παπι Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπερα, τρεχω μια διαφημιση στο μετα με καταλογους. Και μου βγαζει αυτο Απο αυτα μονο τα σκουλαρικια τρεχουν και τα βλεπω στο φεις και ινστα. Εχω ενα καταλογο, η καθε διαφημιση εχει εαν σετ απο το καταλογο. Στο καταλογο μου λεει αυτο Αναφορά σε κείμενο Προσθήκες προϊόντων στο καλάθι Λείπει 0 Αγορές προϊόντων Λείπει 0 Αν το ποσοστό αντιστοίχισης καταλόγου είναι κάτω από το 90%, περιορίζονται τα διαθέσιμα προϊόντα για τη στόχευση διαφημίσεωνΜόνο τα προϊόντα με αντιστοιχίσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις διαφημίσεις καταλόγου Advantage+ του Meta. Αυξήστε το ποσοστό επιλύοντας προβλήματα. Στα συμβαντα, μια χαρα βαρανε αυτα που λεει οτι δε βαραει.
kormos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 17 ώρες πριν, παπι είπε Καλησπερα, τρεχω μια διαφημιση στο μετα με καταλογους. Και μου βγαζει αυτο Απο αυτα μονο τα σκουλαρικια τρεχουν και τα βλεπω στο φεις και ινστα. Εχω ενα καταλογο, η καθε διαφημιση εχει εαν σετ απο το καταλογο. Στο καταλογο μου λεει αυτο Στα συμβαντα, μια χαρα βαρανε αυτα που λεει οτι δε βαραει. Έχεις δοκιμάσει αντί για prosfores στην διαφήμιση να γράψεις πχ προσφορές ή offers μην και έχουν αλλάξει κάτι στην πολιτική τους....?
micos000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Και αν θέλεις να γράψεις AMD Ryzen θα πρέπει να γράψεις ΑΜΔ Ράιζεν; 😕 Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2024 από micos000
παπι Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 23 ώρες πριν, kormos είπε Έχεις δοκιμάσει αντί για prosfores στην διαφήμιση να γράψεις πχ προσφορές ή offers μην και έχουν αλλάξει κάτι στην πολιτική τους....? Ειναι εσωτερικο το ονομα, δεν φαινεται καπου. Το προβλημα ειναι αυτο Αλλα δεν εχει καπου καποιο τροπο επιλυσης. Παω να βαλω ολα τα προιοντα στο καλαθι, αν ειναι αυτο, τι να πω.. μιλαμε για ηλιθιους
Λύση παπι Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Λύση Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Λυση. Delete τον καταλοογο και τα ads. Ξανα καινουριο καταλογο και βαζεις addtocart που βαραει πιο ευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα