userAnon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα έχω ένα παλιό desktop στην αποθήκη/γυμναστήριο που το χρησιμοποιω για να βλέπω καμία ταινία Netflix όταν είμαι στον διάδρομο. Γενικά το μηχάνημα σέρνεται ειδικά μέχρι να ανοίξει κλπ. Έχω και έναν SSD που κάθεται, και σκεφτόμουν αν θα βοήθουσε στο θέμα της ταχήτητας να τον χρησιμοποιούσα σαν λειτουργικό για το desktop μηχάνημα. Να φορτωνει δηλαδή από τον εξωτερικό τα windows κλπ. Νομίζω ότι γίνεται. Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες σχετικά με την εγκατάσταση και κυρίως την γνώμη σας αν θα κερδίσω στο τέλος κάτι σε ταχύτητα, απόκριση κλπ ή τσάμπα θα μπω στην διαδιακασία? Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Για αρχή θα πρέπει να μας δώσεις τα στοιχεία του desktop, ιδίως cpu, ram, vga (αν έχει). 7 ώρες πριν, userAnon είπε Να φορτωνει δηλαδή από τον εξωτερικό τα windows κλπ Εδώ λες ότι σέρνεται από τον εσωτερικό δίσκο και θέλεις να φορτώσεις τα windows από εξωτερικό usb; 😅 Γιατί δεν τον βάζεις μέσα και να του κάνεις ένα καθαρό φορμάτ; Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2024 από micos000
userAnon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 9 hours ago, micos000 said: Εδώ λες ότι σέρνεται από τον εσωτερικό δίσκο και θέλεις να φορτώσεις τα windows από εξωτερικό usb; 😅 Γιατί δεν τον βάζεις μέσα και να του κάνεις ένα καθαρό φορμάτ; Γιατί σε μερικούς μήνες θα μου δώσουν ένα άλλο desktop και αυτό θα πάει για απόσυρση. 1
angmar Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αν το PC έχει μηχανικό δίσκο και ο SSD μπει σε USB3 θύρα μπορεί και να ναι όντως πιο γρήγορο αυτό το setup. Αν έχει μόνο USB2 μη μπεις στον κόπο. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2024 από angmar
userAnon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 ευχαριστώ θα περιμένω ακο α λίγο να το αντικαταστησω
Aris_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 1 hour ago, userAnon said: ευχαριστώ θα περιμένω ακο α λίγο να το αντικαταστησω αυτό ναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα