Ukforthemoment Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, xenkato είπε "Ζω" για τη μερα που θαχω στα χερια ενα ποθητο, αλλα πολύ ποθητο ομως αντικειμενο , που θα κοβουνε φλεβες να το αποκτησουνε ολοι κ γω θα γραψω στην αγγελία : "Δε στελνω ΠΟΥΘΕΝΑ-χερι-χερι ΤΡΙΠΟΛΗ" 😄😄 Τίνος είσαι εσύ; (και εγώ απο Τρίπολη είμαι) 1 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Μπαίνεις και reddit για να συζητήσεις αν είναι μπουγάτσα με τυρί; 4
Giannismarianna Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Στο "χέρι χέρι μόνο" έχουν βοηθήσει κάτι καλοπαιδα με πιστόλες μεγάλες δεν φταίει ο άλλος.. Η ερώτηση "σε ποια περιοχή βρίσκεστε" είναι η συνέχεια τού "χέρι χέρι μόνο" και βοηθά στην μαντεψια τής εισερχόμενης πιστόλας.
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) προσωπικα ειτε συναντηση ειτε αποστολη μετα απο καταθεση. Για μενα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ η αντικαταβολη δεν υπαρχει. αν καποιος( που μου εχει τυχει )δεν με εμπιστευεται με τοσα ποστς, αξιολογησεις ας το παρει απο αλλου εχω στειλει απειρες φορες επαρχια αλλα δεν θα το κανα με κατι ακριβο πχ 500 ευρω Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2024 από poulinos 1
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, Low_Prices12 είπε οταν σας ρωτάνε ΠΕΡΙΟΧΗ? Μην μου λες περιοχή της Αθήνας ρε αδερφε Κατσε λιγο γιατι δεν το καταλαβα αυτο. Θα με ρωτησεις περιοχη και εγω θα σου πω Αθηνα. Ακομα και Αθηναιος να εισαι, τι θα βγαλεις απο αυτο? Αντε και σου λεω Πατρα. Τι καταλαβες? Μπορεις να ρωτησεις απλα "Πολη?" και παει παρακατω η συζητηση. Τωρα οσον αφορα το χερι με χερι, ως πωλητης που παντα θελω την επιτοπου συναλλαγη, θα σου εξηγησω τον δικο μου λογο, που ειναι απλουστατος. Γιατι βαριεμαι. Βαριεμαι οικτρα να συσκευασω το αντικειμενο, βαριεμαι να κανω την διαδικασια με BOX, βαριεμαι να παω μεταφορικη και να παρακολουθω μετα αν εφτασε το αντικειμενο, αν μπηκαν τα χρηματα, αν θα παραλαβει ο αλλος και δεν μου γυρισει πισω κλπ κλπ. Βαριεμαι. Οποτε τι κανω? Χερακι και μια χαρα, συναντιομαστε σε χρονο/μερος που μας βολευει και ολα καλα. Δεν βρισκουμε κοινο μερος/ωρα? Κανενα προβλημα, παμε στον επομενο που μπορει να το θελει Θελω να πω, καποιες φορες δεν ειναι περιπλοκα τα πραγματα ουτε κρυβεται καμια περιεργη φιλοσοφια απο πισω. Καποιες φορες απλα βαριεσαι να ασχοληθεις πολυ κι αν πουληθει, πουληθηκε. 14 1
leolipop Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, xenkato είπε "Ζω" για τη μερα που θαχω στα χερια ενα ποθητο, αλλα πολύ ποθητο ομως αντικειμενο , που θα κοβουνε φλεβες να το αποκτησουνε ολοι κ γω θα γραψω στην αγγελία : "Δε στελνω ΠΟΥΘΕΝΑ-χερι-χερι ΤΡΙΠΟΛΗ" 😄😄 Πριν απο καμία 20αρια χρόνια είχαμε πάει με φίλο βράδυ από Περιστέρι στο Άργος για να πάρει ένα siemens cx...κάτι !!! Στα του θέματος, υπάρχει μια λογική στο όλο ζήτημα Προσωπικά αν δεν αναφέρει κάτι ο πωλητής απλά ρωτάω,που βρίσκεστε. Το γελοίο είναι όταν λένε χέρι με χέρι αλλά δε γράφει πουθενα την περιοχή/πόλη. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2024 από leolipop 1
Petros Electron Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Θα μπορουσε να λυθει το θεμα αν γραφαμε ολοι στις αγγελίες μας τουλάχιστον την πόλη/νομό που είμαστε. Εγω πχ γράφω Αθήνα κοντα στο κέντρο γιατι δεν θελω να βγάζω φορα-παρτίδα σε ποια περιοχή (δήμο) ακριβώς μένω και επίσης γράφω και τους τρόπους της αποστολής και ολα καλα. Μέτα απο ενδιαφέρον και με προσωπικά μηνύματα κανονίζουμε τα υπόλοιπα. Γενικά είμαι ευέλικτος και εχω δωσει αρκετά πράγματα και χερι-χερι αλλα και με αποστολές με BOX, κτελ, πρακτορεία. Και παντα πραγματικές φωτογραφίες για να φαίνεται η κατάσταση στο προϊόν που πουλάω, και οχι με φωτο απο το ιντερνετ, γιατι βαριέμαι να στειλω στο pc μου μια φωτο απο το κινητό μου. Οσο ποιο καλοφτιαγμενη ειναι μια αγγελία τοσο και ποιο πολυ θα τραβήξει τους υποψήφιους αγοραστές και φυσικά παίζει ρόλο και η τιμη. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2024 από Petros Electron 1 1
xenkato Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, fmarkos είπε Δεν κάνεις εξαιρέσεις για όσους είναι Liverpool; Αν όχι θα στείλω κάποιον φίλο που μένει εκεί κοντά Εχεις δικιο , επρεπε να το αναφερω στην μηνυμα μου. "Στελνω μονο σε οπαδους της Λιβερπουλ" 😁 Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2024 από xenkato
lector Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Ας ξεκινησουμε με το οτι θα επρεπε να ειναι υποχρεωτικο (αν οχι αυτονοητο) ο πωλητης να αναγραφει την τοποθεσια, και δη την περιοχη που τον εξυπηρετει για χερι με χερι συναλλαγη. Αν πουλαω κατι και λεω οτι βρισκομαι αθηνα, θα επρεπε να σημαινει οτι οπουδηποτε εντος αθηνας, ειτε καλλιθεα ειτε κηφισια, ειμαι διατεθειμενος να κανω συναλλαγη χερι με χερι. Διαφορετικα, θα επρεπε να λεω κατευθειαν, περιοχη καλλιθεα, και αμα γουσταρει ο αγοραστης ερχεται καλλιθεα, αν οχι, γινεται η συναλλαγη με αλλο τροπο. Αυτο το τοσο απλο πραγμα ειναι προς οφελος και των δυο μερων και κανει πιο ευκολη τη συνεννοηση. 1
adi32 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Συνηθως αυτοι που δε γραφουν καθολου περιοχη ειναι επαρχια γιατι ξερουν οτι θα εχουν πολυ λιγη ζητηση
mechpanos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εγώ όντας κάτοικος επαρχίας (ναι ρε φίλε επαρχία είμαστε πώς να το κάνουμε τώρα είτε μας αρέσει είτε όχι!!!) δεν βλέπω το πρόβλημα. Έχω κάνει αγορές, όχι πολλές ούτε καν δεκάδες και όχι μεγάλης αξίας, αλλά δεν είχα ΠΟΤΕ πρόβλημα ούτε συνεννόησης, ούτε αποστολής. Εγώ τί θέλω σαν αγοραστής; Να πάρω το αντικείμενο που πωλείται, στην τιμή που πωλείται, και να είναι σε καλή κατάσταση. Τί θέλει ο πωλητής; Να το διώξει γρήγορα, να πάρει τα λεφτά του, να μην του ζητάει ευθύνη ο παραλήπτης για τυχόν προβλήματα. Ε... το πρόβλημα το 2024 πλέον, έχει επιλυθεί. Βασικά έχει επιλυθεί από τα 2000s με το ebay αλλά εμείς πάμε με ώρα Ελλάδας. Αγοράζω ΜΟΝΟ από πωλητές που έχουν πολλές και καλές αξιολογήσεις, αν είναι αντικείμενο αξίας. Δεν ασχολούμαι με αντικαταβολές. Του βάζω τα λεφτά, στέλνει το προϊόν. Αναλαμβάνω το ρίσκο της μεταφοράς. ΑΝ είναι αντικείμενο αξίας Ή έχει νόημα να δεις σε τί κατάσταση είναι, αγγαρεύω φίλο/συγγενή Αθηναίο μή άσχετο, να πάει να το δει και να παραλάβει ο ίδιος χέρι - χέρι. Περιοχή ρωτάω μόνο για να δω ποιον φίλο/συγγενή θα αγγαρέψω (έχω δίκτυο ) ή για να ξέρω πόσο μεγάλη θα είναι η χάρη που θα χρωστάω Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2024 από mechpanos 3
techartware Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Η εμπειρία μου στις αγγελίες είναι σαν αγοραστής και μένω Αθήνα. Ωστόσο μου έχει να ενδιαφέρομαι για αγγελίες που ο πωλητής είναι σε άλλη πόλη και δεν κάνουν αποστολή, οπότε και πάω στην επόμενη αγγελία. Όταν στις αγγελίες αναφέρεται σαν περιοχή η "Αθήνα", πιστεύω ότι εννοείται η Αθήνα με τον Πειραιά και τα προάστια και όχι η πόλη των Αθηνών. Η ιδιορρυθμία μιας αγγελίας της περιοχής Αθήνας ή γενικά μιας πιο μεγάλης περιοχής (πλεονέκτημα το να καλύπτεται από ΜΜΜ), είναι ότι υπάρχουν πιθανότητες να βολέψει η συναλλαγή χέρι - χέρι. Αυτό γιατί υπάρχει η πιθανότητα ο τόπος κατοικίας / εργασίας του αγοραστή ή κάποιου φίλου του να είναι σχετικά κοντά με του πωλητή ή να γίνεται συνάντηση κάπου στη μέση ή πχ κατά τη μετάβαση στην εργασία κλπ. Ιδιαίτερα για κάτι όπως πχ ένα κινητό ή laptop αλλά ή για ένα προϊόν χαμηλής αξίας, η συναλλαγή δια ζώσης έχει πλεονεκτήματα κατά περίπτωση και μάλλον για αυτό θέλουν οι πωλητές και αγοραστές το χέρι χέρι. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2024 από techartware
The_Judas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις αγγελίες θα πρέπει να αναφέρει ο καθένας που μένει, ώστε να μην υπάρχουν παρανοήσεις. Επίσης πρέπει να είναι σαφές αν στέλνουν ταχυδρομικά ή είναι συναλλαγή μόνο χέρι-χέρι. και εγώ αν θέλω κάποιο αντικείμενο, θα προτιμήσω στην δική μου πόλη. Αν δεν γράφει αναγκάζομαι να του στείλω ένα μήνυμα και έτσι χάνετε άδικα χρόνος. Το είχε προτείνει και παλιότερα να υπάρχει στις αγγελίες φίλτρο πόλη. Τα μεταφορικά είναι συνήθως ακριβά και δεν συμφέρει πολλές φορές... Επίσης επειδή ο νομός Αττικής εχει μεγάλη έκταση και πολλοί βαριούνται να κάνουν ταξίδι από την μια άκρη στην άλλη ή δεν αξίζει τον κόπο γιατί είναι ταξίδι 1-2 ώρες. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2024 από The_Judas
Προτεινόμενες αναρτήσεις