KleYfa05 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Έχω βρει εδώ και μερικούς μήνες ένα χαμένο iPhone 12 Mini που είναι iCloud Locked. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω τον ιδιοκτήτη του διότι η έξυπνη η apple φρόντισε να κρύβει το email του ιδιοκτήτη. Το έχω πάει στην αστυνομία αλλά τζίφος κανείς δεν το ψάχνει. Ξέρετε κάποιο τρόπο να το ξεκλειδώσω; Δεν με νοιάζει αν θα χαθούν τα δεδομένα ή όχι. Διαφορετικά υπάρχει άλλος τρόπος να βρω τον ιδιοκτήτη του; Σας ευχαριστώ.
gorge18 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 56 λεπτά πριν, KleYfa05 είπε Έχω βρει εδώ και μερικούς μήνες ένα χαμένο iPhone 12 Mini που είναι iCloud Locked. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω τον ιδιοκτήτη του διότι η έξυπνη η apple φρόντισε να κρύβει το email του ιδιοκτήτη. Το έχω πάει στην αστυνομία αλλά τζίφος κανείς δεν το ψάχνει. Ξέρετε κάποιο τρόπο να το ξεκλειδώσω; Δεν με νοιάζει αν θα χαθούν τα δεδομένα ή όχι. Διαφορετικά υπάρχει άλλος τρόπος να βρω τον ιδιοκτήτη του; Σας ευχαριστώ. Να το πας σε καταστημα apple? Να μιλήσεις μαζι τους?
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, gorge18 είπε Να το πας σε καταστημα apple? Να μιλήσεις μαζι τους? Αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις