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, lakis_eo είπε Το θέμα είναι αν μπορώ με 800 ευρώ (και κάτι παραπάνω) να πάρω κάτι που θα είναι καλύτερο από αυτό. Αν έχει ίδια απόδοση, τί κερδίζω τότε; Φτηνοτερα παιχνίδια, fps και 3rd person play με ποντίκι και όχι χειριστηριο να γυρίζει η κάμερα σαν να έχεις scania στο euro truck simulator, και δυνατότητα αναβάθμισης. Το ότι η sony κόβει ποσοστό κέρδους για να πάρεις παιχνίδια 60-80 ευρώ ή και να της πληρώνεις συνδρομή δεν την κάνει φτηνότερη. Υπολόγισε και τα παιχνίδια και θα δεις τι σε συμφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakis_eo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, tzavardin είπε Θα σου πω πρώτα τα υπέρ του pc. Τα teraflops (φήμες που δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος) δεν μεταφραζονται άμεσα σε fps. Η 7800xt δεν είναι 10% πάνω είναι 20% από μία 6800 που πιθανότατα θα είναι η αντίστοιχη στο ps5 pro. Επίσης τόσο το pc όσο και το ps5 εχουν επεξεργαστή. Οι φήμες λένε ότι θα είναι ο ίδιος με το απλό ps5, δηλαδή ryzen 5000. Εσύ παίρνεις ryxen 7600 που ισοδυναμεί με έναν 5800x3d στα games. Σε 1% lows είναι κάπου στο 30% πάνω από έναν 5600. Άρα η αύξηση σου είναι πάνω από 20% Το πόσο ακριβώς θα το ξέρουμε όταν οι φήμες γίνουν πραγματικότητα και βγει το ps5 pro. Για τα υποσυστηματα. Η seasonic είναι η καλύτερη μάρκα τροφοδοτικών που υπάρχει πιθανότατα και το τροφοδοτικό είναι midrange σειρά. Κρατάει και καλύτερη κάρτα δηλαδή. Η asrock βγάζει τις καλύτερες μητρικές στο am5 και η συγκεκριμένη έχει vrm για να βάλεις στο μελλον μέχρι και ryzen *900. Η adata m die hynix τσιπάκι έχει στις ram και ειναι 6000 cl30. Ο δισκος έχει 5000 write. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το ps5 δεν θα έχει μέσα generic ssd 3000 mb write και τίποτα μνήμες με latency στο Θεό. 99% θα είναι φασον generic πράγματα. Και προφανώς σε αυτό το pc μπορείς να αναβαθμίσεις στο μελλον και να βάλεις υλικό για την επόμενη γενιά παιχνιδιών. Το ps5 pro θα πρέπει να γίνει ps6 και να δώσεις άλλα 800. Και όπως είπα, υπάρχει μια μαγική λέξη που λέγεται πειρατεία, ή κλειδάδικα. Από την άλλη υπάρχει η ευκολία ανοίγω ps5 ,και παίζω. Βεβαια παίζω στα 30 και στα 60 fps και με χειριστηριο, αλλά παίζω. Ούτε ποια setting να βάλω, ούτε να τσεκάρω τα thermals, ούτε driver problems, ούτε τίποτα. Αλλά πληρώνω 800 με 1000 για συσκευή και κάνα 500αρι για παιχνίδια και παίρνω μια καλή (πιθανόν χειρότερη σε fps και λοιπά ήδη παιχνιδιών), αλλά καλή εμπειρία. Άμα παίζεις fifa και κάνα δυο aaa games πάρε ps. Άμα θες να παίξεις ότι καινούριο βγαίνει μου φαίνεται ακραία αυτοκτονία το ps5 pro. 2 χιλιάρικα επένδυση για να είναι obsolete σε δυο χρόνια. Είσαι λίγο προκατειλημμένος. Έχω υπολογίστη από το 1984 (τότε home Computers όπως τα έλεγαν) και τα πέρασα όλα τα στάδια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παπάτζα από το pc, ότι μπορείς να το αναβαθμίσεις. Κάθε 2-3 χρόνια βγαίνει νέο socket, άρα πάει ο επεξεργαστης + μητρική. Και αν πάρεις νέο socket, θα θέλεις και νέα μνήμη, κτλ... Άσε που η κάρτα για αναβάθμιση, κάνει όσο μια νέα κόνσολα; Σε γενικές γραμμές, κάθε νέα "αναβάθμιση" κρατάς MONO κουτί και ίσως τροφοδοτικό/ssd. Η πειρατεία ΔΕΝ είναι ανεκτή. Κάποιοι άνθρωποι δουλεψαν για να έχεις εσύ και εγώ κάτι να παίξουμε, ας πληρωθούν κιόλας. Τα κλειδάδικα είναι μια λύση για να σώσεις λεφτά, γενικά όμως εκπτώσεις παίζουν παντού. Στα άλλα δεν θα αντιδικήσω μαζί σου δεν έχει νόημα. Ένα playstation έχει μια συγκεκριμένη κατασκευή και εγγύηση. Αν χαλάσει, το πας πίσω. Αν χαλάνε όλα, γίνεται σούσουρο και η εταιρέια κάτι θα κάνει. Το ερώτημα μάλλον απαντήθηκε για εμένα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να φτιάξεις pc, στα ίδια λεφτά που να είναι εφάμιλλο. Ευχαριστώ για την συμμετοχή. 27 λεπτά πριν, tzavardin είπε fps και 3rd person play με ποντίκι και όχι χειριστηριο να γυρίζει η κάμερα σαν να έχεις scania στο euro truck simulator, και δυνατότητα αναβάθμισης. Το ότι η sony κόβει ποσοστό κέρδους για να πάρεις παιχνίδια 60-80 ευρώ ή και να της πληρώνεις συνδρομή δεν την κάνει φτηνότερη. Υπολόγισε και τα παιχνίδια και θα δεις τι σε συμφέρει 1) Έχει πολύ πλάκα να παίζεις με πληκτρολόγια και ποντίκι στον καναπέ.... 2) Η συνδρομή είναι θέμα κουβέντας, από την άλλη σου δίνει και κάποια παιχνίδια με το μήνα Γκρί ζώνη. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από lakis_eo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp44christos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, lakis_eo said: Είσαι λίγο προκατειλημμένος. Έχω υπολογίστη από το 1984 (τότε home Computers όπως τα έλεγαν) και τα πέρασα όλα τα στάδια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παπάτζα από το pc, ότι μπορείς να το αναβαθμίσεις. Κάθε 2-3 χρόνια βγαίνει νέο socket, άρα πάει ο επεξεργαστης + μητρική. Και αν πάρεις νέο socket, θα θέλεις και νέα μνήμη, κτλ... Άσε που η κάρτα για αναβάθμιση, κάνει όσο μια νέα κόνσολα; Σε γενικές γραμμές, κάθε νέα "αναβάθμιση" κρατάς MONO κουτί και ίσως τροφοδοτικό/ssd. Η πειρατεία ΔΕΝ είναι ανεκτή. Κάποιοι άνθρωποι δουλεψαν για να έχεις εσύ και εγώ κάτι να παίξουμε, ας πληρωθούν κιόλας. Τα κλειδαδικά είναι μια λύση για να σώσεις λεφτά, γενικά όμως εκτπωσεις παίζουν παντού. Στα άλλα δεν θα αντιδικησω μαζί σου δεν έχει νόημα. Ένα playstation έχει μια συγκεκριμένη κατασκευή και εγγύηση. Αν χαλάσει, το πας πίσω. Αν χαλάνε όλα, γίνεται σούσουρο και η εταιρέια κάτι θα κάνει. Το ερώτημα μάλλον απαντήθηκε για εμένα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΪ΅να φτιάξεις pc, στα ίδια λεφτά που να είναι εφάμιλλο. Ευχαριστώ για την συμμετοχή. εγω απο ρ5 2600 πηγα σε 5800χ3δ οποτε παει το πρωτο ποιντ σου. Πλας καρτα γραφικω αλλαζει ποιο ευκολα εκπτωσεις σαν το πισι δεν εχει κανενας. παει το 2ο Επιπλεον ενα πισι δεν ειναι μονο παιχνιδια. Που ζειτε στο 1990; Εγω δουλευω απο πισι βλεπω ταινιες ενημερωνωμε μου βγαζει χρημα. οποτε τα +200 ευρω απο το πσ5 προ μου ειναι τπτ/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakis_eo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 13 λεπτά πριν, mp44christos είπε Δεν εχει gamepass η εκπτωσεις steam η sony. Κάνεις μεγάλο λάθος. Έχει και τα δύο 1 λεπτό πριν, mp44christos είπε εγω απο ρ5 2600 πηγα σε 5800χ3δ οποτε παει το πρωτο ποιντ σου. Πλας καρτα γραφικω αλλαζει ποιο ευκολα εκπτωσεις σαν το πισι δεν εχει κανενας. παει το 2ο Επιπλεον ενα πισι δεν ειναι μονο παιχνιδια. Που ζειτε στο 1990; Εγω δουλευω απο πισι βλεπω ταινιες ενημερωνωμε μου βγαζει χρημα. οποτε τα +200 ευρω απο το πσ5 προ μου ειναι τπτ/ Και αφόυ άλλαξες cpu, δεν υπήρχε καμία διαφορά στις επιδόσεις στα παιχνίδια. Επαναφέρεται το πρώτο point. Εκπτώσεις έχουν όλοι. Και αν είσαι τύπος που χαιδεύει κουτάκια, αγοράζεις και μεταχειρισμένα η τα δίνεις σε ένα φίλου σου τζάμπα. Επαναφέρεται το δεύτερο point Δεν υπάρχει δουλεία σήμερα (σχεδόν) που να μην γίενται με χρήση υπολογιστή. Δεν ξέρω σε τι κόσμο ζεις που θεωρείς ότι κάνεις κάτι σπουδαίο (να δουλεύεις μέσω υπολογιστη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp44christos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, lakis_eo said: Κάνεις μεγάλο λάθος. Έχει και τα δύο Και αφόυ άλλαξες cpu, δεν υπήρχε καμία διαφορά στις επιδόσεις στα παιχνίδια. Επαναφέρεται το πρώτο point. Εκπτώσεις έχουν όλοι. Και αν είσαι τύπος που χαιδεύει κουτάκια, αγοράζεις και μεταχειρισμένα η τα δίνεις σε ένα φίλου σου τζάμπα. Επαναφέρεται το δεύτερο point Δεν υπάρχει δουλεία σήμερα (σχεδόν) που να μην γίενται με χρήση υπολογιστή. Δεν ξέρω σε τι κόσμο ζεις που θεωρείς ότι κάνεις κάτι σπουδαίο (να δουλεύεις μέσω υπολογιστη) οκ φιλε παρε πσ5προ με το καλο κανενα θεμα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 55 λεπτά πριν, lakis_eo είπε Κάνεις μεγάλο λάθος. Έχει και τα δύο Και αφόυ άλλαξες cpu, δεν υπήρχε καμία διαφορά στις επιδόσεις στα παιχνίδια. Επαναφέρεται το πρώτο point. Εκπτώσεις έχουν όλοι. Και αν είσαι τύπος που χαιδεύει κουτάκια, αγοράζεις και μεταχειρισμένα η τα δίνεις σε ένα φίλου σου τζάμπα. Επαναφέρεται το δεύτερο point Δεν υπάρχει δουλεία σήμερα (σχεδόν) που να μην γίενται με χρήση υπολογιστή. Δεν ξέρω σε τι κόσμο ζεις που θεωρείς ότι κάνεις κάτι σπουδαίο (να δουλεύεις μέσω υπολογιστη) Να σου κάνω μία ερώτηση φίλε μου ? Ενδιαφέρεσαι όντως για τον τίτλο που άνοιξες , ή σε ενδιαφέρει περισσότερο να μας πει ότι έχεις δίκιο και να απαξιώσεις τα άτομα που είχαν την ευγενή καλοσύνη και έφαγαν πολύτιμο χρόνο για να σου απαντήσουν? Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω μερικούς και μιλάς και με άσχημο ύφος Πάρε ότι γουστάρεις αφού ξέρεις , τι μπαίνεις και ζαλίζεις τον κόσμο? 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakis_eo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, tsofras είπε Να σου κάνω μία ερώτηση φίλε μου ? Ενδιαφέρεσαι όντως για τον τίτλο που άνοιξες , ή σε ενδιαφέρει περισσότερο να μας πει ότι έχεις δίκιο και να απαξιώσεις τα άτομα που είχαν την ευγενή καλοσύνη και έφαγαν πολύτιμο χρόνο για να σου απαντήσουν? Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω μερικούς και μιλάς και με άσχημο ύφος Πάρε ότι γουστάρεις αφού ξέρεις , τι μπαίνεις και ζαλίζεις τον κόσμο? Αν δεν έχεις σαφή απάντηση στο πολύ απλό ερώτημα που κάνω, μην μπαίνεις στον κόπο να απαντάς. Με ζαλίζεις και μου τρως και τον πολύτιμο χρόνο. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από lakis_eo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp44christos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Just now, lakis_eo said: Αν δεν έχεις σαφή απάντηση στο πολύ απλό ερώτημα που κάνω, μην μπαίνεις στον κόπο να απαντάς. Με ζαλίζεις. η διαφορα αναμεσα σε 2600 και 5800χ3δ ειναι χαοδες εκπτωσεις σαν το πισι δεν εχει κανενας. Ουτε συνδρομη σαν το gamepass. Αφου τα εχεις σκασε 70ρικα αφου δεν υπαρχει δουλεια που δεν θελει πισι τοτε ετσι και αλλιως σου χρειαζετε ενα πισι αρα γτ να μην ειναι και gaming pc? το υφακι σου πολυ κακο. δεν εχει νοημα το τοπικ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Για όσους κακοπροαίρετους λένε πως το ps5 δεν είναι αναβαθμισιμο...Με λίγη ταινία και έτοιμο το pro..Το φοβερό είναι πως πέρα από το φίλο που άνοιξε το thread εδώ ,το κράξιμο online πάει σύννεφο για την τιμή.Νομιζω πως ο tzavardin και τα υπόλοιπα παιδιά εδώ απάντησαν ήδη στην ερώτηση του thread,αν και πιστεύω πως μέχρι να μπει κάποιος να γράψει αυτά που ακριβώς θέλει το παιδι ,θα παραμένει ανοιχτό. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από niko13 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp44christos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, niko13 said: Για όσους λένε πως το ps5 δεν είναι αναβαθμισιμο...Με λίγη ταινία και έτοιμο το pro..Το φοβερό είναι πως πέρα από το φίλο που άνοιξε το thread εδώ ,το κράξιμο online πάει σύννεφο για την τιμή.Νομιζω πως ο tzavardin και τα υπόλοιπα παιδιά εδώ απάντησαν ήδη στην ερώτηση του thread,αν και νομίζω πως μέχρι να μπει κάποιος να γράψει αυτά που ακριβώς θέλει το παιδι ,θα παραμένει ανοιχτό. To ps5 pro ειναι καλυτερο value απο πισι στα ιδια χρηματα. /s Το κλεινουμε τωρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakis_eo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, mp44christos είπε η διαφορα αναμεσα σε 2600 και 5800χ3δ ειναι χαοδες εκπτωσεις σαν το πισι δεν εχει κανενας. Ουτε συνδρομη σαν το gamepass. Αφου τα εχεις σκασε 70ρικα αφου δεν υπαρχει δουλεια που δεν θελει πισι τοτε ετσι και αλλιως σου χρειαζετε ενα πισι αρα γτ να μην ειναι και gaming pc? το υφακι σου πολυ κακο. δεν εχει νοημα το τοπικ. Πως να στο πω πιο απλά. Δεν με ενδιαφέρει (και κανένα άλλο) το τι αναβάθμιση έκανες εσύ. Το ερώτημα είναι πολύ απλό. PC που να κάνει όσο το Ps5 Pro, και να είναι, αν μη τι αλλο, παρόμοιας δύναμης. Τα υπόλοιπα συνδρομές, εκπτώσεις κτλ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ το ερώτημα. Σε λίγο θα μου πεις ότι σήμερα έφαγες φακές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, lakis_eo είπε Πως να στο πω πιο απλά. Δεν με ενδιαφέρει (και κανένα άλλο) το τι αναβάθμιση έκανες εσύ. Το ερώτημα είναι πολύ απλό. PC που να κάνει όσο το Ps5 Pro, και να είναι, αν μη τι αλλο, παρόμοιας δύναμης. Τα υπόλοιπα συνδρομές, εκπτώσεις κτλ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ το ερώτημα. Σε λίγο θα μου πεις ότι σήμερα έφαγες φακές. Είναι σαν να λες πως θέλω να πάρω το πιο vfm αυτοκίνητο για να μετακινουμε αλλά δεν θα κοιτάξω την κατανάλωση καθόλου...Επιθετικό ύφος στο γραπτό σου λόγο για κάτι που σου απάντησαν ήδη.Αν δεν σε καλύπτει η πρόταση που σου έγινε ,πάρε ps5 pro.Δεν είναι ανάγκη να τη λες σε όποιον έχει αντίθετη άποψη.Οπως δεν στην λέει κανείς που θες να δώσεις 800 ευρο για κονσόλα.Καλημερα σε όλους. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από niko13 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση lakis_eo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Λύση Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, niko13 είπε Είναι σαν να λες πως θέλω να πάρω το πιο vfm αυτοκίνητο για να μετακινουμε αλλά δεν θα κοιτάξω την κατανάλωση καθόλου.Επιθετικο ύφος στο γραπτό σου λόγο για κάτι που σου απάντησαν ήδη.Αν δεν σε καλύπτει η πρόταση που σου έγινε πάρε ps5 pro,δεν είναι ανάγκη να τη λες σε όποιον έχει αντίθετη άποψη.Οπως δεν στην λέει κανείς που θες να δώσεις 800 ευρο για κονσόλα.Καλημερα σε όλους. Τζίσους εδώ μέσα. Ένα ΑΠΛΟ ερώτημα και παίρνεις φιλοσοφικές απόψεις για αυτοκίνητα και κατανάλωση. Μέχρι στιγμής, η απάντηση ειναι ότι ΔΕΝ μπορείς να πάρεις. Ας μείνει λοιπόν εδώ το τελικό συμπέρασμα για τους επόμενους ενδιαφερόμενους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, lakis_eo είπε Τζίσους εδώ μέσα. Ένα ΑΠΛΟ ερώτημα και παίρνεις φιλοσοφικές απόψεις για αυτοκίνητα και κατανάλωση. Μέχρι στιγμής, η απάντηση ειναι ότι ΔΕΝ μπορείς να πάρεις. Ας μείνει λοιπόν εδώ το τελικό συμπέρασμα για τους επόμενους ενδιαφερόμενους. Θεουλης...Έδωσες τη λύση στο εαυτό σου, για κάτι που εσύ άνοιξες thread να ρωτήσεις..Τι το άνοιξες τοτε,αφού ήξερες τη λύση?Όσο και να θες να το πιστέψεις πως δεν δόθηκε απαντηση στο ερώτημα σου,δεν είναι έτσι.Στην έδωσε ο tzavardin με το am4 σύστημα που σου πρότεινε..Άντε και σε δύο χρόνια που βγαίνει ps6 να ανοίξεις ξανα thread να επιβεβαιώσουμε πόσο θα συμφέρει κ αυτο.Ανθρωπος που δήθεν έχει επαφή με pc και λέει δεύτερη διαλογή τη seasonic,μάλλον κάτι δεν πάει καλά... Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από niko13 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, niko13 είπε Θεουλης...Έδωσες τη λύση στο εαυτό σου για κάτι που εσύ άνοιξες thread να ρωτήσεις..Όσο και να θες να το πιστέψεις πως δεν δόθηκε λύση στο ερώτημα σου,δεν είναι έτσι.Στην έδωσε ο tzavardin με το am4 σύστημα που σου πρότεινε.. don't feed the trolls και block για να μην του απαντήσουμε κατά λάθος καμία επόμενη ερώτηση εδώ μέσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις