drafex Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Γεια σας παιδια. ενω ξεκιναει το pc kanonika πριν φορτωσει τα windows μου βγαζει μια μπλε οθονη που γραφει μεταξυ των αλλων "UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME". Να σημειωθει οτι προηγουμενως ειχε κολλησει κατα τη διαρκεια δημιουργιας DVD .Επισης δοκιμασα ολες τις επιλογες εκιννησης που δινονται -ασφαλη κτλ-ανεπιτυχως. Υπαρχει ελπιδα? Ευχαριστω εκ των προτερων...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 apla xsexase oti eixes ston skliro disko ! ekane format apo monos tou . sovara otan to epatha kai ego auto ta pada svistikan .
drafex Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Exo sto pc karta diktioy, mipos mporo na kano tipota?ti ftaiei?Mpoukose o skliros?
k_w_t Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 apo dos me tin entoli fixboot giati mallon exeis xasei ton bootsector
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 oti kai na kaneis den tha ginei tipota . an exeis disketa ekkiniseis tha deis oti o skliros einai adeios .
sotris99 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 oti kai na kaneis den tha ginei tipota . an exeis disketa ekkiniseis tha deis oti o skliros einai adeios . Με δισκέττα εκκίνησης δεν θα δεί τίποτα, αν ο δίσκος είναι φορμαρισμένος με ntfs. Δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση ξανά τα windows σε διαφορετικό directory και μην κάνεις φορμάτ λογικά θα δουλέψει κάνε back up μετά και ξανά ολοκληρωτικό φορμάτ. Που πάς όμως χωρίς cd εγκατάστασης....
GCMH Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ. Ενώ έκανα κάτι από "αστοχία" του σκληρου, το PC έσβησε και κατά την επανεκκίνηση η γνωστή μπλε οθόνη και το ίδιο μήνυμα.... Το πρόβλημα το έλυσα ΕΥΤΥΧΩΣ ως εξής: 1. Εκκίνηση του PC από το CD-ROM των WINDOWS XP. (κάνε τις αλλαγές από το BIOS ώστε να ξεκινά....) 2. Εάν έχεις password για τον Administrator καλώς....Αλλιώς η βοήθεια μου σταματά εδώ. ( sorry) 3. Login στην recovery console και εκτέλεση των εντολών chkdsk /f chkdsk /p fixboot Λογικά θα κάνει εκκίνηση.... Σε εμένα πέτυχε.....δεν έχασα τίποτα από τα δεδομένα μου ούτε έκανα επανεγκατάσταση τα Windows.... Ωστόσο είχα προνοήσει να έχω στο λογαριασμό του Administrator (είναι built-in user) ένα κωδικό..... Επιπλέον εάν παρόλ' αυτά δεν πετύχεις τίποτα, δεν θα ήταν κακό να βάλεις ένα ψαχτήρι (yahoo, google) να ψάξει πληροφορίες για το πρόβλημα. Έτσι βρήκα την λύση σε πολλααααααά προβλήματα που φρόντισε να παρουσιάσει ο Η/Υ μου :wink:
drafex Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Brika ena fix boot gia 4 diskettes.Tha dokimaso ayto kai tha do. Eyxaristo gia tis apantiseis...
Highlander Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Επίσης μην καταφύγεις σε λύση format αν έχεις πραγματικά ανάγκη τα δεδομένα. Υπάρχουν προγράμματα (κάποια είναι και freeware) που κάνουν ανάκτηση των δεδομένων, με την προυπόθεση ότι το δίσκο θα τον βάλεις πάνω σε ένα άλλο PC που θα έχει λειτουργικό σύστημα εκκίνησης σε άλλο δίσκο. Αν θέλεις ένα τέτοιο προγραμματάκι πες μου, γιατί έχει σταματήσει να είναι freeware και έχω κρατήσει μία τέτοια έκδοσή του.
drafex Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Eyxaristo highlander alla prospatho na apofigo kyrios to settarisma toy pc.Me to fixboot gia xp pro den egine tipota.Kai de mporo na kano boot apo to dvd-rom.Thelei cd-rom mipos?
enterprise-psi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 O GCMH Ειναι σωστος μονο που αν σου ζητησει administrator password πατα απλα enter και συνεχιζει κανονικα. θα πρωτεινα βεβαια μια διαφορετικη σειρα εντολων fixboot fixmbr chkdsk /f /r
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.