megapaixtaras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου εχω αυτο το κινητο το οποιο με την δευτερη αλλαγη μπαταριας λειτουργει απροβληματιστα,οκ,εκτος του οτι δεν δεχεται το νεο whats up app. ειχα μια ατυχια.ηταν λιγο σπασμενη η οθονη ψηλα στην γωνια και με τις βροχες καπου πηρε νερο,υγρασια και ενω λειτουργει δλδ ακουγεται ηχος,μικροφωνο ,η οθονη μαυρισε. δεδομενου οτι ενα νεο σμαρτφον ξεκινα απο 70 ευρω με συμφερει να του βαλω μια οθονη και να το λειτουργησω ξανα? βρηκα στο ιντερνετ με 25 ευρω,δεν γνωριζω εαν ειναι νορμαλ τιμη η' κατι πολυ ξεπεσμενο-παγιδα. το κινητο το εχω σαν δευτερο για εταιρειες- ανεπιθυμητους .
Fotia Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Νεο κινητό και υπόψη μαζι θα έχεις και αναβαθμίσεις λογισμικού για να λειτουργούν σωστά οι εφαρμογές .
micos000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 17 ώρες πριν, megapaixtaras είπε λειτουργει απροβληματιστα,οκ,εκτος του οτι δεν δεχεται το νεο whats up app. Εντάξει, με lollipop 5.0.1 τι περίμενες; Και το viber που δουλεύει (ακόμα; ) τυχερός είσαι. Πάρε ένα καινούργιο να τελειώνεις και αυτό αν θέλεις άλλαξε του κάποια στιγμή οθόνη και κράτα το για... ξυπνητήρι. 1 1
megapaixtaras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου ειχα βρει και ενα αλλο 10 ευρω πιο κατω μοτορολα αλλα καλο ειναι και αυτο. βρε μονο κλησεις δεχομουν απο ανεπιθυμητους ,οποτε βολευε,δεν χρησιμοποιω εφαρμογες.. τον δικο μου αριθμο τον δινω μονο συγγενεις και φιλους.
micos000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Είναι το ότι ανέφερες το whats app γι αυτό και είπα για smartphone. Γιατί δεν παίρνεις ένα με 40€ με κουμπιά που θα κρατάει και η μπαταρία;
koutsis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 14 hours ago, megapaixtaras said: ειχα βρει και ενα αλλο 10 ευρω πιο κατω μοτορολα αλλα καλο ειναι και αυτο. βρε μονο κλησεις δεχομουν απο ανεπιθυμητους ,οποτε βολευε,δεν χρησιμοποιω εφαρμογες.. τον δικο μου αριθμο τον δινω μονο συγγενεις και φιλους. Και γιατί δίνεις αριθμό και σε ανεπιθυμητους ? 🤔
micos000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, koutsis είπε Και γιατί δίνεις αριθμό και σε ανεπιθυμητους ? 🤔 Definitions of "ανεπιθύμητος" by rating: 1) Τράπεζες 2) Πάροχοι κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και ρεύματος 3) Εγγραφές σε sites 4) Κάρτες μέλους σε καταστήματα. ... and the list goes on. Επίσης, θα έπρεπε όλοι μας να μπούμε στο μητρώο 11 ή με αίτηση στον πάροχο μας ή μέσω της διαχείρισης online του κινητού και του σταθερού μας. Αν πάρει κάποιος "ενοχλητικός" για προσφορά του πετάς ένα "είμαι στο μητρώο 11, γιατί με ενοχλείτε; Θα σας κάνω μήνυση" και δεν πρόκειται να ξαναπάρει. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από micos000 1
megapaixtaras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 17 ώρες πριν, micos000 είπε Είναι το ότι ανέφερες το whats app γι αυτό και είπα για smartphone. Γιατί δεν παίρνεις ένα με 40€ με κουμπιά που θα κρατάει και η μπαταρία; το σκεφτομαι..μου ειπε σημερα ο τεχνικος οτι μαλλον η οθονη αφης μαυρισε..μεσα οπως μου εδειξε απο αλλο μοντελλο υπαρχει ενα σαν χαρτι που ειναι υγρος κρυσταλλος και αν πεσει καποιο υγρο μαυριζει.το θεμα με το συγκεριμενο μοντελλο ειναι οτι αυτο το χαρτι παει μαζι με το πλαισιο της οθονης.
Aristidis_Halkidis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Α ρε φιλε τι μου θύμισες τώρα. S4 το πρώτο flagship που είχα πάρει τότε. Όταν έβαλα lollipop άρχισε να σέρνεται το κινητό και κάπως έτσι ξεκίνησα να ασχολούμαι με ρουτ και τα σχετικά μέσω xda. Απλά for the record θα σου πω ότι αν θες μπορείς να βάλεις μια "καθαρή" ρομ στο κινητό και θα δώσει άλλη ζωή στο κινητό αλλά και πάλι λόγω παλαιότητας δε ξέρω αν αξίζει. Θα σου πρότεινα και εγώ να αλλάξεις απλά κινητό όταν μπορέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα