phanispal Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Τη βρήκα από υπομενού και μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα μου.
phanispal Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Μάλλον φταίει που είχα κάνει μόντα με το Google για Αργεντίνικο YouTube Premium πριν 2-3 χρόνια και ίσως με έβλεπε στην Αργεντινή. Το άλλαξα αλλά μάλλον χρειάζεται 48 ώρες για να δει την αλλαγή. Πάντως σε καμία άλλη εφαρμογή δεν είχα πρόβλημα (π.χ. Cosmote TV).
mclound Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Επειδή το σκέφτομαι κι εγώ να βάλω με +4€ στο πάγιό μου, έχω 2 απορίες: 1. όταν λέμε περιεχόμενο HBO MAX και Disney+ έχω καταλάβει καλά πως δεν σου δίνει username/password για να τα βάλεις στα αντίστοιχα apps, αλλά μέσα από το (άθλιο από ότι έχω μάθει) μενού πλοήγησης του Vodafone TV μπορείς να δεις τις σειρές/ταινίες των εν λόγω υπηρεσιών; 2. τον αποκωδικοποιητή μπορώ να τον κουμπώσω σε όποια TV/οθόνη θέλω και να παίξει απευθείας ή έχω περιορισμούς; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
fmarkos Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mclound είπε Επειδή το σκέφτομαι κι εγώ να βάλω με +4€ στο πάγιό μου, έχω 2 απορίες: 1. όταν λέμε περιεχόμενο HBO MAX και Disney+ έχω καταλάβει καλά πως δεν σου δίνει username/password για να τα βάλεις στα αντίστοιχα apps, αλλά μέσα από το (άθλιο από ότι έχω μάθει) μενού πλοήγησης του Vodafone TV μπορείς να δεις τις σειρές/ταινίες των εν λόγω υπηρεσιών; 2. τον αποκωδικοποιητή μπορώ να τον κουμπώσω σε όποια TV/οθόνη θέλω και να παίξει απευθείας ή έχω περιορισμούς; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Disney + σου δίνει κανονικά user name και κωδικό στο HBO έχεις πρόσβαση από το μενού της Vodafone Τον αποκοδικοιητη τον βάζεις όπου θες, αλλά αν έχεις Android TV είναι περιττός. Επεξ/σία 16 Μαρτίου από fmarkos 1
mclound Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 1 hour ago, fmarkos said: Disney + σου δίνει κανονικά user name και κωδικό στο HBO έχεις πρόσβαση από το μενού της Vodafone Τον αποκοδικοιητη τον βάζεις όπου θες, αλλά αν έχεις Android TV είναι περιττός. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
christos4 Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 1 hour ago, fmarkos said: Disney + σου δίνει κανονικά user name και κωδικό στο HBO έχεις πρόσβαση από το μενού της Vodafone Τον αποκοδικοιητη τον βάζεις όπου θες, αλλά αν έχεις Android TV είναι περιττός. εγω που είχα disney plus και πριν την vodafone, έκανα μια απλή διαδικασία για να συνδέσω το account μου με τη vodafone, οπότε δε χρειάστηκε νέο account. 1 1
mclound Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 9 hours ago, christos4 said: εγω που είχα disney plus και πριν την vodafone, έκανα μια απλή διαδικασία για να συνδέσω το account μου με τη vodafone, οπότε δε χρειάστηκε νέο account. τέλεια, κάπως έτσι είμαι κι εγώ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
fmarkos Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 10 ώρες πριν, christos4 είπε εγω που είχα disney plus και πριν την vodafone, έκανα μια απλή διαδικασία για να συνδέσω το account μου με τη vodafone, οπότε δε χρειάστηκε νέο account. Όταν ξεκινάς την υπηρεσία σου δίνουν ένα λινκ στο οποίο δηλώνεις το account θες ή κάνεις ένα καινούργιο. Εγώ ο λόγος που έβαλα vodafone tv ήταν το disney γιατί έχει πολύ καλό υλικό για παιδιά τώρα που εμπλουτιστικε και με hbo και φαντάζομαι όλο και θα μπαίνει νέο υλικό από εκεί είναι ακόμα πιο συμφέρουσα περίπτωση. 2
michalis412 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 20 ώρες πριν, mclound είπε Επειδή το σκέφτομαι κι εγώ να βάλω με +4€ στο πάγιό μου, έχω 2 απορίες: 1. όταν λέμε περιεχόμενο HBO MAX και Disney+ έχω καταλάβει καλά πως δεν σου δίνει username/password για να τα βάλεις στα αντίστοιχα apps, αλλά μέσα από το (άθλιο από ότι έχω μάθει) μενού πλοήγησης του Vodafone TV μπορείς να δεις τις σειρές/ταινίες των εν λόγω υπηρεσιών; 2. τον αποκωδικοποιητή μπορώ να τον κουμπώσω σε όποια TV/οθόνη θέλω και να παίξει απευθείας ή έχω περιορισμούς; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! το HBO MAX το βλεπεις μεσα απο το Vodafone TV για το Disney+ σου δινουν κωδικους 1
mclound Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Μια ακόμη ερώτηση για όποιον γνωρίζει: οι 5 φορητές συσκευές που αναφέρονται στους όρους στις οποίες μπορώ να συνδέσω το app πρέπει να είναι στο ίδιο Wifi για να παίζουν περιεχόμενο;
michalis412 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Στις 17/3/2025 στις 9:12 ΜΜ, mclound είπε Μια ακόμη ερώτηση για όποιον γνωρίζει: οι 5 φορητές συσκευές που αναφέρονται στους όρους στις οποίες μπορώ να συνδέσω το app πρέπει να είναι στο ίδιο Wifi για να παίζουν περιεχόμενο; οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα