Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις;

αφορμή για το παρόν πηρα από ένα μειλ της vodafone που μου έλεγε να αξιολογήσω την υπηρεσία tv και έλεγε περίπου για το ποσο πλούσιο περιεχόμενο έχει

εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι οι ταινιες δεν ανανεώνονται ποτέ, συνεχώς οι ίδιες και οι ίδιες και δεν ασχολούμαι,δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ το vodafone tv παρόλο που το πληρώνω 

μεχρι που απορησα κάνω κάποιο λάθος,είναι κάτι που δεν γνωρίζω πως είναι δυνατόν να είναι στάσιμο το μενού ταινιων; και να ζητάνε και αξιολόγηση από πανω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Disney+ λέει ειδικά αν έχεις και παιδιά.

Το vodafone tv θέλει πολλά ψωμιά ακόμα σε πολλά πράγματα.

Μόνο το app έχω κατεβάσει μπας και θέλω να δω κάτι, το box τους το έχω στο ντουλάπι.

21 ώρες πριν, fmarkos είπε

Αν δεν έχεις το πακέτο με το Disney+ δεν λέει και πολλά. 

6 ώρες πριν, jpil είπε

Το Disney+ λέει ειδικά αν έχεις και παιδιά.

Το vodafone tv θέλει πολλά ψωμιά ακόμα σε πολλά πράγματα.

Μόνο το app έχω κατεβάσει μπας και θέλω να δω κάτι, το box τους το έχω στο ντουλάπι.

ναι για το Disney μιλαω.οποτε μπαίνω συνεχώς τις ίδιες ταινιες βλέπω ότι έχει,καμμια ανανέωση π.χ. πάω στην αριστερή κατακόρυφη μπάρα επιλέγω ΤΑΙΝΙΕΣ -->ΔΡΆΣΗ  θα μου εμφανίσει κλασσικά κάποιες του Μπρους Γουιλι,hitman,Indiana Jones, ημέρα ανεξαρτησίας,kingsman και κάποιες δράσης παιδικές...Αυτό είναι όλο...καμμια εβδομάδα είδα και το βαρέθηκα δεν ανανεώνει...μουφα μου φαίνεται 

Το Disney+ δεν εχει να κανει παντως με το Vodafone TV και δεν ειναι στο χερι της Vodafone το τι περιεχομενο εχει. Αυτοι απλα στο παρεχουν μεσα απο την πλατφορμα. Τα ιδια χαλια ειναι το Disney+ και ως μεμονωμενη υπηρεσια…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...