Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι στην interamerican οπου οι προσαυξησεις ειναι τρομακτικα υψηλες λες και ειμαι 70 ετών! Πριν 3 χρονια  πληρωνα 45 ευρώ / μηνα και η συγκεκριμενη ασφαλιστικη παρείχε και παντελως δωρεαν επισκεψεις σε γιατρους που δικτυου της..

Πριν 2 χρονια αυτη η τζαμπε παροχη κοπηκε και στη θεση μπηκε συμμετοχη 10 ευρω και απο 45 πηγε 50..λεω οκ..δε πειραζει

Περυσι το 50 εγινε 56 και φετος εγινε 67...ευρω! Και σκεφτομαι ...δλδ σε 5 χρονια ποσα θα πληρώνω; 

BTW ειμαι 42 χωρις θεματα υγειας ***

Έχετε να προτείνετε καποια φτηνότερη ισως; 

Ευχαριστω

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αλλο αν υπαρχει που αξιζει και αλλο ποσο κανει :) Φυσικα υπαρχει αν εχεις μπολικο χρημα δυστυχως. Εγω επειδη εχει καποια θεματακια υγεις ο γιος μου, του εχω κανει ισοβιο συμβολαιο απο το 2008  ING που γεννηθηκε απο τα τελευταια, μετα τα καταργσαν οι εταιρειες τα ισοβια , με 500.000 ευρω καλυψη κλπ κλπ, σε πληροφορω οτι εχει φτασει 1.600 τον χρονο, και καθε χρονο αυξανεται, βεβαι οτι εχω χρειθαστει δεν εχω δωσει δραχμη αλλα τι να το κανεις ο ρυθμος αυξησης ειναι τραγικος... 

Δημοσ.

Δεν ειναι ευκολα συγκρισιμα τα ποσα...δεν ειναι οπως το αυτοκινητο που ειναι ενα μοντελο κοινο,εδω ο ασφαλιζομενος ειναι ενα διαφορετικο ατομο καθε φορα.

Οι δωρεαν επισκεψεις στο δικτυο δεν ειναι κακη παροχη αλλα πρακτικα σημαινει οτι δεν επιλεγεις και οτι οι γιατροι σε κοιτανε σαν χαμενο χρονο

Προσωπικα δινω τα διπλα περιπου απο εσενα,χωρις γιατρους,με μονοκλινο,αποκλειστικη νοσοκομα,φυσιοθεραπειες και απαλλαγη 1500€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα δεν είναι τόσο οι αυξήσεις όσο η εξυπηρέτηση-κάλυψη και η ταλαιπωρία στα νοσοκομεία που συνεργάζονται. Μια επίσκεψη στο google στις κριτικές όλων των ασφαλιστικών θα σας πείσει. Όλοι τις κράζουν για τον ίδιο λόγο (μη κάλυψη περιστατικών με νοσοκομεία, μη αποζημίωση, μερική αποζημίωση, αποζημίωση μετά από μήνες και χαρτούρα ατέλειωτη, δικαστικές διαμάχες). Προφανώς πολλοί χωρίς θέματα υγείας δεν θα τα αντιμετωπίσουν γιατί δεν θα πάνε στο νοσοκομείο και τους ενδιαφέρει μόνο πόσα πληρώνουν. Όταν έρθει η ώρα του νοσοκομείου, διαπιστώνουν το πραγματικό πρόβλημα. Είχα επί χρόνια ασφάλεια υγείας και την έκοψα όταν κατάλαβα ότι ακόμη κι αν τη χρειαστώ (που μέχρι τότε θα είχα πληρώσει κάτι χιλιάδες τζάμπα λεφτά), θα μου βγάλει την πίστη ή πιθανώς δεν θα με αποζημιώσει καθόλου. Καλύτερα κάντε μια καβάτζα να βάζετε στην άκρη τα αντίστοιχα λεφτά παρά να τα πετάτε για ασφάλεια υγείας.

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, adi32 said:

Μην πετάτε τα λεφτά σας. 

Και κάποια δημόσια νοσοκομεία μια χαρά είναι 

Ο γιατρός παίζει ρόλο 

δεν θα διαφωνησω αλλα δεν εχω ουτε καν ασφαλιση ΙΚΑ για αυτο το ψαχνω

Δημοσ.
12 ώρες πριν, giantzeron είπε

Ειμαι στην interamerican οπου οι προσαυξησεις ειναι τρομακτικα υψηλες λες και ειμαι 70 ετών! Πριν 3 χρονια  πληρωνα 45 ευρώ / μηνα και η συγκεκριμενη ασφαλιστικη παρείχε και παντελως δωρεαν επισκεψεις σε γιατρους που δικτυου της..

Πριν 2 χρονια αυτη η τζαμπε παροχη κοπηκε και στη θεση μπηκε συμμετοχη 10 ευρω και απο 45 πηγε 50..λεω οκ..δε πειραζει

Περυσι το 50 εγινε 56 και φετος εγινε 67...ευρω! Και σκεφτομαι ...δλδ σε 5 χρονια ποσα θα πληρώνω; 

BTW ειμαι 42 χωρις θεματα υγειας ***

Έχετε να προτείνετε καποια φτηνότερη ισως; 

Ευχαριστω

Και εμενα μου κακοφάνηκε η αυξηση φετος , απο 137 το μηνα πηγα 157 οικογενειακο χωρις γιατρους.

Δημοσ.

Έχω ισόβιο πρόγραμμα και η Εθνική Ασφαλιστική μου έκανε 12% αύξηση! Σκέφτομαι να το γυρίσω σε ετήσιο αλλά σκέφτομαι ότι μπορεί να υπάρχουν παγίδες.

Δημοσ.

Ναι αυτής της άποψης ήμουν και εγώ μάζευε να βάζεις στην άκρη μην σου τύχει κάτι. Και αν σου κάτσει καμιά στραβή και θες εντατική και δεν βρίσκεις σε δημόσιο δίνε κάνα 10.000 την ημέρα σε ιδιωτικό..έχω δει περιουσίες από ανάγκη να εξαφανίζονται για νοσηλεία. Οκ δεν συμβαίνει κάθε μέρα αλλά ποτέ δεν ξέρεις που θα κάτσει. Εγώ ταλαιπωρία με λεφτά καθυστερήσεις κλπ ποτέ δεν έχω ζήσει, όσες φορές έχουμε μπει νοσοκομείο και εισαγωγή δειχνουμε καρτουλα και γεια σας. Δεν τα δίνω και τα περνώ πίσω μετά. Για αυτό λέω ότι είναι θέμα κόστους το όλο ζήτημα όσο πιο πολλά δίνεις τόσο πιο πολλά παίρνεις αλλά είναι πολλά τα λεφτά 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, giantzeron είπε

δεν θα διαφωνησω αλλα δεν εχω ουτε καν ασφαλιση ΙΚΑ για αυτο το ψαχνω

Αν έχεις ΑΜΚΑ, αυτό αρκεί σε δημόσιο νοσοκομείο, για να σε δεχθεί γιατρός, να σε εξετάσει, να σου γράψει φάρμακα και εξετάσεις και να κάνεις τις εξετάσεις. Δεν είναι αναγκαίο να είσαι εν ενεργεία ασφαλισμένος. Απλά ως ανασφάλιστος τα παραπεμπτικά εξετάσεων που θα σου δίνει ο γιατρός του νοσοκομείου δεν έχουν ισχύ σε κάποιο ιδιωτικό διαγνωστικό. Αντίθετα, εκτελούνται κανονικά σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία

Δημοσ.
5 hours ago, 1comment said:

Το θέμα δεν είναι τόσο οι αυξήσεις όσο η εξυπηρέτηση-κάλυψη και η ταλαιπωρία στα νοσοκομεία που συνεργάζονται. Μια επίσκεψη στο google στις κριτικές όλων των ασφαλιστικών θα σας πείσει. Όλοι τις κράζουν για τον ίδιο λόγο (μη κάλυψη περιστατικών με νοσοκομεία, μη αποζημίωση, μερική αποζημίωση, αποζημίωση μετά από μήνες και χαρτούρα ατέλειωτη, δικαστικές διαμάχες). Προφανώς πολλοί χωρίς θέματα υγείας δεν θα τα αντιμετωπίσουν γιατί δεν θα πάνε στο νοσοκομείο και τους ενδιαφέρει μόνο πόσα πληρώνουν. Όταν έρθει η ώρα του νοσοκομείου, διαπιστώνουν το πραγματικό πρόβλημα. Είχα επί χρόνια ασφάλεια υγείας και την έκοψα όταν κατάλαβα ότι ακόμη κι αν τη χρειαστώ (που μέχρι τότε θα είχα πληρώσει κάτι χιλιάδες τζάμπα λεφτά), θα μου βγάλει την πίστη ή πιθανώς δεν θα με αποζημιώσει καθόλου. Καλύτερα κάντε μια καβάτζα να βάζετε στην άκρη τα αντίστοιχα λεφτά παρά να τα πετάτε για ασφάλεια υγείας.

Απολυτως καμμια επαφη με την πραγματικοτητα. Για νοσηλειες και χειρουργεια ρουτινας και προγραμματισμενα, η εξυπηρετηση σαν εξυπηρετηση ειναι κλασεις ανωτερη.
Δεν μιλαω για επιπεδο γιατρων που ενδεχομενως οι γιατροι του ΕΣΥ να εχουν μεγαλυτερη εμπειρια και εξειδικευση, μιλαω για εξυπηρετηση.
Προγραμματισμος ραντεβου αμεσα, καθαρα δωματια, επαρκεις νοσηλευτριες,επαρκη φαρμακα και αναλωσιμα.
Ενδεικτικα να αναφερω, ραντεβου για χειρουργειο στραβου διαφραγματος αναμονη χειρουργειου στο ΝΝΑ δυο χρονια, στην Αθηναικη Κλινικη μεσω ομαδικου προγραμματος ασφαλισης σε δυο ημερες. Κοστος νοσηλειας και γιατρου μηδεν.

Ουτε φωνες ουτε αναμονη ουτε οπαδοι γνωστης ιταλικης ομαδας.
Τωρα στα πιο σοβαρα εξεταζεται και ελεγχεται ο ισχυρισμος σου και εξειδικευεται ανα περιπτωση. Δλδ αν καποιος ειναι καπνιστης, δεν το εχει δηλωσει στον προασφαλιστικο ελεγχο και παει με καρκινο του πνευμονα, δεν θα αποζημιωθει.

Παντως ξερω με απολυτη βεβαιοτητα πως στα ιδιωτικα, τουλαχιστον οι χημειοθεραπειες, που εχουν πολυ συγκεκριμενο διαστημα μεταξυ τους, το χρονοδιαγραμμα τηρειται απολυτα.
Στα δημοσια, μια δεν θα εχει ραντεβου, μια θα σου εχει φαει την πολυθρονα αυτος που θα εχει φακελωσει τον γιατρο και παει λεγοντας.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν φεύγεις από ισόβια προγράμματα ρίξε κατηγορία- θεση δωματιου ή βάλε μεγαλύτερη απαλλαγή ..

Ναι από δω κ πέρα που όλες( κ κυριως η εθνικη π ήταν μονοπώλιο)έχουν πουληθει σε global εταιρείες /fund θα ακουμε σοβαρα παραπονα

Zape πάρε ένα τηλ στο 14900 να κλείσεις ραντεβου.. 

Έχεις συγγενή ή σοβαρό βύσμα για δημοσιο νοσοκομειο? ναι θα σαι οκ

Οι ετήσιες αυξήσεις είναι εκτός ορίων! συγχαρητήρια κ στο πτωχευμενο κράτος π χρέωσε 24% φπα κ 15% φορο εδώ κ μερικά χρόνια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...