Vault13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου αυτα εδω θέλω χωρις το πριονι και το δράπανο. https://www.saragoudas.gr/ell/blog-mastoremata-kataskeyes-details/aparaitita-ergaleia-gia-to-spiti αν γινεται να ειναι μεσα θα ερθει και πιο φτηνά. Αν παω σε εργαλειομαγαζο δεν θα μου ερθει ακριβοτερα; Για 10€ δεν με νοιαζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Moderators Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Vault13 είπε αυτα εδω θέλω χωρις το πριονι και το δράπανο. https://www.saragoudas.gr/ell/blog-mastoremata-kataskeyes-details/aparaitita-ergaleia-gia-to-spiti αν γινεται να ειναι μεσα θα ερθει και πιο φτηνά. Αν παω σε εργαλειομαγαζο δεν θα μου ερθει ακριβοτερα; Για 10€ δεν με νοιαζει. Καταστήματα τύπου πρακρικερ/leroy έχουν κάτι βαλιτσακια με εργαλεία τα περισσότερα βέβαια είναι 3-4 χρήσεις Κάνε μια λίστα τι θες και ψώνισε τα χωριστά διάλεξε και ένα βαλιτσάκι να τα χωράει και είσαι έτοιμος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisp Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Από εβδομάδα θα παίξει το παρακάτω βαλιτσάκι στα 50€ από τα lidl, λογικά το προλαβαίνεις καθώς το έχει ξαναβγάλει Πολύ τίμια τα parkside γενικά στα λεφτά τους. Έτυχε να πέσει πρόσφατα στα χέρια μου το συγκεκριμένο, η πένσα του μου φάνηκε αστεία αλλά με τέτοια τιμή δεν πρέπει να έχεις μεγαλύτερες προσδοκίες. Μετά παίζουν διάφορες κινεζομάρκες με παρόμοια βαλιτσάκια, στα λεφτά εκεί κοντά. Αντίστοιχα όπως σου είπαν παίζουν και τα dexter από τα leroy που είναι επίσης πολύ τίμια. Αν θες γενικά να φτιάξεις μια βαλίτσα ικανοποιητική, με τα απαραίτητα κι όχι όλα τα παραπάνω, θα σου κοστίσουν όλα κάπου στα 100€. Η πρότασή μου: μια τίμια σειρά κατσαβιδιών μια καλούτσικη πένσα ένας καλούτσικος κόφτης ένα μυτοτσίμπιδο ένα σφυρί ένα γαλλικό μια βασική σειρά γερμανοπολύγωνα μια κασετίνα καστάνιας με καρυδάκια (του lidl είναι άπιαστη στις τιμές που τη δίνει αρκεί να την πετύχεις όταν την φέρνει) μια μετροταινία 5m μια μικρή βαλίτσα για όλα τα παραπάνω Τα stanley είναι αρκετά καλά αν θες κάτι σχετικά οικονομικό κι επώνυμο. Στα οικονομικά, parkside, dexter και ffgroup είναι αρκετά τίμια. Τα parkside δυστυχώς θα πρέπει να είσαι standby στο πότε θα τα φέρει - βγάλει σε προσφορά Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από nickol-us 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Κι εγώ θα "ψηφίσω" υπέρ του σετ που θα φέρει το Lidl Είναι κομπλέ με όλα τα βασικά που μπορεί να χρειαστεί κανείς για γενική χρήση, έχουν τη γνωστή (καλή για μένα) ποιότητα των εργαλείων του και είναι μαζεμένα/νοικοκυρεμένα στο βαλιτσάκι τους. Οτιδήποτε παρακάτω σε τιμή (στυλ jumbo, πανηγυριού, κλπ) ενδεχομένως θα σε "κρεμάσουν" όταν το χρειαστείς και το ζορίσεις λίγο παραπάνω και οτιδήποτε παραπάνω σε τιμή ίσως να ξεφεύγει από το ζητούμενο του τίτλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου + 1 για του λιντλ. Και μετά ότι χρειάζεσαι επιπλέον το αγοράζεις μεμονωμένα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Από εβδομάδα θα παίξει το παρακάτω βαλιτσάκι στα 50€ από τα lidl, λογικά το προλαβαίνεις καθώς το έχει ξαναβγάλει Πολύ τίμια τα parkside γενικά στα λεφτά τους. Έτυχε να πέσει πρόσφατα στα χέρια μου το συγκεκριμένο, η πένσα του μου φάνηκε αστεία αλλά με τέτοια τιμή δεν πρέπει να έχεις μεγαλύτερες προσδοκίες. Μετά παίζουν διάφορες κινεζομάρκες με παρόμοια βαλιτσάκια, στα λεφτά εκεί κοντά. Αντίστοιχα όπως σου είπαν παίζουν και τα dexter από τα leroy που είναι επίσης πολύ τίμια. Αν θες γενικά να φτιάξεις μια βαλίτσα ικανοποιητική, με τα απαραίτητα κι όχι όλα τα παραπάνω, θα σου κοστίσουν όλα κάπου στα 100€. Η πρότασή μου: μια τίμια σειρά κατσαβιδιών μια καλούτσικη πένσα ένας καλούτσικος κόφτης ένα μυτοτσίμπιδο ένα σφυρί ένα γαλλικό μια βασική σειρά γερμανοπολύγωνα μια κασετίνα καστάνιας με καρυδάκια (του lidl είναι άπιαστη στις τιμές που τη δίνει αρκεί να την πετύχεις όταν την φέρνει) μια μετροταινία 5m μια μικρή βαλίτσα για όλα τα παραπάνω Τα stanley είναι αρκετά καλά αν θες κάτι σχετικά οικονομικό κι επώνυμο. Στα οικονομικά, parkside, dexter και ffgroup είναι αρκετά τίμια. Τα parkside δυστυχώς θα πρέπει να είσαι standby στο πότε θα τα φέρει - βγάλει σε προσφορά Πολύ καλό. Το μιτοτσίμπιδο ηθελα κατι ακομα πιο μακρυ, αλλα οκ. Τιποτα αλλο τετοιο παιζει; Θα ξαναβγει και αλλο τετοιο στα lidl? Σε 6 μερες βγαίνει απο οτι ειδα στο φυλλαδιο. To λαυράκι που βρήκε ο φίλος παραπάνω συναγωνίζεται με temu… Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από Vault13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Vault13 είπε Πολύ καλό. Το μιτοτσίμπιδο ηθελα κατι ακομα πιο μακρυ, αλλα οκ. Τιποτα αλλο τετοιο παιζει; Θα ξαναβγει και αλλο τετοιο στα lidl? Σε 6 μερες βγαίνει απο οτι ειδα στο φυλλαδιο. To λαυράκι που βρήκε ο φίλος παραπάνω συναγωνίζεται με temu… https://www.skroutz.gr/c/2942/ergaleiothikes_me_ergaleia.html?order_by=pricevat&order_dir=asc&price_min=20&price_max= Παίζουν αντίστοιχα κινέζα κι εντός χώρας. Δε γνωρίζω την ποιότητά τους ωστόσο΄. Για αυτά που σου μίλησα έχω προσωπικά εμπειρία. Δύσκολα θα βρεις κάτι αντίστοιχο του parkside σε αναλογία ποιότητας - τιμής. Μετά μόνο αν πας στη λογική να φτιάξεις κάτι λίγο καλύτερο σε κομμάτι-κομμάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Αν πάρεις του lidl πάρε δύο σετ. Άστο ένα να υπάρχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου και η total έχει κάποιες ωραίες εργαλειοθήκες Total THKTHP21686 Βαλίτσα με 168 Εργαλεία με 50 € + μεταφορικά φαίνεται πολύ τίμια προσφορά 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, johnieXoX είπε και η total έχει κάποιες ωραίες εργαλειοθήκες Total THKTHP21686 Βαλίτσα με 168 Εργαλεία με 50 € + μεταφορικά φαίνεται πολύ τίμια προσφορά Πολυ ωραιο και αυτο. Αυτη η του Lidl, τι λετε παιδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου ορίστε τι απαντάει το chatgpt When comparing Total and Parkside, both are considered budget-friendly tool brands, but they cater to slightly different markets and have distinct strengths. Here's a comparison of the two: Total Tools - Target Audience: Primarily DIY enthusiasts and light-to-moderate users. - Price: Generally affordable, making it a good option for users who need basic tools without paying a premium. - Quality: While not as robust as premium brands, Total tools offer decent performance for the price. However, they may not stand up to heavy-duty, professional use over long periods. - Availability: Widely available in markets like Asia, Africa, and parts of Europe. Parkside Tools - Target Audience: DIY users and hobbyists, particularly popular in Europe. - Price: Very affordable, often undercutting competitors by offering incredibly low-cost tools. - Quality: Parkside tools are generally well-regarded for light DIY projects, but they are sold as part of Lidl's in-house brand. They often come with short warranties, which can be a - drawback for long-term reliability. Parkside's tools are known for offering good value but are typically not suited for professional or high-demand applications. - Availability: Primarily available at Lidl stores, mostly across Europe. Limited distribution channels mean it’s harder to find outside Lidl's network. Which is Better? - For DIY and Light Use: Both brands are similar, but Parkside might edge out in terms of price. Parkside tools are often considered excellent value for money for simple DIY tasks, and since they're backed by Lidl, they tend to be reasonably well-supported in their warranty periods. - For Moderate/More Demanding Use: Total may have a slight advantage. While still not a professional-grade tool brand, Total tools are often considered a bit more durable for heavier DIY projects compared to Parkside. In summary: - Choose Parkside if you're looking for extreme budget-friendly tools and mainly do light DIY work. - Opt for Total if you're after affordable tools with a bit more reliability for moderate use. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Πάντως η Total δεν πρέπει να την συγχέουμε με την γνωστή μάρκα λιπαντικών/καυσίμων που το γύρισε και σε εργαλεία. Κινέζος είναι αν και φαίνεται ποιοτικός από ένα σετάκι πολύγωνα που έχω πάρει και σε καλή τιμή. Χωρίς να τα έχω λιώσει στην χρήση. Γενικά parkside τίμια και έχεις και εγγύηση Lidl από πίσω σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μάρκα στα ίδια χρήματα. Μένει μόνο να τα προλάβεις όταν τα βγάζουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m3ltd0wn Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Το θέμα είναι πολύ ωραίο και ενδιαφέρον. Να κάνω μια ερώτηση περίπου αντίστοιχη; ποια εργαλεία θεωρείτε μέσου επιπέδου, όχι επαγγελματικά αλλά να μην σε κρεμασουν; Στα ηλεκτρικά ξέρω Milwaukee, bosch, Dewalt, makita αλλά στα χειρός δεν είμαι τόσο σίγουρος... Facom επίσης... Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από m3ltd0wn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, m3ltd0wn είπε Το θέμα είναι πολύ ωραίο και ενδιαφέρον. Να κάνω μια ερώτηση περίπου αντίστοιχη; ποια εργαλεία θεωρείτε μέσου επιπέδου, όχι επαγγελματικά αλλά να μην σε κρεμασουν; Στα ηλεκτρικά ξέρω Milwaukee, bosch, Dewalt, makita αλλά στα χειρός δεν είμαι τόσο σίγουρος... Facom επίσης... Όλες οι μάρκες που αναφέρεις έχουν άκρως επαγγελματικά προϊόντα. Φυσικά κάποιες εταιρείες (πχ bosch) μπορούν να βγάλουν και πιο φθηνά ημιεπαγγελματικά-ερασιτεχνικά (πράσινα αντί μπλε). Μέσου επιπέδου, σχετικά νορμάλ τιμές είναι τα stanley και ειδικότερα τα fatmax. Ανά κατηγορία εργαλειών ωστόσο υπάρχουν μάρκες που υπερέχουν σε συγκεκριμένα προϊόντα (πχ κόφτες-πένσες knipex, κατσαβίδια wiha ή facom κοκ). Τέλος το να μη σε κρεμάσουν είναι σχετικό. Έχει να κάνει με το πόσο γνώστης είναι ο χρήστης και τι χρήση τους κάνει. Το καλύτερο εργαλείο μπορεί να καταστραφεί στα χέρια ενός άσχετου Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από nickol-us 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα