empyr3an Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Darthrevan7 είπε Οι μεγάλες εταιρείες πρέπει να τις αφήνουν να δουλεύουν όπως και σε Αμερική για να αναπτύσσονται γοργά. Και εκεί υπάρχουν νόμοι αλλά όχι τόσο γελοίοι γι αυτό και υπάρχει ανάπτυξη, η Ευρώπη γυρνάει στην βικτωριανη εποχή που όλα έπρεπε να τα εγκρίνει ο βασιλιάς και το ανώτατο πανεπιστήμιο και επιτελείο υπουργών γι αυτό φοβόντουσαν να πουν το κάτι παραπάνω. Απλά δε λίγο θα μας αφήσουν στο έλεος και πολύ καλά θα κάνουν, θέλω να δω πως θα την βγάλουν στον βούρκο της εε αν ένα πρωί η google πει φιλάκια. Και ναι το συγκεκριμένο πρόστιμο είναι άτοπο. Επιγραμματικά: Συνεχίζεις να ξεχωρίζεις μεγάλες & μικρές εταιρείες, λες και όποιος δεν γεννήθηκε μέτοχος μεγάλης εταιρείας δεν έχει τα ίδια δικαιώματα. Όποιος πρόλαβε να κάνει μεγάλη εταιρεία, πρόλαβε. Tough luck! Οι Google, Apple, Amazon, Adobe (πιθανόν και άλλες) αυτή τη στιγμή έχουν ανοιχτές υποθέσεις με το κράτος των ΗΠΑ, οπότε αν νομίζεις ότι αυτό που κάνει η Ευρώπη είναι δική της αποκλειστικότητα, δεν ισχύει. Απλά μιας και οι εταιρείες είναι Αμερικάνικες, έχουν σαφώς μεγαλύτερη επιρροή μέσα στη χώρα τους. Κι αν χαριστεί το πρόστιμο στην Google, και γενικότερα αν την αφήσουνε να κάνει ότι γουστάρει, πώς αυτό θα οδηγήσει σε όφελος των Ευρωπαίων έναντι των Αμερικάνων; Αν η Google πει αντίο στην Ευρώπη - που δεν πρόκειται - τι φοβάσαι; Μην χάσεις το τζάμπα email; Ποια είναι εκείνη η υπηρεσία της Google που δεν μπορεί να αντικατασταθεί; Στην βικτωριανή εποχή γύρισαν οι ίδιοι οι Αμερικάνοι όταν πριν κανά δυο χρόνια όταν η τιμή της ινσουλίνης είχε φτάσει στο Θεό. Κι εμένα δεν μου αρέσει ο υπέρμετρος γραφειοκρατισμός της Ευρώπης αλλά κρίνω κάθε κίνησή τους ξεχωριστά. Το πρόστιμο είναι άτοπο. Τάδε έφη Darthrevan7. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα