Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ίδια περίπτωση για αγορά λάπτοπ με ΑΦΜ φιλικού προσώπου. Στην περίπτωση αυτή πρόκειται για ομόρρυθμη εταιρεία (Ο.Ε.). Μπορεί να γίνει αγορά (με απαλλαγή ΦΠΑ) με κάρτα δικιά μου, ή είναι προτιμότερο γίνει από λογαριασμό της εταιρείας;

Επίσης, μπορώ να το παραλάβω εγώ με εξουσιοδότηση ή χρειάζονται κι άλλα δικαιολογητικά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, john_march είπε

Καλησπέρα, ίδια περίπτωση για αγορά λάπτοπ με ΑΦΜ φιλικού προσώπου. Στην περίπτωση αυτή πρόκειται για ομόρρυθμη εταιρεία (Ο.Ε.). Μπορεί να γίνει αγορά (με απαλλαγή ΦΠΑ) με κάρτα δικιά μου, ή είναι προτιμότερο γίνει από λογαριασμό της εταιρείας;

Επίσης, μπορώ να το παραλάβω εγώ με εξουσιοδότηση ή χρειάζονται κι άλλα δικαιολογητικά;

Οχι πρεπει να γινει απο λογαριασμο ή καρτα της εταιρειας η αγορα υποχρεωτικα 

Ή με τραπεζική κατάθεση ή αν έχει κάρτα στον εταιρικό λογαριασμό .

Για να βρεις τι ποσό που θα κοστίσει διαιρεις το αρχικό ποσό :1.24

Εσύ θα τους τα δώσεις ή με μετρητά ή κατάθεση σε προσωπικό και όχι εταιρικό λογαριασμό. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/9/2024 στις 4:44 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Θέλω να αγοράσω ένα φορητό υπολογιστή με ΑΦΜ φίλου που δικαιούται απαλλαγή ΦΠΑ φυσικά με τη συναίνεση του 

Η αγορά μπορεί να γίνει με χρέωση δικής μου κάρτας που φυσικά δεν είναι στο όνομα του; 

Τι έγινε το πήρες το λάπτοπ?

Εδώ έχει προχωρήσει το πράγμα, φτιάχνει μια υπεύθυνη δήλωση ο φίλος και πας στο κατάστημα και το παίρνεις και πληρώνεις με την κάρτα σου..

καλά στα κούριερ με τις αντικαταβολές να δεις τι γίνεται :P 

Α ρε Βαγγέλη μας έχεις φτιάξει όλους το καλύτερο παιδί είσαι :D 

Επεξ/σία από Raylan
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Raylan είπε

Τι έγινε το πήρες το λάπτοπ?

Εδώ έχει προχωρήσει το πράγμα, φτιάχνει μια υπεύθυνη δήλωση ο φίλος και πας στο κατάστημα και το παίρνεις και πληρώνεις με την κάρτα σου..

καλά στα κούριερ με τις αντικαταβολές να δεις τι γίνεται :P 

Α ρε Βαγγέλη μας έχεις φτιάξει όλους το καλύτερο παιδί είσαι :D 

Ναι μια χαρά 

Το πήρε ο φίλος και μου το έστειλε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...