panoulix Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, logistoulis είπε Εγώ για να είμαι ειλικρινής επειδή με τους ssd πάντοτε είχα τις φοβίες μου, οτιδήποτε κάνω στο ps5 γίνεται στον εξωτερικό. Στον ενσωματωμένο δεν έχω εγκαταστήσει ποτέ κανένα παιχνίδι Θα μου πεις αυτό δε σημαίνει ότι δε θα ζεσταθεί και δε θα ψηθεί μιας και τα ps5 είναι ψηστιερες, αλλά ελπίζω κάτι να σώσω με τη λιγότερη χρήση Θα συμφωνήσω και πολύ καλά κάνεις. Βέβαια σε αστοχία του ενσωματωμένου, πάλι δε μπορείς να εγκαταστήσεις το λειτουργικό στον δεύτερο, οπότε... Αλλά και πάλι δε χρειάζεται να κρέμεται κανείς από τα @@ της Sony και της κάθε Sony για την αγορά/εγκατάσταση/συντήρηση σε αποθηκευτικά μέσα. Στο Pro τουλάχιστον, έπρεπε και ο πρώτος SSD να είναι αποσπώμενος, αλλά και το σύστημα ψύξης και σασσί να είναι πιο αναβαθμισμένα για να σηκώνουν επαρκώς τα Thermals και να συνεισφέρουν στη μεγαλύτερη μακροζωία του μηχανήματος. Αλλά πλέον είναι της μοδός να καλογυαλίζουμε και να βάφουμε μια κουράδα με χρυσή μπογιά και να τη λανσάρουμε ως "Premium" ή ως "Pro"... Από εμένα μαύρο στη Sony. Προτιμώ να επενδύσω 2-4 φορές πάνω να στήσω σοβαρό PC και να έχω πλήρη ελευθερία χρήσης, αναβάθμισης, συντήρησης και λειτουργιών. Ή ας μή γελιόμαστε, με 800 ευρώ παίρνει κανείς μια αρκετά τίμια κάρτα γραφικών και την κοτσάρει σε μηχάνημα 8ης γενιας και ανω και μια χαρά λύση θα έχει έναντι μιας καλογυαλισμένης ψησταριάς. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από panoulix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BROKOLOS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Πολύ χεητ στα σχόλια, πολύ λύσσα, πολύ κλάψα για το νέο πλεηστασιον... Λες και κάποιος τους έχει βαλει το πιστόλι και τους αναγκάζει να αγοράσουν.... Ελεύθερη αγορά είναι αμα ο σονυς πιστεύει ότι με 20-25 εξκλουσιβ- καλά παιχνίδια στα 6 χρόνια και απουσία σοβαρού ανταγωνισμού γίνεται το μήλο στις κονσόλες ας το κάνει Ανέκαθεν ο υπολογιστής μακροπρόθεσμα έβγαινε πιο φθηνός από το πλεηστασιον Μάλιστα τώρα ακόμα και να μη θέλεις να γίνεις Τζακ σπαροου.. Μπορείς καθέ βδομάδα να περιμένεις τα γκεημς της επικ που είναι σε ποιότητα σαν τη βασική συνδρομή του πλεηστασιον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsabas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, toyo73 είπε To ps3 το 2006 εκανε 650 ευρα.Σε αντιστοιχια σημερα ειναι πανω απο 900. Αρκετοι λενε το ιδιο. Και σαν επιχειρημα, δεν στεκει: - Το PS3 ηταν ισοτιμο παγκοσμιως οταν βγηκε. Εκανε παντου 600 ευρω. Τη στιγμη που μιλαμε, μπορω να παρω τη τιμη που θα εχει το Pro 5 στην ΕΕ και με το συναλλαγμα, στις ΗΠΑ, να αγορασω και παιχνιδι και drive ΜΑΖΙ με τη κονσολα. Αρα στη συγκεκριμενη κουβεντα, πληθωρισμος δεν χωραει επειδη η Sony εξ'αρχης δεν χρεωνει με το παγκοσμιο συναλλαγμα κατα νου. - Το PS3 ηταν απο τα πρωτα BR drivers που βγηκαν. Ηταν επισης απο τις πρωτες κονσολες στις οποιες μπορουσες να αλλαξεις τον αποθηκευτικο χωρο. Και δεν χρειαζοταν να αγορασεις drive. - Πριν η τιμη του πεσει, το PS3 υποστηριζε και PS1 και PS2 παιχνιδια. Ειχες 8000 παιχνιδια με το καλημερα. To PS5 δεν εχει καθολου συμβατοτητα με παλαιοτερα μοντελα, παρα μονο με το ps4. - Σημαντικοτερο απο ολα, TO PSN HTAN ΤΖΑΜΠΑ. Δεν πληρωναμε για να παιξουμε online. Ο μονος τροπος με το οποιο θα ηταν εκλυστικη η τιμη σαν πακετο, θα ηταν αν μπορουσες να παιξεις παιχνιδια του PS1, PS2 και PS3. Και επισης, οπως καποιος εδω πολυ καλα υπογραμμισε, το PS3 καταληξε να εχει 196 αποκλειστικοτητες. Το PS5, μεχρι αυτη τη στιγμη, εχει 21. Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να αγοραστει αυτο το πραγμα απο καποιον που δεν ειναι youtuber η streamer. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από katsabas 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makoylino Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Στις 10/9/2024 στις 8:14 ΜΜ, Darthvader είπε Να πάρεις και μηχανάκι και να μην πληρώνεις στο βενζινάδικο! Σε 2 χρόνια θα το έχεις κάνει απόσβεση!😁 Και καλα κανεις ασε τους ελληναρες να πουλανε δηθεν μαγκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, toyo73 είπε To ps3 το 2006 εκανε 650 ευρα.Σε αντιστοιχια σημερα ειναι πανω απο 900. Το θέμα είναι ότι δεν έχει αυξηθεί το διαθέσιμο εισόδημα αντίστοιχα από τότε και δεν αναφέρομαι στη χώρα μας. Το PS3 ήταν 40 φορές γρηγορότερο από το PS2, είχε blu-ray player και έφερε το HD gaming (720p έστω) στα σαλόνια μας. Επίσης, πωλούνταν τα πρώτα χρόνια με χασούρα. Το PS5 Pro τι επαναστατικό φέρνει που να δικαιολογεί την τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fagoura Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου To stand να το παρω η οχι? Ποσο κανει το standddd?? 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iamkontzo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Στις 10/9/2024 στις 6:41 ΜΜ, Zengar Zombolt είπε 800€ + 120€+ για το disk drive = 920€ που η μόνες ουσιαστικές διαφορές είναι 45% πιο δυνατή GPU και +1tb ssd Με ένα χιλιάρικο πάω και φτιάχνω στο black friday gaming pc με Ryzen 7 5800x και RX 7700/7800xt και παίζω ότι θέλω χωρίς περιορισμούς, χωρίς 70-80€ games, χωρίς συνδρομές για online και μην σου πω και καλύτερα από ότι θα τα έπαιζε το PS5 pro ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ! I see a PIRATE!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Iamkontzo είπε I see a PIRATE!! YAAAAAaaaaaarrrRRRRR! η αληθεια ειναι πως εχω να πειρατευσω game μια 10ετια τωρα αν δεν κανω λαθος τα Crysis ηταν το τελευταιο Μια τα mmorpg, μια τα steam sales, τα κλειδαδικα, γενικα προσφορες και τοσα games που εχουν δωσει τσαμπε πχ. Η Epic δεν εχει χρειαστει να ψαχτω για πειρατικα ηδη εχω τωσα games που δεν εχω παιξει στην library μου. Απο ταινιες/σειρες κλπ ομως τους εχω "βαλει μεσα" Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από Zengar Zombolt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Πολλή κλάψα ως συνηθως . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Αγορά PS5 Pro... Τρόποι: 1) Πώληση PS4 η PS5 η και τα 2 + την διαφορά χρημάτων. 2)48+ δόσεις 3)Ντούκου (Βλέπε ενότητα Shut Up And Take My Money) 4)PS5 Pro σε προσφορά + Επιστροφή Eurobank η Payzy Σοφές εναλλακτικές λύσεις: 1)Αγορά PS6 (Ειδικά όσοι έχουν PS5) 2)Φτιάξιμο η αναβάθμιση PC που κάνει και άλλα πράγματα και αν καεί οποιοδήποτε εξάρτημα, γίνεται αντικατάσταση. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iamkontzo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 19 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε YAAAAAaaaaaarrrRRRRR! η αληθεια ειναι πως εχω να πειρατευσω game μια 10ετια τωρα αν δεν κανω λαθος τα Crysis ηταν το τελευταιο Μια τα mmorpg, μια τα steam sales, τα κλειδαδικα, γενικα προσφορες και τοσα games που εχουν δωσει τσαμπε πχ. Η Epic δεν εχει χρειαστει να ψαχτω για πειρατικα ηδη εχω τωσα games που δεν εχω παιξει στην library μου. Απο ταινιες/σειρες κλπ ομως τους εχω "βαλει μεσα" Συνάδελφε μην μοιράζεις γνώση σσσσσσσσ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα