Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή από Cosmote Gigamax 5 GB σε Cosmote NEO

MessengerOfGood
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από spiros219,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έληξε πρόσφατα το συμβόλαιο Gigamax 5GB της κινητής μου και μου έκαναν ανανέωση. Έχω πολλές εκπτώσεις, παρ' άλα αυτά βγαίνει 26€/μηνα ενώ ο κουμπάρος μου το ίδιο συμβόλαιο πληρώνει 17,50/μήνα. Αποφάσισα να υπαναχωρήσω και να το κάνω ΝΕΟ που είναι 10 € φτηνότερο, χωρίς δέσμευση και με περισσότερα GB. Εννοείται ότι δεν έχουν περάσει οι 14 ημέρες.

Κάποιος φίλος μου είπε ότι δεν γίνεται κατ' ευθείαν, αλλά μπορώ να το κάνω καρτοκινητό και μετά να το κάνω ΝΕΟ (δεν μου είπε πόσο διάστημα πρέπει να μεσολαβήσει). 

Εκτός από τη δήλωση υπαναχώρησης που θα κάνω, ποιές είναι οι επόμενες ενέργειες που πρέπει να κάνω (δεν θέλω φυσικά να χάσω τον αριθμό μου και επίσης δεν θέλω να μείνω χωρίς τηλέφωνο έστω και για μιά μέρα) 

Και αν είναι να πάω σε καρτοκινητή σαν ενδιάμεσο στάδιο, ποιά να προτιμήσω? COSMOKARTA, WHAT'S UP ή FROG? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Λύση

Επειδή πήγα να κάνω την ίδια διαδικασία για τον πατέρα μου με το ίδιο ακριβώς πακέτο και σκεπτικό. 

Μου είπαν σε κατάστημα ότι θα κάνουν αυτοί το αίτημα ( επιθυμία βασικά νμζ μου το είπε ) ότι θες να ακυρώσεις το συμβόλαιο, μετά σε παίρνουν αυτοί μετά από 2-3 εργάσιμες για να εξηγήσεις το λόγο κλπ μέσω τηλεφώνου. Αφού ολοκληρωθεί η ακύρωση του συμβολαίου τότε για να πας σε κοσμοτε νεο θα πρέπει να μείνεις σαν καρτοκινητο για τουλάχιστον 3 μήνες πριν σε αφήσει να πας σε Neo. Η εγγραφή στο neo μετά γίνεται μέσω της εφαρμογής δεν μπλέκει κάποιο κατάστημα.

• Thanks 1

6 hours ago, spiros219 said:

Επειδή πήγα να κάνω την ίδια διαδικασία για τον πατέρα μου με το ίδιο ακριβώς πακέτο και σκεπτικό. 

Μου είπαν σε κατάστημα ότι θα κάνουν αυτοί το αίτημα ( επιθυμία βασικά νμζ μου το είπε ) ότι θες να ακυρώσεις το συμβόλαιο, μετά σε παίρνουν αυτοί μετά από 2-3 εργάσιμες για να εξηγήσεις το λόγο κλπ μέσω τηλεφώνου. Αφού ολοκληρωθεί η ακύρωση του συμβολαίου τότε για να πας σε κοσμοτε νεο θα πρέπει να μείνεις σαν καρτοκινητο για τουλάχιστον 3 μήνες πριν σε αφήσει να πας σε Neo. Η εγγραφή στο neo μετά γίνεται μέσω της εφαρμογής δεν μπλέκει κάποιο κατάστημα.

Ευχαριστώ!

Έκανα μόλις αίτηση υπαναχώρησης από το 13888 και, μόλις ολοκληρωθεί (μου είπαν σε 2 μέρες το πολύ) θα κάνω αίτηση μετατροπής του συμβολαίου μου σε καρτοκινητό, όπου θα μείνω 2-3 μήνες μέχρι να μου επιτραπεί να πάω σε ΝΕΟ.

Μήπως αξίζει άραγε να μείνω σε Cosmocarta Combo Unlimited με 15€ αντί να πάω σε ΝΕΟ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...