Low_Prices12 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε ολο το team θελω να θίξω ενα θέμα που πιστεύω πολλοί θα ταυτιστούν.. Είναι χιουμοριστικό (και μη) 😁 Όλοι εσείς που ανεβάζετε αγγελίες οταν σας ρωτάνε ΠΕΡΙΟΧΗ? Μην μου λες περιοχή της Αθήνας ρε αδερφέ! Δεν ειναι ολη η Ελλάδα μια Αθήνα. Παραδόξως χωρις να θέλω να "προσβάλλω" αλλα το κόλλημα το εχετε κυρίως Αθηναίοι..Για να ρωτάει περιοχή ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ μονο Αθήνα γιατί ειναι γνωστό πως πανω απο Στερεά Ελλάδα κ πάνω συνορεύουμε με Βουλγαρία και το 2ο κόλλημα σας "Μονο χερι χερι δεν στέλνω επαρχία".. Σιγα ρε προτευουσιάνε που ολη η Ελλάδα ειναι επαρχία κι εσυ το κεντρο του κόσμου 😅😅 Τωρα μην το προσωποοποιησετε και παρεξηγηθείτε μεμονωμένα..Είμαι κι εγω χρόνια στο φόρουμ εχω κανει παααρα πολλες συναλλαγές και "εχασα" πολλες ΜΟΝΟ απο Αθηναίους με τα 2 αυτά κόμπλεξ του να ρωτάς περιοχή, αν στέλνεις ,με τι στέλνεις, αν θελει κατάθεση η αντικαταβολή, σε τι κατάσταση ειναι κ.ο.κ κ παίρνεις απάντηση....Χαϊδάρι! ΟΥΓΚ ! Και το 2ο φυσικά το "μονο χερι δεν στέλνω επαρχία... ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑΙΟΙ το κάνετε και λιιιιγο Θεσσαλονίκη αλλα με Αθηναίους παιδιά ειλικρινά οταν μπαινω σε αγγελία κ βλεπω κάτω Αθήνα πλεον μπορει να μην στειλω καν μνμ 😅 ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ. Υ.Γ. Για όσους δεν καταλαβαίνουν τον τόνο και οτι ειναι σε πλαίσια συζήτησης οχι κραξιματος..Πρόβλημα του 😅 Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2024 από Low_Prices12 7 5 1 2
Nabuko Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 1.Υπάρχουν περιπτώσεις που πιο γρήγορα πας εσύ με αμάξι από τη Δράμα στη Θεσσαλονίκη παρά ένας από μια περιοχή της Αττικής σε άλλη. 2. Το "κόλλημα " που λες με την αντικαταβολή δεν το κατάλαβα. Ότι θέλει θα κάνει ο άλλος και με όποιον τρόπο θέλει θα πουλήσει. Το έχουμε αναλύσει πολλάκις γιατί κάποιοι αποφεύγουν αυτόν τον τρόπο. Απλά σου φαίνεται έτσι γιατί στατιστικά οι περισσότερες αγγελίες είναι από Αττική. 3. Προσπάθησε να φτιάξεις το συντακτικό σου. 12
Low_Prices12 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Nabuko είπε 1.Υπάρχουν περιπτώσεις που πιο γρήγορα πας εσύ με αμάξι από τη Δράμα στη Θεσσαλονίκη παρά ένας από μια περιοχή της Αττικής σε άλλη. 2. Το "κόλλημα " που λες με την αντικαταβολή δεν το κατάλαβα. Ότι θέλει θα κάνει ο άλλος και με όποιον τρόπο θέλει θα πουλήσει. Το έχουμε αναλύσει πολλάκις γιατί κάποιοι αποφεύγουν αυτόν τον τρόπο. Απλά σου φαίνεται έτσι γιατί στατιστικά οι περισσότερες αγγελίες είναι από Αττική. 3. Προσπάθησε να φτιάξεις το συντακτικό σου. 1. Τελείως ατοπη παρατήρηση απλά για να πεις.. Που κολλάει η αλλαγή περιοχής οταν αναφέρομαι στο οτι "δεν στέλνουν δέματα εκτος Αθηνών".. Ισα ισα αυτο που λες αντιφάσκει γιατί θα ηταν πιο ευκολο να στειλεις δεμα σε επαρχία παρά να το παραδώσεις σε αλλη περιοχή. 2. Παλι άτοπο κι εκτος θέματος 3. Κρίνοντας οτι σε κανένα θεμα δεν έχεις πέσει μεσα φαντάζομαι οτι το πρόβλημα δεν ειναι στο δικο μου συντακτικό αλλα στην δικη σου οπτική. 4 και κυριότερο το πηγες τελείως αλλου το θέμα κ πιο "σοβαρά" απ οσο θα έπρεπε..Καλα έκανα κι έγραψα το Υ.Γ. αλλα ουτε καν αυτό κατάλαβες Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2024 από Low_Prices12 2 1
Nabuko Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Άλλο ένα ότι να ναι θέμα από κάποιον που δεν καταλαβαίνει τι του λένε. 7 4
fmarkos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 36 λεπτά πριν, Low_Prices12 είπε Καλημέρα σε ολο το team θελω να θίξω ενα θέμα που πιστεύω πολλοί θα ταυτιστούν.. Είναι χιουμοριστικό (και μη) 😁 Όλοι εσείς που ανεβάζετε αγγελίες οταν σας ρωτάνε ΠΕΡΙΟΧΗ? Μην μου λες περιοχή της Αθήνας ρε αδερφέ! Δεν ειναι ολη η Ελλάδα μια Αθήνα. Παραδόξως χωρις να θέλω να "προσβάλλω" αλλα το κόλλημα το εχετε κυρίως Αθηναίοι..Για να ρωτάει περιοχή ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ μονο Αθήνα γιατί ειναι γνωστό πως πανω απο Στερεά Ελλάδα κ πάνω συνορεύουμε με Βουλγαρία και το 2ο κόλλημα σας "Μονο χερι χερι δεν στέλνω επαρχία".. Σιγα ρε προτευουσιάνε που ολη η Ελλάδα ειναι επαρχία κι εσυ το κεντρο του κόσμου 😅😅 Τωρα μην το προσωποοποιησετε και παρεξηγηθείτε μεμονωμένα..Είμαι κι εγω χρόνια στο φόρουμ εχω κανει παααρα πολλες συναλλαγές και "εχασα" πολλες ΜΟΝΟ απο Αθηναίους με τα 2 αυτά κόμπλεξ του να ρωτάς περιοχή, αν στέλνεις ,με τι στέλνεις, αν θελει κατάθεση η αντικαταβολή, σε τι κατάσταση ειναι κ.ο.κ κ παίρνεις απάντηση....Χαϊδάρι! ΟΥΓΚ ! Και το 2ο φυσικά το "μονο χερι δεν στέλνω επαρχία... ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑΙΟΙ το κάνετε και λιιιιγο Θεσσαλονίκη αλλα με Αθηναίους παιδιά ειλικρινά οταν μπαινω σε αγγελία κ βλεπω κάτω Αθήνα πλεον μπορει να μην στειλω καν μνμ 😅 ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ. Υ.Γ. Για όσους δεν καταλαβαίνουν τον τόνο και οτι ειναι σε πλαίσια συζήτησης οχι κραξιματος..Πρόβλημα του 😅 Πριν από χρόνια πούλαγα έναν υπολογιστή χαμηλών επιδόσεων, είχε ένας φίλος μια εταιρία την έκλεισε και ανέλαβα να ξεφορτωθώ την υποδομή του. Το pc αυτό που λες το έδωσα (αν θυμάμαι καλά) κάπου στα 50€. Μίλησα με ένα παλικάρι που ήταν επαρχία, δεν θυμάμαι περιοχή, το κλείνουμε μου στέλνει τα λεφτά πάω στην κούριερ να το στείλω και μου ζητάει 30€ περίπου!!! Όταν πήρα τον άνθρωπο τραβούσε τα μαλλιά του, φυσικά μπήκα στον κόπο πετάχτηκα στα ΚΤΕΛ και το έστειλα από εκεί με λιγότερο από 10€. 1
stefanos50 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Όταν είσαι από Αθήνα και ξέρεις κατά 99% ότι θα βρεθεί αγοραστής από την Αθήνα το λογικό είναι να θέλεις να το δώσεις μόνο χέρι με χέρι. Η αποστολή μόνο αρνητικά έχει. Μου έχει τύχει να δώσω υδρόψυξη η οποία δεν έκανε με την μητρική του αγοραστή και μου την γύρισε. Φαντάσου να γινόταν το ίδιο με αποστολή και καταθέσεις αντί απλά να του πω να περάσει από το σπίτι μου και να την επιστρέψει. Αυτό στο λέω ενώ δεν είμαι ούτε Αθηναίος και ενώ έχω φύγει από την Αθήνα εδώ και κάποια χρόνια. 2
JakeKaufman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 2 hours ago, Low_Prices12 said: Όλοι εσείς που ανεβάζετε αγγελίες οταν σας ρωτάνε ΠΕΡΙΟΧΗ? Μην μου λες περιοχή της Αθήνας ρε αδερφέ! 😅 Κακώς ρωτάς ΠΕΡΙΟΧΗ. Πρέπει να ρωτάς "Πόλη" όταν ρωτάς περιοχή, ο άλλος αντιλαμβάνεται κάποια περιοχή μιας πόλης. επομένως συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, έχεις θέμα με το συντακτικό σου. για το 2ο που σε ενοχλεί ("Μονο χερι χερι δεν στέλνω επαρχία"), οποίος καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι. και εγώ την έχω πατήσει με αντικαταβολή, και από τότε μόνο χέρι-με-χερι, τι να κάνουμε. αν δεν σου αρέσει πήγαινε στον επόμενο.
haris_216 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Με δεδομένο ότι η Αθήνα ΕΙΝΑΙ η μισή Ελλάδα (δεν το λέω σαν καλό ή κακό, απλά σαν γεγονός) και προσωπικά κατοικώ σε αυτή, έχω αρκετές πιθανότητες να βρω αυτό που θέλω, είτε σαν αγοραστής είτε σαν πωλητής, από την Αθήνα. Και μάλιστα λόγω μεγάλου πληθυσμού, μπορώ να απορρίψω ακόμα και περιοχές της Αθήνας που μου πέφτουν μακριά και να μην χρειάζεται να τρέχω από τα νότια προάστια στην Παιανία. Οπότε γιατί να μπω στην διαδικασία της αποστολής/παραλαβής/αντικαταβολής με τον κίνδυνο να γυρίσει πίσω το δέμα που έστειλα (αφού ο παραλήπτης πετάει...αετό) ή να παραλάβω δέμα με πέτρες (ενώ έχω παραγγείλει πχ κινητό); Τώρα ως προς το να αναφέρει κανείς σκέτο "Καλλιθέα", "Αμπελόκηποι", κλπ εννοώντας ότι είναι στην Αθήνα ενώ υπάρχουν και σε άλλες πόλεις, όντως είναι λάθος (το κάνω κι εγώ 😔) Σημ. Από τη στιγμή που όντως η Αθήνα έχει τόσο μεγάλο πληθυσμό είναι αρκετά πιθανό κάποιος από πχ τη Δράμα που θέλει να πάρει κάτι, να έχει κάποιον γνωστό/συγγενή/μπατζανάκη στην Αθήνα που ενδεχομένως θα μπορούσε να παραλάβει για εκείνον (το έχουν κάνει σε μένα) κι έτσι να μην υπάρχει αμφιβολία από τα δύο μέρη. Σίγουρα πιο πολύπλοκο και θα το κάνει κανείς για κάτι σημαντικό και όχι για το κάθε σκατολοϊδι Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2024 από haris_216 1
vamvakoolas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 5 hours ago, Low_Prices12 said: Καλημέρα σε ολο το team θελω να θίξω ενα θέμα που πιστεύω πολλοί θα ταυτιστούν.. Είναι χιουμοριστικό (και μη) 😁 Όλοι εσείς που ανεβάζετε αγγελίες οταν σας ρωτάνε ΠΕΡΙΟΧΗ? Μην μου λες περιοχή της Αθήνας ρε αδερφέ! Δεν ειναι ολη η Ελλάδα μια Αθήνα. Παραδόξως χωρις να θέλω να "προσβάλλω" αλλα το κόλλημα το εχετε κυρίως Αθηναίοι..Για να ρωτάει περιοχή ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ μονο Αθήνα γιατί ειναι γνωστό πως πανω απο Στερεά Ελλάδα κ πάνω συνορεύουμε με Βουλγαρία και το 2ο κόλλημα σας "Μονο χερι χερι δεν στέλνω επαρχία".. Σιγα ρε προτευουσιάνε που ολη η Ελλάδα ειναι επαρχία κι εσυ το κεντρο του κόσμου 😅😅 Τωρα μην το προσωποοποιησετε και παρεξηγηθείτε μεμονωμένα..Είμαι κι εγω χρόνια στο φόρουμ εχω κανει παααρα πολλες συναλλαγές και "εχασα" πολλες ΜΟΝΟ απο Αθηναίους με τα 2 αυτά κόμπλεξ του να ρωτάς περιοχή, αν στέλνεις ,με τι στέλνεις, αν θελει κατάθεση η αντικαταβολή, σε τι κατάσταση ειναι κ.ο.κ κ παίρνεις απάντηση....Χαϊδάρι! ΟΥΓΚ ! Και το 2ο φυσικά το "μονο χερι δεν στέλνω επαρχία... ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑΙΟΙ το κάνετε και λιιιιγο Θεσσαλονίκη αλλα με Αθηναίους παιδιά ειλικρινά οταν μπαινω σε αγγελία κ βλεπω κάτω Αθήνα πλεον μπορει να μην στειλω καν μνμ 😅 ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ. Υ.Γ. Για όσους δεν καταλαβαίνουν τον τόνο και οτι ειναι σε πλαίσια συζήτησης οχι κραξιματος..Πρόβλημα του 😅 νομιζω οτι εισαι υπερβολικος και το προβλημα σου ειναι κυριως η αντικαταβολη. Και εγω απο επαρχια εχω κανει αγορες χωρις κανενα προβλημα απλως οπως εχω αναφερει επειδη επαρχια τα κουριερ ειναι οτιναναι απο τοτε που φεραν το boxnow εχουμε λυσει τεραστια προβληματα (καθυστερησεις/χρεωσεις μεταφορικα). Προσωπικα αν ειναι κατι τεχνολογιας, κινητο καρτα για πισι οταν ειμαι Αθηνα κανω επιτοπου το νταλαβερι. Θα πρεπει το 2024 να εισαι πολυ αθωος/αγαθος να παρεις π.χ iphone απο ιδιωτη επαρχια εξωτερικο χωρις να το δεις
gorge18 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, Low_Prices12 είπε Καλημέρα σε ολο το team θελω να θίξω ενα θέμα που πιστεύω πολλοί θα ταυτιστούν.. Είναι χιουμοριστικό (και μη) 😁 Όλοι εσείς που ανεβάζετε αγγελίες οταν σας ρωτάνε ΠΕΡΙΟΧΗ? Μην μου λες περιοχή της Αθήνας ρε αδερφέ! Δεν ειναι ολη η Ελλάδα μια Αθήνα. Παραδόξως χωρις να θέλω να "προσβάλλω" αλλα το κόλλημα το εχετε κυρίως Αθηναίοι..Για να ρωτάει περιοχή ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ μονο Αθήνα γιατί ειναι γνωστό πως πανω απο Στερεά Ελλάδα κ πάνω συνορεύουμε με Βουλγαρία και το 2ο κόλλημα σας "Μονο χερι χερι δεν στέλνω επαρχία".. Σιγα ρε προτευουσιάνε που ολη η Ελλάδα ειναι επαρχία κι εσυ το κεντρο του κόσμου 😅😅 Τωρα μην το προσωποοποιησετε και παρεξηγηθείτε μεμονωμένα..Είμαι κι εγω χρόνια στο φόρουμ εχω κανει παααρα πολλες συναλλαγές και "εχασα" πολλες ΜΟΝΟ απο Αθηναίους με τα 2 αυτά κόμπλεξ του να ρωτάς περιοχή, αν στέλνεις ,με τι στέλνεις, αν θελει κατάθεση η αντικαταβολή, σε τι κατάσταση ειναι κ.ο.κ κ παίρνεις απάντηση....Χαϊδάρι! ΟΥΓΚ ! Και το 2ο φυσικά το "μονο χερι δεν στέλνω επαρχία... ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑΙΟΙ το κάνετε και λιιιιγο Θεσσαλονίκη αλλα με Αθηναίους παιδιά ειλικρινά οταν μπαινω σε αγγελία κ βλεπω κάτω Αθήνα πλεον μπορει να μην στειλω καν μνμ 😅 ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ. Υ.Γ. Για όσους δεν καταλαβαίνουν τον τόνο και οτι ειναι σε πλαίσια συζήτησης οχι κραξιματος..Πρόβλημα του 😅 Μεγαλο θεμα.. Θα βγουν να πουν οτι η μιση Ελλαδα ειναι στην αθηνα οποτε εξυπακούεταιι.. Εδω ο αλλος στο θεμα με τα iphone ελεγε οτι μενουν 11 εκατομμύρια κοσμος στην αττικη την στιγμη που ολη η Ελλαδα εχει 10κατι. Αυτο εχει ξεκινήσει κατα κυριο λογο απο τα ΜΜΕ οταν βγαινουν και σου λενε σεισμος 2,1 αισθητός στην αττκη και μπορει να ειναι στην κορινθο ξερω γω. Το ιδιο και με τα καιρικα. Το δέχομαι οτι ειναι η μιση Ελλαδα εκει. Αλλα αυτο δεν κανει τους υπόλοιπους κατώτερους σε οτιδήποτε. 1
Nabuko Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 40 λεπτά πριν, gorge18 είπε Αλλα αυτο δεν κανει τους υπόλοιπους κατώτερους σε οτιδήποτε. Δεν ανέφερε κανένας πουθενά κάτι τέτοιο πάντως. 5
adi32 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Φυσικο ειναι να θελει καποιος να παρει κατι απο κοντινο μερος, να το δει επιτοπου αν ειναι οκ, να δει τον πωλητη κλπ Ουτε να πληρωνει μεταφορικα ουτε να στελνει λεφτα και να θελει επιστροφες μετα 4
xenkato Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 "Ζω" για τη μερα που θαχω στα χερια ενα ποθητο, αλλα πολύ ποθητο ομως αντικειμενο , που θα κοβουνε φλεβες να το αποκτησουνε ολοι κ γω θα γραψω στην αγγελία : "Δε στελνω ΠΟΥΘΕΝΑ-χερι-χερι ΤΡΙΠΟΛΗ" 😄😄 27
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, Low_Prices12 είπε Καλημέρα σε ολο το team θελω να θίξω ενα θέμα που πιστεύω πολλοί θα ταυτιστούν.. Είναι χιουμοριστικό (και μη) 😁 Όλοι εσείς που ανεβάζετε αγγελίες οταν σας ρωτάνε ΠΕΡΙΟΧΗ? Μην μου λες περιοχή της Αθήνας ρε αδερφέ! Δεν ειναι ολη η Ελλάδα μια Αθήνα. Παραδόξως χωρις να θέλω να "προσβάλλω" αλλα το κόλλημα το εχετε κυρίως Αθηναίοι..Για να ρωτάει περιοχή ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ μονο Αθήνα γιατί ειναι γνωστό πως πανω απο Στερεά Ελλάδα κ πάνω συνορεύουμε με Βουλγαρία και το 2ο κόλλημα σας "Μονο χερι χερι δεν στέλνω επαρχία".. Σιγα ρε προτευουσιάνε που ολη η Ελλάδα ειναι επαρχία κι εσυ το κεντρο του κόσμου 😅😅 Τωρα μην το προσωποοποιησετε και παρεξηγηθείτε μεμονωμένα..Είμαι κι εγω χρόνια στο φόρουμ εχω κανει παααρα πολλες συναλλαγές και "εχασα" πολλες ΜΟΝΟ απο Αθηναίους με τα 2 αυτά κόμπλεξ του να ρωτάς περιοχή, αν στέλνεις ,με τι στέλνεις, αν θελει κατάθεση η αντικαταβολή, σε τι κατάσταση ειναι κ.ο.κ κ παίρνεις απάντηση....Χαϊδάρι! ΟΥΓΚ ! Και το 2ο φυσικά το "μονο χερι δεν στέλνω επαρχία... ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑΙΟΙ το κάνετε και λιιιιγο Θεσσαλονίκη αλλα με Αθηναίους παιδιά ειλικρινά οταν μπαινω σε αγγελία κ βλεπω κάτω Αθήνα πλεον μπορει να μην στειλω καν μνμ 😅 ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ. Υ.Γ. Για όσους δεν καταλαβαίνουν τον τόνο και οτι ειναι σε πλαίσια συζήτησης οχι κραξιματος..Πρόβλημα του 😅 Για να την δεις και λίγο πιο χαλαρά και ήρεμα,και να ευχαριστιέσαι ακόμη περισσότερο τις αγοραπωλησίες σου...Είσαι σε φορουμ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ/ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ, καλώς ή κακώς τους όρους τους θέτει αυτός που πουλά...Δεν σου αρέσει κάτι, στον επόμενο ή σε κάποιο κατάστημα της περιοχής σου. ή ακόμη καλύτερα online... Από την άλλη άκρη του κόσμου μπορείς να φέρεις πλέον το οτιδήποτε...
fmarkos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, xenkato είπε "Ζω" για τη μερα που θαχω στα χερια ενα ποθητο, αλλα πολύ ποθητο ομως αντικειμενο , που θα κοβουνε φλεβες να το αποκτησουνε ολοι κ γω θα γραψω στην αγγελία : "Δε στελνω ΠΟΥΘΕΝΑ-χερι-χερι ΤΡΙΠΟΛΗ" 😄😄 Δεν κάνεις εξαιρέσεις για όσους είναι Liverpool; Αν όχι θα στείλω κάποιον φίλο που μένει εκεί κοντά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις