Προς το περιεχόμενο

Gaming pc στην τιμή του ps5 pro

lakis_eo
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από lakis_eo,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα gaming pc χωρίς οθόνη/πληκτρολόγιο/ποντ'ίκι/ηχεία.

Να κάνει όσο κάνει το ps5 pro (άντε να πούμε μέχρι +10%). Να ξέρουμε αν πάρουμε το ps5 pro ή νέο pc.

Φιλικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

10 ώρες πριν, lakis_eo είπε

Ένα gaming pc χωρίς οθόνη/πληκτρολόγιο/ποντ'ίκι/ηχεία.

Να κάνει όσο κάνει το ps5 pro (άντε να πούμε μέχρι +10%). Να ξέρουμε αν πάρουμε το ps5 pro ή νέο pc.

Φιλικά

Την ίδια ακριβώς απόδοση με το PS5 pro (5600 με rx 6800 περίπου σε αντιστοιχία), μπορείς όντως να το πετύχεις στα 800 με 900 ευρώ χωρίς δυνατότητα αναβάθμισης στο μέλλον (am5 - ddr4 σύστημα, λογικά 5700x3d και μια 7700xt, ή 5600 και μια 7800xt, που είναι καλύτερα και τα δύο), είτε στα 1000-1050 με δυνατότητα αναβάθμισης στο μέλλον (am5 - ddr5 σύστημα, 7600 και 7800xt). 

Όμως θα είναι μια άδικη σύγκριση και για τις δύο πλατφόρμες. Το ps5 pro δεν έχει αναβαθμισιμότητα, παίζεις 30fps, παίζεις με χειριστήριο (μακριά από μας, εκτός από fifa - tekken), πληρώνεις όλα τα game γιατί δεν υπάρχει πειρατεία,  οπότε συνολικά είναι πιο ακριβή πλατφόρμα εκτός αν παίζεις δύο παιχνίδια. 

Το pc δεν έχει την ευκολία του ps, έχει περισσότερο tweaking, settings στα games, δεν έχει κάποια exclusives (και το αντίστροφο βέβαια). 

Εγώ προσωπικά δεν θα έδινα ποτέ 800 ευρώ για ps που σε δύο χρόνια αντικαθίσταται και δεν θα παίζει την επόμενη γενιά, και θα πήγαινα στα 1000 ευρώ am5. Αν το θες όντως, μπορώ να φτιάξω am4 ή am5 σύστημα.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα,κάτι αντίστοιχο σε λάπτοπ πόσο θα κοστίσει;

Ένα Hp Victus με full HD οθόνη,ddr5 και rtx4070 στα 1200€  κάνει την δουλειά;

40 λεπτά πριν, Fronimitis είπε

Καλησπέρα,είχα παρόμοιο λάπτοπ με αυτό που έγραψες,hp.omen rtx 4070,καμιά επαφή με το ps5,έπαιζα σε oled και ενώ έπαιζα π.χ diablo στο ps5 είχα stutters και ψιλοπαλευοταν με vrr ενώ στο λάπτοπ άνετα είχα κάνω από 130 fps,σε 1440p αυτές οι διαφορές που σου γράφω..Η φάση  στις κονσόλες είναι ότι έπαιζες παιχνίδια φθηνά αντί να πας σε pc,τώρα δεν υπάρχει καμία ουσία.

• Like 1

1 ώρα πριν, Fronimitis είπε

Όχι. 1)τα λαπτοπ δεν κάνουν για gaming, 2) Η 4070 laptop (προσοχη όχι η κανονική 4070)  είναι κατώτερη από την 6800 που πιθανότατα θα έχει το ps5 pro, και ακόμα χειρότερη από μία 7800xt που μπορείς να βάλεις εύκολα σε ένα build των 1200 ευρώ. 

Α ναι, και τα laptop δεν κάνουν για gaming.

• Like 4

5 ώρες πριν, tzavardin είπε

Όχι. 1)τα λαπτοπ δεν κάνουν για gaming, 2) Η 4070 laptop (προσοχη όχι η κανονική 4070)  είναι κατώτερη από την 6800 που πιθανότατα θα έχει το ps5 pro, και ακόμα χειρότερη από μία 7800xt που μπορείς να βάλεις εύκολα σε ένα build των 1200 ευρώ. 

Α ναι, και τα laptop δεν κάνουν για gaming.

Αρκετός κόσμος έχει laptop για gaming,γιατί δεν κάνουν;

Εν καιρό δεν αντέχουν τις υψηλές θερμοκρασίες;

10 ώρες πριν, tzavardin είπε

Εγώ προσωπικά δεν θα έδινα ποτέ 800 ευρώ για ps που σε δύο χρόνια αντικαθίσταται και δεν θα παίζει την επόμενη γενιά, και θα πήγαινα στα 1000 ευρώ am5. Αν το θες όντως, μπορώ να φτιάξω am4 ή am5 σύστημα.

Αν δεν σου είναι κόπος, γρα΄φεις μια σύνθεση με το am5;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Fronimitis είπε

Αρκετός κόσμος έχει laptop για gaming,γιατί δεν κάνουν;

Εν καιρό δεν αντέχουν τις υψηλές θερμοκρασίες;

Έχεις δώσει την απάντηση μόνος σου. Υψηλές θερμοκρασίες, καθώς έχεις πολλά watt και φορτίο σε λίγο χώρο. Πέρα όμως από το throttling γιατί είσαι Ελλάδα και έχει 30-40 βαθμούς δεν τελειώνει εκεί. Θα μου πεις ρε ψηλέ, άμα έχω μια 4070 τι με νοιάζει εμένα που θα έχω 100 βαθμούς; Θα βάλω air condition.

Ε, δεν θα έχεις 4070. Και τι θα έχω; Θα μου πεις. Οι φίλοι μας οι engineers έχουν καταφέρει να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά δεν είναι θαυματοποιοί. Αυτό που λες rtx 4070 είναι στην πράξη μια 4070 mobile. Δηλαδή μια κάρτα των 115W tdp (γιατί άμα μπει μια 200w θα λιώσει το laptop), των 8gb, που η απόδοσή της αντιστοιχεί σε αυτό: 

Screenshot_10.png.3425da66a6998931a822a54fea928bfb.png

Δηλαδή θα έχεις μια 5700xt. Ή αλλιώς μια 3060 8gb. Θα έχεις 10%+ χειρότερη απόδοση στα γραφικά από ένα original playstation 5 (400 ευρώ αυτή τη στιγμή αν θυμάμαι καλά), και περίπου 80% χειρότερη από το ps5 pro (800 ευρώ). Δεν τελειώνει εδώ αυτό. Γιατί το ps5 έχει 10gb ram αν θυμάμαι καλά, και το pro 16gb ram. Οπότε στα παιχνίδια που θέλουν πάνω από 8( και είναι πολλά), το lap top θα σέρνεται. Και βάλε και σε αυτό ότι τα games είναι optimized για να παίζουν ακριβώς στο ps στα 30fps. Για σένα που έχεις pc όμως, όχι.

Οπότε επανερχόμαστε στο: Τα laptop δεν κάνουν για gaming. Ένα gaming laptop των 1200 είναι χειρότερο από ένα ps των 400 ευρώ και ένα pc των 600. Τα laptop υπάρχουν για αναγκαία φορητότητα. Να τα πάρει ένας πολιτικός μηχανικός να κάνει μια παρουσίαση. Να τα πάρεις στο κρεβάτι να δεις μια ταινία (ακόμα κι εκεί είναι καλύτερα η τηλεόραση, αλλά οκ). Δεν κάνουν για να τα βάλεις σε ένα γραφείο να παίζεις παιχνίδια.

Το γεγονός ότι πολλοί το κάνουν δεν έχει καμία αξία. Χιλιάδες κόσμος πήρε δάνειο σε ελβετικό φράγκο πριν την κρίση και έχασε το σπίτι του, απλά επειδή του έδειξε ένας υπάλληλος τιμές δεκαετίας και του είπε είναι σταθερό νόμισμα. Εκατομμύρια κόσμος θα ψηφίσει σύντομα Trump ή Kamala Harris για να σώσει την πατρίδα του, και θα κάνουν και οι δύο ακριβώς τα ίδια πράγματα, ενώ θα είναι το ίδιο φτωχός την επόμενη μέρα. Το ότι κάνουν κάτι πολλοί (και δεν είναι καν η πλειοψηφία πλέον), δεν σημαίνει ότι είναι σωστό. 

3 ώρες πριν, lakis_eo είπε

Αν δεν σου είναι κόπος, γρα΄φεις μια σύνθεση με το am5;

Screenshot_39.png.1b3dfe1e9d2dc051d463fc8d7d5c0205.pngScreenshot_38.png.969a800421eda2ff0c71f38d6c69aa9e.png

650 για το am5 build, και μετά ακολουθεί η κάρτα. Μπορείς και να βάλεις έναν 7600 με stock ψύκτρα και να πέσεις ένα 20ρικο.  Οι τιμές είναι με scroutz plus, σε κάποια (ειδικά τροφοδοτικό δες και το seasonic gm 750 και στη χειρότερη το corsair cx 750, ή και το rm750) μπορείς να τσεκάρεις βρεις και πιο κάτω,

Κάρτα ιδανικά θα έλεγα αυτήν από foxstore και θα είσαι αρκετά καλύτερος από ένα ps5 pro. Αλλιώς το ακριβές equivalent σε raster θα είναι πιθανότατα η 7700xt (400 ευρώ), αλλά είναι 12gb, όχι 16 όπως το ps5 pro. 

Επεξ/σία από tzavardin
  • Like 2
  • Thanks 1

10 λεπτά πριν, tzavardin είπε

Έχεις δώσει την απάντηση μόνος σου. Υψηλές θερμοκρασίες, καθώς έχεις πολλά watt και φορτίο σε λίγο χώρο. Πέρα όμως από το throttling γιατί είσαι Ελλάδα και έχει 30-40 βαθμούς δεν τελειώνει εκεί. Θα μου πεις ρε ψηλέ, άμα έχω μια 4070 τι με νοιάζει εμένα που θα έχω 100 βαθμούς; Θα βάλω air condition.

Ε, δεν θα έχεις 4070. Και τι θα έχω; Θα μου πεις. Οι φίλοι μας οι engineers έχουν καταφέρει να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά δεν είναι θαυματοποιοί. Αυτό που λες rtx 4070 είναι στην πράξη μια 4070 mobile. Δηλαδή μια κάρτα των 115W tdp (γιατί άμα μπει μια 200w θα λιώσει το laptop), των 8gb, που η απόδοσή της αντιστοιχεί σε αυτό: 

Screenshot_10.png.3425da66a6998931a822a54fea928bfb.png

Δηλαδή θα έχεις μια 5700xt. Ή αλλιώς μια 3060 8gb. Θα έχεις 10%+ χειρότερη απόδοση στα γραφικά από ένα original playstation 5 (400 ευρώ αυτή τη στιγμή αν θυμάμαι καλά), και περίπου 80% χειρότερη από το ps5 pro (800 ευρώ). Δεν τελειώνει εδώ αυτό. Γιατί το ps5 έχει 10gb ram αν θυμάμαι καλά, και το pro 16gb ram. Οπότε στα παιχνίδια που θέλουν πάνω από 8( και είναι πολλά), το lap top θα σέρνεται. Και βάλε και σε αυτό ότι τα games είναι optimized για να παίζουν ακριβώς στο ps στα 30fps. Για σένα που έχεις pc όμως, όχι.

Οπότε επανερχόμαστε στο: Τα laptop δεν κάνουν για gaming. Ένα gaming laptop των 1200 είναι χειρότερο από ένα ps των 400 ευρώ και ένα pc των 600. Τα laptop υπάρχουν για αναγκαία φορητότητα. Να τα πάρει ένας πολιτικός μηχανικός να κάνει μια παρουσίαση. Να τα πάρεις στο κρεβάτι να δεις μια ταινία (ακόμα κι εκεί είναι καλύτερα η τηλεόραση, αλλά οκ). Δεν κάνουν για να τα βάλεις σε ένα γραφείο να παίζεις παιχνίδια.

Το γεγονός ότι πολλοί το κάνουν δεν έχει καμία αξία. Χιλιάδες κόσμος πήρε δάνειο σε ελβετικό φράγκο πριν την κρίση και έχασε το σπίτι του, απλά επειδή του έδειξε ένας υπάλληλος τιμές δεκαετίας και του είπε είναι σταθερό νόμισμα. Εκατομμύρια κόσμος θα ψηφίσει σύντομα Trump ή Kamala Harris για να σώσει την πατρίδα του, και θα κάνουν και οι δύο ακριβώς τα ίδια πράγματα, ενώ θα είναι το ίδιο φτωχός την επόμενη μέρα. Το ότι κάνουν κάτι πολλοί (και δεν είναι καν η πλειοψηφία πλέον), δεν σημαίνει ότι είναι σωστό. 

Screenshot_39.png.1b3dfe1e9d2dc051d463fc8d7d5c0205.pngScreenshot_38.png.969a800421eda2ff0c71f38d6c69aa9e.png

650 για το am5 build, και μετά ακολουθεί η κάρτα. Μπορείς και να βάλεις έναν 7600 με stock ψύκτρα και να πέσεις ένα 20ρικο.  

Κάρτα ιδανικά θα έλεγα αυτήν από foxstore και θα είσαι αρκετά καλύτερος από ένα ps5 pro. Αλλιώς το ακριβές equivalent σε raster θα είναι πιθανότατα η 7700xt (400 ευρώ), αλλά είναι 12gb, όχι 16 όπως το ps5 pro. 

Φίλε δεν υπάρχεις!Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο βοήθησες.Ψηνομουν άσχημα να πάρω ένα λάπτοπ σε αυτά τα λεφτά ,όμως τελικά δεν θα το προχωρήσω.

Έχω ένα Lenovo legion Go γιατί είμαι λάτρης του φορητού κι ήθελα κάτι πιο δυνατό,αλλά πάλι να έχω μια κάποια φορητότητα.Ομως τώρα αναθεώρησα.

Είναι πολλά τα λεφτά για να έχω ουσιαστικά μικρό κέρδος.

Δεν θέλω PS5,δεν θέλω desktop,θέλω να παραμείνω σε windows και φορητότητα.

• Like 1

9 λεπτά πριν, Fronimitis είπε

Φίλε δεν υπάρχεις!Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο βοήθησες.Ψηνομουν άσχημα να πάρω ένα λάπτοπ σε αυτά τα λεφτά ,όμως τελικά δεν θα το προχωρήσω.

Έχω ένα Lenovo legion Go γιατί είμαι λάτρης του φορητού κι ήθελα κάτι πιο δυνατό,αλλά πάλι να έχω μια κάποια φορητότητα.Ομως τώρα αναθεώρησα.

Είναι πολλά τα λεφτά για να έχω ουσιαστικά μικρό κέρδος.

Δεν θέλω PS5,δεν θέλω desktop,θέλω να παραμείνω σε windows και φορητότητα.

Κοίτα, αυτό που λέω αφορά το AAA gaming. Εκεί δυστυχώς η τεχνολογία των γραφικών στα λαπτοπ αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις κονσόλες και τις dedicated gpu. 

Αν παίζεις lol, valorant και football manager (και καποιους παλιοτερους aaa τιτλους) όμως σε ένα laptop των 600-700 είναι doable. Δεν εχω κάτι με τα λαπτοπ, είχα και έχω λαπτοπ, απλά πρέπει να πω την αλήθεια. 

Όπως κατάλαβες, δεν αξίζει να δώσει κάποιος 1200-2000 ευρώ για να πάρει τέτοιες αποδόσεις. Όταν καταφέρουμε να στριμώξουμε οντως αντιστοιχη απόδοση στο λαπτοπ θα το ξανασυζητησουμε. Αλλά είναι δύσκολο, πρέπει να γίνει κάτι εξαιρετικό στο computing. Όπως είμαστε αυτή τη στιγμή, στην ίδια τιμή  τα λαπτοπ θα είναι δύο γενιές πίσω όσον αφορά το gaming για μεγάλο διάστημα ακόμα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, tzavardin είπε

650 για το am5 build, και μετά ακολουθεί η κάρτα. Μπορείς και να βάλεις έναν 7600 με stock ψύκτρα και να πέσεις ένα 20ρικο.  Οι τιμές είναι με scroutz plus, σε κάποια (ειδικά τροφοδοτικό δες και το seasonic gm 750 και στη χειρότερη το corsair cx 750, ή και το rm750) μπορείς να τσεκάρεις βρεις και πιο κάτω,

Βλέποντας το τελικό κόστος, είμαστε στα 1135. Βλεποντας τα tflops (να έχουμε κάτι να συγκρίνουμε) η κάρτα που προτείνεις είναι στα 37 tflops, το ps5 pro (φήμες) στα 33.5. 

Τί χάνω από αυτό που πορτείνεις; Πληρώνω 40% παραπάνω για 10% "αύξηση" στα παιχνίδια; Ναι, υπάρχουν και άλλα πράγματα που κάνει το Pc, αλλά εδώ θέλω μόνο παιχνίδια. 

Και να συμπληρώσω ότι όλα τα περιφερειακά είναι μάρκα-με-έκαψες (teamgroup-adata-seasonc δεν τις έχω ξανακούσει ποτέτην ζωή μου.Asrock κάτι μου λέει στο πολύ Low-end) ). Χώρια ότι θέλει και συναρμολόγηση και είναι από 100 διαφορετικά μαγαζαιά, με ότι αυτό σημαίνει αν υπάρουν πράμγατι σε stock. Κάτι δεν πάει καλά εδώ.

Επεξ/σία από lakis_eo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, lakis_eo said:

Βλέποντας το τελικό κόστος, είμαστε στα 1135. Βλεποντας τα tflops (να έχουμε κάτι να συγκρίνουμε) η κάρτα που προτείνεις είναι στα 37 tflops, το ps5 pro (φήμες) στα 33.5. 

Τί χάνω από αυτό που πορτείνεις; Πληρώνω 40% παραπάνω για 10% "αύξηση" στα παιχνίδια; Ναι, υπάρχουν και άλλα πράγματα που κάνει το Pc, αλλά εδώ θέλω μόνο παιχνίδια. 

Και να συμπληρώσω ότι όλα τα περιφερειακά είναι μάρκα-με-έκαψες (teamgroup-adata-seasonc δεν τις έχω ξανακούσει ποτέτην ζωή μου.Asrock κάτι μου λέει στο πολύ Low-end) ). Χώρια ότι θέλει και συναρμολόγηση και είναι από 100 διαφορετικά μαγαζαιά, με ότι αυτό σημαίνει αν υπάρουν πράμγατι σε stock. Κάτι δεν πάει καλά εδώ.

μην κοιτας τα tflops δεν ειναι apples to apples που λενε οι Aγγλοι.

Για ps5 prop θες 850 για κονσολα 120 για ντισκ ντραιβ 30 ευρω για σταντ.. 1000

και σου λεει δωσε +100 ευρω για να εισαι καλυμενος. Μπορεις με 7700 να σου βγει το ιδιο.

Αν πας για συστημα με am4 θα σου βγει ποιο κατω. Επιπλεον με Αμ5 μπορεις αργοτερα να πας σε 7800χ3δ η 9800χ3δ και να δεις τρομερες αυξησεις στην αποδοση.

@tzavardin εχει 16gb unified ram/vram βγαινει σαν 10 γβ vram. Με 12γβ vram ειναι πολυ λιγα τα παιχνιδια που θα εχει θεμα και αυτο σε 4κ μονο. συμφωνα με leaks θα εχει και mod με +10% oc στον επεξεργαστη για -1,5% underclock στην gpu.

Επεξ/σία από mp44christos
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lakis_eo είπε

Θα σου πω πρώτα τα υπέρ του pc. Τα teraflops (φήμες που δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος) δεν μεταφραζονται άμεσα σε fps. Η 7800xt δεν είναι 10% πάνω είναι 20% από μία 6800 που πιθανότατα θα είναι η αντίστοιχη στο ps5 pro. 

Επίσης τόσο το pc όσο και το ps5 εχουν επεξεργαστή. Οι φήμες λένε ότι θα είναι ο ίδιος με το απλό ps5, δηλαδή ryzen 5000. Εσύ παίρνεις ryxen 7600 που ισοδυναμεί με έναν 5800x3d στα games. Σε 1% lows είναι κάπου στο 30% πάνω από έναν 5600. Άρα η αύξηση σου είναι πάνω από 20% Το πόσο ακριβώς θα το ξέρουμε όταν οι φήμες γίνουν πραγματικότητα και βγει το ps5 pro. 

Για τα υποσυστηματα. Η seasonic είναι η καλύτερη μάρκα τροφοδοτικών που υπάρχει πιθανότατα και το τροφοδοτικό είναι midrange σειρά. Κρατάει και καλύτερη κάρτα δηλαδή.  Η asrock βγάζει τις καλύτερες μητρικές στο am5 και η συγκεκριμένη έχει vrm για να βάλεις στο μελλον μέχρι και ryzen *900. 

Η adata m die hynix τσιπάκι έχει στις ram και ειναι 6000 cl30. Ο δισκος έχει 5000 write. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το ps5 δεν θα έχει μέσα generic ssd 3000 mb write και τίποτα μνήμες με latency στο Θεό. 99% θα είναι φασον generic πράγματα. 

Και προφανώς σε αυτό το pc μπορείς να αναβαθμίσεις στο μελλον και να βάλεις υλικό για την επόμενη γενιά παιχνιδιών. Το ps5 pro θα πρέπει να γίνει ps6 και να δώσεις άλλα 800. Και όπως είπα, υπάρχει μια μαγική λέξη που λέγεται πειρατεία, ή κλειδάδικα. 

Από την άλλη υπάρχει η ευκολία ανοίγω ps5 ,και παίζω. Βεβαια παίζω στα 30 και στα 60 fps και με χειριστηριο, αλλά παίζω. Ούτε ποια setting να βάλω, ούτε να τσεκάρω τα thermals, ούτε driver problems, ούτε τίποτα. Αλλά πληρώνω 800 με 1000 για συσκευή και κάνα 500αρι για παιχνίδια και παίρνω μια καλή (πιθανόν χειρότερη σε fps και λοιπά ήδη παιχνιδιών), αλλά καλή εμπειρία σε 4-5 παιχνιδια. 

Άμα παίζεις fifa και κάνα δυο aaa games πάρε ps. Άμα θες να παίξεις ότι καινούριο βγαίνει μου φαίνεται ακραία αυτοκτονία το ps5 pro. 2 χιλιάρικα επένδυση για να είναι obsolete σε δυο χρόνια.

Τέλος το build μπορείς να το κάνεις και σε κάνα μαγαζί τυπου eshop που είναι 7 ευρω το στήσιμο. Λύσεις υπάρχουν. Το θεμα ειναι να διαλέξεις τι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. Από το τι παίζεις θα κριθεί τι θα  διαλέξεις να πάρεις. 

Επίσης όπως είπαμε γίνεται να σου βγάλω και φτηνότερο build σε am4 απλά αναβάθμιση δεν θα υπάρχει. 

Επεξ/σία από tzavardin
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, mp44christos είπε

μην κοιτας τα tflops δεν ειναι apples to apples που λενε οι Aγγλοι.

Για ps5 prop θες 850 για κονσολα 120 για ντισκ ντραιβ 30 ευρω για σταντ.. 1000

και σου λεει δωσε +100 ευρω για να εισαι καλυμενος. Μπορεις με 7700 να σου βγει το ιδιο.

Αν πας για συστημα με am4 θα σου βγει ποιο κατω. Επιπλεον με Αμ5 μπορεις αργοτερα να πας σε 7800χ3δ η 9800χ3δ και να δεις τρομερες αυξησεις στην αποδοση.

@tzavardin εχει 16gb unified ram/vram βγαινει σαν 10 γβ vram. Με 12γβ vram ειναι πολυ λιγα τα παιχνιδια που θα εχει θεμα και αυτο σε 4κ μονο. συμφωνα με leaks θα εχει και mod με +10% oc στον επεξεργαστη για -1,5% underclock στην gpu.

Αρχικά δεν θέλω disc drive. Έχεις disc drive στο pc; Γιατί θέλεις σώνει και καλά στο playstation; Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ένα πάνω απο 10 χρόνια (και στο pc/steam και στις κονσόλες). Στο σοβαρό/αστείο η ερώτηση είναι "Ποιος !@#$%^@ αγοράζει ακόμη δισκάκια; Τί τα κάνετε, χαιδεύετε τα κουτία;". Πάει αυτό.

Το σταντ είναι μεγάλο φάουλ που δεν είναι στο κουτί. Πάλι προσωπικά, καμία κονσόλα ή pc (εμετός τα rgb λαμπάκια0. Τα κρύβω κάπου να μην τα βλέπω. Δεν με ασπασχολέι, αλλά έπρεπε να είναι μέσα στο κουτί. 

Το θέμα είναι αν μπορώ με 800 ευρώ (και κάτι παραπάνω) να πάρω κάτι που θα είναι καλύτερο από αυτό. Αν έχει ίδια απόδοση, τί κερδίζω τότε;

Επεξ/σία από lakis_eo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, lakis_eo said:

Αρχικά δεν θέλω disc drive. Έχεις disc drive στο pc; Γιατί θέλεις σώνει και καλά στο playstation; Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ένα πάνω απο 10 χρόνια (και στο pc/steam και στις κονσόλες). Στο σοβαρό/αστείο η ερώτηση είναι "Ποιός !@#$%^@ αγοράζει ακόμη δισκάκια; Τί τα κάνετε, χαιδεύτερε τα κουτία;". Πάει αυτό.

Το σταντ είναι μεγάλο φάουλ που δεν είναι στο κουτί. Πάλι προσωπικά, καμία κονσόλα ή pc (εμετός τα rgb λαμπάκια0. Τα κρύβω κάπου να μην τα βλέπω. Δεν με ασπασχολέι, αλλά έπρεπε να είναι μέσα στο κουτί. 

Το θέμα είναι αν μπορώ με 800 ευρώ (και κάτι παραπάνω) να πάρω κάτι που θα είναι καλύτερο από αυτό. Αν έχει ίδια απόδοση, τί κερδίζω τότε;

Το θετικο στις κονσολες ειναι το ντισκ ντραιβ. Οτι μπορεις να παιζεις μεταχειρισμενα παιχνιδια γτ καινουρια κανουν 70αρια. Δεν εχει gamepass η εκπτωσεις steam η sony. διαβασε το σχολιο του φιλου απο πανω.

ξεχασα οτι θες συνδρομη για ονλαιν. 60 ευρω ειναι το φτυνοτερο που εχω δει αν δεν κανω λαθος.

Επεξ/σία από mp44christos
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...