Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Θέλω να αγοράσω ένα φορητό υπολογιστή με ΑΦΜ φίλου που δικαιούται απαλλαγή ΦΠΑ φυσικά με τη συναίνεση του Η αγορά μπορεί να γίνει με χρέωση δικής μου κάρτας που φυσικά δεν είναι στο όνομα του; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2024 από Γιάννης Platano
JakeKaufman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Ατομική επιχείρηση ή άλλου τύπου; (Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, ΟΕ, ΕΕ κλπ)
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Ατομική επιχείρηση ή άλλου τύπου; (Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, ΟΕ, ΕΕ κλπ) Ατομικη .
GREGORYMO Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Θέλω να αγοράσω κάτι με ΑΦΜ φίλου που δικαιούται απαλλαγή ΦΠΑ φυσικά με τη συναίνεση του Η αγορά μπορεί να γίνει με χρέωση δικής μου κάρτας που φυσικά δεν είναι στο όνομα του; ΟΧΙ. Θα του δώσεις τα λεφτά και θα πληρώσει αυτός με την κάρτα ΤΟΥ. Είσαι συνέταιρος στην επιχείρηση? 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΟΧΙ. Θα του δώσεις τα λεφτά και θα πληρώσει αυτός με την κάρτα ΤΟΥ. Είσαι συνέταιρος στην επιχείρηση? Όχι δεν εχω σχέση με την επιχείρηση. Φιλική "εξυπηρέτηση". Ευχαριστω Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2024 από Γιάννης Platano
GREGORYMO Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Όχι δεν εχω σχέση με την επιχείρηση. Φιλική "εξυπηρέτηση". Ευχαριστω Το κατάλαβα. Αλλά πώς θα πληρώσει 'εξοδο' με χρήματα αλλουνου? 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Το κατάλαβα. Αλλά πώς θα πληρώσει 'εξοδο' με χρήματα αλλουνου? Απλα θα του στείλω τα χρήματα και θα αγοράσει για λογαριασμό του και θα μου στείλει το λαπτοπ; Θέμα εμπιστοσύνης δεν υπάρχει. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2024 από Γιάννης Platano
GREGORYMO Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 49 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Απλα θα του στείλω τα χρήματα και θα αγοράσει για λογαριασμό του και θα μου στείλει το αντικείμενο. Θέμα εμπιστοσύνης δεν υπάρχει. ΝΑΙ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 49 minutes ago, Γιάννης Platano said: Απλα θα του στείλω τα χρήματα και θα αγοράσει για λογαριασμό του και θα μου στείλει το αντικείμενο. Θέμα εμπιστοσύνης δεν υπάρχει. Ακόμη καλύτερα, τα χρήματα τα δίνεις μετρητά - γιατί αλλιώς μπορεί να προκύψει θέμα γιατί του καταθέτεις το Χ ποσό στον λογαριασμό του (εφ' όσον είναι επαγγελματίας, μπορεί να σκάσει σε έλεγχο της ΑΑΔΕ). 2 1
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, paredwse είπε Ακόμη καλύτερα, τα χρήματα τα δίνεις μετρητά - γιατί αλλιώς μπορεί να προκύψει θέμα γιατί του καταθέτεις το Χ ποσό στον λογαριασμό του (εφ' όσον είναι επαγγελματίας, μπορεί να σκάσει σε έλεγχο της ΑΑΔΕ). Ιδανικα αυτο. Δεν ξερω επισης μηπως γινεται να τα πληρωσει με την καρτα του ο επαγγελματιας και να μετα πληρωσει ο συμφορουμιτης απο δικο του λογαριασμο στο τελος του μηνα (ή οποτε ερθει τελος παντων η ωρα αποπληρωμης) το ποσο που του αντιστοιχει αλλα ως πληρωμη καρτας πλεον, οχι ως καταθεση σε λογαριασμο κλπ. 1
DreamAxe Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, paredwse είπε Ακόμη καλύτερα, τα χρήματα τα δίνεις μετρητά - γιατί αλλιώς μπορεί να προκύψει θέμα γιατί του καταθέτεις το Χ ποσό στον λογαριασμό του (εφ' όσον είναι επαγγελματίας, μπορεί να σκάσει σε έλεγχο της ΑΑΔΕ). Αυτό ακριβώς
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Εντάξει λόγω αποστάσεως μπορώ να στείλω τα χρήματα ή με λεφτά στο λεπτό από Πειραιώς ή σε συγγενικο του πρόσωπο που έχει ατομικό λογαριασμό και να του τα δώσει.
ss42ss Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Η αγορά πρέπει να γίνει παρουσία αυτού που έχει την επιχείρηση με μέσω πληρωμής της επιχείρησης, αλλιώς μέσω της εφαρμογής του άρθρου 39α με εξουσιοδότηση του ιδιοκτήτη. Το δεύτερο είναι λίγο περίεργο και χρονοβόρο .
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, ss42ss είπε Η αγορά πρέπει να γίνει παρουσία αυτού που έχει την επιχείρηση με μέσω πληρωμής της επιχείρησης, αλλιώς μέσω της εφαρμογής του άρθρου 39α με εξουσιοδότηση του ιδιοκτήτη. Το δεύτερο είναι λίγο περίεργο και χρονοβόρο . Οταν η επιχείρηση είναι ατομική ο αγοραστής δεν μπορεί να κάνει την αγορά μέσω Internet με κάρτα που εχει στον επαγγελματικό λογαριασμο;
GREGORYMO Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 46 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Οταν η επιχείρηση είναι ατομική ο αγοραστής δεν μπορεί να κάνει την αγορά μέσω Internet με κάρτα που εχει στον επαγγελματικό λογαριασμο; ΝΑΙ. Μπορεί 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα