Προς το περιεχόμενο

Φορητά Windows?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

έχω ένα παλιό desktop στην αποθήκη/γυμναστήριο που το χρησιμοποιω για να βλέπω καμία ταινία Netflix όταν είμαι στον διάδρομο. Γενικά το μηχάνημα σέρνεται ειδικά μέχρι να ανοίξει κλπ. Έχω και έναν SSD που κάθεται, και σκεφτόμουν αν θα βοήθουσε στο θέμα της ταχήτητας να τον χρησιμοποιούσα σαν λειτουργικό για το desktop μηχάνημα. Να φορτωνει δηλαδή από τον εξωτερικό τα windows κλπ. Νομίζω ότι γίνεται. Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες σχετικά με την εγκατάσταση και κυρίως την γνώμη σας αν θα κερδίσω στο τέλος κάτι σε ταχύτητα, απόκριση κλπ ή τσάμπα θα μπω στην διαδιακασία?

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αρχή θα πρέπει να μας δώσεις τα στοιχεία του desktop, ιδίως cpu, ram, vga (αν έχει).

7 ώρες πριν, userAnon είπε

Να φορτωνει δηλαδή από τον εξωτερικό τα windows κλπ

Εδώ λες ότι σέρνεται από τον εσωτερικό δίσκο και θέλεις να φορτώσεις τα windows από εξωτερικό usb; 😅

Γιατί δεν τον βάζεις μέσα και να του κάνεις ένα καθαρό φορμάτ;

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
9 hours ago, micos000 said:

Εδώ λες ότι σέρνεται από τον εσωτερικό δίσκο και θέλεις να φορτώσεις τα windows από εξωτερικό usb; 😅

Γιατί δεν τον βάζεις μέσα και να του κάνεις ένα καθαρό φορμάτ;

Γιατί σε μερικούς μήνες θα μου δώσουν ένα άλλο desktop και αυτό θα πάει για απόσυρση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το PC έχει μηχανικό δίσκο και ο SSD μπει σε USB3 θύρα μπορεί και να ναι όντως πιο γρήγορο αυτό το setup. Αν έχει μόνο USB2 μη μπεις στον κόπο.

Επεξ/σία από angmar
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...