Προς το περιεχόμενο

Η Huawei καινοτομεί με το Mate XT, το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone με τριπλή οθόνη

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρότι θεωρώ τα foldable άχρηστα όπως είναι τώρα , το συγκεκριμένο όμως μοιάζει να πετυχαίνει κάτι. 

1) Μπαταρία που θεωρητικά θα ισορροπεί τις παραπάνω οθόνες

2) Σωστό Aspect Ratio σε Tablet mode που θα βοηθήσει με το compatibility (εφαρμογές, ταινίες).

3) Μοιάζει να μην θυσιάζει το σύστημα καμερών.

Το Ban στην κίνα σε συνδυασμό με το βάρος και την τιμή είναι κάπως ανασταλτικοί παράγοντες για να γίνει hit.

σ.σ. Η τιμή είναι fair για τα χαρακτηριστικά του αλλά δυσπρόσιτη για το 90%,

Πάντως από τα άλλα Fold το προτιμώ με διαφορά. Τουλάχιστον μπορεί να θεωρηθεί 2 σε 1 και να βρει αγοραστικό κοινό.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για να μην το κουράζουμε.

Αν δεν είχε το ban από την google αυτή την στιγμή που μιλάμε η samsungoogle και η apple (ιδίως η πρώτη λόγω κοινού λογισμικού)θα ανακοίνωνε το δικό της trifold κινητό.

Δυστυχώς για μας και ευτυχώς για αυτές όμως θα αρκεστούμε στο πλαινό κουμπί κάμερας και στο πόσο πιο γρήγορα ανοίγει η εφαρμογή της κάμερας.

Το πολυεργαλείο που παρουσίασε λοιπόν η HUAWEI προφανώς είναι για πολύ λίγους(λες και τα iphone promax ή s24 ultra είναι για πολλούς)αλλά είναι επανάσταση.

Η SAMSUNG θα παρουσιάσει για innovation 800000 nits οθόνη και η APPLE ένα νέο κουμπί από την άλλη πλευρά σε περίπτωση που δεν δουλεύει το άλλο.

Καθήστε εσείς να μαλώνετε ποιος από το δίπολο την έχει μεγαλύτερη(την κοροιδία που μας πουλάνε για innovation)

• Like 3
  • Thanks 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντυπωσιακή συσκευή αλλά μόνο για να την βλέπεις και όχι για να πληρώσεις να την έχεις. Θα υπάρχει καθημερινό άγχος μην σκορπίσει. Οσον αφορά για το ban που λέτε.....Εφόσον μιλάμε για έναν γίγαντα είναι απορίας άξιο πως δεν έχει καταφέρει να φτιάξει ένα OS που να βασίζεται στα δικά του και όχι στο open source του android. Εκεί τους θέλω. 

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Dimitris_1981 said:

Παρότι θεωρώ τα foldable άχρηστα όπως είναι τώρα , το συγκεκριμένο όμως μοιάζει να πετυχαίνει κάτι. 

1) Μπαταρία που θεωρητικά θα ισορροπεί τις παραπάνω οθόνες

2) Σωστό Aspect Ratio σε Tablet mode που θα βοηθήσει με το compatibility (εφαρμογές, ταινίες).

3) Μοιάζει να μην θυσιάζει το σύστημα καμερών.

Το Ban στην κίνα σε συνδυασμό με το βάρος και την τιμή είναι κάπως ανασταλτικοί παράγοντες για να γίνει hit.

σ.σ. Η τιμή είναι fair για τα χαρακτηριστικά του αλλά δυσπρόσιτη για το 90%,

Πάντως από τα άλλα Fold το προτιμώ με διαφορά. Τουλάχιστον μπορεί να θεωρηθεί 2 σε 1 και να βρει αγοραστικό κοινό.

Είχες ποτέ σου Fold? 

Και μην μου πεις "Οχι αλλα έπιασα για 1 ώρα ενος φίλου κτλ κτλ".

Το οτι τα θεωρείς άχρηστα είναι καθαρά υποκειμενικό, εμένα ίσα ίσα μου έχουν λύσει τα χέρια.

Λόγω δουλειάς προσωπικά. με βολέυει φούλ.Να το ξεδιπλωνω και να βλέπω σχέδια πλοίων, διαγράμματα κτλ κάτι για το οποίο θα έπρεπε να γυρισω στο laptop της δουλειάς για να το δω, με εχει σώσει. 

Επεξ/σία από Panosglasgow
  • Like 6
  • Thanks 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Tlykog είπε

Πειτε με συντηρητικό, αλλά κινητό με οθόνη που μπορεί να πάθει μόνιμη βλάβη μόνο και μόνο από τα νύχια και κάνει κοντά στα 3000$... Δεν.

Οκ, είναι εντυπωσικό, αλλά ένα κινητό, σαν καθημερινό εργαλείο, πρέπει να είναι και πρακτικό. Αυτό δεν είναι πρακτικό.

Κάνεις δεν θα το πάρει για να το χρησιμοποιεί, είναι ένα στάτους, όπως και τα iphone. Απλά αυτό το πήγαν σε άλλο επίπεδο, οι κάτοχοι του θα λένε του iphone users πλέμπα 

Αυτό που κατάφερε η Huawei είναι εκπληκτικό. Και σωστό μέγεθος με μόνη οθόνη, και σωστό με διπλή και επίσης σωστό με τριπλή και τέλεια περιθώρια. Η samsung 6 χρόνια παρουσιάζει άχρηστη μόνη οθόνη, με ratio που δνε βολεύει, τεράστια περιθώρια σε αυτήν. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο Κινέζος είναι να προσθέσει στυλό. Είναι αμαρτία να δώσει κάποιος 3Κ και να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει για σοβαρή δουλειά 

1 ώρα πριν, Tlykog είπε

Περίπου 1,3 εκατοστά.

https://www.gsmarena.com/huawei_mate_xt_ultimate-13320.php

Εντυπωσιακα λεπτό για την περίπτωση, αλλά συνολικά …τούβλο σε σύγκριση με συμβατικά κινητα.

σχεδόν όσο και το fold 5. Με θήκη(προφανώς όλοι θα βάλουν από το πρώτο άγγιγμα) γίνεται τούβλο 

Επεξ/σία από Macosj
  • Like 1
  • Thanks 1

Ούτε είχα ούτε θα έπαιρνα Huawei. 

ΑΛΛΑ, αυτό είναι όντως ένα βήμα μπροστά. Και για όσους μιζεριαζουν να πω οτι ένα βήμα δεν είναι αρκετό για να οραματιστείς μια πορεία. Μη λέμε χαζομάρες. Κάποτε αυτό το τηλέφωνο θα περίμενες να το δεις από την Apple, άντε κι από τη Samsung που φαίνεται να πήρε λίγο νωρίτερα το μήνυμα. Περιμένουμε.  

• Like 1
  • Thanks 1

Άχρηστο ή όχι είναι υποκειμενικό. Προσωπικά αν το έπαιρνα? όχι. Αλλά μπράβο στην Huawei που έβγαλε κάτι πραγματικά διαφορετικό και από ότι φαίνεται έχει και μεγάλη απήχηση

Ετσι απλα σβήνεις τον ανταγωνισμό κ δείχνεις ποιος εχει r&d κ ποιος πουλαει φυκια. Δεν μπορω να φανταστω αν ειχε google που θα ηταν η samsung κ η apple. Ακομα κ ετσι ομως αδιαμφισβητητα ανοιγει μια αλλη διάσταση χρηστικοτητας. Α

27 λεπτά πριν, fasttam είπε

Ούτε είχα ούτε θα έπαιρνα Huawei. 

ΑΛΛΑ, αυτό είναι όντως ένα βήμα μπροστά. Και για όσους μιζεριαζουν να πω οτι ένα βήμα δεν είναι αρκετό για να οραματιστείς μια πορεία. Μη λέμε χαζομάρες. Κάποτε αυτό το τηλέφωνο θα περίμενες να το δεις από την Apple, άντε κι από τη Samsung που φαίνεται να πήρε λίγο νωρίτερα το μήνυμα. Περιμένουμε.  

Οι 2 αυτες εταιριες μετα το μπλοκο της χουα τα τελευταία 4 χρονια αραξαν στις δάφνες τους κ φαινεται αφού εκτοτε πουλανε τα ιδια κ.τα ιδια 4 γενιες τωρα. Μηδεν innovation.

• Like 1

Αφού δεν έχει Bluetooth 5.3 δεν το παίρνω. Δηλαδή πόσα γλύτωσαν από εκεί και δεν το πρόσθεσαν ; Και στο αυτοκίνητο θα φορτίζει ταχύτερα από το σπίτι άλλο και τούτο αν είναι έτσι να πάρουμε αντάπτορα με βύσμα αυτοκινήτου στο σπίτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Macosj είπε

Κάνεις δεν θα το πάρει για να το χρησιμοποιεί, είναι ένα στάτους, όπως και τα iphone. Απλά αυτό το πήγαν σε άλλο επίπεδο, οι κάτοχοι του θα λένε του iphone users πλέμπα 

Αυτό που κατάφερε η Huawei είναι εκπληκτικό. Και σωστό μέγεθος με μόνη οθόνη, και σωστό με διπλή και επίσης σωστό με τριπλή και τέλεια περιθώρια. Η samsung 6 χρόνια παρουσιάζει άχρηστη μόνη οθόνη, με ratio που δνε βολεύει, τεράστια περιθώρια σε αυτήν. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο Κινέζος είναι να προσθέσει στυλό. Είναι αμαρτία να δώσει κάποιος 3Κ και να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει για σοβαρή δουλειά 

Το status των iphone είναι ανέκδοτο. Έχω iphone και δεν αισθάνομαι ούτε ανώτερος, ούτε καλύτερος από κανένα. Τα αγοράζω γιατί βρίσκω την εμπειρία χρήσης συνολικά καλύτερη από άλλα κινητά. Το τί κόμπλεξ κουβαλάει ο καθένας στο κεφάλι του δε μπορώ να το ξέρω.

Δεν θεωρώ ότι θα το πάρει κάποιος για να δείξει ότι είναι πλούσιος. Περισσότερο ευκατάστατοι geeks θα το αγοράσουν, πιστεύω. Ίσως και άνθρωποι που αναζητούν την προσοχή των αλλων.

Αν βάλεις στυλό σε τέτοια οθόνη... κάηκες!.. Υπάρχουν λόγοι που δεν έχουν βγει με στυλό. Οι αναδιπλούμενες οθόνες είναι σχετικά μαλακές, ώστε να λυγίζουν και έχουν μία επίστρωση για να προστατεύονται από φθορά. Η επίστρωση αυτή είναι σαν μεβράνη, οπότε και η προστασία τους είναι περιορισμένη. Αν βάλεις στυλό απλά θα δημιουργείς γρατσουνιές και παράλληλα θα έχει εντελώς χάλια αίσθηση μιας και η οθόνη θα βουλιάζει σε κάθε πάτημα του.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 2

6 minutes ago, Thodoris_32 said:

Εγώ θέλω να έχω τούβλο στην τσέπη μου. Οταν φτάσουν τις 10 οθόνες στακαρισμενες η μία πάνω στην άλλη, θα πάρω 

Βάλε κατι παραπάνω. Μπορεί να φτάσει η οθονη σε πάχος χαρτιού και να μη φτανει 10 οθόνες για να γίνει τούβλο.. 

:)

• Haha 1

1 ώρα πριν, Panosglasgow είπε

Είχες ποτέ σου Fold? 

Και μην μου πεις "Οχι αλλα έπιασα για 1 ώρα ενος φίλου κτλ κτλ".

Το οτι τα θεωρείς άχρηστα είναι καθαρά υποκειμενικό, εμένα ίσα ίσα μου έχουν λύσει τα χέρια.

Λόγω δουλειάς προσωπικά. με βολέυει φούλ.Να το ξεδιπλωνω και να βλέπω σχέδια πλοίων, διαγράμματα κτλ κάτι για το οποίο θα έπρεπε να γυρισω στο laptop της δουλειάς για να το δω, με εχει σώσει. 

Προφανώς και είναι υποκειμενική άποψη Για αυτό το λόγω έβαλα την λέξη θεωρώ.

Παρόλα αυτά όπως έχω ξαναγράψει οι πωλήσεις και το μερίδιο αγοράς των foldable (1,5%) είναι ενδεικτικό της άποψης των περισσοτέρων. Και για να μην μου βάλεις το θέμα τιμής θα γράψω πάλι ότι ήδη το Fold 6 πωλείται μόλις 50€ παραπάνω από το Pro Max που έχει από μόνο του περίπου 4-5% της αγοράς. Παρόλα αυτά όλα τα foldable μαζί δεν φτάνουν ένα μοντέλο.

Και δεν το λέω για το iPhone μόνο. Επίσης το S24 Ultra πουλάει παραπάνω από τα Z Fold 6 με διαφορά στην τιμή πλέον 10%.

Αν κάποιος ήθελε foldable θα έπαιρνε. Όταν είναι ώριμα σαν προϊόντα θα πάρει.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...