Atreidis Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Ξέρει κανείς πως κλείνει η αυτόματη αναπαραγωγή οταν ανοίγεις το application στην TV? Πραγματικά είναι ενοχλητικό προσπαθείς να ψάξεις κάτι να δεις και σε ζαλίζει.
Mr_Ap90 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Καλησπερα παιδια. Εχω κατεβασει το vodafone tv app και εχω συνδρομη χωρις αποκοδικοποιητη. Στην εφαρμογη στο κινητο παιζει κανονικα αλλα επειδη θελω να βλεπω στο λαπτοπ που με βολευει καλυτερα εχω μπει στην ιστοσελιδα που λεει η vodafone, αλλα οταν συνδέομαι και παταω να δω πχ μια ταινια μου βγαζει συνεχεια Σφάλμα αναπαραγωγής. Παρακαλώ προσπαθήστε αργότερα. (WV1863). Ξερει κανεις τι σημαινει ? και τι μπορω να κανω για αυτο με νοιαζει ποιο πολυ να βλεπω στο λαπτοπ και οχι στο κινητο. Ευχαριστω πολυ.
fmarkos Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Στις 13/4/2025 στις 5:58 ΜΜ, phanispal είπε https://tv.vodafone.gr/#/watchtv Χαμπάρι δεν είχα πάρει, ευχαριστώ.
Mankon7 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα μια βοήθεια. Μου έκαναν πρόταση από την Vodafone για ανανέωση σταθερού τηλεφώνου στα 100mbps και μου δίνουν δώρο το Vodafone family pack. Ξέρει κανείς τι κανάλια περιλαμβάνει; Παίζει μόνο από τον αποκωδικοποιητή που θα στείλουν ή και από το application? Γενικά αν έχει κάποιος το family pack θα ήθελα εντυπώσεις Ευχαριστώ
GeorgeVasil Δημοσ. Τρίτη στις 10:31 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:31 πμ Στις 15/4/2025 στις 6:46 ΠΜ, Mankon7 είπε Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα μια βοήθεια. Μου έκαναν πρόταση από την Vodafone για ανανέωση σταθερού τηλεφώνου στα 100mbps και μου δίνουν δώρο το Vodafone family pack. Ξέρει κανείς τι κανάλια περιλαμβάνει; Παίζει μόνο από τον αποκωδικοποιητή που θα στείλουν ή και από το application? Γενικά αν έχει κάποιος το family pack θα ήθελα εντυπώσεις Ευχαριστώ Επέκταση Οτι εχει στο Site τους συν Disney+. Παιζει από application σε android tv..αλλα η TV σου πρεπει να εχει πανω απο 2GB ram..αλλιως πρεπει να το βαλλεις με sideload...(δεν θα στο βγαζει στο Store). Ετσι το εχω εγω 2 χρονια τωρα. Το Box δεν το εχω συνδεσει καν.
manzana Δημοσ. Τρίτη στις 06:26 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:26 μμ Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Την βοήθεια σας θα χρειαστώ. Έχω samsung smart tv και μέχρι πριν από λίγες μέρες είχα ενεργό το Vodafone tv Start. Το συγκεκριμένο πακέτο έληξε 9/4ου. Έχοντας κερδίσει έναν κωδικό για 2 μηνες δωρεάν το ίδιο πακέτο, το ενεργοποίησα κανονικά μέσω my vodafone και πήγα να το ενεργοποιήσω στην τηλεόραση. Μου εμφάνιζε ένα μήνυμα "ο λογαριασμός σας έχει φραγή" και έμενε στο σημείο που φορτώνει την εφαρμογή χωρίς να προχωρά. Έκανα απεγκατάσταση της εφαρμογής από την τηλεόραση, την εγκατέστησα εκ νέου, αλλά τώρα όταν προσπαθώ να ενεργοποιήσω την υπηρεσία, ξεκινάει κανονικά, φτάνει στο σημείο που μου λέει "σχεδον έτοιμο!" και παράλληλα εμφανίζει πάλι μήνυμα "ο λογαριασμός σας έχει φραγή", προχωράει στο επόμενο βήμα που ζητάει να πατήσω "Συνέχεια" στους όρους. Πατάω το Συνέχεια και μένει εκεί. Καμιά ιδέα τί φταίει??? Μέσω my vodafone δεν φαίνεται η τηλεόραση στις συνδεδεμένες συσκευές (λογικό), φαίνεται μόνο το κινητό, όπου όταν κατέβασα την εφαρμογή έπαιξε κανονικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα